Web Analytics Made Easy - Statcounter

بندرعباس – مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان گفت: با توجه به زلزله‌خیز بودن هرمزگان لازم است تا در ساخت‌وسازهای شهری و روستایی اصول ایمنی رعایت شود.

به گزارش امتداد نیوز، به نقل از استانداری هرمزگان، علیرضا صفا در نشست شورای هماهنگی مدیریت بحران استان هرمزگان با بیان اینکه هرمزگان استانی حادثه‌خیز است و حوادثی همچون سیل و زلزله و توفان‌ در این استان به وقوع می‌پیوندد، اظهار داشت: از ابتدای سال ۹۶ تا امروز در مجموع ۲۰۶ زمین لرزه در هرمزگان به وقوع پیوسته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این زلزله‌ها شامل ۷۴ زمین لرزه زیر سه ریشتر، ۱۳۲ زلزله بالای سه ریشتر، ۱۵ زمین لرزه بالای چهار ریشتر و دو زلزله بالای پنج ریشتر بوده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان افزود: هماهنگی و تعامل خوبی میان نهادها و دستگاه‌های امدادی و عضو شورای مدیریت بحران استان وجود دارد و تلاش کرده‌ایم در زمان بروز حوادث در اسرع وقت به مصدومین کمک کنیم.

صفا تصریح کرد: با ایجاد سیستم‌های بی‌سیم میان دستگاه‌های متولی امداد و نجات استان و مدیریت بحران استانداری و همچنین فرمانداری‌ها ارتباط لحظه‌ای برقرار است تا در مواقع بحرانی اقدام لازم صورت گیرد.

وی گفت: با توجه به در پیش بودن فصل سرما تمهیدات لازم برای بارندگی و آمادگی در برابر سیل و توفان در هرمزگان اتخاذ شده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان خاطرنشان کرد: با توجه به زلزله‌خیز بودن هرمزگان لازم است تا در ساخت‌وسازهای شهری و روستایی اصول ایمنی رعایت شود.

صفا گفت: دستورالعمل ایمنی شهر بندرعباس توسط سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی بندرعباس تهیه شد و مورد تصویب شورای شهر بندرعباس قرار گرفته است.

true برچسب ها : زلزله علیرضا صفا ایسینی مدیریت بحران استان هرمزگان true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۰۳۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار مدیرکل مدیریت بحران استانداری در پی تشدید بارش‌ها در کرمانشاه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه گفت: لغزندگی جاده‌ها، آب‌گرفتگی معابر، جاری‌شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلو‌های تبلیغاتی و اختلال در ناوگان حمل‌ونقل، در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ و خسارت به محصولات زراعی و باغی از جمله مخاطراتی است که ممکن است این سامانه بارشی به همراه داشته باشد.

یگانه افزود: ضرورت احتیاط در سفر‌های بین شهری، خودداری از توقف  در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز از فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، با توجه به احتمال رخداد تگرگ، اتخاذ تمهیدات لازم برای جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی از جمله حمل سریع محصولات قابل برداشت به نواحی امن، محافظت از دپو‌های گندم و غلات برداشت شده در برابر بارشها، توصیه می‌شود.

دیگر خبرها

  • هشدار مدیرکل مدیریت بحران استانداری در پی تشدید بارش‌ها در کرمانشاه
  • زلزله این استان را لرزاند
  • زمین لرزه فاریاب خسارتی نداشت
  • زلزله چهار وهفت دهم ریشتری درفاریاب
  • زمین لرزه ۴.۷ ریشتری در فاریاب استان کرمان
  • وقوع زمین لرزه ای به قدرت ۴.۶ ریشتر در سیرچ کرمان
  • وقوع زلزله در سیرج / کرمان لرزید
  • ارزیابی مناطق متاثر از زمین لرزه سیرچ/ خسارتی گزارش نشد
  • جزییات زلزله ۴.۶ ریشتری در کرمان
  • صدور هشدار سطح نارنجی و زرد هواشناسی در هرمزگان