Web Analytics Made Easy - Statcounter

شمار جان باختگان زمین لرزه ی هفت و سه دهم ریشتری غرب کشور به بیش از 380 نفر رسید.

ایران آنلاین /152 پس لرزه تا ساعت 16:30 امروز استان کرمانشاه را لرزانده است

افزایش شمار جان باختگان زلزله به 387 نفر؛ 6603 نفر هم مصدوم شده اند
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور: قصر شیرین، سر پل ذهاب و روستاهای این منطقه بیشترین صدمات را دیده اند
همه امکانات برای امداد به آسیب دیدگان بسیج شده است
وسعت خرابی ها موجب بروز مشکلاتی در کمک رسانی و انتقاد برخی از مردم شده است
رئیس سازمان مدیریت بحران: مردم ضمن بی توجهی به شایعات، خبرها را فقط از رسانه ملی دنبال کنند
معاون سازمان مدیریت بحران: مردم مناطق زلزله زده از ورود به ساختمان های آسیب دیده و بدون استحکام خودداری کنند
مدیرعامل شرکت ملی گاز: پالایشگاه گاز ایلام به دلایل ایمنی غیرفعال است
سازمان انتقال خون از دارندگان گروه خونی "O منفی" خواست برای کمک به آسیب دیدگان زلزله خون اهدا کنند
رئیس مرکز لرزه نگاری کشور: پس لرزه ها ادامه خواهد داشت
مشکل آب و فاضلاب شهرستان سرپل ذهاب هنوز حل نشده است
برخی روستاهای مناطق آسیب دیده همچنان به کمک فوری نیاز دارند

 شمار جان باختگان زمین لرزه ی هفت و سه دهم ریشتری غرب کشور به بیش از 380 نفر رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیش از 6 هزار و 600 نفر هم مجروج شده اند.
رئیس جمهور برای نظارت و بررسی روند امداد رسانی به زلزله زدگان و دیدار با آسیب دیدگان فردا عازم استان کرمانشاه می شود.
سازمان مدیریت بحران اعلام کرد: تاکنون 22 هزار دستگاه چادر امدادی، 9 هزار تخته موکت،52 هزار تخته پتو، 17 هزار کیلو برنج و 22 هزار کیلو نایلون پوششی به مناطق زلزله زده ارسال شده است. سازمان انتقال خون از دارندگان گروه خونی O منفی خواست برای کمک به مناطق زلزله زده خون اهدا کنند.

عملیات امداد و نجات باکیفیت و دقت ادامه دارد
سخنگوی سازمان مدیریت بحران اعلام کرد: امداد رسانی با کیفیت و دقت به آسیب دیدگان حادثه زلزله غرب کشور ادامه دارد.
بهنام سعیدی گفت: هنوز برای اعلام زمان پایان عملیات امدادرسانی زود است و با توجه به وسعت وقوع حادثه تمامی ارگان‌ها اعم از سپاه، ارتش، نیروی انتظامی و نهاد‌های امدادی در مناطق مختلف در حال امدادرسانی هستند.
وی افزود: امداد و نجات با کیفیت و دقت در حال انجام است و تلاش خواهد شد تا به مجروحان حادثه در حین امدادرسانی آسیب دیگری وارد نشود و به محض اعلام نیرو‌های میدانی مستقر در مناطق زلزله زده، پایان امداد رسانی اعلام خواهد شد.
سخنگوی سازمان مدیریت بحران با اشاره به اقدامات انجام شده برای بازگشایی راه‌های مواصلاتی و برقراری شبکه‌های آب و برق و ارتباطات گفت:: بسیاری از راه‌های مواصلاتی در زمان وقوع زلزله براثر ریزش کوه و سنگ مسدود شده بود و هم اکنون تمام راه‌ها بازگشایی شده است.
وی با بیان اینکه زیرساخت‌ها در برخی مناطق به ویژه سرپل ذهاب به شدت آسیب دیده است افزود: با این وجود برق در بسیار از مناطق بجز برخی مناطق صعب العبور وصل و شبکه آسیب دیده آب نیز تعمیر شده است، اما به دلیل کدورت آب امکان انتقال آن به شبکه و استفاده مردم وجود ندارد، اما آبرسانی سیار در حال انجام است و آب معدنی در اختیار هموطنان قرار می‌گیرد.
سعیدی با اشاره به تشکیل کارگروه مدیریت بحران در محل وزارت کشور گفت: این کارگروه با حضور نمایندگان دستگاه‌های اجرایی و امدارسان تشکیل شده و اموری که نیاز به پیگیری است از طریق این کارگروه انجام می‌شود همچنین با تشکیل کمیته اطلاع رسانی تمامی اطلاعات جمع بندی و از طریق خبرگزاری‌های رسمی و صداوسیما اعلام می‌شود.
وی افزود: براساس آخرین آمار جمع بندی شده تا ساعت 15:30 امروز تعداد جان باختگان حادثه زلزله در غرب کشور به 348 نفر و تعداد مجروحان به 6603 نفر رسیده است.

