Web Analytics Made Easy - Statcounter

اجتماع > آموزش - علی اصغر محمدی:
در زلزله ۴ روز پیش در استان کرمانشاه بسیاری از مدارس این استان آسیب دیده و قابل استفاده‌ نیستند و به گفته مسئولان آموزش و پرورش ۷۰ مدرسه نیز کاملا تخریب شده‌است.

به اين ترتيب امكان بازگشايي مدارس و تشكيل كلاس‌هاي درس طي هفته آينده نيز وجود ندارد. معاون عمراني وزير آموزش و پرورش حين بازديد از مناطق زلزله‌زده ثلاث باباجاني در استان كرمانشاه به خبرنگار همشهري گفت: با توجه به بررسي‌هاي ميداني، 37باب از مدارس تخريب شده در مناطق شهري و 33باب در مناطق روستايي بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدتقي نظرپور با بيان اينكه 70مدرسه تخريب شده شامل۴۰۰ كلاس درس است، توضيح داد:

براي ساخت و ترميم مدارس آسيب ديده استان كرمانشاه به 110تا 120ميليارد تومان اعتبار نياز داريم. مصمم هستيم كار ساخت و ترميم مدارس تخريب شده و آسيب ديده را هر چه زودتر شروع كنيم. با توجه به تهيه نقشه 5مدرسه روستايي، كار ساخت آنها از هفته آينده آغاز مي‌شود.

رئيس سازمان نوسازي، توسعه و تجهيز مدارس كشور در پاسخ به اينكه آيا تا زمان آماده شدن مدارس آسيب ديده يا تخريب شده دانش‌آموزان بايد در كانكس‌ها درس بخوانند، اظهار كرد: براي ادامه تحصيل دانش‌آموزان قرار شده كانكس در نزديكي مدارس مستقر شود.

او توضيح داد: خيرين اعلام كرده‌اند كه 100 دستگاه كانكس به‌صورت اماني تا زمان ساخت مدارس در اختيار سازمان نوسازي قرار مي‌دهند تا براي تشكيل كلاس‌هاي درس مناطق زلزله‌زده استفاده شود. اين تعداد كانكس بخشي از نيازهاي ما در مناطق زلزله‌زده راتأمين مي‌كند. وي افزود: تعدادي كانكس نيز از سوي سازمان نوسازي مدارس كشور براي اين منظور به منطقه ارسال خواهدشد تا وقفه كمتري در امر آموزش و پرورش دانش‌آموزان مناطق زلزله‌زده ايجاد شود.

نظرپور در پاسخ به اينكه آيا اعتبار خاصي براي ساخت و مرمت مدارس آسيب‌ديده پيش‌بيني‌شده، گفت: بخشي از نيازها از محل اعتبارات ملي و بخشي هم از طريق اعتبارات استاني تأمين خواهدشد. البته عمر مدارس تخريب شده بر اثر زلزله بالاي 25سال بوده كه همگي در نوبت تخريب و نوسازي بودند تا درصورت تأمين اعتبار لازم تخريب و نوسازي شوند.

معاون عمراني وزير آموزش و پرورش در پاسخ به اينكه بنياد بركت هم كار ساخت بخشي از مدارس تخريب شده را متقبل شده، توضيح داد: مذاكراتي با مديرعامل بنياد بركت انجام شده كه پس از امضاي تفاهمنامه كار ساخت مدارس توسط اين بنياد شروع خواهد شد.

مشاركت بنياد بركت در ساخت مدارس تخريب شده

مديرعامل بنياد بركت،وابسته به ستاد اجرايي فرمان حضرت امام(ره) نيز در گفت‌وگو با همشهري درخصوص مشاركت اين بنياد در ساخت مدارس تخريب شده استان كرمانشاه اينگونه توضيح داد: بنياد بركت ساخت تعدادي از مدارس تخريب شده بر اثر زلزله اخير كرمانشاه را متقبل شده است. عارف نوروزي با بيان اينكه مدارس احداثي بنياد بركت در مناطق زلزله‌زده، كمتر آسيب ديده‌اند گفت: در نخستين فرصت پس اتمام عمليات آواربرداري و امدادرساني اوليه، عمليات ساخت مدارس با هماهنگي دستگاه‌هاي ذيربط ازجمله آموزش وپرورش شروع خواهدشد.

