Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر کشور بر ضرورت حل مشکلات آب و برق زلزله زدگان تا ظهر فردا تاکید کرد و گفت: باید فرمانداران، بخشداران و تمامی دستگاه‌ها هماهنگ کنند تا چادر به تمامی زلزله زدگان برسد. آفتاب‌‌نیوز : عبدالرضا رحمانی فضلی در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران کرمانشاه امدادرسانی به مصدومان و مجروحان زلزله را کار بزرگ و سختی توصیف کرد و گفت: این زلزله حادثه‌ای عظیم و دارای ابعاد گسترده‌ای است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما باید تمام تلاش‌مان را برای امدادرسانی و آباد کردن این مناطق به کار ببندیم.
به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه روستاهای زیادی طی این زلزله آسیب دیده‌اند، گفت: به تمامی فرمانداران و بخشداران ابلاغ کردم که حتما در حوزه مسئولیتی خود به شکل زمین یا هوایی از مناطق زلزله زده بازدید کرده و گزارش آن را اعلام کنند.
وی با بیان اینکه در مورد وضعیت توزیع چادرها خوب نیست، گفت: ما درخواست 20 هزار چادر داریم. در این جلسه گفته شد که ممکن است برخی چادرها را بردارند به نظر من به عنوان رئیس ستادبحران کشور ایرادی ندارد و هر چه می‌توانید چادر به این مناطق بیاورید. هر خانواده زلزله زده باید حداقل یک چادر داشته باشد و حالا اگر برخی بدون آنکه نیاز داشته باشند چادری بر می‌دارند اولا که تعدادشان بسیار کم است و دوم اینکه اهمیتی ندارد و باید برای تمامی زلزله زدگان چادر بیاوریم.
وی با بیان اینکه توزیع این چادرها نیز مهم است، گفت: باید فرمانداران، بخشداران و تمامی دستگاه‌ها هماهنگ کنند تا چادر به تمامی زلزله زدگان برسد.
وی بابیان اینکه آقای رئیس جمهور نیز بر ضرورت اختصاص چادر و حل مشکلات آب زلزله زدگان تاکید داشتند، گفت: گفته شد که آب ممکن است در روزهای آتی وصل شود. برای ما به هیچ عنوان قابل قبول نیست که آب روستایی قطع باشد. حتما باید آب روستاها وصل شود و 48 ساعت را به هیچ عنوان نمی‌پذیریم.
وی همچنین خواستار توزیع آب معدنی میان زلزله زدگان شد و گفت: هر چقدر که آب معدنی لازم است درخواست بدهید و آن را میان زلزله زدگان توزیع کنید. تانکر آب هم در بعضی از مناطق باید باشد اما 20 یا 30 تانکر آب جواب نمی‌دهد. باید آب مردم تامین شود و به هیچ عنوان نمی‌پذیرم که فردی به خاطر نبود آب تشنه باشد.
وی با اشاره به قطعی برق در 263 روستا نیز گفت: تا فردا ظهر باید جریان برق وصل و در این زمینه باید تمام اقدامات انجام شود. همچنین باید نان مورد نیاز مردم نیز تامین شده و در اختیارشان قرار بگیرد.
رحمانی فضلی بر ضرورت آرام سازی و همراه سازی مردم نیز تاکید کرد و گفت: سرکشی به روستاها مسئله مهمی است و اگر مردم با مسئولان درشتی کردند نباید واکنشی نشان بدهیم.
رحمانی فضلی همچنین بر ضرورت کنترل بیماری‌ها و آلودگی آب در مناطق زلزله زده تاکید کرد و گفت: تبلیغات و اطلاع رسانی نیز موضوع مهمی است. بایدخبرها به گونه‌ای باشد که مردم ناامید نشوند. اطلاع رسانی نباید موجب تهییج مردم شود.
وی در بخش دیگری ازسخنانش از تمامی دستگاه‌های دولتی خواست که علیه پیمانکارانی که سازه‌هایشان در پی زلزله تخریب شده شکایت کنند و گفت: اگر بیمارستانی نوساز تخریب شده حتما باید از پیمانکارش شکایت شود باید یکبار برای همیشه تکلیف این سازه‌های ناایمن مشخص شود.
رحمانی فضلی همچنین از اقدامات و خدمات نیروهای مسلح در این حادثه قدردانی کرد و گفت: تمامی دستگاه‌ها کار عظیمی را در این زلزله انجام دادند و همگی پای کار بودند که باید از تمام آنها قدردانی کنیم.

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۰۵۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۶۶ شکایت علیه مصوبات شوراهای محلی در دیوان عالی به ثبت رسید

رئیس دیوان عالی کشور گفت: طبق آخرین آمار، سال گذشته بیش از ۲۶۶ شکایت علیه مصوبات شوراهای محلی در دیوان عالی کشور به ثبت رسیده که ۱۶۶ مورد از آن به ابطال مصوبه ختم شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد جعفر منتظری شامگاه پنجشنبه در همایش روز ملی شوراها در مشهد به تشریح جایگاه شوراها در سطح روستاها، شهرها، استان‌ها و مقیاس ملی پرداخت و اظهار داشت: اهمیتی که نظام شورایی کشور در قوانین عامه کشور دارد، به گونه‌ای است که شما می‌توانید در حوزه‌های مختلف در روستا و شهر اثرگذار باشید. دو واژه کنار هم قرار گرفته که یکی «شورا» و دیگری «اسلامی» است. شورا همان امری است که در شریعت مقدس اسلام فوق‌‌العاده اهمیت برای آن قائل شده‌اند، از سوی دیگر، مفهوم اسلامی نیز این قید را بر شما ایجاد می‌کند که همه قوانین تصویبی در چهارچوب اسلام و مبانی شرعی باشد.