فعالیت درمانی در مناطق زلزله زده با جدیت ادامه دارد
رئیس مرکز اورژانس کشور گفت: فعالیت درمانی و انتقال مصدومان به مراکز درمانی با جدیت در مناطق زلزله زده ادامه دارد.
کولیوند افزود: کار انتقال مصدومان از مناطق زلزله زده به کرمانشاه و همدان ادامه دارد­ و همچنین 200 نفر نیز از مصدومان به تهران منتقل شدند.
وی گفت: 2 هزار مصدوم از طریق آمبولانس به مراکز درمانی و 600 نفر نیز از طریق اورژانس هوایی به مراکز درمانی منتقل شدند.
کولیوند افزود: همچنین بیمارستان سیاری در سرپل ذهاب به استعداد 50 تخت احداث شده است.
وی درباره برق و آب در مناطق زلزله زده گفت: برق شهر تا حدودی وصل شده است و مسئولان برای وصل شدن آب شهر قول داده اند که این موضوع به زودی مرتفع می‌شود.

راه‌های مواصلاتی مناطق زلزله زده بازگشایی شده است
سخنگوی ستاد مدیریت بحران کشور گفت: راه‌های مواصلاتی مناطق زلزله زده استان کرمانشاه بازگشایی شده است و تلاش می‌شود کار امداد و نجات با بهترین کیفیت انجام شود.
سعیدی در ارتباط تلفنی با شبکه خبر سیما افزود: کار امداد و نجات با جدیت و با سرعت و دقت در حال ادامه است و همه نیرو‌های امدادی تلاش می‌کنند زیر آوارماندگان را خارج کنند.
وی به همکاری خوب نیرو‌های نظامی، انتظامی، ارتش، سپاه، بسیج و سازمان امداد و نجات و همچنین همکاری خوب مردم اشاره کرد و گفت: استان‌های همجوار کرمانشاه آماده باش هستند و برای اسکان اقلام مورد نیاز و همچنین اعزام نیروی انسانی اعلام آمادگی کردند.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا مشکل جدی در عملیات امداد و نجات دارید؟ افزود: گزارش خاصی مبنی بر کندی کار نداشته ایم.

