Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جهان نيوز؛ اخبار ویژه روزنامه کیهان را در ادامه می خوانید: شما به همان بزک آمریکا و دفاع از مفسدان اقتصادی بچسب!
روزنامه اعتماد به نقل از صادق زیباکلام نوشت پیوند تندروها با احمدی‌نژاد قطع نشده است.
زیباکلام گفته است اصولگرایان تندرو همواره احساس تعلق خاطر به احمدی‌نژاد داشته‌اند و هیچ وقت فاصله نگرفته و اعلام برائت نکرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


باید خاطرنشان کرد که اولاً در تندروی و بی‌قاعدگی و دشمنی با خرد و مصلحت و قوانین، شخص آقای زیباکلام با فاصله بسیار زیاد، جزو رکوردداران است و بنابراین بازی با کلمه تندروی به مثابه برچسب، نوعی فرار به جلو و فرافکنی است.
ثانیاً اصولگرایان به ویژه جریان حزب‌اللهی آن قدر انصاف و شجاعت داشته که به میزان پایبندی احمدی‌نژاد به اصول و مصالح و منافع ملی، او - و مهم‌تر از او دولت خدمتگزار- را تحسین کنند و به هنگام زاویه گرفتن، مورد نقد و اعتراض قرار دهند و معتقدند احمدی‌نژاد اگر بر انحراف اصرار ورزد، نهایتاً آخر صفی خواهد ایستاد که شبه‌لیبرال‌ها و التقاطیون و فتنه‌گران، سرقفلی‌داران آن هستند. بنابراین چه برای بیان خدمات دولت نهم و دهم (به ویژه نهم) که حاصل یک جنبش سراسری نخبگان و چه برای اعتراض به انحرافات حلقه انحرافی، نیاز به تأیید و تکذیب کسی با مختصات زیباکلام ندارند.
ثالثاً متقابلا باید پرسید آیا امثال وی حاضرند از خیانت‌های بزرگ لیبرال‌های وطن‌فروش و تجدیدنظرطلبان چپ و کارگزاران اعلام برائت کنند یا همچنان به عنوان پیاده‌نظام رسانه‌ای سرویس می‌دهند؟! فعلاً که شواهد از همین گزینه دوم حکایت می‌کند. دفاع از مفسدانی مانند مه‌آفرید خسروی، شهرام جزایری و مدیران نجومی‌بگیر و بزک کردن رژیم جنایتکار آمریکا - و عذرخواهی نکردن از مردم حتی پس از آشکار شدن خباثت‌ها و بدعهدی‌های آمریکا- ننگی نیست که بتوان با فرار به‌جلو لاپوشانی کرد.

