Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-07@20:45:43 GMT

عقب نشینی آمریکا از اعمال تحریم علیه میانمار

تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۵۱۲۵۴

عقب نشینی آمریکا از اعمال تحریم علیه میانمار

وزیر خارجه آمریکا بر این باور است که اعمال تحریم علیه میانمار به خاطر بحران مسلمانان روهینگیا در شرایط کنونی قابل توصیه نیست.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری آناتولی، رکس تیلرسون وزیر حارجه آمریکا روز چهارشنبه در سخنانی تاکید کرد: اعمال تحریم علیه میانمار به خاطر ادامه بحران روهینگیا در شرایط کنونی به مصلحت و قابل توصیه نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در جمع خبرنگاران در یک کنفرانس مطبوعاتی همراه با آنگ سان سوچی رهبر میانمار تصریح کرد: فکر می کنم تحریم های گسترده علیه کل کشور میانمار چیزی نیست که بتوانم در شرایط کنونی آن را توصیه کنم.

بر اساس آمارهای سازمان ملل از 25 اوت تاکنون بیش از 617 هزار نفر از مسلمانان روهینگیا از اقدامات سرکوب گرایانه و خشونت آمیز نیروهای امنیتی میانمار به بنگلادش فرار کرده اند.

وزیر خارجه آمریکا افزود: همه تحریم ها باید بر اساس شواهد مستند و قابل اعتماد وضع شود. اگر اطلاعات معتبری وجود داشته باشد که نشان دهد افراد خاص و مشخص مسئول اقدامات خاصی هستند که ما آن را عیرقابل قبول می دانیم، آنگاه اعمال تحریم های هدفمند علیه این افراد، اقدام بسیار مناسبی خواهد بود.

اظهارات تیلرسون در شرایطی است که ابوالحسن محمود علی وزیر خارجه بنگلادش در ماه سپتامبر تاکید کرده است که در جریان اقدامات سرکوب گرایانه و خشونت بار نیروهای امنیتی و ارتش میانمار، بیش از 3 هزار مسلمان روهینگیا جان خود را از دست داده اند.

وزیر خارجه آمریکا گفت: خود این بحران پایان نخواهد یافت تا زمانی که برخی مسائل بسیار عمیق حل و فصل نشود و این مساله نیاز به زمان دارد.

وی در ادامه در پاسخ به این سئوال که آیا آمریکا برای مقابله با بحران مسلمانان روهینگیا قصد اعمال تحریم هایی علیه میانمار را دارد، تاکید کرد: آمریکا می خواهد شاهد موفقیت و کامیابی میانمار باشد و این شرایط سختی است که ارزیابی کنیم اعمال تحریم ها چگونه می تواند به حل و فصل بحران کمک کند.

این در شرایطی است که برخی از نمایندگان کنگره خواستار اعمال تحریم های هدفمند علیه فرماندهان ارتش میانمار و کلیه افرادی شده اند که در عملیات خشونت آمیز نیروهای امنیتی علیه مسلمانان روهینگیا دست داشته اند.

تیلرسون با بیان اینکه در شرایط فعلی هیچ تحریمی لازم نیست، افزود: آمریکا با این حال از درد و رنج آوارگان روهینگیا که به بنگلادش فرار می کنند، به شدت ناراحت است. صحنه هایی که اتفاق افتاده، بسیار وحشتناک است. این بزرگترین چالش میانمار از زمان انتقال سیاسی قدرت از حکومت نظامی به یک حکومت غیرنظامی به شمار می رود.

وی اظهار داشت: آمریکا کمک های بیشتری را در اختیار میانمار و بنگلادش قرار می دهد تا با این بحران انسانی مقابله کنند.

وزیر خارجه آمریکا در پاسخ به این سئوال که چرا وزارت حارجه آمریکا از واژه پاکسازی قومی علی رغم توصیه کنگره آمریکا استفاده نکرده است، گفت: انگیزه های اصلی خشونت در استان راخین باید شناسایی شود.

