Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک عضو کمیته ملی مستندسازی جنایت‌های اشغالگران تأکید کرد تمامی کمک‌های پزشکی و دارویی بین‌المللی قطع شده است و یمن در برابر یک فاجعه بزرگ قرار دارد.

دکتر یوسف مجمل الحاضری عضو کمیته ملی مستندسازی جنایت‌های اشغالگران و هماهنگی تلاش‌ها برای امدادرسانی در یمن در گفت‌وگو با خبرنگار گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم تأکید کرد که یمن به‌دلیل تشدید محاصره از سوی سعودی‌ها در برابر یک بحران جدی قرار گرفته است و در این خصوص توضیح داد: اشغالگران سعودی، آمریکایی، اماراتی از ابتدای جنگ علیه یمن یعنی در حدود یک‌هزار روز است که کشور را محاصره کرده‌اند، به‌دلیل عملیات نظامی بسیاری از گذرگاه‌های مرزی از جمله گذرگاه‌هایی که در منطقه جیزان با عربستان داریم بسته شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین به‌دلیل بسته شدن آسمان یمن از سوی آمریکا و عربستان فرودگاه‌های کشور از جمله فرودگاه بین المللی صنعا نیز بسته شدند و تنها فرودگاه عدن که در اشغال نیروهای متجاوز است باز مانده است.

وی ادامه داد: پیش از این بندر الحدیده تنها گذرگاهی بود که برخی کالاهای اساسی از آن وارد کشور می‌شد، کالاهایی که قرار بود وارد یمن شوند ابتدا باید به بندر جیبوتی که در کنترل آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها است می‌رفتند تا در آنجا به‌دقت بازرسی شده و پس از آن به بندر الحدیده ارسال شوند. بر اساس گفته اشغالگران هدفشان از این اقدام جلوگیری از ورود سلاح به‌واسطه ایران و حزب‌الله به یمن بود در صورتی که این سخنان حقیقت ندارد و مقامات جمهوری اسلامی ایران و سید حسن نصرالله بارها در سخنانشان تأکید کردند که ارسال سلاح به یمن صحت ندارد و عنوان شدن این گونه اتهامات تنها جنبه تبلیغاتی و روانی دارد.

الحاضری همچنین گفت: پیش از شلیک موشک به ریاض تمام فرودگاه‌ها و مرزهای زمینی و بندرگاه‌ها به‌غیر از بندر الحدیده که کالاها با سختگیری‌های بسیار زیاد و تنها به‌واسطه چند بازرگان مشخص وارد آن می‌شدند، بسته شده بودند. نفت و مشتقات نفتی نیز در استان مأرب و شبوه در کنترل نیروهای اشغالگر است. پس از پاسخ موشکی ارتش و کمیته‌های مردمی یمن به شلیک دو میلیون موشک از سوی اشغالگران به جای جای کشور، و شلیک موشک به بخش نظامی فرودگاه ملک خالد ریاض، سعودی‌ها محاصره را شدیدتر کرده به‌طور کامل بندر الحدیده را نیز بستند و از ورود خوراک و دارو و فرآورده‌های نفتی به یمن جلوگیری می‌کنند.

این فعال یمنی با تأکید بر این مسئله که نیروهای یمنی هرگز غیرنظامیان را هدف حمله قرار نمی‌دهند توضیح داد: این درحالی است که نیروهای ما تنها بخش نظامی فرودگاه ملک خالد را هدف قرار دادند، ما بخش غیرنظامی را هدف قرار ندادیم زیرا جنگ ما جنگی اخلاق‌مدار و دینی است و مساجد، منازل مردم، زیرساخت‌های مرتبط با معیشت مردم و بازارها را هدف قرار نمی‌دهیم، درحالی که سعودی‌ها همه را هدف قرار می‌دهند و تاکنون مرتکب بیش از 15 هزار جنایت شده‌اند.