وی با اشاره به آیه 159 سوره مبارکه آل عمران و آیه 38 سوره مبارکه شوری افزود: در فرازهای مختلفی از قرآن کریم بر ضرورت نظام شورایی تأکید شده است. خداوند عالم می‌فرماید «وَاسْتَغْفِرْ لَهُمْ وَشَاوِرْهُمْ فِی الْأَمْرِ» یا در جای دیگری گفته شده «وَالَّذِینَ اسْتَجَابُوا لِرَبِّهِمْ وَأَقَامُوا الصَّلَاةَ وَأَمْرُهُمْ شُورَىٰ بَیْنَهُمْ» و همه اینها دلالت بر آن دارد که در منطق الهی، کسانی که قائم بر نظام شورایی و امر مشورت هستند، در زمره نیکان و صالحان قرار دارند.

‌منتظری با تأکید بر ضرورت پدیدآمدن تحول در دوران فعالیت شوراها خاطرنشان کرد: نمی‌دانم هرکدام از شما برادران و خواهران، چه مدت عهده‌دار نمایندگی از مردم بوده‌اید اما باید روال ثابت شما این باشد که در برهه‌های زمانی مختلف، بسنجید که تلاش ما چه تغییر و تحولی در زندگی مردم ایجاد کرده است، هر روز شما باید فعال‌تر و مؤثرتر از روز قبل باشد تا این سبقت در خدمت به فرهنگ غالب در نظام شورایی کشور تبدیل شود.

وی ادامه داد: حقیقت امروز نظام حکمرانی کشور آن است که گاهی اوقات، نمایندگان شوراهای شهر و روستا به‌عنوان تصمیم‌گیرندگان محلی، اشراف و آگاهی بسیار دقیق‌تری بر مشکلات و چالش‌های مردم دارند. این شناخت و اطلاعات می‌تواند کمک بزرگی به قانون‌گذاران ملی و مسئولان اجرایی و قضایی کند بنابراین درخواست من از نمایندگان شورای عالی استان‌ها آن است که زمینه این ارتباط بی‌واسطه را فراهم کنند تا منتخبان ملت، انعکاس‌دهنده مستقیم اراده مردم به مسئولان باشند.

رئیس دیوان عالی کشور تصریح کرد: امروزه کارشکنی‌هایی در بخش‌های میانی دولت وجود دارد که باعث می‌شود مصلحان، خیراندیشان و سرمایه‌گذاران در بخش‌های مختلف از ادامه کنش‌گری به نفع مردم دلسرد شوند. ما در قوه قضاییه تأکید بر رسیدگی به این گزارش‌ها داریم تا ظرف حداکثر دوماه، به پرونده‌های شکایت با این مضمون به قید اولویت رسیدگی شود.

منتظری با تأکید بر ضرورت تطبیق مصوبات شوراهای محلی با قانون اساسی و شرع گفت: این قابل قبول نیست که نهادی همچون شورای نگهبان در مسیر اجرای مصوبات شوراهای محلی وجود نداشته باشد و این نبود نهاد نظارتی باعث شود تا مصوبات خلاف شرع و قانون به مرحله اجرا برسند و مشکل ساز شوند.

وی خاطرنشان کرد: طبق آخرین آمار، سال گذشته بیش از 266 شکایت علیه مصوبات شوراهای محلی در دیوان عالی کشور به ثبت رسیده که 166 مورد از آن به ابطال مصوبه ختم شده است. این نشان از نبود پشتوانه قانونی و شرعی در برخی از این مصوبات دارد و این موضوع قابل قبول نیست.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • جمهوری اسلامی ایران مدافع تمامی مظلومان جهان است
  • ۲۶۶ شکایت علیه مصوبات شوراهای محلی در دیوان عالی به ثبت رسید
  • ۵۰ چادر برای اسکان حادثه دیدگان آتش‌سوزی روستای امام‌زاده ابراهیم برپا می‌شود
  • تصمیم ترکیه برای پیوستن به شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی
  • آغاز احیای رشته چادر شب‌بافی در چهارمحال و بختیاری
  • علاقه‌مند به توسعه روابط با ایران در تمامی حوزه‌ها هستیم
  • آمادگی هلال احمر ایران برای کمک به سیل‌زدگان کنیا
  • اعلام آمادگی هلال‌احمر ایران برای کمک به سیل‌زدگان کنیا
  • سیل‌زدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا
  • ادامه ارسال کمک‌های امدادی سپاه‌ به مناطق سیل زده جنوب سیستان وبلوچستان