فرانسه: در صورت نیاز ایران را تحریم می‌کنیم
در حالی که دولت و وزارت خارجه ایران به شکل یکطرفه بر دیپلماسی اعتماد و واگذاری امتیاز به رژیم فرانسه ادامه می‌دهد، فرانسوی‌ها بر خباثت خود اضافه می‌کنند.
وزارت امور خارجه فرانسه اعلام کرد در صورت نیاز ممکن است علیه برنامه موشک‌های بالستیک ایران تحریم‌های جدیدی اعمال کند.
به گزارش پایگاه اینترنتی وزارت خارجه فرانسه، سخنگوی وزارت خارجه این کشور در پاسخ به پرسشی درباره موضوع آزمایش‌های موشکی ایران گفت: همانطور که می‌دانید، اتحادیه اروپا در سال‌های گذشته تحریم‌های سخت‌گیرانه‌ای علیه برنامه‌های موشک‌های بالستیک ایران تصویب و اعمال کرد و اکنون نیز در صورت نیاز، ترحیم‌های جدید اعمال خواهیم کرد.
همزمان یک مقام عالیرتبه دولت آمریکا امروز در بروکسل به خبرنگاران گفت امیدواریم اتحادیه اروپا را به اعمال تحریم‌های جدید علیه جمهوری اسلامی ایران و در مخالفت با برنامه موشکی این کشور وادار کنیم. همین مقام گفته است که دولت آمریکا می‌کوشد کشورهای اروپایی را با موضع دونالد ترامپ در قبال ایران همسو کند. مقام آمریکایی در ادامه افزوده است که چنین همسویی بسیار جا‌لب و احتمالاً سودمند خواهد بود.
رادیو فرانسه ضمن انتشار خبر فوق گفت: امانوئل ماکرون، رئیس جمهوری فرانسه، در جریان سفر هفته گذشته‌اش به دوبی نگرانی عمیق خود را نسبت به برنامه موشک‌های بالستیکی تهران اعلام کرد و افزود که موشک شلیک شده توسط حوثی‌های یمن علیه عربستان در چهارم نوامبر گذشته متعلق به ایران بوده است.
تشدید مواضع خصمانه دولت فرانسه در حالی است که رئیس‌جمهور این کشور به دعوت روحانی قرار است تا چند هفته دیگر به تهران سفر کند. فرانسه با وجود اتخاذ تندترین مواضع علیه ایران در مذاکرات هسته‌ای، بیشترین امتیازات اقتصادی را از دولت روحانی در حوزه صادرات انواع کالاهای مصرفی دریافت کرد.

تایم: در همه جنگ‌های منطقه ایران پیروز شده است
برخلاف همه فضاسازی‌ها در داخل ایران بر محور ضعیف‌نمایی ایران و بزرگ‌نمایی جنگ، یک مجله آمریکایی تأکید کرد: ایران در تمام جنگ‌های خاورمیانه پیروز شده است.
مجله تایم در تحلیلی نوشت: در حالی که ولی‌عهد عربستان مشغول به زندان انداختن رقبای خود بود، موشک انصارالله یمن به ریاض شلیک شد.
در سال‌های اخیر، عربستان سعودی و ایران به صورت نیابتی با یکدیگر مبارزه کرده‌اند، و در اغلب آنان ایران پیروز میدان است.
چند روز پیش در عراق، میلیون‌ها زائر شیعه در شهرهای نجف و کربلا برای مراسم سالانه اربعین جمع شدند. بسیاری از این زوار، از کشور همسایه ایران آمده بودند. ایران از زمان براندازی حکومت دیکتاتوری صدام حسین، اتحاد عمیقی با عراق برقرار کرده است. امروز حس برادری میان این دو کشور و همکاری میان دو دولت، بیش از هر زمان دیگری خود را نشان می‌دهد.
در سوریه، دولت بشار اسد بدون کمک نیروهای حزب‌الله تحت حمایت ایران، سال‌ها پیش سقوط کرده بود؛ نیروی هوایی روسیه که به درخواست ایران و همچنین رزمندگان ایرانی که به سوریه اعزام شده‌اند، به نام مشاوران نظامی نامحسوس خوانده می‌شوند. نیروهای ترکیبی به آرامی، اما به‌طور پیوسته سرزمین‌های تحت کنترل داعش و گروه‌های دیگر شورشیان تحت حمایت عربستان سعودی را پس می‌گیرند.
در یمن، عربستان سعودی زمانی با انجام حمله مسلحانه‌ای در سال 2015 در حمایت از منصور الهادی، رئیس جمهور این کشور، امیدوار بود به یک پیروزی سریع و قاطعانه دست یابد؛ اما در عوض در جنگی فرسایشی با هزینه بالا با حوثیان گرفتار شد. حوثی، یک فرقه از شیعه است که بعد از حمله عربستان سعودی به ایران نزدیک‌تر شد.
با این حال، واکنش دولت ایران به جنگ‌طلبی عربستان سعودی به‌طور کم سابقه‌ای، نرم بوده است. در حالی که ایران به شدت داشتن هرگونه نقش در تجهیز حوثی‌ها را رد می کند، تنها پاسخ آن، درخواست صلح و اتحاد و مقصر دانستن مشکلات داخلی عربستان و متهم کردن محمد بن سلمان بوده است.
 نفوذ جمهوری اسلامی در بسیاری از پایتخت‌های خاورمیانه و فراتر از آن، بسیار زیاد است. تهران میزبان رئیس جمهور روسیه، ولادیمیر پوتین بود.
 
