Web Analytics Made Easy - Statcounter

دستورعمل اجرایی نظام مدیریت دارایی‎های فیزیکی و شیوه‎نامه نگهداری و تعمیرات در صنعت نفت در حال تدوین است.

دستورعمل اجرایی نظام مدیریت دارایی‎های فیزیکی و شیوه‎نامه نگهداری و تعمیرات در صنعت نفت در حال تدوین است.

به گزارش انرژی امروز، علیرضا اصل عربی، مدیرکل اداره مدیریت دارایی‎های فیزیکی معاونت مهندسی، پژوهش و فناوری وزارت نفت، سه شنبه، ۲۳ آبان ماه در نشست تخصصی نفت در دوازدهمین همایش بین‎المللی مدیریت دارایی‎های فیزیکی (مدیران فنی و نگهداری و تعمیرات)، با اعلام این خبر افزود: اگرچه چارچوب کلی نظام مدیریت دارایی‎های فیزیکی در صنعت نفت در سال ۹۳ از سوی وزیر نفت ابلاغ شد، اما دستورالعمل اجرایی آن تدوین نشده بود که هم‎اکنون در دستور کار قرار دارد و قرارداد آن در حال نهایی شدن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از تهیه استانداردهای مدیریت دارایی‎های فیزیکی خبر داد و افزود: بررسی‎های ما نشان دهنده نیاز به ۷۰ استاندارد در این حوزه است که اولویت‌‎های نخست در این زمینه مشخص شده است.

اصل عربی همچنین با اشاره به تدوین شیوه‎نامه نگهداری و تعمیرات صنعت نفت، این خبر خوش را به مشاوران فعال در حوزه مدیریت دارایی‎های فیزیکی داد که وزارت نفت بر مبنای این شیوه‎نامه نسبت به تایید صلاحیت مشاوران مستعد اقدام می‎کند.

وی همچنین با اشاره به تفاهمنامه همکاری که بین اداره کل مدیریت دارایی های فیزیکی وزارت نفت و دانشگاه صنعت نفت امضا شده است، ابراز امیدواری کرد که این تفاهمنامه به راه‎اندازی مرکز دانش مدیریت دارایی‎های فیزیکی صنعت نفت در آینده ای نزدیک منتهی شود.

دوازدهمین همایش بین‎المللی مدیریت دارایی‎های فیزیکی (مدیران فنی و نگهداری و تعمیرات) از ۲۳ آبان‌ماه در مرکز همایش‎های بین‎المللی پژوهشگاه صنعت نفت آغاز به کار کرده است و امروز؛چهارشنبه، ۲۴ آبان به کار خود پایان می‎دهد.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۳۰۶۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارهای زیربنایی برای نگهداری استاندارد محصولات کشاورزی در مازندران اجرا شود

معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی با اشاره بر مدیریت زراعی منسجم بر اراضی کشاورزی بر اجرای کارهای زیربنایی نظیر احداث انبارهای فنی برای نگهداری استاندارد محصولات کشاورزی در مازندران تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، علیرضا مهاجر، امروز_چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت_ در جلسه جهش تولید در دیمزارهای این استان میانگین سرانه زمین در کشور را ۳.۲ هکتار دانست و اظهار کرد: اگر به کمتر از این میزان برسیم قطعاً با کاهش بهره‌وری در اراضی مواجه می‌شویم.

وی با بیان اینکه واردات دانه‌های روغنی توسط واردات‌کنندگان در ازای خرید محصولات داخلی با قیمت مصوب از کشاورزان است، افزود: پس از پرداخت وجه به کشاورزان و تأیید آن اجازه واردات به این شرکت‌ها داده می‌شود.

معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه بلوک‌بندی اراضی کشاورزی یکی از راهکارهای مقابله با کوچک شدن اراضی است که به صورت پهن‌بندی مدیریت می‌شوند، اظهار داشت: مدیریت زراعی منسجم بر اراضی کشاورزی باعث افزایش بهره‌وری مزارع می‌شود.

مهاجر در مازندران باید کارهای زیربنایی نظیر احداث انبارهای فنی برای نگهداری استاندارد محصولات کشاورزی انجام شود، خاطرنشان کرد: شرکت خدمات حمایتی و تعاون روستایی وظیفه اصلی تأمین نهاده‌های کشاورزی نظیر کود و سم را برعهده دارند و باید بر اساس رسالت اصلی خودشان عمل کنند.

بابک مؤمنی رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران نیز در این جلسه رسالت جهاد کشاورزی را در امر تولید دانست و گفت: تولید بذر محصولات کشاورزی در مازندران با جدیت دنبال می‌شود و در سال‌جاری این مشکل چندساله را رفع خواهیم کرد.

وی عنوان کرد: تلاش این سازمان بر تأمین و تولید بذر محصولات کشاورزی استان با مباشرت شرکت خدمات حمایتی است.

کد خبر 749731

دیگر خبرها

  • دانشگاه تهران مأمور تدوین نظام‌نامه دانشگاه تمدن‌ساز شد
  • مقیمی: مأموریت تدوین نظام‌نامه دانشگاه تمدن‌ساز به دانشگاه تهران واگذار شد
  • کارهای زیربنایی برای نگهداری استاندارد محصولات کشاورزی در مازندران اجرا شود
  • افزایش انگیزه سرمایه انسانی، اولویت وزارت نفت
  • تدوین برنامه جامع ‌مدیریت‌ گردشگری برای‌ «دزپارت» خوزستان
  • تدوین برنامه‌های اجرایی شعار امسال در کار‌های عمرانی مازندران
  • پیشرفت فیزیکی بیش از ۹۰ درصدی ۱۵ پایگاه امدادی در لرستان
  • اجرای طرح زون بندی شبکه آب شوشتر
  • سبدگردانی با سرمایه کم امکان‌پذیر است؟
  • پایان تدوین برنامه عملیاتی و تحولی رشد اقتصادی آذربایجان شرقی