Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، عارف نوروزی مدیرعامل بنیاد برکت، وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) با بیان این خبر گفت: بنا به توافق به عمل آمده، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) از طریق بنیاد برکت، عملیات ساخت مدارس تخریب شده در شهرستان‌ها و روستاهای زلزله‌زده‌ی اخیر را بر عهده گرفته است.

به گفته‌ی نوروزی، هماهنگی‌های لازم با دستگاه‌های ذی‌ربط  به محض اتمام عملیات آواربرداری و امدادرسانی اولیه انجام می‌شود و عملیات ساخت مدارس کلید می‌خورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی هم‌چنین اعلام کرد ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) ساخت تعدادی از منازل مسکونی در برخی مناطق روستایی که دچار تخریب بالایی شده را هم تقبل کرده است.

50 درصد مدارس سرپل ذهاب غیرقابل استفاده‌ شده‌اند

بنا بر اعلام وزارت آموزش و پرورش، براساس بررسی‌های به عمل آمده در مناطق زلزله‌زده، تاکنون تخریب صددرصدی 30 مدرسه‌ی شهری و 14 مدرسه‌ی روستایی در شهرستان‌های زلزله‌زده محرز شده است. مدارس دیگری هم به دلیل تخریب با درصد کم‌تر، قابل استفاده نیستند. عملیات بررسی مدارس توسط گروه‌های تخصصی اعزامی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس هم‌چنان ادامه دارد و ممکن است آمار مدارس تخریبی بیش‌تر شود.

محمدتقی نظرپور، رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور اعلام کرده برای بازسازی مدارس تخریب شده، بیش از 66 میلیارد تومان اعتبار نیاز است. به گفته‌ی وی، برای ادامه‌ی آموزش دانش‌آموزان مدارس زلزله‌زده، فعلاً برخی مدارس منطقه دوشیفته خواهند شد.

سلیمان محبی، مدیرکل آموزش و پرورش کرمانشاه نیز دیروز با اعلام این‌که بیش‌ترین تخریب مدارس مربوط به شهرستان سرپل ذهاب بوده، گفته بود: در شهرستان سرپل ذهاب در مجموع 50 درصد مدارس در مناطق شهری و روستایی قابل استفاده نیستند، چرا که از 30 تا 100 درصد تخریب شده‌اند.

اتمام ساخت یک هزار مدرسه‌ی برکت

بنیاد برکت، وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) به تازگی با افتتاح و تحویل هم‌زمان 130 مدرسه در سراسر کشور به وزارت آموزش و پرورش، تعداد مدارس احداث شده‌ی خود را به عدد 930 رساند. بر اساس اعلام مسئولان این بنیاد، به‌زودی جشن افتتاح هزارمین مدرسه‌ی برکت هم برگزار می‌شود. رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) هم‌چنین اخیراً از برنامه‌ریزی این ستاد برای رسیدن به عدد 2000 مدرسه‌ی برکت در سراسر کشور، تا سال 1399 خبر داده بود.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۴۰۱۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۰ مدرسه بزرگ مقیاس در کشور احداث می‌شود

ایسنا/چهارمحال و بختیاری مدیرکل حوزه ریاست و روابط‌عمومی سازمان نوساری مدارس کشور با اشاره به اینکه ساخت مدارس بزرگ مقیاس در دستور کار این وزارتخانه قرار دارد، گفت: باید در برنامه هفتم توسعه ۲۰۰ مدرسه بزرگ مقیاس در کشور احداث شود.

شهریار خواجه صالحانی ۱۹ اردیبهشت در بیست و ششمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه شعار ایران قوی با مدارس قوی محقق می‌شود، اظهار کرد: خیرین مدرسه‌ساز در این امر پیشگام هستند و در توسعه و تجهیز مدارس گام‌های موثری بر می‌دارند.

مدیرکل حوزه ریاست و روابط‌عمومی سازمان نوسازی مدارس کشور با اشاره به اینکه ساخت مدارس بزرگ مقیاس در دستور کار این وزارتخانه قرار دارد، گفت: باید در برنامه هفتم توسعه ۲۰۰ مدرسه بزرگ مقیاس در کشور احداث شود، مدرسه‌ای که در آن مردم حضور نداشته باشند، سودمند نخواهد بود.

وی با تاکید بر اینکه باید نسبت به مدرسه‌سازی اهتمام ویژه داشته باشیم، بیان کرد: لازم است سند توسعه مدارس چهارمحال و بختیاری آماده شود و وزارتخانه‌ آمادگی دارد در تحقق این سند کمک کند.

صالحانی با بیان اینکه باید تمامی دستگاه‌های اجرایی و مسئولان در ساخت و نگهداری مدارس سهیم باشند، عنوان کرد: می‌توان با استفاده از ظرفیت شورای آموزش و پرورش در راستای برطرف کردن نیازهای کوچک در حوزه توسعه و تجهیز مدارس گام برداشت.

مدیرکل حوزه ریاست و روابط‌عمومی سازمان نوسازی مدارس کشور با تاکید بر نقش خیرین مدرسه‌ساز در تقویت حوزه آموزش و پرورش، خاطرنشان کرد: تکریم خیرین به‌ویژه خیرین مدرسه‌ساز در دستور کار قرار بگیرد، خیرین مدرسه‌ساز پدیده امیدآفرین قرن هستند.

وی تاکید کرد: ایرانی نشان داده که ریشه در تعلیم و تربیت دارد، با مشارکت خیرین بالغ بر ۳۱ هزار مدرسه در کشور احداث شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آموزش و پرورش به دنبال اجرایی‌ کردن سند تحول بنیادین از مدرسه است
  • لزوم همکاری همه دستگاه های اجرایی ایلام برای مقابله با حریق جنگل
  • برخی شهرک‌های زنجان کمبود مدرسه دارند
  • ۲۰۰ مدرسه بزرگ مقیاس در کشور احداث می‌شود
  • ۲۰۷ کلاس درس در سال ‌۱۴۰۳ ساخته می‌شود
  • ثبت نام الکترونیکی دانش‌آموزان در ستاد پروژه کلان‌مهر/ نقشه‌ راه سند تحول بنیادین به‌زودی به مدارس ابلاغ می‌شود
  • ۱۰هزار عامل اجرایی برای برگزاری انتخابات دور دوم مجلس در کرمانشاه
  • همه عوامل اجرایی انتخابات باید حافظ رای مردم باشند
  • بسیاری از آسیب‌های اجتماعی ناشی از بی‌توجهی به امر نماز است
  • تخریب کامل ۳۸۹ واحد مسکونی و تجاری در آتش‌سوزی شفت