Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور ضمن اشاره به آخرین آمار جان باختگان و مصدومین حادثه شب گذشته کرمانشاه تاکید کرد: به دلیل درگیری تعداد زیادی از روستاها ممکن است عملیات امداد و نجات ادامه‌دار باشد.

به گزارش ایسنا، سعیدی سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور اظهار کرد: زمین لرزه شب گذشته به عنوان یک مخاطره طبیعی در ساعت 21:48:16 با شدت 7.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

3 ریشتر در 11 کیلومتری زمین اتفاق افتاده که جزو زلزله‌های بزرگ محسوب می‌شود.

وی افزود: این زمین لرزه سه پیش لرزه داشت که بزرگترین آن به شدت 4.5 ریشتر بود و باعث پیش آگاهی مردم و کاهش تلفات شد. همچنین 105 مورد پس لرزه داشتیم که بزرگترین آن 4.7 ریشتر بود.

سخنگوی ستاد مدیریت بحران تاکید کرد: این زلزله بین ازگله و سر پل ذهاب اتفاق افتاد و کانون آن داخل ایران بود.

سعیدی در مورد آخرین اطلاعات و آمار مربوط به مصدومان گفت: تعداد کل مصدومین 6650 نفر بوده که احتمالا تا کنون 50 نفر افزایش پیدا کرده و به 6700 نفر رسیده است. از این تعداد همه آنها بستری نیستند بلکه 995 نفر بستری، 934 نفر مرخص شده و 4253 نفر درمان سرپایی داشتند. همچنین 606 نفر به بیمارستان اعزام شدند.

سخنگوی ستاد مدیریت بحران گفت: متاسفانه تا این لحظه 407 نفر از هموطنان جان خود را در حادثه زلزله از دست دادند.

وی افزود: 150 نفر از مصدومین شهر دالاهو و سر پل ذهاب به کرمانشاه اعزام شدند. 73 نفر از مصدومان توسط یک فروند هواپیما به تهران فرستاده شدند و برخی مصدومان به استان‌های همجوار اعزام و تحت درمان قرار گرفتند. امیدواریم تعداد مجروحان و جان باختگان بیش از این نباشد. متاسفانه عمق فاجعه زیاد بود و احتمال دارد تغییرات جزئی در آمار مصدومان و جان باختگان داشته باشیم.

سعیدی در مورد زمان پایان عملیات امداد و نجات گفت: عملیات امداد و نجات همچنان ادامه دارد. پایان عملیات را زمانی اعلام می‌کنیم که مسئولین مربوطه حاضر در استان به ما اعلام کنند. تا این لحظه هیچ گزارشی در مورد پایان عملیات از سوی مسئولان حاضر در منطقه دریافت نکردیم.

وی تاکید کرد: تعداد روستاهای درگیر با زمین لرزه خیلی زیاد است و به همین دلیل ممکن است عملیات امدادرسانی همچنان ادامه داشته باشد، البته از آنجا که همه نیروها اعم از سپاه، بسیج و ارتش و سایر دستگاه‌ها بسیج شده‌اند انتظار می‌رود عملیات امداد رسانی در کوتاه‌ترین زمان انجام شود.

سخنگوی ستاد مدیریت بحران تاکید کرد: تا این لحظه نمی‌توانیم زمانی را برای پایان عملیات اعلام کنیم.

سعیدی اظهار کرد: با دستور وزیر کشور و توصیه رئیس جمهور ، شورای عالی مدیریت بحران از شب گذشته تشکیل شده و کار این شورا با ریاست وزیر کشور تا امروز ادامه داشت.

وی در ادامه با اشاره به اینکه 38 هزار چادر جمعیت هلال احمر و 52 هزار تخته پتو از سوی هلال احمر به مناطق ارسال شده است، گفت: هشت استان همجوار کرمانشاه نیز برای کمک به مناطق زلزله زده اعلام آمادگی کرده‌اند.

وی با بیان اینکه بسیاری از راه‌ها تا قبل از امروز صبح مسدود شده بود تصریح کرد: بازگشایی راه‌ها سبب تسریع عملیات امداد و نجات شد.

سخنگوی ستاد مدیریت بحران افزود: آب مناطق زلزله زده به دلیل تخریب زیرساخت‌ها به صورت گل آلود درآمده است. از این رو از اولین دقایق حضور نیروهای امدادی آبرسانی به این مناطق به صورت سیار انجام شده است.

سعیدی با اشاره به اینکه امیدواریم تا فردا مشکل قطعی برق در مناطق زلزله زده حل شود، گفت: تا کنون به تمام روستاهای زلزله زده نیروهای امدادی رسیده‌ است و 14 کارگروه مدیریت بحران در منطقه فعال هستند.

وی با تاکید بر اینکه تا از خروج تمام افرادی که زیر آوار مانده‌اند مطمئن نشویم عملیات آواربرداری را آغاز نمی‌کنیم اظهار کرد: امیدواریم در کمترین زمان ممکن عملیات امداد و نجات به پایان رسد.