آقای عارف! راه را اشتباه رفته‌ای فراکسیون امید را منحل کن
اصلاح‌طلبان بیرون مجلس می‌گویند عارف در مجلس و در مدیریت فراکسیون امید، راه را اشتباه رفته است.
«نامه‌ نیوز» ضمن انتشار این خبر نوشت: انتشار فهرست و مشخص کردن نام و تعداد اعضا راهکاری است که امیدی‌های مجلس یافته‌اند تا به انتقادات وارد شده به فراکسیون امید پاسخ دهند. اصلاح‌طلبان مجلس دهم طی تقریباً یک سال و نیم گذشته با انتقادات بسیاری مواجه شده‌اند. از همان معرفی کابینه در مرحله اول و رأی ندادن به حبیب‌الله بی‌طرف گرفته تا به اجماع نرسیدن درمورد رأی دادن یا رأی ندادن به منصور غلامی.
عدم حمایت اعضای فراکسیون از عارف و بازماندنش از رسیدن به کرسی ریاست نیز یک نمونه دیگر است. مجلس دهم به نیمه راه نزدیک است و عملکرد آن هر روز بیش از روز قبل موجب سرخوردگی حامیان می‌شود. از همین‌رو اصلاح‌طلبان به فکر راه چاره افتاده‌اند و هیئت رئیسه فراکسیون امید گمان می‌کند که انتشار فهرست می‌تواند واقعی‌ها را از بدلی‌ها جدا کند.
عارف چندی قبل از کسانی که با حمایت فهرست امید وارد مجلس شده و راه خود را جدا کرده‌اند گلایه و بر ضرورت انتشار فهرست تأکید کرده بود. با این وجود خبری از انتشار فهرست مورد نظر نیست و بهرام پارسایی سخنگوی فراکسیون علت این تعلل را فشارهایی می‌داند، وجود دارد. او توضیح داده است: «شاید کسانی برای عدم انتشار لیست اعضای فراکسیون امید فشار می‌آورند که می‌خواهند در حوزه انتخاباتی‌شان به نام امید از سرمایه‌های اجتماعی استفاده کنند، ولی در مجلس همراه فراکسیون امید نباشند. شاید فشارهایی از این ناحیه وارد باشد».
تلاش برای انتشار فهرست درحالی است که برخی از فعالان سیاسی اصلاح‌طلب اساساً این راهکار را مفید نمی‌دانند. چنانکه ناصر قوامی نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی معتقد است که این کار هیچ مشکلی را حل نمی‌کند. او در گفت‌وگو با «نامه نیوز» ضمن تأکید بر اینکه «عارف از ابتدا راه را اشتباه رفته است» گفت: «مشکل از اینجا شروع شد که 130 نفر با سرمایه اصلاح‌طلبی وارد مجلس شدند و فراکسیون اصلاح‌طلبان تشکیل ندادند».
وی افزود: «نام‌هایی مثل امید و اعتدال با اتمام دولت روحانی فراموش می‌شود.
وی تأکید کرد: «به نظر من بهترین راه این است که آقای عارف فراکسیون امید را منحل کرده و یک فراکسیون اصلاح‌طلبان تشکیل دهند. در این صورت مشخص شد که چه کسانی به اصلاح‌طلبان وفادار هستند.»
قوامی با تأکید بر اینکه فراکسیون امید در این مدت بسیار ناتوان بوده، گفت: «مشکل این فراکسیون آن است که از ابتدا راه را اشتباه رفتند و منتشر کردن فهرست نیز کمکی نخواهد کرد.»

