Web Analytics Made Easy - Statcounter

استادیار فلسفی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه نباید هویت زن ابزار تبلیغ سودجویان شود، گفت: ارزش انسان ها به میزان تقوا، عقاید و دانسته های آن هاست اما جوامع غربی با بی توجهی به جایگاه والای زن در اجتماع او را تنها ابزار و برده جنسی می بینند؛ ای در حالی است که این روزها برخی صاحبان صنایع و تولیدکنندگان ایرانی از این رفتار غربی ها الگو گرفته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هرمز؛ این روزها کاسب ها و فروشندگان برای فروش محصولات خود اقدام به استخدام بازاریاب و فروشندگان خانم می کنند و موضوعی که در آگهی استخدام همه آن ها تکرار می شود تاکید بر ظاهر آراسته است.

ظاهر آراسته و مرتب به خودی خود مورد تایید همگان است اما تعریف ظاهر آراسته در بازار فروش کالا مفهومی کیفی است و هر کاسب ظاهری را آراسته می داند که نمایانگر محصولی که قصد فروش آن را دارد، باشد و به گونه ای بازاریان خواهان یک مانکن متحرک هستند.

دکتر محسن محمودی عضو هیئت علمی و استادیار فلسفی دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس در گفتگو با خبرنگار هرمز، اظهار کرد: در تمدن های کهن یونان و روم باستان به زن به عنوان نماینده شیطان و به دیده تحقیر می نگریستند.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به دموکراسی حاکم بر یونان باستان، ادامه داد: در این دموکراسی همه اقشار جامعه به جز بردگان و زنان حق رای داشتند و این موضوع بیانگر ارزش پست زن در آن تمدن است.

دکتر محسن محمودی با تاکید بر جایگاه زن در سایر ادیان که اغلب دست خوش تحریف شده اند، گفت: در تورات خلقت زن را از دنده چپ حضرت آدم (ع) می دانند که این دیدگاه مغایر مطالب ذکر شده در تعالیم اسلام و قرآن است و رسول خدا (ص) در همه جا سعی در نهادینه کردن برابری جایگاه زن و مرد داشتند.

وی با اشاره به اینکه آزادی اساسی ترین نیاز بشر است، تصریح کرد: تعریف آزادی با بی بند و باری متفاوت است و معنای واقعی آزادی آن است که در چارچوب شرع و ارزش های بشری است و نباید کلمه آزادی را سلیقه ای معنا کرد و اجازه داد عده ای با نگاهی تاجر مابانه از آن سو استفاده کنند.

استادیار فلسفی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه نباید هویت زن ابزار تبلیغ سودجویان شود، گفت: ارزش انسان ها به میزان تقوا، عقاید و دانسته های آن هاست اما جوامع غربی با بی توجهی به جایگاه والای زن در اجتماع او را تنها ابزار و برده جنسی می بینند؛ حقیقت تلخی که این روزها شاهد آن هستیم الگو گرفتن صاحبان صنایع و تولیدکنندگان ایرانی از این رفتار غربی هاست.

محسن محمودی گفت: اگر کالایی از کیفیت لازم برخوردار باشد و بتواند توجه مصرف کننده را جلب کند نیازی به این گونه تبلیغات ندارد و خریداران آن کالا خود در نقش مبلغ آن ظاهر خواهند شد اما زمانی که کالا فاقد قدرت رقابت با محصولات با کیفیت باشد، فروشندگان اقدام به استفاده از این روش های ناسالم می کنند.

وی با اشاره به کرامت انسان، اظهار کرد: با توجه به اینکه انسان خلیفه خداوند بر روی زمین و هدف غایی آفرینش است، نمی تواند وسیله هدفی دنیوی قرار گیرد و موجب تنزل مقام انسانی شود؛ قرار بر این بود که اقتصاد در خدمت انسان باشد اما متاسفانه اکنون شاهد خدمت انسان به اقتصاد هستیم.

استادیار فلسفی دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر گذرا بودن طراوت جوانی، خاطرنشان کرد: بانوان ما نباید به این مشاغل پوشالی روی خوش نشان دهند و وسیله سود بردن عده ای فرصت طلب شوند زیرا تا زمانی از آن ها استفاده می شود که ریبایی ظاهری دارند و با اندکی تغییر کنار گذاشته می شوند که خود این عمر آسیب های جبران ناپذیری به روح لطیف زن وارد می کند و خطرات افسردگی و روی آوردن به ناهنجاری های اجتماعی را در پی دارد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۳۰۴۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در جشنواره سراسری امامت و مهدویت تحت پوشش قرار می‌گیرند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ سیدجواد جعفری، مدیرعامل مؤسسه امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی در نشست منطقه‌ای برنامه‌ریزی چهارمین دوره جشنواره علمی فرهنگی و هنری امامت و مهدویت با تأکید بر نگاه آسمانی به این جشنواره اظهار کرد: کاری که برای اهل‌بیت انجام می‌گیرد باید نگاه آسمانی داشته باشد. تقوا زمینه گشایش، بالندگی و رشد است؛ بنابراین نمی‌شود گفت به دلیل اینکه پول و امکانات نداریم کار فرهنگی انجام ندهیم. اگر کار برای خدا و اهل‌بیت باشد گشایش‌ها و برکات حاصل خواهد شد.