وزیر نیرو: تلاش می‌کنیم تا ساعت 19 امروز روستا‌ها برق دار شوند
وزیر نیرو گفت: تا ساعت 14 امروز منطقه را برق دار کردیم و در روستا‌ها برق رسانی بخاطر سخت بودن دسترسی و آوار‌ها با تلاش همکاران امیدواریم که تا ساعت 19 امروز برق دار شوند.
رضا اردکانیان در حاشیه نشست جلسه اقتصاد مقاومتی افزود: ما در بخش برق خساراتی ناشی از این زلزله داشتیم و 30 درصد تجهیزات پست 230 به 63 کیلوولت سرپل ذهاب، 50 درصد پست فوق توزیع، سقوط یک دکل در منطقه سد پیران، تعداد قابل توجهی ترانس 20 کیلو ولت، پارگی شبکه‌ها و خروج 2 واحد نیروگاه بیستون از مدار از خساراتی بوده که به این منطقه وارد شده است.
وی ادامه داد: فعالیت به موقع همکاران در استان‌ها و ستاد‌های پشتیبانی که تشکیل شد کنترل و بازیابی نیروگاه بیستون عملی شد و پست 230 کیلوولت منطقه به عنوان اصلی‌ترین زیرساخت تامین برق، برق دار شد.
وزیر نیرو گفت: پست سیار توزیع جهت منطقه سرپل ذهاب فراهم شده که بعنوان ظرفیت رزرو استفاده می‌شود و تا ساعاتی قبل این منطقه را برق دار کردیم، اما برای روستا‌ها امیدواریم که این اتفاق تا ساعت 19 امروز افتاده و روستا‌ها نیز برق دار شوند.
وی ادامه داد: 30 اکیپ عملیات اجرایی از مناطق مختلف استان‌های همجوار اعزام شدند و فکر می‌کنم موفق شویم تا کمتر از 24 ساعت بخش عمده منطقه را تامین برق کنیم.
اردکانیان افزود: علاوه بر مدیران منطقه و مدیران پدافند غیر عامل که از نیمه شب گذشته در منطقه حضور داشتند مدیر عامل شرکت توانیر هم عازم منطقه شده تا بر فعالیت‌ها نظارت کند.
وی در خصوص بازبینی سد‌ها گفت: در محدوده 125 کیلومتری کانون زلزله باید تمام سد‌های موجود را بررسی می‌کردیم تا از لحاظ ایمنی دچار مشکلی نشوند.
اردکانیان افزود: نزدیک‌ترین سد در فاصله 8 کیلومتری و دورترین سد در فاصله 25 کیلومتری و تمام 20 سدی که در منطقه وجود دارند مورد بازبینی قرار گرفتند و این اقدام تا ساعت 3 صبح انجام شد.
وی ادامه داد: تمام این اقدامات علیرغم قطعی موقت برق و تلفن و موبایل بود و همکاران ما موفق شدند تا این بازبینی را انجام دهند و خوشبختانه هیچ آسیبی متوجه سد‌ها نبود فقط یک مورد بود که سد آبگیری هم نشده بود و جای نگرانی وجود نداشت.
وزیر نیرو گفت: این سد که به دلیل سخت بودن دسترسی به آن هنوز در دستور کار است.
وی با اشاره به اینکه در نیروگاه برق آبی پیران در سرپل ذهاب بخشی از نیروگاه آسیب دیده گفت:: برج دو طبقه نیروگاه هم تخریب شده و متاسفانه یک نفر نگهبان جان باخته و یک نفر مجروح شده است.

شماره حساب 99999 هلال احمر برای واریز کمک های نقدی به حادثه دیدگان زلزله
جمعیت هلال احمر شماره حساب این جمعیت را برای کمک به حادثه دیدگان زلزله غرب کشور اعلام کرد.
مردم نوعدوست ایران اسلامی می توانند از طریق شماره حساب 99999 به نام هلال احمر نزد بانک‌های ملی، ملت، صادرات، رفاه،‌ مسکن،‌ دی، تجارت،‌ سپه،پارسیان، شهر،‌ آینده و رسالت به واریز کمک های نقدی اقدام کنند.
همچنین حساب 702070(ارزی دلار) 800300 (ارزی یورو) بانک ملی و1404440(ارزی دلار) بانک ملت نیز حسابهای ارزی برای جمع اوری این کمک هاست .
براساس این گزارش کد های #112*3*741* و #724* برای پرداخت آسان موبایلی وشماره کارت 6104337770064606 برای دریافت و ارسال کمک های نقدی به زلزله‌زدگان نیز پیش بینی شده است./ آریا 

 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۹۹۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گپ و گفت با معلم امدادگر/ نقش معلمان در جامعه روستایی

خبرگزاری مهر_ گروه جامعه؛ روز معلم که می‌شود همه ما به یاد معلمانمان می‌افتیم؛ خانواده‌ها از معلمان فرزندانشان تقدیر می‌کنند؛ مدیران مدارس برای معلمان خود هدایایی در نظر می‌گیرند و آموزش و پرورش در هر استان و شهر هم سعی دارد هر ساله به مناسبت روز معلم از معلمان نمونه خود تقدیر کند.

در این میان اما معلمانی هستند که بدون چشم داشتی، بدون آنکه از تدریس و زحماتشان کسی تقدیری داشته باشد؛ همچنان معلمی را با شوق و علاقه ادامه می‌دهند.