امكان تشكيل كلاس درس وجود ندارد

براساس گزارش‌هاي رسيده در بسياري از مناطق زلزله‌زده ازجمله سرپل ذهاب و ثلاث ‌باباجاني احتمال تشكيل كلاس‌هاي درس طي دستكم هفته آينده وجود ندارد. مدير آموزش و پرورش شهرستان سرپل ذهاب درباره زمان تشكيل كلاس‌هاي درس در اين شهرستان زلزله‌زده به همشهري گفت: با توجه به وضعيت منطقه و ميزان آسيب‌هاي وارده امكان برگزاري كلاس‌هاي درس در هفته آينده به هيچ وجه وجود ندارد.

روح‌الله عباسيان گفت: حدود 70درصد مدارس شهرستان سرپل ذهاب تخريب شده و به فرض آمادگي آموزش و پرورش براي تشكيل كلاس‌هاي درس، وضعيت منطقه و تألمات روحي به‌گونه‌اي است كه دانش‌آموزان توان حضور در كلاس را ندارند. بسياري از دانش‌آموزان هم به دلايل مختلف ازجمله مصدوميت و ازدست‌دادن عزيزانشان در منطقه نيستند. 75درصد مدارس كشور ناايمن هستند، با اين حال دانش‌آموزان هر روز وارد اين مدارس مي‌شوند بدون اينكه از خطرات احتمالي كه در كمين‌شان است مطلع باشند. مسئولان تصميم‌ساز نيز بدون توجه به اين امر مهم و حياتي به‌كار روزمره‌شان ادامه مي‌دهند و فقط در مواقع بروز بحران وعده‌هاي تكراري مي‌دهند.

در همین زمینه: انجام بیش از ١٣٠٠ عمل جراحی روی آسیب‌دیدگان زلزله روحانی: همه دولت پیگیر مشکلات مردم کرمانشاه خواهند بود حتی یک واحد هم از ۳ هزار واحد مسکن مهر اسلام آباد غرب سالم نمانده است استمرار ابراز همدردی جهانیان با زلزله‌زدگان ایران و عراق

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۴۸۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۵۰ درصدی ساخت کلاس در خراسان رضوی نسبت به سال قبل

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدامیر شوشتری صبح سه شنبه در مراسم «زنگ سپاس معلم» اظهار کرد: خراسان رضوی در تمام رشته‌ها از میانگین کشور بالاتر است. استان در نقشه کشوری سبز پررنگ بوده و جزو استان‌های خوب در عرصه علمی و آموزشی است.

مدیرکل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی بیان کرد: هفته بزرگداشت مقام معلم در استان با بیش از ۱.۵ میلیون دانش‌آموز از امروز با نواختن زنگ سپاس توسط استاندار خراسان رضوی آغاز می‌شود.

وی ضمن تبریک هفته بزرگداشت مقام معلم به همه فرهنگیان سراسر استان و کشور عنوان کرد: شهید مطهری در فضای بسیار مه‌آلود تردید و شک روزهای اول انقلاب و در پله پله رشد انقلاب، خطرناک‌ترین شبهات و همچنین سلوک را در انقلاب شناسایی می‌کرد، بر پیروان امام (ره) می‌نمایاند و در میدان فکر و اندیشه و در عرصه اعتقاد و ایمان، حافظ و نگهبان قدرتمندی از اندیشه انقلابیون بود.

شوشتری با اشاره به اینکه آموزش‌وپرورش استان در چهار عرصه موفقیت‌هایی داشته است، تصریح کرد: یکی از قله‌ها در عرصه پرورشی، تربیت بدنی و فرهنگی است که ما برنامه‌های ارزشمندی برای ارتقا برگزاری نماز جماعت، برنامه‌های قرآن و تاثیرگذاری اجتماعی و سیاسی دانش‌آموزان در میدان ۱۴۰۲ داشتیم.

