Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار مرکزی با تاکید بر اینکه استان مرکزی رتبه دوم صادرات خدمات فنی مهندسی را در سطح ملی دارد گفت: می توان با کیفی تر کردن خدمات فنی مهندسی شاهد صادرات بیشتر این خدمات باشیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اراک امروز؛ سید علی آقازاده استاندار مرکزی در کارگروه صادرات غیر نفتی استان مرکزی که روز یکشنبه در استانداری مرکزی برگزار شد گفت: روند برگزاری جلسات کارگروه صادرات غیرنفتی استان مرکزی برای دست یابی به اهداف مد نظر مطلوب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آقا زاده توسعه صادرات را یکی از اهداف و سیاست های اقتصاد مقاومتی عنوان کرد و افزود: برگزاری مناسب این کارگروه می تواند در دستیابی به اهداف اقتصاد مقاومتی استان موثر باشد.

وی با تاکید بر اینکه موانع و مشکلاتی بر سر راه صادرات کالا و خدمات وجود دارد ادامه داد: برخی از این موانع مربوط به دستور العمل ها و قوانین و ضوابط است که باید در سطح ملی پیگیری شود که با رفع این موانع می تواند به توسعه صادرات استان و کشور کمک کرد.

استاندار مرکزی با اشاره به اینکه استان مرکزی ظرفیت های خوبی در بخش های مختلف دارد افزود: جهت دهی ظرفیت های استان به سمت تولیدات صادرات محور به رشد و توسعه بیش از پیش استان کمک شایانی خواهد کرد.

مرکزی رتبه دوم صادرات خدمات فنی و مهندسی در کشور را داراست

آقا زاده اظهار کرد: تعامل بخش خصوصی و دولتی و بهره گیری صنعت از توان علمی دانشگاه ها کمک خواهد کرد تا رشد صادرات استان با توجه به ظرفیت های موجود چشم گیر شود.

استاندار مرکزی با تاکید بر اینکه استان مرکزی رتبه دوم صادرات خدمات فنی مهندسی را در سطح ملی دارد گفت: می توانیم با کیفی تر کردند خدمات فنی مهندسی شاهد صادرات بیشتر این خدمات باشیم.

صادرات استان مرکزی به سمت کیفی شدن پیش می رود

آقازاده با اشاره به اینکه صادرات استان مرکزی به سمت کیفی شدن پیش می رود افزود: روند صادرات دو سال اخیر استان نشان می دهد که صادرات استان از نظر ورزن کاهش و از نظر ارزش رشد خوبی داشته است.

وی ادامه داد: برای اینکه در منطقه به عنوان قدرت اول مطرح شویم باید در زمینه توسعه صادرات تلاش های جدی داشته باشیم.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی:

افزایش ۲۵ درصدی ارزش صادرات استان مرکزی

محمدرضا حاجی پور رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی گفت: در شش ماهه نخست امسال ۸۱۴ هزار تن کالا به ارزش ۵۲۷ میلیون دلار از گمرکات استان مرکزی صادر شده است.

حاجی پور با اشاره به اینکه این میزان از نظر ارزش نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۵ درصد افزایش و از نظر وزن سه درصد کاهش داشته است اظهار کرد:  متوسط قیمت هر تن کالای صادراتی استان مرکزی ۶۴۷ دلار بوده است.

وی، عمده کالاهای صادراتی استان در سال جاری را شامل انواع هیدروکربورها، پلی اتیلن سبک خطی، پلی پروپیلن، پلی اتیلن سنگین، شمش، محصولات پلاستیکی، الیاف، ایزوگام، گل و گیاه، ظروف بلوری، شیشه، چیپس، آبگرمکن و کاشی عنوان کرد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی گفت: این کالاها به مقصد ۶۸ کشور جهان از جمله افغانستان، ترکیه، عراق، پاکستان، تاجیکستان، ایتالیا، ترکمنستان، سومالی، روسیه، ارمنستان، قزاقستان، بلغارستان، هلند، آلمان، آذربایجان، بوسنی، برزیل و فرانسه صادر شده است.

افزایش ۱۸ درصدی ارزش واردات استان مرکزی

وی گفت:همچنین در شش ماهه نخست امسال ۷۵ هزار تن کالا به ارزش ۱۷۵ میلیون دلار به استان مرکزی وارد شده که از نظر وزنی ۱۸ درصد و از نظر ارزشی ۲۸ درصد افزایش یافته است.

حاجی پور اظهار کرد: متوسط قیمت هر تن کالای وارداتی استان مرکزی در فروردین ماه دو هزار و ۳۳۹ دلار بوده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی افزود: مغز تخمه آفتابگردان، ماشین آلات، پاکت آبمیوه، انواع کنسانتره، بتاکاروتن، پنبه، چوب کاج خام کارنشده، فویل آلومینیوم و قوطی آلومینیومی عمده کالاهای وارد شده به استان در این مدت بوده است.

