Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار خوزستان با بیان این‌که بانک‌های استان برنامه قوی و منسجمی برای ورود به عرصه صادرات ندارند، گفت: تشویق سرمایه‌گذاران برای سرمایه‌گذاری در عرصه صادرات منجر به گسترش و توسعه تجارت و رقابت در بازارهای داخلی و خارجی خواهد شد.

به گزارش ایسنا، غلامرضا شریعتی در مراسم بزرگداشت روز ملی صادرات که امروز، 23آبان ماه در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: توسعه تجارت و صادرات از عوامل موثر توسعه اقتصادی در هر کشوری است و صادرات در هر کشوری باعث ترغیب سرمایه‌گذاری، تولید و افزایش اشتغال می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که صادرات تقویت کننده عزم ملی و ارتقا دهنده شأن و منزلت تولیدات ایرانی است، افزود: با توجه به شرایط کنونی منطقه و رشد جمعیت، سرمایه‌گذاری در کشورهای جنگ زده‌ای همچون عراق و سوریه می‌تواند موقعیت مناسبی برای صادرات تولیدات ایرانی باشد.

استاندار خوزستان تصریح کرد: تشویق سرمایه‌گذاران برای سرمایه‌گذاری در عرصه صادرات، منجر به گسترش و توسعه تجارت و رقابت در بازارهای داخلی و خارجی خواهد شد.

شریعتی با انتقاد از عملکرد بانک‌های خوزستان در حوزه حمایت از صادرکنندگان گفت: متأسفانه عملکرد بانک‌های استان در بخش های مختلف صادراتی ناچیز است و برای ورود به عرصه صادرات بانک‌های استان برنامه قوی و منسجمی ندارند.

وی با بیان این‌که پایین بودن ارزش افزوده برخی اقلام یکی از مشکلات اصلی صادرات در استان است، عنوان کرد: رقم ارزش افزوده اقلام صادراتی در چند سال گذشته بهبود پیدا کرده است اما تا رسیدن به حد مطلوب فاصله قابل ملاحظه‌ای وجود دارد و باید در این زمینه تلاش شود.

استاندار خوزستان ادامه داد: عدم وجود امکانات و تسهیلات لازم و ناچیز بودن سرمایه‌گذاری در این حوزه از مشکلاتی است که در بخش صادرات با آن دست و پنجه نرم می‌کنیم.

وی گفت: معافیت‌های مالیاتی، اعطای اعتبارات بانکی به صورت کوتاه مدت و بلندمدت، اجباری کردن استانداردهای بین المللی برای محصولات صادراتی، ایجاد مراکز پژوهشی و تحقیقاتی در زمینه صادرات و حذف امور اضافی و زاید اداری از جمله راهکارهایی است که می‌توان برای گسترش امر صادرات در استان پیاده سازی کرد.

استاندار خوزستان با بیان این‌که پس از تهران مقام دوم را در تولید ناخالص کشور داریم و در صادرات نیز بعد از تهران و هرمزگان در مقام سوم هستیم، عنوان کرد: در روز ملی صادرات از دستگاه‌ها و صادرکنندگان ما تعداد بسیار محدودی جایزه صادرکننده ملی را دریافت می‌کنند. با توجه به صادرات قابل ملاحظه‌ای که استان خوزستان دارد پسندیده نیست که صادرکنندگان خوب استان، اینگونه مغفول واقع شوند.

استاندار خوزستان با تأکید بر راه‌اندازی موسسه آموزشی صادرات در استان، گفت: باید موسسه آموزشی صادرات راه‌اندازی شود تا زمینه فراگیری فرآیند مطلوب صادرات در استان فراهم بشود و بتوانیم به صادرات استان به صورت امری تخصصی و حرفه‌ای بپردازیم.

شریعتی بیان کرد: توسعه صادرات غیرنفتی به عنوان یک راهبرد اصلی مورد توجه بوده که پس از برجام فضای مساعدتری پیش روی کشور برای تحقق این هدف به وجود آمده است. در این زمینه صادرات به کشور عراق از 800 میلیون دلار به 1.6 میلیارد دلار افزایش یافته است.

وی با بیان این که 4.1 میلیارد دلار صادرات از استان نشان از همت و اراده صادرکنندگان استان است، گفت: با توجه به این که این میزان 25 درصد بیشتر از مدت مشابه سال قبل بوده است؛ باید اجرای بسته حمایتی ابلاغی از سوی هیأت دولت در زمینه تسهیل صادرات را در اولویت قرار دهیم.