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۴۸۶۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمله کارشناس صهیونیستی به دولت قطر/ قطر دشمن اسرائیل است

یک کارشناس صهیونیست با اشاره به نقش میانجیگری قطر در نبرد طوفان الاقصی، قطر را کشور دشمن قلمداد کرد

سرویس جهان مشرق - یوسی تاتیکا، کارشناس صهیونیست در رابطه با کشور قطر در وب سایت معاریو نوشت:

اشتباه کردیم، اشتباه تلخی مرتکب شدیم که قبول کردیم قطر را به عنوان میانجی در توافق تبادل اسرا بپذیریم. کشوری که با همه، علیه همه کار می کند و واقعاً انگیزه یا توانایی اعمال اهرم های واقعی فشار بر سازمان تروریستی در نوار را ندارد. از این نظر، ما می توانستیم به مصر وزن و قدرت بیشتری بدهیم.

بیانیه ظالمانه عصاء بن احمد النصر ، یکی از مقامات ارشد شورای قانونگذاری قطر، مبنی بر اینکه ۷ اکتبر تنها آغاز است، گامی در جهت بالابردن جسارت دوحه است که تاکنون عمدتاً از دادن بیانیه های علنی اجتناب کرده است. اگر می‌خواهیم اسرای خود را در خانه ببینیم، باید اجازه ندهیم قطر به عنوان میانجی ادامه دهد.

قطر یک کشور دشمن است، نه یک میانجی: اشتباه تلخی که اسرائیل مرتکب شد

کارهای بد بسیاری وجود دارد که دولت ما انجام می دهد، اما نقاط روشنی نیز وجود دارد. در این مورد میتواند به اسرائیل کاتز اشاره کرد. خیلی ها نمی دانند که اسرائیل کاتز، وزیر امور خارجه در اقناع کردن آمریکایی ها و اروپایی ها برای تحریم ایران پس از حمله به اسرائیل، سهم بسزایی داشت.

بزرگترین خطر برای دولت دست راستی، تظاهرات کاپلان نیست، بلکه جناح راست سیاسی اسرائیل است، زیرا در حال حاضر این تنها جناحی است که بقای آن را به خطر می اندازد. در این میان، دولت اسرائیل در جا انداختن روایتی از پیروزی در غزه با مشکل مواجه است و شکست در رفح ممکن است آواز قو آن باشد. ( کنایه از آخرین اقدام دولت نتانیاهو قبل از سقوط)

دیگر خبرها

  • هیئت اجرایی موقت فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس دوازدهم انتخاب شد
  • ۱۰۰نفر از منتخبان مجلس دوازدهم خواهان تشکیل فراکسیون اکثریت
  • حمله کارشناس صهیونیستی به دولت قطر/ قطر دشمن اسرائیل است
  • جلسات قالیباف و رقبایش با منتخبان مجلس دوازدهم به روایت فرید موسوی /فعلا خبری از مرامنامه و مانیفست نیست
  • نوری قزلجه: فراکسیون مستقلین احتمالا برای ریاست مجلس و دیگر پُست ها کاندیدا دارد /تعداد اعضای فراکسیون ممکن است به ۱۰۰ نفر هم برسد
  • اولین گام نبویان برای ناک اوت کردن قالیباف /اعلان جنگ علنی با تشکیل یک فراکسیون
  • فاکتور اشتباه و شیطنت آمیز اصلاح طلبان در خصوص شرایط امید در جامعه/ آغاز کنش‌های انتخاباتی رادیکال‌ها پس از عملیات تحریم!
  • نگاهی به تمام جنجال‌های کریمی قدوسی | گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • نوری قزلجه: ریاست قالیباف از بیرون مجلس حمایت می‌شود /طرح‌های «صیانت» و «شفافیت» سفارش شده بودند /نگران رادیکال‌های مجلس آینده نیستم
  • داستان شفافیت (۲)؛ بیم و امید یازدهمین مجلس برای شفاف شدن