Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر صنعت ،معدن و تجارت با بیان اینکه اکنون اشتغال، مشکل بزرگ کشور است که رفع آن با توسعه شبکه صنفی و تکیه بر گسترش شبکه صنوف کشور، امکانپذیر است، گفت:نظارت دقیق اتحادیه‌های صنفی سراسر کشور و جلوگیری از هرگونه فساد در آن، از مهمترین وظیفه‌های اتاق اصناف به حساب می‌آید.

ایران آنلاین / وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه اصناف، آیینه تمام نمای اقتصاد کشور هستند، گفت: تخلفات صنفی بیش از هر زمان دیگر در حال کاهش است و با رعایت امانتداری و نظارت مسؤولان، شاهد مثال «الکاسب حبیب الله» خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد شریعتمداری روز سه شنبه در پیامی به شرکت کنندگان دهمین اجلاسیه دوره ششم نمایندگان اتاق اصناف کشور که در هتل فردوسی تهران برگزار شد، تصریح کرد: اصناف آیینه تمام نمای اقتصاد ایران هستند و کنترل تکانه‌ها و حوادث کوتاه‌مدت اقتصادی با کمک و توسط اصناف صورت می‌گیرد.
در ادامه پیام وزیر آمده است: با توسعه شبکه‌های صنفی و تولیدی می‌توان به اشتغال کشور نیز کمک کرد؛ صادرات محور شدن تولید صنوف تولیدی و نظارتی که بر آنها صورت می‌گیرد قابلیت گسترش فوق‌العاده‌ای دارد و شایسته است با برنامه ریزی عملیاتی برای بازگشت صنوف تولیدی به عرصه صادرات غیرنفتی کشور و گسترش نمایشگاه های این بخش مهم، اقدامات لازم به عمل آید.
وی اضافه کرد: اکنون اشتغال، مشکل بزرگ کشور است که رفع آن با توسعه شبکه صنفی و تکیه بر گسترش شبکه صنوف کشور، امکانپذیر است؛ به نحوی که واحدهای مقیاس کوچک اما در سطح وسیع می توانند به ایجاد ارزش افزوده بالاتر و تولید ناخالص داخلی بیشتر کمک کنند.
وزیر صنعت، معدن و تجارت در ادامه پیام خود، خواستار ایجاد شرکت های بزرگ و متوسط صادر کننده واحدهای صنفی شد و افزود: نظارت دقیق در برگزاری اتحادیه های صنفی سطح کشور و زدودن هرگونه فساد در انتخابات باید پیگیری شود.

** گفتمان غیرحرفه ای عامل آسیب زننده تولید
در ادامه این نشست معاون امور اقتصادی و بازرگانی وزیر صنعت، معدن و تجارت درباره عوامل آسیب زننده تولید و توسعه گفت: گفتمان غیر حرفه ای و توده ای از عوامل آسیب زننده تولید است؛ چرا که اقتصاد، علم تخصیص منابع محدود به نیازهای نامحدود است و باید کارشناسان امر در این مورد اظهار نظر کنند.
حسن یونس سینکی با بیان اینکه فاصله طولانی تولید تا مصرف، بی توجهی به نگاه های کارشناسی و عدم آموزش اصناف در تولید و توسعه موثر هستند، ادامه داد: فاصله طولانی تولید تا مصرف وجود دارد؛ طبق پژوهش‌های صورت گرفته برای حمایت از تولید 70 ایستگاه وجود دارد که در کشورهای توسعه یافته، بانک‌ها ایستگاه دوم محسوب می‌شوند اما در کشور ما در رده 37 قرار دارد.
وی تأکید کرد: ‌طولانی بودن این مسیر، آفتی برای تولیدکننده و مصرف‌کننده به حساب می‌آید که این مسیرها و ایستگاههای طولانی مصرف تا تولید کماکان نیز وجود دارد.
معاون امور اقتصادی و بازرگانی وزیر صنعت اظهار کرد: نکته دیگر در تولید، به بحث سود تسهیلات بانکی مربوط می‌شود که این رقم برای تولید و توزیع مشکلات متعددی ایجاد کرده است؛ اما باید توجه داشت که حمایت از واحدها تنها از طریق نرخ سود تسهیلات نمی‌تواند عملیاتی شود و باید راهکارهای جایگزین نیز مورد توجه قرار گیرد.
وی با بیان اینکه نگران حیات فعالیت اقتصادی فعالان خرد در آینده هستیم، گفت: واحدهای صنفی امروز در معرض رفتارهای جدیدی قرار گرفته‌اند و معلوم نیست تا 10 سال دیگر وضع فعلی این واحدهای کوچک به چه شکل خواهد بود.
سینکی تأکید کرد: باید اصناف از فرصت‌های موجود، استفاده کنند و توجه داشته باشند که برای حفظ سهم خود در اقتصاد کشور باید تغییراتی اعمال کنند.
وی تاکید کرد: 500 هزار واحد صنفی تولیدی کشورمان نیاز به نوسازی و نوین‌سازی فعالیت‌های خود دارند و باید توجه داشت امروز سهم این بخش تولیدی در اقتصاد کشور کاهش یافته است.

/ایرنا


 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۱۷۸۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوگیری از فعالیت یک اتاق غیر مجاز کشتار دام در تیران و کرون

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان؛ رییس شبکه دامپزشکی شهرستان تیران و کرون گفت:در راستای صیانت از ایمنی غذایی و بهداشت عمومی اتاق غیر مجاز کشتار دام در نظارت شبکه دامپزشکی این شهرستان کشف و از فعالیت آن جلوگیری شد.

سیدمحمد قریشی افزود:در پی بازرسی های کارشناسان شبکه دامپزشکی شهرستان تیران و کرون از یک مکان مخفی، غیرمجاز و غیر بهداشتی کشتار دام، یک لاشه دام کشتار غیر مجاز کشف شد که با زیر نظر قرار دادن محل مذکور یک قصاب متخلف که به صورت مخفیانه اقدام به کشتار غیر مجاز دام کرده بود شناسایی و به مقام قضایی معرفی و از فعالیت متخلف جلوگیری شد.

وی با اعلام اینکه از سال گذشته تاکنون بیش از ۵ پرونده تخلفات بهداشتی در سطح شهرستان تشکیل شده است افزود: پرونده ها درحال بررسی است و به زودی احکام آنها صادر می شود.

دیگر خبرها

  • ۱۳۱ واحد صنفی در مشهد پلمب شدند
  • پلمب ۱۳۱ واحد صنفی در مشهد
  • هیچ‌گونه کمبود آردی در اسدآباد نداریم
  • رئیس اتاق اصناف کشاورزی مشکلات کشاورزان را به معاون وزیر منتقل کرد
  • شهرک صنفی در رزن احداث می‌شود
  • لزوم جذب سرمایه گذار برای اجرای طرح‌های راه وشهرسازی آذربایجان غربی
  • جلوگیری از فعالیت یک اتاق غیر مجاز کشتار دام در تیران و کرون
  • پایان اجلاس اتاق‌های بازرگانی مجمع گفت و گوی همکاری آسیا
  • پلمب ۲ آرایشگاه زنانه در بلوار سجاد مشهد
  • برنامه های متنوعی برای تسهیل تبادلات مالی با چین داریم