Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@17:10:54 GMT

مزیت‌های گردشگری اردبیل رو به‌رشد است

تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۳۴۲۷۳

مزیت‌های گردشگری اردبیل رو به‌رشد است

اردبیل – مدیرکل میراث فرهنگی استان اردبیل گفت: بررسی ها نشان می دهد مزیت ها و قابلیت های گردشگری این استان رو به رشد است.

به گزارش خبرنگار مهر، کریم حاجی‌زاده صبح چهارشنبه در سمینار تخصصی فرصت‌های سرمایه‌گذاری اردبیل تصریح کرد: پیش بینی شده در دهه‌های آینده خشکسالی سکونت در بسیاری از مناطق کشور را غیر ممکن خواهد ساخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با خالی از سکنه شدن اغلب شهرهای فلات مرکزی ایران، استانی مانند اردبیل کمترین آسیب را از خشکسالی دیده و در نتیجه سیل سفرهای گردشگری به این استان را شاهد خواهیم بود.

مدیرکل میراث فرهنگی استان متذکر شد: بر همین اساس گردشگری مناسب‌ترین حوزه برای سرمایه‌گذاری در اردبیل است و علاقه مندان می توانند از مزیت های امروز و آینده آن برخوردار شوند.

حاجی‌زاده با بیان اینکه اردبیل هنوز در بخش صنعت حضور قابل توجه ندارد، اضافه کرد: در بخش کشاورزی نیز تا زمانی که تولید صنعتی نداشته باشیم، نمی توان به سود دست یافت و به همین دلیل مناسب‌ترین حوزه برای سرمایه‌گذاری بخش گردشگری است.

وی با بیان اینکه قوانین حمایتی نیز از جریان توسعه گردشگری اردبیل حمایت می کند، ادامه داد: اردبیل استان باریک با طول ۶۰۰ کیلومتری است و توسعه متوازن گردشگری شهرهای مختلف آن در حال برنامه ریزی است.

مدیرکل میراث فرهنگی استان با اشاره به تعریف پروژه های مختلف گردشگری در این استان تصریح کرد: به عنوان مثال تکمیل راه ارتباطی خلخال- ماسوله یکی از این پروژه ها است.

به گفته حاجی‌زاده تنها ۱۰ کیلومتر از این مسیر ارتباطی باقی مانده و با تکمیل آن در سال آینده حداقل یک پنجم مسافران ماسوله که سالانه بالغ بر دو میلیون نفر است به شهرهای خلخال و کوثر سرریز خواهد شد.

وی با تاکید به اینکه با تکمیل این مسیر ارتباطی سرمایه‌گذاری در جنوب اردبیل دارای مزیت است، ادامه داد: در مرکز استان تنها راه اندازی پل معلق توانسته منجر به رشد ۳۵ درصدی گردشگران مشگین شهر شود.

مدیرکل میراث فرهنگی استان متذکر شد: در شمال استان نیز به سادگی می توان با راه اندازی تورهای هوایی و جشنواره های متعدد گیاهان دارویی بر روی توسعه گردشگری کشاورزی متمرکز شد.

حاجی‌زاده با اذعان به اینکه با اجرای شبکه های آبی چند کشت و صنعت مشابه کشت و صنعت مغان در شمال استان ایجاد می شود، اضافه کرد: مجموعه این زیرساخت ها قابلیت های متعددی برای استان به دنبال دارد.

وی به ظرفیت مطلق اردبیل در اصالت بافت های روستایی اشاره و تصریح کرد: بنیاد مسکن با طرح هادی به دنبال ساماندهی فضای کالبدی و میراث فرهنگی به دنبال مهارت آموزی روستاییان است.

مدیرکل میراث فرهنگی استان تاکید کرد: در روستاهای شمال تا جنوب استان ما ظرفیت های متعدد سرمایه‌گذاری توسعه گردشگری را داریم.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۳۴۲۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد گفت: در سال جاری روستای فهرج یکی از ۸ روستای منتخب کشور برای انتخاب به‌عنوان برترین دهکده‌های گردشگری دنیا است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی استان یزد، سیدمحمد رستگاری مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد اظهار کرد: امسال روستای فهرج یکی از ۸ روستای منتخب کشور برای انتخاب به‌عنوان برترین دهکده‌های گردشگری دنیا است.

وی افزود: برای این انتخاب از طرف سازمان گردشگری جهانی شاخص‌هایی مورد نیاز بوده، که هم اکنون در حال انجام است.

نادری ناظر طرح عمرانی روستای فهرج نیز با اشاره به اقداماتی که برای احیا و مرمت این روستا در حال انجام است، اظهار کرد: مرمت و بازسازی، لکه‌گیری بدنه و کف سازی‌ها، دسترس پذیری برای معلولان از اقدامات در حال انجام برای احیای این روستا است.

به گزارش ایمنا، احیای فرهنگ و رسوم روستا، برپایی بازارچه صنایع دستی، نصب تابلوهای بین‌المللی گردشگری، رونق بخشیدن به گردشگری کشاورزی، معرفی آداب و رسوم و غذاهای محلی از اقداماتی است که با همکاری مردم روستا و سازمان‌ها و ادارات مختلف برای جهانی شدن فهرج صورت گرفته است؛ روستای فهرج در بخش مرکزی یزد با جمعیتی بالغ بر ۴ هزار نفر با قدمت ۳ هزارساله آثار تاریخی ارزشمندی دارد.

مسجد جامع قدیمی‌ترین مسجد جامع ایران، قلعه تاریخی، آب انبار از جمله آثار باستانی و جاذبه‌های گردشگری این روستا به شمار می‌روند.

روستای فهرج یزد با بافت تاریخی بسیار زیبا و آثار و بناهای تاریخی ارزشمند در بخش مرکزی یزد واقع شده است.

کد خبر 750948

دیگر خبرها

  • سمنان میزبان جشنواره «تاسکا» شد
  • کشور نیازمند «سرمایه انسانی آموزش دیده» است
  • تعلیق و لغو مجوز فعالیت ۲ دفتر خدمات مسافرتی در گیلان
  • کشف اثر تاریخی، پیاده راه سازی در بافت مرکزی همدان را متوقف کرد
  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی
  • تکذیب صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان استان اردبیل
  • ثبت ملی روستای «نوسنگی» در درفک رودبار
  • گردشگری نخستین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین است
  • مرمت خانه‌های تاریخی اردبیل امسال تعیین تکلیف می‌شود