Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتاق اصناف ایران با گلایه از سرکشی به ٢٥٠٠حساب شخصی واحدهای صنفی گفت: حتی یک ریال از بسته حمایتی اصناف پرداخت نشد.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از مهر، دهمین اجلاسیه دوره ششم نمایندگان اتاق اصناف ایران با حضور حسن یونس سینکی، معاون وزیر صنعت آغاز شد. قرار است محمد شریعتمداری، وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز در این جلسه حضور یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 علی فاضلی در  سخنرانی آغازین دهمین اجلاسیه دوره ششم نمایندگان اتاق اصناف ایران گفت: اصناف از کیک نفت در توسعه خود استفاده نکرده اند و هیچ بهره ای از سفره نفت نبرده اند؛ بنابراین خودکفا در اقتصاد کشور هستند و توانسته اند بدون منت و بار مالی، اشتغالزایی بالایی داشته باشند.

رئیس اتاق اصناف ایران افزود: هیچ بسته حمایتی در طول سنوات گذشته برای اصناف دیده نشده و فقط سال گذشته بسته ده هزار میلیارد تومانی در قالب بسته دیده شده است و تا به حال،  هنوز ابلاغ نشده است و البته رییس کل بانک مرکزی نیز وعده مساعد داد ولی تا این لحظه ابلاغ نشده است.

وی تصریح کرد: به اصناف ایراد گرفته می شود که در تصمیم گیری مشارکت فعال نداریم، این در حالی است که در گذشته حتی یک آیین نامه هم نداشته ایم ولی کم کم این کار انجام شد.

به گفته فاضلی، اگر به دنبال ایجاد اشتغال هستیم باید به اصناف توجه شود؛ البته بسته حمایتی برای کوچ بنگاههای آلاینده اختصاص داده نشده و به همین دلیل اجازه کوچ بنگاههای الاینده را دیگر نمی دهیم.

وی افزود:  بنگاههای تولیدی بین ١٩ تا ٢٠ درصد اصناف را اکنون تشکیل می دعند در حالیکه پیش از این سهم تولیدی ها حدود ٤٠ درصد بود.

فاضلی گفت: برخی مسئولان تصمیمات یک شبه می گیرند و ما را به همین تصمیمات مشغول می سازند؛ این در حالی است که سازمان امور مالیاتی به ٢٥٠٠ حساب اصناف به صورت نمونه سرکشی کرده است که ما به شدت با آن مخالفیم.

وی اظهار داشت: اصناف آنقدر  مشغول برخی تصمیمات شبانه دولت است که فرصت ورود به اقتصاد مقاومتی را ندارد.

فاضلی با بیان اینکه رییس جمهور وعده کوچک سازی دولت را داده است، گفت: اکنون برخی دستگاهها می خواهند که اتحادیه های صنفی را از اصناف جدا کرده و به دولت بچسبانند این در حالی است گلایه های زیادی از دولت داریم؛ البته امروز هیچ کمیسیون دولت بدون حضور اصناف تشکیل نمی شود؛ البته اصناف هم علیرغم کمبودهایی که وجود دارد در طول چهار سال اخیر اجازه نداده خللی در بازار ایجاد شود و این افتخار دولت شده است.

وی اصلاح قانون نظام صنفی را یکی از مطالبات اصلی اصناف کشور دانست و گفت: در برنامه ششم توسعه، بخش خصوصی و اصناف بسیار کمرنگ دیده شده است، این در حالی است که با این برنامه به اهداف اقتصاد مقاومتی نمی رسیم چراکه مردم شریک نشده اند؛ البته دولت هم باز می خواهد همه اقتصاد را باز دولتی کند.

این خبر تکمیل می‌شود ...

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۱۲۸۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوار‌ها در سال ۱۴۰۲

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا، شعب این بانک در سال 1402 به منظور مشارکت در تامین پروتئین حیوانی سبد غذایی خانوارها در سراسر کشور، بالغ بر 140 هزار فقره تسهیلات به واحدهای پرورش دام، طیور و آبزیان و همچنین کشتارگاه ها، کارخانجات خوراک دام و صنایع عمل آوری، فرآوری، انجماد و بسته بندی محصولات گوشتی پرداخت کرده اند.

بر اساس این گزارش، از مجموع 306 هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداختی فوق الذکر در مقطع یادشده ، بالغ بر 148 هزار میلیارد ریال در راستای تامین مالی واحدهای پرورش دام سبک و سنگین، نزدیک به 110 هزار میلیارد ریال برای احداث و راه اندازی مزارع پرورش طیور گوشتی، حدود 14 هزار میلیارد ریال در حمایت از پرورش آبزیان و 34 هزار میلیارد ریال به منظور ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی مرتبط با گوشت و فرآورده های گوشتی پرداخت شده است.

شایان ذکر است، بانک کشاورزی حمایت از زنجیره تولید و تامین گوشت با هدف تحکیم پایه های امنیت غذایی کشور را یکی از مهمترین اهداف خود می داند و با پرداخت تسهیلات متنوع در تمام مراحل زنجیره تامین، شامل تولید علوفه و خوراک دام تا احداث دامداری ها، مرغداری ها و استخرهای پرورش ماهی، راه اندازی واحد های پرورش ماهی در قفس، احداث کشتارگاه ها و واحدهای فرآوری محصولات گوشتی، صنایع تبدیلی و تکمیلی، تامین ماشین آلات مورد نیاز واحدهای تولیدی، احداث واحدهای بسته بندی و نهایتا حمل و توزیع، از فعالان این حوزه و تامین پروتئین حیوانی در سبد غذایی خانوارها حمایت می کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تهیه بسته های اقتصاد دریاپایه در مازندران
  • جریمه ۱۰۷ میلیارد ریالی عرضه خارج از شبکه پلی اتیلن
  • جریمه ۳۸ میلیارد ریالی قاچاقچی هیزم
  • جریمه ۵ میلیارد ریالی صافکار متخلف اردبیلی
  • ریالی از مطالبات گندمکاران پرداخت نشده است
  • برای تحقق هرچه بیشتر عدالت اجتماعی در کشور چه باید کرد؟
  • سال گذشته ۱۰هزار میلیارد ریالی به طرح‌های اولویت دار جهاد کشاورزی همدان پرداخت گردید
  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوار‌ها در سال ۱۴۰۲
  • پرداخت بیش از ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به معرفی شدگان نهادهای حمایتی در دولت مردمی
  • پای نفت برای صعود قیمت بسته می‌شود