Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشاور دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با اشاره به اینکه پیام امام حسین(ع) در روز عاشورا منحصر به جمع حاضر آن روز نیست گفت: آن پیام تاریخی در حقیقت برای همه عالم بشریت از آن روز تا همیشه دوران است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رودسر، حجت‌الاسلام والمسلمین مفید کیایی‌نژاد عصر امروز در مراسم یادواره شهدای طلبه و روحانی شهرستان رودسر اظهار داشت: شهادت مرگ شرافتمندانه و عزتمند با تأسی از زندگی امام حسین(ع) است که شهدای ما آن را به نمایش گذاشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ابراز داشت: شهدا با تأسی از سیره زندگی و مجاهدت حضرت اباعبدالله الحسین(ع) در مقابل زورگویی و زیاده‌خواهی دشمنان ایستادگی کرده و در این راه بهترین و ارزشمندترین سرمایه خود یعنی جانشان را تقدیم کردند.

مشاور دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با اشاره به اینکه به فرموده امام خمینی (ره) شهدای ما راه صد ساله را یک شبه پیمودند اعلام کرد: شهدا با نثار جانشان در راه اسلام و انقلاب به مقامی رسیدند که همه بهشتیان به آن مقام غبطه می‌خورند.

وی شهادت را بهترین و شرافتمندانه ترین مرگ‌ها دانست و افزود: شهدا در حقیقت تربیت‌یافتگان مکتب امیرالمومنین علی(ع) هستند که درس ایثار و شهادت را در این مکتب آموخته و با تأسی از شهدای کربلا آن‌ را به سرانجام رساندند.

کیایی‌نژاد پیام امام حسین (ع) در روز عاشورا را منحصر به جمع حاضر آن روز ندانست و گفت: آن پیام تاریخی در حقیقت برای همه عالم بشریت از آن روز تا همیشه دوران است و هدف آن پیام اصلاح امت و نرفتن زیر بار زور بود.

مشاور دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی سیره زندگی شهدا را الگویی مناسب برای نسل جوان جامعه خواند و افزود: مادامی که سیره زندگی شهدای ما در جامعه نهادینه شود کشور در مقابل زیاده‌خواهی دشمنان مصون خواهد ماند.

به گزارش تسنیم شرکت کنندگان در پایان این مراسم با نوحه‌خوانی و سینه‌زنی یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس به‌ویژه شهدای طلبه و روحانی را گرامی داشتند.

انتهای پیام/

R7877/P1357/S6,71/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۰۲۲۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوه امام خمینی در خارج از کشور چه کاره است؟ /خاطرات عروس بزرگ امام از فوت دو فرزندش و علت آن

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، خانم معصومه حائری یزدی همسر آیت‌الله سید مصطفی خمینی و دختر آیت‌الله شیخ مرتضی حایری یزدی صبح روز ششم اردیبهشت ۱۴۰۳ خورشیدی در تهران درگذشت.

آن طور که عصر ایران روایت کرده است؛ وی مادر سید حسین و مریم خمینی بود. حجت‌الاسلام سید حسین خمینی از اوایل دهه ۶۰ عملا از عرصه های رسمی و رسانه‌ای کنار است و خواهر او (نوه امام خمینی) هم در خارج از کشور زندگی می‌کند و به طبابت و کارهای علمی اشتغال دارد و خانواده برای دفن مادر منتظر بازگشت اوست. (دو فرزند دیگر در کودکی درگذشته بودند).

از نکات شگفت‌آور زندگی خانم حایری این که به رغم آن که عروس ارشد امام خمینی و منتسب به یک خاندان بزرگ و مشهور روحانی دیگر هم بود زندگی بسیار عادی و گاه توام با سختی و رنج داشته است.

او شیفته سید مصطفی خمینی بود و خاطرات هجران او را با اشک بیان می‌کرد و همچون اعضای خانواده امام که آقا مصطفی را «داداش» خطاب می‌کردند او هم عادت کرده بود همسرش را این گونه خطاب و حتی بعد از فقدان چنین یاد کند.

با این که عروس ارشد امام اهل مصاحبه با رسانه‌ها نبود اما برای اولین بار اول آبان ۱۴۰۰ و به مناسبت چهل‌وچهارمین سالگرد درگذشت مشکوک سید مصطفی خمینی گفت‌وگویی با او منتشر شد که بسیار مورد توجه قرار گرفت خصوصا جاهایی که حکایت از نگاه امروزین آقا مصطفی خمینی داشت و تصویر متفاوتی از فرزند فقید امام ترسیم می‌کرد.

درباره فرزندان چنین گفته بود: «خدا چهار فرزند به من داد که دو تا از آن‌ها از دنیا رفتند و الان تنها حسین و مریم برای من باقی مانده‌اند. هر دو دختر بودند و یکی در ایران و یکی در نجف از دنیا رفت. اولی چند روز بعد از به دنیا آمدن از دنیا رفت و علتش هم این که اوضاع ما در آن ایام به خاطر مسائل انقلاب خیلی ناجور و نامناسب و دگرگون بود و در همان ایامی که تازه این دختر به دنیا آمده بود، نیروهای دولتی وارد منزل ما ‌شدند و هول و هراس ایجاد ‌کردند و حال خود من خیلی بد و خراب بود و شاید این بچه بر اثر همان مسائل مُرد و از دنیا رفت.

دومی هم بلافاصله بعد از تولد و بر اثر یک بیماری کشنده از دست رفت؛ البته برخی به من می‌گفتند که این فرزندم، پسر بوده ...»

۲۷۲۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899748

دیگر خبرها

  • نوه امام خمینی در خارج از کشور چه کاره است؟ 
  • نوه امام خمینی در خارج از کشور چه شغلی دارد؟
  • نوه دختر امام خمینی در خارج از کشور مشغول چه کاری است؟
  • نوه امام خمینی در خارج از کشور چه کاره است؟ /خاطرات عروس بزرگ امام از فوت دو فرزندش و علت آن
  • زمینه‌سازان شهادت امام حسین (ع)
  • نقش ماموستا ملااحمد فخری در مبارزه با گروهک‌های معاند کم نظیر بود
  • پیدا شدن پیکر مطهر ۷ شهید دوران هشت سال دفاع مقدس در فکه دهلران
  • پیام تسلیت امام‌جمعه و استاندار کرمانشاه در پی درگذشت امام جمعه سابق جوانرود
  • پیام تسلیت فرمانده سپاه الغدیر در پی درگذشت مادر شهیدان نیرنگ
  • مقاومت، ایران را به ملت تعیین‌کننده برای بشریت تبدیل کرده است