به بهانه روز زیبای معلم تلاش می‌کنیم در چند مصاحبه با تعدادی از این معلمان گفت‌وگو داشته باشیم.

فعالیت‌ها و فداکاری‌های معلمان در مناطق محروم یا کمتر برخوردار مناطقی همچون شهرستان‌های استان سیستان و بلوچستان از چند نظر ارزشمند است.

اول اینکه این معلمان عمدتاً در فضای آموزشی نامناسبی به تدریس می‌پردازند؛ تهویه هوا و سیستم‌های مناسب گرمایشی و سرمایشی در مدارس این مناطق موجود نیست و دانش آموزان هم بعضاً با مشکلاتی همچون بیکاری و اعتیاد والدین، فقر و نبود وسایل حمل و نقل برای رفت و آمد به مدرسه مواجه اند. در چنین شرایطی معلمان باید تا حد امکان مشکلات دانش آموزان خود را هم حل کنند.

از سوی دیگر با بروز حوادث غیرمترقبه طبیعی همچون سیل، معلمان پیشرو بوده و یک امدادگر برای کاهش آلام مردم منطقه خود می‌شوند. مردم معلم فرزندانشان را می‌شناسند و به او بیش از دیگران اعتماد دارند. گاهی یک معلم تنها باسواد یک روستا است.

فیصل رئیسی یکی از همین معلم‌ها است؛ او ۱۶ سال است که به عنوان معلم رسمی وزارت آموزش و پرورش در مدارس استان سیستان و بلوچستان فعالیت می‌کند. به مناسبت روز معلم گفت‌وگویی با او داشتیم.

آقای رئیسی چند سال سابقه دارید و در چه مناطقی از کشور معلم بوده اید؟

من ۱۶ سال است که معلم رسمی آموزش و پرورش هستم و تنها در استان سیستان و بلوچستان و در مناطق لاشار، دشتیاری و چابهار معلم ابتدایی بوده ام.

معلمان چه نقشی در جامعه روستایی استان سیستان و بلوچستان دارند؟

معلمین به واسطه ارتباط نزدیکی که با مردم دارند نقش بسیار پررنگی خصوصاً در روستاها در امر اطلاع رسانی و امدادرسانی دارند. معلمان در روستاها به واسطه معلمی و باسواد بودنشان یک نقش اجتماعی خاصی بر عهده دارد. مردم به معلمان خیلی اعتماد دارند و هر اتفاقی که می‌افتد معلمان اولین کسانی هستند که به آنها مراجعه می‌شود.

در روستاهای دور افتاده نقش معلمان پر رنگ تر است. گاهی به واسطه شبکه‌های اجتماعی که معلمان در اختیار دارند و گاهی به واسطه ارتباطاتی که دارند.

معلمان هم امدادرسانی‌ها را متوجه منطقه خود می‌کنند و هم امدادرسانی‌ها به منطقه خود را بازتاب می‌دهند.

معلمان همچنین تلاش می‌کنند که کمک‌های مردمی ارسال شده به بهترین شکل توزیع شود و به دست افراد نیازمند و به اهلش برسد.

آیا معلمان استان بومی هستند یا از استان‌های دیگر آمده اند؟

هم معلمان بومی و هم معلم غیربومی در منطقه فعالیت می‌کنند. خیلی تفاوتی وجود ندارد؛ معلم هر جا باشد برای کمک به منطقه خود فعال است.

وضعیت فضای آموزشی در استان و شهرستان‌هایی که شما حضور دارید چه طور است؟ سیلاب چه قدر خسارت به فضای آموزشی استان وارد کرده است؟

سیلاب که اثرات جبران ناپذیری گذاشته است، اما به نسبت گذشته که مدارس کانکسی واقعاً در زمان سیل خسارت بار بود؛ تعداد مدارس کانکسی کم شده است.

مدارس کانکسی در گذشته تعداد بیشتری از مدارس استان را تشکیل می‌داد اما این روزها تعداد مدارس کانکسی به واسطه فعالیت و حضور خیران مدرسه ساز کاهش یافته است.

البته ما همچنان با کمبود فضای آموزشی مواجهیم اما دیگر مدارس خشت و گلی نداریم و تعداد مدارس کانکسی هم کاهش یافته است.