مدیرکل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی افزود: ۹۱ هزار دانش‌آموز از ۱۲۰ هزار نفر، معتکفین استان را تشکیل دادند که بیش از چهار برابر سال‌های گذشته بود. حضور گسترده و اثرگذار دانش‌آموزان در راهپیمایی ۲۲ بهمن و بعد انتخابات را شاهد هستیم که بیش از ۲ هزار نفر برای اولین بار از دانش‌آموزان متوسط دوم به عنوان ناظران صندوق‌های رای در انتخابات حضور پیدا کردند. بیش از ۵ هزار دانش‌آموز خبرنگار پانا در سراسر استان پای صندوق‌های رای رفتند که تا قبل از ظهر کلیپ‌های تبلیغی آنها از صداوسیما پخش شد.

وی ادامه داد: اولین بار جلسات دانش‌آموزی مستقر در سراسر استان در حضور استاندار برگزار شد. این دانش‌آموزان به مسوولان بیان می‌کردند که اگر کار را به ما بسپارید خیالتان جمع باشد که ما کار را به آنها سپردیم و دیدیم در انتخابات چه کردند تا جایی که وزیر کشور تشریف آوردند و از استان تقدیر کردند.

شوشتری بیان کرد: در عرصه آموزشی، علمی و پژوهشی نمرات ما در استان در تمام رشته‌ها از میانگین کشور بالاتر است. استان در نقشه کشوری سبز پررنگ بوده و جزو استان‌های خوب در عرصه علمی و آموزشی است.

مدیرکل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی خاطرنشان کرد: در عرصه پشتیبانی، مالی و اداری در زمینه استخدام‌های سال گذشته، بیش از ۲۱ هزار نفر تنها در تابستان سال گذشته گزینش پیچیده شده و حدود ۷ هزار نفر نفر انتخاب شدند. امسال برای اولین بار بیش از ۱۰ هزار نفر استخدام خواهیم داشت که باید از ۳۰ هزار نفر گزینش کنیم. امیدواریم وضعیت نیروی انسانی در یکی، دو سال آینده بهبود پیدا کند. گزینش‌های آموزش‌وپرورش منحصر به فرد و بی‌نظیر است.

وی اضافه کرد: در عرصه عمرانی، نوسازی و توسعه فضا، در سال گذشته ساخت ۳۰۱ پروژه با ۱۵۰۰ کلاس و افزایش ۵۰ درصدی ساخت کلاس نسبت به سال قبل را داشتیم و تا پایان سال نوید خوبی خواهیم داد. ما به جد تجاری‌سازی و مولدسازی را دنبال می‌کنیم.

شوشتری گفت: در عرصه راهبردی و سیاست‌گذاری اجرای سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش را داریم که بر همه عرصه‌های گذشته نظارت و راهبری خواهد داشت. این سند در ۱۰۰ مدرسه در حال برگزاری است.

کد خبر 6092945

دیگر خبرها

  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت شروع می شود
  • از کلاس‌هایی که معلم نداشت تا رتبه بندی‌هایی که شاکی داشت
  • تربیت باید از سطح مدرسه آغاز شود
  • اجرای ۸ هزار و ۳۳۶ پروژه مدرسه‌سازی در استان‌ها
  • افزایش ۵۰ درصدی ساخت کلاس در خراسان رضوی نسبت به سال قبل
  • ۷۱۰ آموزگار جدید از ماه مهر تدریس را در مدارس آذربایجان‌غربی آغاز می‌کنند
  • ساخت ۵۴ کلاس درس در مناطق محروم ۵ استان کشور
  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی برای ساخت ۱۴۳ کلاس درس در استان بوشهر
  • آغاز عملیات اجرایی هشت مدرسه و بهره‌برداری از یک هنرستان در بوشهر
  • برپایی کلاس درس دانش آموزان فلسطینی در چادرها