وی گفت: کشورهای عراق، قطر، سوریه و عمان کشورهای هدف صادرات استان خوزستان هستند و امیدواریم در جهت افزایش صادرات به این مناطق، خطوط دریایی و هوایی صادرات به کشورهای عمان و قطر راه‌اندازی شود.

استاندار خوزستان خاطرنشان کرد: گشایش مرز هوایی صادراتی دزفول انتظار صادرکنندگان استان از وزارت صنعت، معدن و تجارت است و با راه‌اندازی این خط هوایی، استان خوزستان می‌تواند به قطب صادرات غیرنفتی تبدیل شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۱۸۹۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گلایه استاندار کرمان از بانک‌های خصوصی

ایسنا/کرمان استاندار کرمان گفت: به جز یکی دو مورد، دیگر بانک‌های خصوصی هیچ کمکی به استان کرمان ندارند و مفرّی برای فرار سرمایه شده‌اند و مشخص نیست این عدد بزرگ کجا می‌رود.

محمدمهدی فداکار صبح امروز ۱۳ اردیبهشت ماه در جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان اظهار کرد: شرکت‌ها در توسعه سرمایه‌گذاری و تامین نقدینگی با چالش جدی مواجه هستند و باید برای تامین سرمایه در گردش اقدام اساسی صورت بگیرد.

وی در ادامه بیان کرد: بازگشت حقوق دولتی معادن به استان نیاز به قانون دارد و برای تغییر محل هزینه‌کرد باید مرجع قانونی داشته باشیم که کار در این زمینه به خوبی دارد پیش می‌رود.

استاندار کرمان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه در کشور همه از بانک‌های خصوصی گلایه دارند، تصریح کرد: به جز یکی دو مورد، دیگر بانک‌های خصوصی هیچ کمکی به استان کرمان ندارند و مفرّی برای فرار سرمایه شده‌اند و مشخص نیست این عدد بزرگ کجا می‌رود.

به گزارش ایسنا، امیر حسن زاده معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان نیز با تاکید بر اینکه مشارکت مردم در اقتصاد باید ساختار درستی داشته باشد، از شهرک‌های صنعتی و مناطق ویژه اقتصادی به‌عنوان نمونه‌هایی از ساختارهای مناسب در این زمینه نام برد و گفت: مردم باید در فضای آرام برای سرمایه‌گذاری بیایند.

وی اظهار کرد: رتبه فضای کسب و کار استان کرمان در سال گذشته به رتبه چهارم کشوری ارتقا پیدا کرد و این وضعیت باید در کسب و کار استان هم دیده شود، هرچند هم‌اکنون هم شاهد آثار مثبت آن هستیم.

حسن زاده تصریح کرد: اقداماتی که در سال گذشته در استان کرمان آغاز شده، در راستای شعار سال جاری است و تیم اقتصادی استان خوشحال است که در مسیر درستی حرکت می‌کند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان گفت: مردم استان کرمان هم دارای سرمایه هستند و هم دوست دارند برای سرمایه‌گذاری و تولید پای کار آیند، اما بلد نیستند و از اتاق بازرگانی کرمان درخواست داریم، بحث آموزش را برای ورود سرمایه مردم به تولید دنبال کند.

وی از برگزاری همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری استان کرمان در ۲۴ تا ۲۷ اردیبهشت‌ماه جاری خبر داد و این برنامه را فرصتی مناسب برای توسعه استان برشمرد.

حسن زاده در پایان با تاکید بر راه‌اندازی کمیته آموزش اظهار کرد: وام‌های تبصره‌ای در استان کرمان به‌ سمت مهارت و فنی و حرفه‌ای رفته، زیرا فردی که مهارت داشته باشد، مسیر را پیدا می‌کند اما فردی که آموزش ندیده، نمی‌تواند پیشرفت کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • انعقاد قرار با روس‌ها برای صادرات زیتون رودبار
  • صادرات غیرنفتی استان بوشهر افزایش می‌یابد
  • هدف‌گذاری تبدیل یزد به قطب تولید ماشین‌آلات نساجی
  • رشد ۳۱ درصدی صادرات در خوزستان
  • گلایه استاندار کرمان از بانک‌های خصوصی
  • ۵۰ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی ایران به سایر کشور‌ها
  • توسعه صادرات و جذب سرمایه‌گذار را برای ایلام دنبال می‌کنیم
  • فرش قرمز خراسان شمالی برای سرمایه گذاری
  • تمرکز ویژه استان اصفهان بر تکمیل زنجیره ارزشی صادرات‌ محور
  • تولیدات خوزستان در نمایشگاه اکسپو مورد توجه فعالان اقتصادی