چقدر مسئولان آموزش و پرورش استان یا شهرستان از عملکرد شما در مدارس اطلاع دارند یا از فعالیت‌های داوطلبانه شما آگاه هستند؟

چندان حضور ندارند. آموزش و پرورش به معلمان امدادگر استان توجهی نمی‌کند؛ کمتر دیده شده است که مسئولان آموزش و پرورش کشور یا استان در مناطق آسیب دیده حضور پیدا کنند؛ تنها تقدیری که دیدیم، ارسال یک لوح تقدیر در ماه‌های اول سیلاب بوده است. البته ما انتظاری از مسئولان نداریم اما حضور مدیران در مناطق سیل زده و آسیب دیده توجه آنان به مناطق تحت مدیریتشان را نشان می‌دهد.

منطقه‌های آسیب دیده از سیل با چه نیازهایی مواجه هستند؟

نیاز منطقه به اقلام بهداشتی یا بسته‌های خوراکی خوشبختانه دیگر مانند روزهای اول سیل حاد نیست ولی منطقه به شدت نیازمند توجه و بازسازی زیرساخت‌هاست. زیرساخت‌های منطقه همچون پل و جاده به شدت تخریب شده و ما نیازمند ساخت حمام و سرویس بهداشتی هستیم.

حضور مردم و سازمان‌های دولتی و سمن‌ها را چه طور دیدید؟

تعداد بسیار زیادی سازمان مردم نهاد در سیل اخیر حضور پیدا کردند و همچنان برخی از آنها در منطقه حضور دارند. سازمان امداد نجات هلال احمر هم حضور بسیار مؤثر و ارزشمندی داشت. هلال احمر خصوصاً به مناطقی امدادرسانی‌هایش را انجام داد که دسترسی به آن منطقه بسیار مشکل شده بود. توزیع بسته‌های غذایی یا جابجایی بیماران مصدوم در مناطق صعب العبور تماماً با هلال احمر بود.

آقای رئیسی بهترین و بدترین خاطره معلمی خودتان را برای ما بگویید.

یکی از بهترین خاطراتم این بود که در شهر دشتیاری که به تازگی رفتم؛ قبل از ورود من به مدرسه یک دانش آموزی بود که همه او را ضعیف و کند ذهن می‌شناختند ولی با کارهای انگیزشی که انجام دادیم به دانش آموز نمونه تبدیل شد و حتی دو سه سال از دانش آموزان نمونه مدرسه ما بود.

خاطره تلخ که زیاد داریم کدومش رو بگم (با لبخند می‌گوید) ولی یکی از خاطرات تلخ من مربوط به سال‌های اول خدمتم است. مدرسه‌ای که رفتیم کلاس درس من خراب شد و به ناچار به یک کلاس خشت و گلی رفتم. در کمتر از یک ماه پس از آغاز سال تحصیلی همکارم هم بازنشسته شد و من تنها معلم آن مدرسه شدم. یک معلم تنها با بیش از ۳۰ دانش آموز دختر و پسر در پنج پایه درسی. سال سختی بود که در یک محیط جدید درسی این تعداد دانش آموز را با پنج پایه نگهداری و برای آنان تدریس کنم.

کد خبر 6093834 علی قدمی

دیگر خبرها

  • وقوع زلزله در این استان
  • امکان تامین نهاده دام و طیور با کشت فراسرزمینی/می توان هاب غذایی منطقه شد
  • سازمان ملل: بازسازی غزه ۸۰ سال زمان نیاز دارد
  • محله کم‌برخوردار حصه در مسیر توسعه‌ است
  • خودکفایی ارتش در ساخت تجهیزات و ادوات مورد نیاز
  • پاسخ به نیازهای کشاورزی مطالبه‌ای از دانش‌بنیان‌ها
  • نیاز گمرکات مرزی، مناطق آزاد و ویژه به ۳۵۰ دستگاه آشکارساز کامیونی
  • ارزیابی مناطق متاثر از زمین لرزه سیرچ/ خسارتی گزارش نشد
  • زلزله سیرچ را لرزاند؛ اعزام ۲ تیم امدادونجات به منطقه
  • گپ و گفت با معلم امدادگر/ نقش معلمان در جامعه روستایی