او با تأکید بر شرایط بحرانی یمن خاطرنشان کرد: وضعیت یمن بسیار فاجعه‌بار شده است و قیمت کالاها به‌شدت بالا رفته است، این در حالی است که به‌دلیل منتقل شدن بانک مرکزی از صنعا پایتخت به شهر جنوبی عدن که در اشغال دشمن است از 14 ماه گذشته تا به امروز حقوق کارمندان دولت پرداخت نشده است. سازمان ملل به‌دروغ وعده داده بود که بر پرداخت حقوق تمام کارکنان دولت نظارت خواهد کرد در حالی که مشاهده می‌کنیم حقوق‌ها 14 ماه پیاپی است که پرداخت نمی‌شود. زمانی که بانک مرکزی در صنعا بود حقوق کارمندان سراسر کشور حتی مناطقی که مربوط به منصور هادی بود نیز به‌طور مرتب پرداخت می‌شد.

این کارشناس یمنی در پایان هشدار داد: برخی سازمان‌های بین المللی برای مبارزه با وبا همکاری محدودی با ما داشتند اما با بسته شدن کامل فرودگاه صنعا، از ورود هیئت‌های سازمان‌های بین المللی همچون سازمان ملل، صلیب سرخ، یونیسف، پزشکان بدون مرز، سازمان جهانی بهداشت و بسیاری سازمان‌های دیگر، به صنعا جلوگیری می‌شود. کمک‌های پزشکی و دارویی به‌طور کامل متوقف شده‌اند و ما در برابر یک فاجعه بزرگ قرار گرفته‌ایم. حتی پیش از اینکه از رسیدن کمک‌های بین المللی برای مبارزه با وبا جلوگیری به عمل آید با بحران روبه‌رو بودیم و به‌طور حتم امروز با قطع شدن تمام کمک‌های در برابر یک بحران واقعی قرار گرفته‌ایم.

انتهای پیام/*

R36361/P36447/S8,90,92,1115/CT3

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۱۲۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازسازی غزه ۳۰ سال زمان می‌خواهد

وزیر خارجه عربستان سعودی با اشاره میزان ویرانی‌های به بار آمده در غزه، گفت که سازمان ملل متحد زمان باسازی غزه را ۳۰ سال برآورد می‌کند.

به گزارش فارس، «فیصل بن فرحان» وزیر امور خارجه عربستان سعودی، بعدازظهر امروز (دوشنبه)، در گفت‌وگویی که در حاشیه مجمع جهانی اقتصاد در ریاض برگزار شد، خواستار حل و فصل کامل مسئله فلسطینیان شد.

وزیر خارجه عربستان سعودی ابتدا اشاره کرد که سازمان ملل متحد بازسازی نوار غزه را ۳۰ سال برآورد می‌کند و سپس گفت که باید برای وضعیت فلسطینیان راهکار کاملی ارائه شود.

یک کارشناس ارشد سازمان ملل متحد نیز اخیرا اعلام کرد فرایند آواربرداری و خنثی‌سازی بمب‌های منفجرنشده در غزه حدود ۱۴ سال به طول می‌انجامد.

فیصل بن فرحان در ادامه اضافه کرد که نمی‌توان وضعیت فلسطینیان در کرانه باختری را نادیده گرفت و برای تشکیل کشور فلسطین فرایندی معتبر و بدون‌بازگشت نیاز است.

او همچنین گفت که ریاض و واشنگتن عملا به تکمیل توافق‌هایی دوجانبه که دقیقا به آن اشاره نکرد، نزدیک شده‌اند.

دیگر خبرها

  • منچستریونایتد در آستانه یک خانه تکانی بزرگ
  • منچستریونایتد حراج تابستانی راه می‌اندازد: شیاطین سرخ در آستانه یک خانه تکانی بزرگ
  • بازسازی غزه ۳۰ سال زمان می‌خواهد
  • محمود عباس: در صورت حمله اسرائیل به رفح، بزرگ‌ترین فاجعه تاریخ رقم می‌خورد
  • در صورت حمله اسرائیل به رفح، بزرگ‌ترین فاجعه تاریخ رقم می‌خورد
  • با حمله اسرائیل به رفح، بزرگ‌ترین فاجعه تاریخ رقم می‌خورد
  • محمود عباس: حمله به رفح بزرگ‌ترین فاجعه تاریخ فلسطین خواهد بود
  • نشست مشورتی مقامات ۶ کشور عربی درباره تحولات غزه
  • برگزاری نشست مشورتی مقامات ۶ کشور عربی درباره تحولات غزه
  • سازمان بهداشت جهانی: باید فورا در غزه آتش‌بس برقرار شود