حاجی پور ادامه داد: این کالاها از ۵۰ کشور جهان از جمله اربکستان، صربستان، آلمان، چین، کره جنوبی، ترکیه، هلند، امارات متحده عربی، ایتالیا، فرانسه، ارمنستان، اتریش، آذربایجان، بلغارستان، سوئیس، جمهوری چک و دانمارک به استان مرکزی وارد شده است.

رئیس اتاق اصناف مرکز استان مرکزی

حمایت های دولت از اصناف در حد شعار است

جمشید زند رئیس اتاق اصناف مرکز استان مرکزی با اشاره به اینکه دولت در شعارهای خود به خوبی از اصناف حمایت می کند گفت: متاسفانه در عمل شاهد حمایت هایی از سوی دولت نسبت به اصناف نیستیم.

زند با بیان اینکه ۶۰ هزار واحد صنفی در سطح استان مرکزی فعالیت دارند اظهار کرد: از این تعداد ۱۰ هزار واحد صنفی تولیدی هستند که بخشی از این واحد های تولیدی در حوزه صادرات فعالیت دارند.

بی مهری هایی که واحدهای صادر کننده را از گردونه تولید خارج کرده است

وی ادامه داد: متاسفانه به دلیل بی مهری هایی که از سوی دولت نسبت به اصناف می شود شاهد هستیم برخی از واحدهای تولیدی صنوف که حتی در زمینه صادرات فعالیت داشته اند از گردونه تولید خارج شده اند.

۱۷ درصد از تولید ناخالص ملی مربوط به اصناف است

رئیس اتاق اصناف مرکز استان مرکزی با تاکید بر اینکه ۱۷ درصد از تولید ناخالص ملی مربوط به اصناف است ادامه داد: توجه ویژه به این بخش می تواند در پیش برد توسعه صادرات استان و کشور موثر باشد.

وی با اشاره به اینکه نقش اصناف در صادرات نیازمند بازنگری است افزود: باید در پیش نویس سند توسعه صادرات، نقش اصناف پررنگ دیده شود.

رئیس اتاق اصناف مرکز استان مرکزی با بیان اینکه استان مرکزی در برخی از تولیدات صنفی منحصر به فرد است ادامه داد: متاسفانه استان های همجوار نسبت به این محصولات شناختی ندارند چه برسد که بخواهیم در زمینه صادرات آنها حرکت کنیم.

زند خاطر نشان کرد: اتاق اصناف استان مرکزی به منظور معرفی تولیدات صنفی استان موضوع برند سازی را در دستور کار خود دارد تا بتواند ضمن هویت دادن به محصولات تولیدی زمینه معرفی آنها را در بازار های داخلی و بین المللی فراهم کند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۷۴۳۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای صدور خدمات فنی مهندسی آمادگی داریم

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور کشورمان در نشست خبری با همتای سریلانکایی خود با بیان اینکه بعد از انقلاب روابط خوبی ایران و سریلانکا برقرار شد، تصریح کرد: این روابط رو به توسعه است و طی گفت‌وگوهایی که با رئیس جمهور و همکاران شان داشتیم قرار شد این همکاری‌ها در حوزه‌های گردشگری، کشاورزی، صنعتی، تجاری و اقتصادی فرهنگی و علمی و فناورانه بین دو کشور ادامه یابد.

وی ضمن ابراز امیدواری برای توسعه روابط ایران و سریلانکا اظهار کرد: امیدواریم روابط ایران و سریلانکا به توسعه همکاری دو کشور و ملت بینجامد ظرفیت‌های خوبی در دو کشور است و تبادل آنها به نفع هر دو کشور و منطقه خواهد بود.

آیت الله رئیسی از اعلام آمادگی کشورمان برای صدور خدمات فنی و مهندسی خبر داد و تاکید کرد: برای صدور خدمات فنی و مهندسی آمادگی داریم؛ حتماً در توسعه اقتصادی سریلانکا ایران می‌تواند با صدور خدمات فنی و مهندسی مشارکت کند.

رئیس جمهور تصریح کرد: به مردم و مسئولان سریلانکا می‌گویم که تهدیدها و تحریم‌ها ملت ایران را متوقف نکرده و حرکت مردم ایران را کند نکرده و پیشرفت ادامه داشته است ایران امروز را می‌تواند کشوری پیشرفته و فناور نامید.

وی از تشکیل کمیسیون مشترک میان ایران و سریلانکا خبر داد و بیان کرد: مقرر کردیم با پیگیری وزاری خارجه دو کشور کمیسیون مشترک هر چه سریع‌تر تشکیل شود و سازوکار روابط تجاری و اقتصادی و کشاورزی و علمی فناوری را مورد بررسی قرار دهند و این تصمیمات سریعاً اجرایی شود.

