Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس گفت: ۵ میلیارد تومان برای بازسازی و تکمیل جاده ترانزیتی گنبدکاووس به اینچه‌برون اختصاص یافته است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گنبدکاووس, عبدالقدیر کریمی, عصر امروز در جلسه بررسی و گزارش پسماند و جاده نفت شهرستان گنبدکاووس اظهار داشت: جاده نفت, یک جاده ترانزیت و حساس است و تخلیه زباله و نخاله در مسیر این جاده, یک دغدغه و معضل مهم برای شهرستان شده و باید تدابیر لازم, هرچه سریعتر انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به اینکه, این جاده مسیر گنبدکاووس به مرز اینچه برون بیش از 24 کیلومتر کوتاه‌‎تر کرده و سرعت مسیر را افزایش و بعد مسافت را کاهش می‎دهد, باید مورد بررسی قرار گرفته و مشکلات آن حل شود.

معاون استاندار گلستان و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس افزود: متاسفانه در مسیر این جاده زباله‎ها و نخاله‎های روستاها و همچنین فاضلاب منازل تخلیه می‎شود, شرایط نابسامانی ایجاد کرده و سرمایه‎گذارانی که تمایل دارند در این مسیر, سرمایه‎گذاری کنند, با دیدن این منظره منصرف می‎شوند.

کریمی تصریح کرد: به نظر می‎رسد چند دامداری غیرمجاز برای انتقال دام‎های بیمار به میدان در این مسیر قرار دارند که در این جلسه, قرار شد, با نامه دادستانی, این دامداری‎ها تعطیل شوند.

فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس تاکید کرد: میدان دام گنبدکاووس, سومین میدان دام بزرگ کشور بعد از تهران بزرگ و قم است و همه دام‎های ورودی و خروجی از این میدان دام پلاک می‎شوند و ما اجازه نخواهیم داد در این میدان دام, توسط سودجویان مشکلاتی ایجاد شود.

کریمی یادآور شد: 5 میلیارد تومان برای این مسیر در نظر گرفته شده که 4 میلیارد تومان به صورت دیون و یک میلیارد تومان, برای بازگشایی و شن‎ریزی, 5 کیلومتر از مسیر جاده نفت است و همچنین 10 میلیارد تومان نیز برای بازگشایی مسیر این جاده از سمت گرگان هزینه خواهد شد.

فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس گ فت: کارگروهی متشکل از دستگاه‎های مرتبط برای ساماندهی, پاکسازی و نظارت آن تشکیل تا وظایف هر دستگاه در این کارگروه مشخص شود و بعد از تعطیلات آخر ماه صفر فراخوان عمومی, با همکاری سازمان‎های مردم نهاد, دستگاه‎های اجرایی و مردم جهت پاکسازی این مسیر انجام خواهد شد.

کریمی درباره معضلات مسکن مهر پیر حاجی اظهار کرد: این پروژه حد فاصل شهر و روستا واقع شده و متاسفانه فعالیت‌های خدماتی آن را نه دهیاری و نه شهرداری قبول می‌کند که در این جلسه قرار شد با توجه به مستندات موجود, ابتدا به یک جمع‌بندی که مربوط به کدام ارگان است, برسیم و اگر به اجماع نرسیدیم, برای حفظ سلامت و آرامش مردم, حکم جدی شهرستانی را طی صورتجلسه اعلام کرده و هیئت مدیره‌ای توسط ساکنین این پروژه برای رفع مشکلات تعیین کنیم.

انتهای پیام/

R41471/P1377/S6/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۲۲۹۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل جاده سربند- مشگین‌شهر نیازمند یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار است

علی یوسف‌زاده گفت: امسال تکمیل آخرین ابنیه فنی شامل نصب یک دستگاه پل خاص با یک دهانه ۴۴ متری ، آسفالت لایه دوم و نصب علایم ایمنی و خط‌کشی ۲۰ کیلومتر اول از مسیر سه‌راهی سربند - مشگین‌شهر با تامین منابع مالی مورد نیاز جزو برنامه کاری این اداره کل می‌باشد.

معاون مهندسی و ساخت راه و شهرسازی استان اردبیل با اشاره به احداث ۲۰ کیلومتر دوم سربند –مشگین‌شهر افزود: در ۲۰ کیلومتر دوم این مسیر همزمان با عملیات خاکی ، ابنیه فنی در سطح ۶.۵ کیلومتر اول اجرا می‌شود.

او با قدردانی از تلاش‌های پیمانکار و عوامل اجرایی این طرح اظهار کرد: با وجود بدهی اداره کل راه و شهرسازی به پیمانکاران ، عملیات اجرایی پروژه سربند- مشگین‌شهر با یک هزار میلیارد ریال فعال بوده و در صورت تامین منابع مالی و تخصیص اعتبار لازم ، با تکمیل و بهره‌برداری این طرح شاهد افزایش ایمنی تردد در این مسیر خواهیم بود.

یوسف‌زاده با بیان اینکه هم‌اکنون ۱۱۵ دستگاه ماشین‌آلات سنگین و نیمه‌سنگین با ۱۷۸ نفر نیروی انسانی در این طرح فعالیت دارند ، افزود: جاده سربند – پارس‌آباد و سربند- مشگین‌شهر از جاده‌های حادثه‌خیز استان است که با تلاش پیمانکاران در مراحل اجرا و تکمیل قرار گرفته و انتظار می‌رود با اختصاص اعتبارات به‌موقع تمام طرح‌های بزرگراهی شمال استان شتاب بیشتری بگیرد.

او هزینه احداث هر کیلومتر بزرگراه را ۳۰۰ تا ۳۵۰ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: برنامه اصلی احداث ۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در جاده‌های پرتردد و حادثه‌خیز استان است تا با تکمیل آنها ایمنی جاده‌ها ارتقا یافته و از میزان تصادفات جاده‌ای کاسته شود.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • هشدار به مسافران شمال؛ این جاده ۳ روز مسدود است
  • جاده کرج ـ چالوس بسته شد
  • چالوس سه روز بسته شد؛ مسافران از مسیر جایگزین استفاده کنند
  • توزیع ۸۰۰ تن آسفالت در مسیر جاده اوغلی و قوناخلارباغی تبریز
  • چالشی به نام بلاتکلیفی جاده سلامت در بجنورد
  • گنبدکاووس آماده برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی است
  • ساخت پایگاه اورژانس روستایی با اختصاص ۳۰ میلیارد ریال اعتبار در شهرستان بهار
  • تکمیل جاده سربند- مشگین‌شهر نیازمند یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار است
  • سقوط خودرو در دره جاده صیدون یک کشته و ۹ مصدوم به همراه داشت
  • افزایش سرانه ورزشی دانش آموزان گنبدکاووس با افتتاح یک زمین چمن مصنوعی