Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین ،عبدالرضا مصری عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با فارس علت عدم تخصیص بودجه تعیین‌شده به آموزش و پرورش را عدم تحقق منابع پیش‌بینی شده دولت دانست و اظهار داشت: مکانیسم تخصیص بودجه در اختیار دولت است و سخنگوی دولت باید در این خصوص پاسخگو باشد؛ به نظر می‌رسد اگر منابع بودجه‌ای محقق می‌شد طبیعتاً تخصیص صورت می‌گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بسیاری از معلمان با حداقل‌ها زندگی می‌کنند و اگر حقوق آنها در زمره مطالبات برود، ظلم مضاعف است.

مصری با بیان اینکه در بهترین شرایط بودجه‌ای هم گاهی، برخی مدیران از والدین پول می‌گیرند، خاطر نشان کرد: 50 هزار معلم داریم که کلاسی برای آنها وجود ندارد اما از آموزش و پرورش حقوق می‌گیرند.

وی در پاسخ به این پرسش که «آمار 60 هزار نیرویی که در آموزش و پرورش خدمت نمی‌کنند اما حقوق دریافت می‌کنند، صحت دارد؟»، گفت: این آمار را متفاوت دریافت می کنیم؛ ممکن است رقم بیشتر و کمتر باشد اما این مسئله وجود دارد.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس تصریح کرد: عامل مهم مشکلات بودجه‌ای آموزش و پرورش این است که بهینه‌سازی هزینه‌ها صورت نگرفته است و تا زمانی که این مشکل حل نشود، اوضاع بودجه‌ای آموزش و پرورش اصلاح نمی‌شود.

مصری گفت: بودجه‌ای که امسال برای آموزش و پرورش تعیین شده است اگر کاملاً تخصیص پیدا کند، بودجه مناسبی است.

مسئله وجود 60 هزار حقوق‌بگیری که در آموزش و پرورش خدمت نمی‌کنند نخستین بار توسط معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش مطرح شد و پس از آن توسط برخی مسئولین از جمله وزیر آموزش و پرورش تکذیب شد.

منبع: جام جم آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۸۸۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: برای سال تحصیلی آینده ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در استان جذب می‌شوند که با استفاده از معلمان قراردادی این تعداد به ۱۲ هزار و ۶۸۹ نفر افزایش می‌یابند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، سیدامیر شوشتری درجمع خبرنگاران به مناسبت هفته بزرگداشت مقام معلم، ضمن تشکر از تلاش‌های معلمین و اهمیت به وضعیت معیشت و حقوق معلمین اظهار داشت: آموزش و پرورش خراسان رضوی به عنوان بزرگترین و گسترده‌ترین دستگاه، با 100 هزار همکار فرهنگی و یک میلیون و 500 دانش آموز مشغول فعالیت است.

وی افزود: در آزمون‌های استخدامی مختلفی که برگزار شد برای سال تحصیلی آینده 10 هزار و 208 معلم جدید در استان خراسان رضوی جذب آموزش و پرورش می‌شوند. با استفاده از معلمان قراردادی نیز این تعداد به 12 هزار و 689 نفر افزایش پیدا می‌کند.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی خاطرنشان کرد: 20 هزار نفر بازمانده از تحصیل در این استان طبق اعلام وزارت آموزش و پرورش اعلام شده و این در حالی است که 5 هزار نفر از بازماندگان تحصیل برای سال گذشته هستند که به صورت تکراری در آمار مجدد آورده شده‌اند.

شوشتری اضافه کرد: 90 درصد از دانش‌آموزان اتباع در خراسان رضوی افغانستانی هستند و اتباع عراق و سوریه در رتبه‌های بعدی قرار دارند، همچنین شمار دانش‌آموزان اتباع خارجی استان خراسان رضوی 70 هزار نفر است و علاوه بر این 3 هزار نفر از دانش‌آموزان اتباع خارجی نیز در مدارس خودگردان مشغول تحصیل هستند که این مدارس زیر پوشش اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی قرار ندارند.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • انتقاد از اختصاص ردیف اعتباری خاص برای سفر رئیس جمهور
  • ۵۳ سال تدریس و مهری ماندگار
  • روایتی از ۵۳ سال تدریس و مهری ماندگار
  • ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند
  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • تقدیر از معلمان مردمی‌سازی شود
  • اقدامات قابل توجه دولت سیزدهم در حوزه مدرسه‌سازی جای قدردانی دارد
  • ۳۰۲ نفر جذب آموزش و پرورش قزوین خواهند شد
  • روایت یک معلم درحوزه تدریس به دانش آموزان خاص
  • کاهش عجیب بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۳