Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، محمدتقی نظرپور درباره وضعیت فضاهای آموزشی در مناطق زلزله‌زده گفت: در منطقه سرپل‌ذهاب ۱۸۸ فضای آموزشی وجود دارد که ۲۶ فضا تخریب شده، ۱۳ فضای آموزشی شامل ۱۰۸ کلاس درس در شهر سرپل‌ذهاب تخریب و ۴۵ کلاس درس در منطقه روستایی تخریب شده‌است. در مجموع ۳۵ درصد مدارس شهری در این منطقه تخریب شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه ۵۷ درصد مدارس در منطقه ثلاث باباجانی تخریب شده‌اند، خاطرنشان کرد: در منطقه ثلاث‌باباجانی ۱۷۵ فضای آموزشی داریم که ۱۸ مدرسه با ۱۰۲ کلاس در شهر ثلاث و ۱۴ مدرسه با ۵۸ کلاس در روستاها تخریب شده‌است.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور ادامه داد: در قصر شیرین ۳ مدرسه شامل ۱۸ کلاس در منطقه شهری تخریب شده و در دالاهو و گهواره ۷ فضای آموزشی شامل ۴۰ کلاس درس تخریب شده‌اند. همچنین در گیلان غرب ۱ مدرسه ۱۵ کلاسه در فضای شهری و ۹ کلاس درس در منطقه روستایی گیلان غرب تخریب‌ شده‌اند.

نظرپور با بیان اینکه کمتر از ۱۰ درصد فضاهای آموزشی دچار تخریب شده‌اند، تاکید کرد: در مجموع ۷۰ مدرسه در استان کرمانشاه و حدود ۴۰۰ کلاس بر اثر این زلزله تخریب شده‌اند.

او با بیان اینکه خیرین مساعدت‌های خوبی در این زمینه داشته‌اند، گفت: به همت خیرین کانکس‌های امانی در این مناطق مستقر شده‌اند تا وضعیت بحرانی مدارس برطرف شود. تیم‌های عملیاتی نیز از شنبه وارد می‌شود و مدارس تخریبی را تخریب و مدارس مستحکم را می‌سازند.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با تاکید براینکه مدارس تخریب شده بیش از ۲۵ سال عمر داشته‌اند، تصریح کرد: خوشبختانه به مدارس جدید و نوسازی خسارت وارد نشده است.

نظرپور با بیان اینکه هنوز اعتبارات مورد نیاز برای نوسازی این مدارس مشخص نیست، گفت: به طور قطع برای بازسازی و نوسازی این مدارس باید هم از اعتبارات استانی و هم از اعتبارات ملی استفاده کنیم البته خیرین نیز بخشی از این اعتبارات را تامین خواهند تا انشاله در مهر سال ۹۷ هیچ کلاس درس تخریب شده‌ای باقی نماند.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۴۲۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است

ایسنا/آذربایجان غربی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان‌غربی گفت: سرانه فضای آموزشی در استان وضعیت مناسبی ندارد و نیازمند تخصیص اعتبار برای احداث و تکمیل مدارس استان هستیم.

یاسر رهبردین، ۸ اردیبهشت ماه در آئین تودیع و معارفه مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌غربی که در سالن اجتماعات این اداره کل برگزار شد، با بیان اینکه تکمیل مدارس نیمه تمام اولویت استان است، افزود: آذربایجان‌غربی، استانی طولی است و ۳۴ درصد مردم در روستاها ساکن هستند لذا توجه به مدارس در روستاها جزو اولویت‌های استان است. 

وی با بیان اینکه تاکنون اعتبارات خوبی جهت تکمیل مدارس و احداث مدارس جدید تخصیص یافته است، خواستار توجه ویژه به استان با تخصیص اعتبارات ملی، جهت احداث و تکمیل مدارس نیمه تمام شد. 

رهبردین با بیان اینکه در دولت سیزدهم اقدامات خوبی در بحث احداث و تکمیل مدارس نیمه تمام انجام شده است، گفت: نیاز است جهت جبران کمبود سرانه فضای آموزشی بیش از این تلاش شود. 

علی مطهری، مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی نیز در این مراسم افزود: در دولت سیزدهم، ۱۰۳۴ کلاس درس به کلاسهای درس استان اضافه شده است. 

وی با بیان اینکه ۱۷۰۰ کلاس درس استان نیمه تمام است، اضافه کرد: برای رسیدن به میانگین کشوری در سرانه فضای آموزشی، احداث ۵ هزار کلاس درس نیاز استان است. 

مطهری از افزایش نزدیک به ۴ برابری مشارکت خیرین نسبت به سنوات گذشته در امر مدرسه سازی خبرداد و افزود: آذربایجان غربی جزو ۴ استان اول نیازمند گسترش فضای فیزیکی است لذا شتاب گرفتن مدرسه سازی امری ضروری است. 

مدیرکل آموزش و پرورش استان با بیان اینکه شعار محوری آموزش و پرورش، تحول است، گفت: لازمه تحول، تامین نیروی انسانی، فضا و تجهیزات آموزشی و محتواست اما از ارکان اساسی توسعه، پیشرفت و تحول در آموزش و پرورش، توسعه فضا و تجهیزات آموزشی است. 

مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز استان نیز از تعهد خیرین برای ساخت ۷۷ مدرسه با ۴۱۶ کلاس درس در جشنواره خیرین مدرسه ساز امسال خبرداد و افزود: برای ساخت این تعداد کلاس درس به هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است. 

آخوندیان تصریح کرد: در جشنواره خیرین سال ۱۴۰۱، ۸۹ مدرسه با ۴۴۵ کلاس درس با اعتبار ۴۳۸ میلیارد تومان تحویل آموزش و پرورش شد. 

به گزارش ایسنا، در این مراسم از زحمات قهرمان رحمانی، مدیرکل سابق تقدیر و پیام صدقی به عنوان مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌غربی معرفی شد.


انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • مقابله با گرمای شهری از طریق باغ‌های گیاه‌شناسی
  • هدفگذاری نوسازی مدارس برای احداث ۲ هزار کلاس درس در اردبیل
  • ساخت فضاهای آموزشی در مناطق محروم شهرستان دیر
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • کلاس‌های مدارس ابتدایی استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت‌ماه دایر است
  • وجود یکهزار و 700 کلاس درس نیمه تمام در آذربایجان‌غربی
  • تکلیف کلاسهای درس شلوغ مشخص شد ‌
  • آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است
  • اضافه شدن ۱۹۵ کلاس درس به فضای آموزشی مسجدسلیمان