Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-05-07@13:53:08 GMT

تلخ و شیرین زلزله کرمانشاه

تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۴۶۴۳۶

تلخ و شیرین زلزله کرمانشاه

به گزارش سرویس حوادث جام نیـوز، پس از 3 روز از زلزله مرگبار 7.3 ریشتری در استان کرمانشاه شمار جان باختگان به 474 تن رسید، اما امروز خبر پیدا شدن نوزادی از زیر آوار موج امید و خوشحالی را در بین مردم و امدادگران زنده کرد.

طبق اعلام سازمان اورژانس کشور در این زلزله تا کنون 474 تن از هموطنان جان باخته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعداد کل مصدومین نیز 9388 نفر و تعداد بیماران بستری در کرمانشاه 1011 نفر است.

مجتبی نیک‌کردار، معاون عمرانی استانداری کرمانشاه در گفتگو با تسنیم ضمن تایید افزایش شمار جانباختگان به 474 نفر گفت: 340 نفر مصدوم به تهران، همدان والبرز اعزام شده‌اند عنوان کرد: تاکنون 39 نفر از این بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند و تاکنون 1450 عمل جراحی نیز انجام شده است. همچنین به گفته کولیوند، رئیس اورژانس کشور یک کودک امروز (چهارشنبه)، پس از 3 روز زنده از زیر آوار توسط نیروهای امدادی نجات یافت.

پیوند دست قطع‌شده کودک زلزله‌زده
دست راست کودک سرپل ذهابی که به صورت کامل از ناحیه مچ قطع شده بود، در یک عمل جراحی چهارساعته و نادر پیوند زده شد.

هوشنگ بازوند، استاندار کرمانشاه گفت: در برآورد اولیه حدود 40 هزار واحد مسکونی شهری و روستایی در زلزله اخیر خسارت دیده یا تخریب شده‌اند. اگر در روند بازسازی، بوروکراسی بانک‌ها دست و پاگیر باشد سبب نارضایتی حادثه‌دیدگان می‌شوند.

کمک‌ "بلاعوض" به زلزله‌زدگان
در همین حال سخنگوی دولت از اختصاص 659 میلیارد تسهیلات و 281 میلیارد تومان کمک بلاعوض به زلزله زدگان کرمانشاه خبر داد. وی افزود: برای خانوارهای آسیب دیده که به احداث و بازسازی نیاز دارند برای مناطق روستایی 25 میلیون و مناطق شهری 35 میلیون تومان اختصاص داده شده است و کمک بلاعوض در این بخش روستایی 5 میلیون و شهری 6 میلیون تومان خواهد بود. نوبخت ادامه داد: برای خانوارهایی که نیازمند مرمت و تعمیر واحدها هستند به صورت تسهیلات 12 میلیون به شهر و روستا داده می‌شود و بلاعوض 2 میلیون تومان خواهد بود. نوبخت اضافه کرد: کسانی که نیازمند خرید لوازم خانگی هستند 3 میلیون تومان به صورت تسهیلات و 2 میلیون بلاعوض داده می‌شود.
 

آخرین خبر

منبع: جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۴۶۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکارهای مقابله با زلزله تهران در نهمین کنفرانس زلزله‌شناسی

نهمین دوره کنفرانس بین‌المللی زلزله‌شناسی از ۱۸ تا ۲۰ اردیبهشت‌ماه برگزار می‌شود. این کنفرانس با تمرکز بر کلانشهرها، به ویژه تهران، به دنبال ارائه راه‌حل‌های عملی برای ارتقای تاب‌آوری، مدیریت بحران و ساخت و ساز ایمن در برابر زلزله خواهد بود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، دکتر محمدحسن بازیار؛ رئیس پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزل، در نشست خبری که امروز برگزار شد، اظهار کرد: نهمین دوره کنفرانس بین‌المللی زلزله‌شناسی از 18 تا 20 اردیبهشت ماه در برج میلاد تهران برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه 6 سخنران کلیدی خارجی و جمعاً 458 مقاله (415 داخلی و 43 خارجی) در این کنفرانس حضور خواهند داشت، افزود: از این مقالات، 211 مقاله به صورت شفاهی و 204 مقاله به صورت پوستر ارائه می‌شود.

رئیس پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله تصریح کرد: زلزله‌شناسی، پیشگیری و ایمن‌سازی سازه‌ها و مدیریت بحران، محورهای اصلی این مقالات را تشکیل می‌دهند. سخنرانان خارجی از 15 کشور شامل آلمان، نروژ، یونان، امارات متحده عربی، آمریکا، اسپانیا، استرالیا، برزیل، ترکیه، ژاپن، سوئد، فرانسه، نیوزیلند و هند در این کنفرانس حضور خواهند یافت.

بازیار با اشاره به تمرکز این کنفرانس بر حل مسائل زلزله‌خیزی کلانشهرهای ایران مانند تهران، تبریز، اصفهان، شیراز و مشهد، گفت: در حاشیه این کنفرانس، 16 کارگاه تخصصی در زمینه‌هایی نظیر ساخت و ساز بر روی گسل، زلزله تهران و طراحی و ساخت بیمارستان‌های مقاوم برگزار می‌شود.

وی افزود: تلاش داریم بر اساس یافته‌ها و بحث‌های این کارگاه‌ها، در پایان کنفرانس قطعنامه‌ای در حوزه ارتقای تاب‌آوری، مدیریت بحران و ساخت و ساز ایمن برای مسئولان و سیاستگذاران تدوین کنیم.

رئیس پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله با اشاره به وقوع زلزله‌های اخیر با بزرگی بیش از 4 در مناطقی مانند فاریاب کرمان و خراسان رضوی، خاطرنشان کرد: زمین دائماً در حال تغییر و تحول است و این فرآیند، پدیده‌ای دائمی است که از گذشته وجود داشته و در آینده نیز ادامه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه باید یاد بگیریم چگونه با کمترین تلفات با زلزله زندگی کنیم، به موضوع دوره‌های بازگشت زلزله در تهران اشاره کرد و گفت: این دوره ابتدا 120 سال، سپس 150 سال و در نهایت به دلیل عدم وقوع زلزله بزرگ در تهران، 175 سال عنوان شده است.

بازیار با تاکید بر پیچیدگی پدیده زلزله اظهار کرد: زلزله 2000 سال قبل بم در منطقه‌ای رخ داد که پیش از آن سابقه زلزله نداشت.

وی اضافه کرد: با وجود گسل‌های فعال در شمال و جنوب تهران، وقوع زلزله بزرگ در این شهر حتمی است و باید با در نظر گرفتن همه جوانب، برای این موضوع آمادگی لازم را داشته باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مشخصات و مکان زلزله امروز بعدازظهر در تهران +تصویر
  • زلزله بخش‌هایی از تهران را لرزاند/ جزئیات
  • شهر بدون کوچه ایران را بشناسید
  • ننه گلبهار دوستت داریم
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • (ویدئو) بچگانه صحبت کردن شیرین «نون خ»
  • کارگروه چابک و اثرگذار برای کاهش نرخ بیکاری
  • راهکارهای مقابله با زلزله تهران در نهمین کنفرانس زلزله‌شناسی
  • تالاب پرآب شیرین سو