سخنگوی ستاد مدیریت بحران در ادامه با بیان اینکه تقسیم کار بین دستگاه‌های امدادرسان در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران کشور انجام شده است، گفت: هیچ سازمان و نهادی به طور مستقل اقدامی انجام نمی‌دهد.

سعیدی ادامه داد: به هموطنان توصیه می‌کنم که به شایعات توجه نکنند. تنها مرجع رسمی برای دریافت اخبار صدا و سیما و سازمان مدیریت بحران و مسئولان مربوطه هستند.

وی گفت: همچنین به مردم توصیه می‌کنم به پیامک‌هایی که مبنی بر دریافت کمک‌های نقدی و غیرنقدی است توجه نکنند.

سخنگوی ستاد مدیریت بحران در پایان اظهار کرد: با توجه به اینکه پس لرزه‌ها همچنان در مناطق زلزله زده ادامه دارد. به هموطنان ساکن در آن مناطق توصیه می‌کنم که از حضور در ساختمان‌هایی که آسیب دیده‌اند و استحکام لازم را ندارند خودداری کنند.

منبع: ایسنا

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۰۱۴۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات تیم مدیریت بحران تهران با هدف امدادرسانی به سیل‌زدگان

عملیات تیم مدیریت بحران تهران با هدف امدادرسانی به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان
به گزارش خبرگزاری مهر، صمیم مرادی روزبهانی، عملکرد تیم اعزامی مشترک سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران و سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران به مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان را تشریح کرد.

معاون آمادگی و عملیات سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با پرداختن به وسعت سیل در شهرستان کنارک در استان سیستان و بلوچستان گفت: صد در صد شهرستان کنارک درگیر سیلاب شده است. در واقع همه محلات هفتگانه به نوعی درگیر سیلاب است اما محلات پنجگانه نظرآباد، سورک، کوهیان، زیباشهر و چادران کاملاً درگیر سیلاب بوده و ضمن در اولویت قرار گرفتن امداد رسانی، از وضعیت بسیار نامناسبی نیز برخوردار بودند.

وی افزود: در خصوص میزان پیشرفت کار امدادی در سطح استان نیز طبق اظهارات جانشین شهردار کنارک، ۹۰ درصد از پنج محله که مساحتی در حدود ۱۵۰ هکتار است دچار سیلاب شده که حدود ۱۰۰ هکتار از این مساحت امداد رسانی شد و در ۵۰ هکتار شامل چادران و نظرآباد همچنان امداد رسانی در حال انجام است.

مرادی روزبهانی ادامه داد: تیم مشترک عملیاتی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران شامل نیروی انسانی به همراه وسایل نقلیه، ۱۰ دستگاه پمپ آب کف کش و لجن کش و دو دستگاه موتور برق با تجهیزات انفرادی برای کمک به مردم سیل زده اعزام شدند.

بر اساس این گزارش، تیم مشترک عملیاتی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران و معاونت خدمات شهری و سازمان آتش نشانی در روز پنجشنبه ۳۰ فروردین به محل حادثه اعزام شده است.

تیم عملیاتی مذکور بلافاصله پس از استقرار و از صبح روز جمعه ۳۱ فروردین با حضور در فرمانداری شهرستان کنارک و برگزاری جلسات هماهنگی با مسئولین شهرستان کنارک (فرماندار و شهردار کنارک) عملیات امدادرسانی را آغاز کرده و تاکنون مشغول به خدمت‌رسانی به سیل زدگان در این شهرستان است.

تیم اعزامی از سازمان مدیریت بحران شهر تهران تا پایان روز سه شنبه چهارم اردیبهشت ماه در حدود ۳۶۰ نفر ساعت زمان صرف عملیات امداد رسانی به سیل زدگان کرده است.

کد خبر 6089774

دیگر خبرها

  • سازه‌های کشور باید در برابر زلزله‌های ۸ ریشتری مقاوم باشند
  • اجرای طرح‌های آبخیزداری در کشور راه مقابله با سیلاب است
  • گزارش مدیریت بحران از آخرین وضعیت سیل در خراسان‌جنوبی
  • عملیات تیم مدیریت بحران تهران با هدف امدادرسانی به سیل‌زدگان
  • بازدید میدانی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از بنا‌های آسیب دیده زلزله ۹۶
  • بیشترین خسارت سیل بهاری به راه‌ها | جزئیات خسارت از زبان سخنگوی مدیریت بحران
  • سفر رئیس سازمان مدیریت بحران کشور به کرمانشاه
  • تداوم امدادرسانی هلال احمر در مناطق متأثر از سیل و آبگرفتگی
  • تداوم امدادرسانی نیرو‌های هلال احمر در مناطق متأثر از سیل و آبگرفتگی
  • هشدار زرد هواشناسی مدیریت بحران اصفهان را به حال آماده باش درآورد