وی افزود: ماه‌های مبارک رجب و شعبان ذاتاً ماه‌های با برکتی بوده به فرمایش مقام معظم رهبری ماه‌های رجب و شعبان بهار معنویت است. صرف‌نظر از عظمت این ماه‌ها، میلاد برگزیدگان الهی نیز در این ماه‌ها قرار گرفته؛ بنابراین ماه رجب و شعبان برای برگزاری جشنواره امامت و مهدویت به‌صورت هوشمندانه انتخاب شده است.

مدیرعامل مؤسسه امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی گفت: میلاد امام زمان چهار پیام دارد. نخست اینکه امام زمان داعیه بوده؛ یعنی دعوت‌کننده به خدا، دوم توجه به امام زمان ایجاد امید به آینده است یعنی باور داشته باشیم که این خورشید روزی طلوع خواهد کرد، سوم باید بدانیم که منتظر و مترصد هستیم و انتظار یعنی حرکت نه سکون و ایستایی و چهارم اینکه این انتظار به عمل ما بستگی دارد.

جعفری عنوان کرد: تاکنون سه دوره از جشنواره امامت و مهدویت به دست با کفایت استادان و کارکنان برگزار شده و در آستانه ورود به چهارمین دوره قرار داریم؛ بنابراین آنچه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در چهارمین دوره این جشنواره از ما انتظار دارد اولاً جامعه هدف این دوره از جشنواره با ۱۵۰ هزار نفر تحت پوشش قرار گرفته و دوم شعار امسال زیارت جامعه کبیره باشد یعنی همه فعالیت‌های جشنواره حول محور و مفاهیم زیارت جامعه کبیره قرار گیرد.

وی تأکید کرد: امسال در کنار شورای سیاست‌گذاری جشنواره‌ها، کمیته‌های تخصصی با حضور علمای حوزه علمیه و استادان گروه معارف تشکیل شود تا مفاهیم زیارت جامعه کبیره را بازآفرینی کنند و به دست شعرا و گروه‌های سرود بسپارند. همچنین از شعرا بخواهیم درباره زیارت جامعه کبیره شعر تولید کرده تا این اشعار تبدیل به نجوای مردم بشود.

جشنواره امامت و مهدویت، شاه‌بیت فعالیت‌های هدفمند فرهنگی دانشگاه آزاد

معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی نیز با بیان اینکه سه دوره از جشنواره امامت و مهدویت بر اساس سند تحول و توسعه دانشگاه آزاد با موفقیت پشت سر گذاشته شد،‌ گفت: دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی دو اتفاق را به‌عنوان شاه‌بیت فعالیت‌های هدفمند فرهنگی دانشگاه آزاد به‌خوبی تبیین کرده‌اند. جریان امامت و مهدویت و مسئله تقریب مذاهب.

احمد ناطق گلستان بیان کرد: جشنواره امامت و مهدویت همه ساله از ۱۳ رجب تا نیمه شعبان در اتمسفر فضای فرهنگی در کل کشور توسط دانشگاه آزاد اجرا می‌شود که این کار ویژه و نو در کشور بوده و مورد تحسین داخل و خارج کشور قرار گرفته، پس معلوم می‌شود خلأ جدی در این حوزه داشتیم. در آسیب‌شناسی تربیتی تشیع، رویکرد شادی و سرور اهل‌بیت نگاهی بوده که دانشگاه آزاد در این زمینه داشته است.

وی اضافه کرد: از سوی دیگر تقریب مذاهب را داریم که یکی از حوزه‌های جدی در دانشگاه آزاد بوده که توسط قریب به ۳۰ دفتر تقریب مذاهب در کشور با نگاه تقریبی و وحدتی صورت می‌گیرد و به فرمایش دکتر طهرانچی این دو اتفاق در کنار هم جریان اسلام را به معنای واقعی نشان می‌دهند و یک اتفاق میمون و مبارک است.

معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی مطرح کرد: به جشنواره امامت و مهدویت به‌عنوان کار فرهنگی فاخر نگاه کنیم و به آن ملزم باشیم. برکتی که انجام این برنامه‌های فاخر فرهنگی به همراه دارد می‌تواند چشمه‌های ویژه‌ای را برای دانشگاه در زمینه‌های اقتصادی باز کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معبر ورودی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان به‌ نام «استاد فروغی» نام‌گذاری شد
  • مجتمع آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی البرز افتتاح شد
  • افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد شهرکرد
  • آزادی بیان در غرب کذب محض است
  • پوشش ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در چهارمین جشنواره امامت و مهدویت
  • ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در جشنواره سراسری امامت و مهدویت تحت پوشش قرار می‌گیرند
  • بابل قهرمان مسابقات بدمینتون منطقه ۳ دانشگاه آزاد شد
  • یک بام و دوهوای دولت برای کولرهای گازی: تبلیغ ممنوع؛ فروش آزاد، قاچاق رها!
  • تلألو اردوی جهادی در روستای «زاری» اسفراین + فیلم و عکس
  • فیلم و عکس | تلألو اردوی جهادی در روستای «زاری» اسفراین