Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران - ايرنا - بهداد سليمي دارنده مدال طلاي دسته فوق سنگين وزنه برداري جهان و المپيک،گفت: با برنامه ريزي و تاکتيکي خوب و با کمک سعيد علي حسيني ديگر نماينده وزنه برداري ايران در دسته فوق سنگين مي توانيم، افتخار عنوان قوي ترين مرد جهان را پس از چهار سال براي کشورمان بگيريم.

به گزارش ايرنا، بهداد سليمي روز سه شنبه در حاشيه تمرينات تيم ملي وزنه برداري در جمع خبرنگاران افزود: لاشا تالاخادزه وزنه بردار گرجستاني با قهرماني در المپيک و تداوم رکوردشکني هايش حريف سختي براي ما در پيکارهاي قهرماني جهان در آمريکا خواهد بود اما به همراه سعيد علي حسيني 12 حرکت داريم و او تنها 6 حرکت و با اتخاذ تاکتيک و برنامه ريزي مناسب مي توان او را به اشتباه انداخت تا عنوان قوي ترين مرد جهان را پس از سال ها براي کشورمان بگيريم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي درخصوص رکوردهايش در تمرينات نيز گفت: مهم نيست که در تمرينات چه وزنه هايي را بالاي سر مي بري، بلکه در روز مسابقه است که همه بايد متوجه شوند که چه وزنه اي را بالاي سر مي بري و اگر وزنه هايي را که در تمرينات زده ايم را نتوانيم در مسابقات تکرار کنيم هيچ ارزشي نخواهد داشت در واقع گفتن رکوردهاي تمريني تنها توقعات را بالا مي برد و به همين دليل سعي مي کنيم که در روز مسابقه بهترين عملکرد را داشته باشم.
سليمي ادامه داد: همه ملي پوشان اعزامي به رقابت هاي جهاني با هدف ارايه بهترين نتيجه به آمريکا مي روند و هيچ وزنه برداري براي شکست پا به ميدان مسابقه نمي گذارد من هم اميدوارم که با کسب مدال طلا دوباره خاطرات خوش گذشته زنده شود و دل مردم ايران را شاد کنم.
وي همچنين با اشاره به رکورد شکني هاي لاشا تالاخادزه وزنه بردار گرجستاني به عنوان جدي ترين حريف وزنه برداران ايران در دسته فوق سنگين، يادآور شد: طي اين مدت خود را درگير اينکه حريفان چه مي کنند، نکرده ام و تمرکزم تنها افزايش رکوردهايم بوده است، البته لاشا وزنه بردار خوبي است و اگر بخواهد اين روند را در پيکارهاي جهاني آمريکا ادامه دهد، کار ما را سخت خواهد کرد.
سليمي درخصوص اصلاح حرکت دو ضرب خود نيز گفت: بعد از آسيب ديدگي که سال گذشته و بعد از المپيک برايم اتفاق افتاد انجام تکنيک قيچي در حرکت دو ضرب برايم سخت شده بود که طي چهار ماه گذشته تمرينات ويژه و جدي تري را انجام دادم که به گفته کارشناسان اين تکنيک من بهتر شده است.
بعد از کسب مدال طلاي دسته فوق سنگين پيکارهاي قهرماني سال 2011 پاريس و همچنين المپيک 2012 لندن توسط بهداد سليمي، چهار سالي است که ورزشکاران روسيه و گرجستان اين عناوين را از آن خود کرده اند.
پيکارهاي وزنه برداري قهرماني سال 2017 جهان روزهاي 7 تا 14 آذر ماه در شهر آناهيم لس آنجلس در ايالات کاليفرنيا آمريکا برگزار مي شود.
براي آگاهي از آخرين اخبار ورزش ايران و جهان با کانال ايرنا در تلگرام irnavarzesh@ همراه شويد.
ورزشي**1067** 1701
خبرنگار: رضا رمضاني* انتشار: حميد قديمي
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۱۶۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سبک بسکتبال ایران باید تغییر کند/ ضعف برنامه‌ریزی دلیل انتقادهاست

کارشناس بسکتبال ایران گفت: ابتدا باید سبک بسکتبال خود را انتخاب کرده و تغییر دهیم، سپس به فکر انتخاب سرمربی آینده تیم ملی باشیم.

سیامک ویسی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره تغییراتی که قرار است در راس کادرفنی تیم ملی بسکتبال ایران ایجاد شود، توضیح داد: قبل از اینکه جواب این سوال را بدهم، باید اینگونه به موضوع نگاه کنیم که یکسری قوانین بازی در تیم ملی ایران ایجاد شده که به مرور زمان ایجاد می‌شود، حالا بازیکن‌های نسل قدیمی‌تر ما در حال خداحافظی و در سن بازنشستگی هستند که در نتیجه آن، یک نسل جوانتر جایگزین می‌شوند.

او ادامه داد: اکنون که نسل جوانتر ما می‌خواهد کار کند، به نظر من باید دنبال این باشیم که سبک بسکتبال بازی کردن خود را انتخاب کنیم. اینکه ما فقط دنبال این باشیم دو سه سرمربی عوض کنیم عملا نمی‌تواند بازدهی داشته باشد. از نظر من وجود دمیر یا هر مربی خارجی دیگر اتفاق بدی نیست، اما باید ببینیم از حضور او چه چیزی می‌خواهیم و دنبال چه سبکی از بسکتبال هستیم.