تیلرسون خواستار یک تحقیق معتبر درباره موارد نقض حقوق بشر علیه مسلمانان روهینگیا توسط نیروهای امنیتی میانمار شده است.

وی در ادامه تاکید کرد: ما عمیقا نگران گزارش های معتبری هستیم که نشانگر کشتار و جنایات انجام شده توسط نیروهای امنیتی میانمار در جریان خشونت های اخیر در استان راخین است.

انتهای پیام/

R1036247/P36446/S8,87,92,1128/CT10

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۵۱۲۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کره‌شمالی: گروه‌های جدید ناظر بر تحریم‌ها شکست خواهند خورد

سفیر کره‌شمالی در سازمان ملل امروز (یکشنبه) گفت، تلاش‌های آمریکا و دیگر کشورهای غربی برای تشکیل گروه‌های جدید نظارت بر تحریم‌ها علیه پیونگ‌یانگ محکوم به شکست است.

به گزارش ایسنا، گفته‌های «کیم سونگ» سفیر کره‌شمالی در سازمان ملل در واکنش به بیانیه مشترک آمریکا و متحدانش است که اخیرا منتشر شد و در آن، آنها خواستار تداوم فعالیت گروهی از کارشناسان ناظر بر تحریم‌ها علیه پیونگ‌یانگ شده‌اند.

به نقل از خبرگزاری رویترز، اوایل سال جاری میلادی روسیه در حالی تجدید فعالیت این گروه نظارتی تحت رهبری آمریکا را وتو کرد که این گروه، پیونگ‌یانگ را به ارسال تسلیحات به مسکو برای استفاده در جنگ اوکراین متهم کرده بود. اتهامی که مسکو و پیونگ‌یانگ رد می‌کنند.

خبرگزاری رسمی کره‌شمالی از قول سفیر این کشور در سازمان ملل گزارش کرد: «نیروهای متخاصم شاید دومین و سومین گروه نظارت بر تحریم‌ها را در آینده برقرار کنند اما آنها با گذر زمان نابودی خود را می‌بینند.»

لیندا توماس گرینفیلد، سفیر آمریکا در سازمان ملل ماه گذشته میلادی به منطقه غیرنظامی‌ شده بین دو کره رفت و به روسیه و چین تاکید کرد تا از حمایت از کره‌شمالی دست بردارند. سفر او پس از آن انجام شد که روسیه تمدید سالانه فعالیت هیات کارشناسان چند ملیتی را که طی ۱۵ سال گذشته اجرای تحریم‌های سازمان ملل را با هدف محدود کردن برنامه‌های هسته‌ای و موشکی کره‌شمالی نظارت کرده‌اند، رد کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هاآرتص: تل‌آویو نگران همه گیر شدن تحریم علیه اسرائیل است
  • وزیر صمت: مشکل اصلی صنعتگران تحریم نیست، تنوع نرخ ارز ام الفساد است
  • بلژیک ورود صهیونیست‌های افراطی را ممنوع می‌کند
  • نخست‌وزیر بلژیک: در حال بررسی اعمال تحریم‌های اقتصادی علیه اسرائیل هستیم
  • کره شمالی: هیات‌های جدید ناظر بر تحریم‌ها، محکوم به شکست هستند
  • ترکیه: از تمام ابزار‌ها برای اعمال فشار به اسراییل استفاده می‌کنیم
  • ترکیه: از تمام ابزارها برای اعمال فشار به اسراییل استفاده می‌کنیم
  • کره‌شمالی: گروه‌های جدید ناظر بر تحریم‌ها شکست خواهند خورد
  • کره شمالی: آمریکا و متحدانش به دنبال اجتناب از چارچوب سازمان ملل هستند
  • زمان بازنگری اساسی در تعریف حقوق بین‌الملل