رئیس جمهور بیان کرد: مثل آنچه در این پروژه بزرگ گذشت، تأمین مالی از شما، و انتقال فناوری و صدور خدمات فنی مهندسی از ایران نمونه این طرح می‌تواند در حوزه‌های مختلف به پیشرفت کشور دوست و برادر سریلانکا کمک کند

آیت الله رئیسی جنایت و کودک کشی در غزه را موجب تأسف بشریت دانست و خاطر نشان کرد: پیروان همه ادیان در دنیا متأسفند کسانی که در شکل انسان جنایتی می‌کنند که هیچ درنده ای این همه جنایت مرتکب نمی‌شود؟ تأسف بارتر این است که این جنایت چرا مورد حمایت غربی هاست؟ با چه منطقی از نسل کشی حمایت می‌کنند؟ تأسف بارتر این است که چرا سازمان‌های حقوق بشری و شورای امنیت و سازمان ملل از کارآمدی افتاده‌اند و کاری برای مقابله با این جنایت در غزه نمی‌کنند؟

«رانیل ویکرمسینگه» رئیس جمهور سریلانکا در ادامه این در نشست خبری تصریح کرد: جناب آقای رئیسی ریاست محترم جمهوری اسلامی و اعضای محترم هیأت دولت ایران! ابتدا از پذیرفتن دعوت اینجانب و سفر شما به سریلانکا تشکر می‌کنم. امروز پروژه چند جانبه سد افتتاح شد که ۱۲۰ مگاوات برق را تامین می‌کند. از ایران برای مشارکت در ساخت این سد و انتقال دانش و فناری ساخت سد تشکر می‌کنم.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه "توانستیم پروژه مشترکی را میان دو کشور به نحو مطلوبی اجرا و بهره برداری کنیم" بیان کرد: از مردم ایران تشکر می‌کنم و به آنها به دلیل دستیابی به فناوری برق و انتقال آب و سدسازی تبریک می گویم. انتقال آب و تولید برق از مهمترین مذاکرات نشست‌های امروز بود.

رئیس جمهور سریلانکا حمایت ایران را موجب ثبات اقتصادی در کشور خود دانست و خاطر نشان کرد: از این تریبون از حمایت‌های ایران در برابر بحرانی اقتصادی چند سال گذشته کشورمان تشکر می‌کنم، این حمایت‌ها منجر به ثبات اقتصادی در کشورمان شد و آیت الله رئیسی گفتند این حمایت‌ها ادامه می‌یابد و حتماً منجر به رفاه در سریلانکا خواهد شد.

«رانیل ویکرمسینگه» با اشاره به امضای ۵ سند همکاری با ایران گفت: در طول گفتگوهای امروز در نشست‌های دوجانبه مسائل سیاسی اقتصادی فرهنگی تجاری و.. مطرح شد و دو دولت به امضای ۵ توافق نامه در زمینه‌های فرهنگی، ورزشی و علمی و فناوری … پرداختند تا از این طریق به افزایش مناسبات دو جانبه و ارتباط میان مردم دو کشور اقدام کنیم. دو کشور در حوزه همکاری در کارگروه اقیانوس هند و نیز سازمان ملل متحد به تفاهم رسیدند. گفتگوهای بسیار خوبی در خصوص چالش‌های کنونی جهان داشتیم و در برخی موضوعات توافق کردیم در حوزه امنیت غذایی و توسعه فناوری تفاهم کردیم.

وی بیان کرد: بسیار خوشحالم به اطلاع شما برسانم که ایران و سریلانکا برای ایجاد صلح آرامش و امنیت در اقصی نقاط دنیا از طرق صلح دموکراسی و گفت وگو هم نظر هستند.

رئیس جمهور سریلانکا خاطر نشان کرد: امروز در نشست خودمان با ریاست جمهوری درباره سرزمین‌های اشغالی فلسطین و رفع آلام و دردهای مردم فلسطین گفت وگو کردیم سریلانکا بر این باور است که این موضوع از طریق مذاکره قابل حل و فصل اسات و باید بر اساس مرزهای ۱۹۶۷ و قطعنامه‌های سازمان ملل متحد حل و فصل شود. باید تهاجم به غزه بلافاصله متوقف شود. دولت سریلانکا صندوق حمایت از کودکان غزه تشکیل داده و یک میلیون دلار به صندوق کودکان سازمان ملل برای اعطا به کودکان غزه تخصیص داده شده است.

کد خبر 6088092 محمد مهاجرانی

دیگر خبرها

  • ایران می‌تواند با صدور خدمات فنی و مهندسی، در توسعه سریلانکا مشارکت کند
  • ایران صادرکننده خدمات مهندسی و تکنولوژی های روز دنیاست
  • پروژه «اومااویا» سریلانکا، نماد توان صادرات خدمات فنی - مهندسی ایران
  • صادرات خدمات فنی و مهندسی با هدف خنثی‌سازی تحریم‌ها افزایش یافت
  • چرا صادرات خدمات سدسازی و نیروگاهی مهم است؟
  • آمادگی ایران برای صدور خدمات فنی-مهندسی به سریلانکا
  • ایران می‌تواند با صدور خدمات فنی و مهندسی در توسعه سریلانکا مشارکت کند
  • وحیدی: سفر رئیس‌جمهور به کشورهای همسایه و منطقه فرصت سرمایه‌گذاری فراهم می‌کند
  • برای صدور خدمات فنی مهندسی آمادگی داریم
  • طرح «شنبه‌های احیا» برای واحدهای تولیدی در کردستان اجرا می‌شود