کارشناس بسکتبال ایران با تاکید بر اینکه باید سبک بسکتبال بازی کردن تیم ایران تغییر کند، اظهار کرد: سال‌های گذشته که ما حامد حدادی را داشتیم، تیم ما خیلی وابسته به بازیکن بلند و شخص خود حدادی بود. حالا در نبود ایشان، با توجه به تغییر نسل تیم ملی و وجود بازیکنان کوتاه قامت‌تر البته مستعدتر، ما باید سبک بازی جدیدی را برای تیم ملی خود پیدا کنیم. وقتی این‌کار را کنیم، آن زمان می‌توانیم هم مربی خوبی انتخاب کنیم و هم زمان بدهیم که کار کند.

ویسی تصریح کرد: دو نکته مهم وجود دارد که باید به آن‌ها توجه کرد، هرچند که وقتی کمیته فنی تشکیل جلسه می‌دهد، قطعا به این نکات هم توجه کرده‌اند. نکته نخست اینکه ما چه بازیکنایی در اختیار داریم و آن مربی که می‌آید چه نوع سبک بازی دارد. نکته دوم هم اینکه مربی انتخاب شده باید اهداف فدراسیون را دنبال کند و از نظر من قطعا تیم ملی ما با تغییر نسل روبرو است. قطعا مشکلات زیاد خواهد بود و اگر بخواهیم همانطور که ۵ تا ۱۰ سال پیش بازی می‌کردیم پیش برویم، با مشکل روبرو می‌شویم. باید حتما زمان بگذاریم و آن مسائلی که هست را با گذشت زمان حل کنیم، چرا که گذر زمان خیلی مسائل را روشن می‌کند.

کارشناس بسکتبال ایران، در واکنش به تغییرات زیاد سرمربی تیم ملی طی دو سال گذشته، اظهار کرد: یکسری انتقادها نسبت به کاری که فدراسیون انجام می‌دهد همیشه وجود دارد. وقتی انتقادات هست قبل از شروع کارها ما باید برنامه‌ریزی مناسبی کنیم و بگوییم که از کجا به کجا می‌رویم. بی‌شک انتقادات زیاد خواهد بود، اما یکسری از آن‌ها سازنده است و یکسری هم خیلی منطقی نیست. وقتی ما وارد کار می‌شویم اگر برنامه‌ریزی درست باشد انتقادی هم باشد از مثبت‌ها استفاده می‌کنیم و اگر هم غیر منطقی باشد آن‌ها را کنار می‌گذاریم. الان نسبت به یکسری انتخاب‌های فدراسیون انتقاد وجود دارد که قطعا شاید دلیل آن وجود ضعف برنامه‌ریزی باشد.

ویسی در پاسخ به این سوال که آیا با مربی خارجی برای تیم ملی موافق است یا مربی داخلی، توضیح داد: این اعتقاد شخصی من است که مربی خارجی اگر بیاید و کسی باشد که نه فقط به تیم ملی بلکه به کل بسکتبال ما کمک کند، از او استقبال می‌شود. یک موضوع دیگر هم که خیلی به آن اعتقاد دارم، این است که آیا بسکتبال ما در سایر جهات هم پیشرفت کرده است یا نه؟ پیشرفت بسکتبال را فقط نتیجه می‌بینیم؟ ما اگر دنبال پیشرفت هستیم بسکتبال ما در همه موارد باید رشد کند. به عنوان مثال ما باید در بخش داوری، مربیان، بازیکنان، سخت افزار، امکانات و ... پیشرفت کنیم که به جمیع آن‌ها پیشرفت می‌گویند.

او در پایان تاکید کرد: به نظر من خیلی بهایی به مربیان در رده بزرگسالان داده نشد. اگر مربیان خود را پیشرفت ندهیم نمی‌توانیم مدعی شویم که پیشرفت کرده‌ایم. از نظر من در این شرایط مربی ایرانی می‌توانست بیشتر کمک کند. البته حضور مربی خارجی را هم اتفاق بدی نمی‌دانم، باید بیاید و به او زمان بدهیم. اینکه صرفا به نتیجه فکر و اکتفا کنیم رفتار درستی نیست. در کل اما من احساس می‌کنم که در شرایط فعلی مربی داخلی مناسب باشد. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ٧ طلا، سهم دختران وزنه‌بردار کرمان در چهار وزن نخست مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی کشور
  • ٧ طلا، سهم دختران وزنه‌بردار کرمانی در مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی کشور
  • بانوان کردستانی به یک نشان سیمین نقره دست یافتند
  • درخشش دختران کرمانی در چهار وزن نخست وزنه برداری نوجوانان ایران
  • مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی دختران کشور در همدان
  • عکس‌| تمرینات انفجاری «پادشاه» برای بازگشت!
  • سبک بسکتبال ایران باید تغییر کند/ ضعف برنامه‌ریزی دلیل انتقادهاست
  • تمرینات انفجاری«پادشاه» برای بازگشت!
  • پیگیری تمرینات جوانان ایران زیرنظر حسین عبدی
  • ضربه احتمالی لورکوزن به برنامه‌‌های اروپایی بارسلونا