Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-01@06:53:03 GMT

جلاد بیوه داعشی هنوز زنده است

تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۵۱۵۹۸

جلاد بیوه داعشی هنوز زنده است

به گزارش ایسکانیوز به نقل از پایگاه اینترنتی سان؛ منابع خبری اعلام کردند «جو جو»، پسر نوجوان تروریست معروف داعش (بیوه داعشی) که پیش از این گفته می شد در حملات هوایی ائتلاف ضدداعش کشته شده، هنوز زنده است و در اردوگاه های داعش آموزش داده می شود.

«جو دیکسون»، معروف به جوجو، پسر نوجوان سالی جونز است. سالی جونز که در سال 2013 برای پیوستن به گروه تروریستی داعش به همراه پسر 12 ساله اش به سوریه سفر کرد در حملات هوایی آمریکا در ماه ژوئن سال جاری میلادی به هلاکت رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی گزارش ها نیز از احتمال کشته شدن پسر او در این حمله هوایی خبر دادند چرا که مادرش همیشه از وی به عنوان یک سپر انسانی استفاده می کرد.

گروه تروریستی داعش در ماه آوریل با انتقال جوجو و تعدادی از کودکان خارجی عضو داعش از رقه به دیرالزور، درصدد استفاده از آنها به عنوان سپر انسانی بوده است. عده‌ای نیز ادعا کردند او از سال 2015 و پس از کشته شدن «جنید حسین» همسر سالی جونز، از مادرش جدا شده و تا هفت ماه گذشته با نام مستعار «حمزه» در اردوگاه های داعش واقع در شمالی سوریه تحت آموزش بود.

سالی جونز، یکی از اتباع شهر کنت انگلیس در سال 2013 به همراه همسر و پسرش به سوریه فرار کرد و پس از آنکه نام خود را به «سکینه حسین» تغییر داد، به گروه تروریستی داعش ملحق شد. جونز همچنین به «ام حسین» و «بیوه سفید» نیز شهرت داشت. همسر او که به جنید حسین تغییر نام داده بود در بخش دیجیتال گروه تروریستی داعش فعالیت داشت. او در سال ۲۰۱۵ به دنبال حملات هوایی ائتلاف آمریکایی در سوریه به هلاکت رسید و از آن پس بود که به جونز لقب «بیوه سفید» را دادند. جوجو نیز به بازیگر اصلی فیلم‌های تبلیغاتی این گروه تروریستی تبدیل شده است.

بیوه سفید در حال حاضر، یکی از سرکردگان گُردان زنان داعشی بود و وظیفه جذب زنان اروپایی به این گروه تروریستی را داشت. سالی جونز 50 ساله از بدترین تروریست‌های انگلیسی به حساب می‌آمد و از طریق شبکه‌های اجتماعی در ماه رمضان از زنان گلاسو، لندن و کاردیف خواسته بود به حملات تروریستی در انگلیس اقدام کنند.

داعش بیوه پایان مرز سوریه

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۵۱۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمله تروریستی به مسجد شیعیان در هرات و دو نکته مهم

حادثه تروریستی مسجد امام زمان شهر هرات یکبار دیگر بحث حضور و فعالیت داعش در افغانستان را در کانون توجه قرار داد،به ویژه این که عملیات اخیر دومین حمله تروریستی یه غیر نظامیان و به طور خاص شیعیان افغانستان در کمتر از 10 روز گذشته بوده است.شواهد و قرائن و پذیرش مسئولیت حمله اول تروریستی در کابل توسط داعش،این گروه را در جایگاه مظنون اصلی حمله به مسجد شیعیان در هرات نیز قرار می دهد .بنابر این لازم است به نکاتی در مورد فعالیت داعش در افغانستان اشاره شود؛                                                 

1)مقامات امارت اسلامی طالبان مدتی است که مدعی نابودی کامل  داعش در افغانستان هستند و تاکید دارند که اگر در این میان مشکلات امنیتی هم وجود دارد،به طور خاص نتیجه کم کاری ،اهمال و حتی دسیسه چینی همسایگان است. اظهارات چند روز قبل "متقی" سرپرست وزارت خارجه طالبان در متهم ساختن سه کشور همسایه به تامین نیرو،انتقال و ترانزیت و در نهایت تجهیز و آموزش داعش دقیقا در همین راستا انجام گرفته و بازتاب  فراوانی یافت.اما عملیاتهای تروریستی اخیر علاوه بر این که استمرار فعالیت داعش در افغانستان را نشان می دهد،این موضوع را هم آشکار می کند که مسئله حضور داعش در منطقه با فرافکنی ،سلب مسئولیت از خود و مقصر جلوه دادن دیگران قابل حل نخواهد بود.در مقابل، نابودی داعش تنها در سایه همکاری ، تعامل  و درک کشورهای منطقه  از ملاحظات سیاسی و امنیتی یکدیگر حاصل خواهد شد؛همان نکته ایی که سفیر جمهوری اسلامی در کابل پس از حملات اخیر و با شریک خواندن کشورها در مبارزه با این تهدید مشترک،مورد تاکید قرار داد.

2)محدود کردن داعش به یک چارچوب سازمانی و تشکیلاتی مشخص،محدود و بسته، چه از جانب طالبان و چه از جانب دیگر کشورهای منطقه اشتباهی بزرگ محسوب می شود ، چرا که داعش یک طرز تفکر و ایدئولوژی است که از ظرفیت جذب و همراهی با اشخاص و گروههای تروریستی  مختلف دیگر در منطقه برخوردار است.دقیقا به همین دلیل است که پاکستان تفاوتی میان داعش و طالبان پاکستانی قائل نمی شود و جمهوری اسلامی گروههای  تروریستی جیش العدل و داعش را در یک راستا می نگرد.در افغانستان هم طالبان این نکته را در نظر بگیرند که بیش و پیش از مبارزه با سازمان و تشکیلات داعش،باید مانع بسط و گسترش تفکرات و ایدئولوژی های داعشی و یا داعش پسند در این کشور شوند.به عنوان نمونه و در بحث شیعیان باید گفت که اگر چه دیدگاهی که حملات اخیر را بر مبنای ایجاد تفرقه میان امارت و شیعیان و یا جمهوری اسلامی ایران تحلیل می کند،کاملا خور تامل به نظر می رسد،اما عملکرد مقامات و مسئولین امارت هم نباید به گونه ایی باشد که تمیز و تشخیص  تفکرات و عملکرد آنها با دیدگاه داعش در مورد شیعیان به دشواری انجام گیرد

دیگر خبرها

  • داعش مسئولیت حمله به نمازگزاران شیعه در هرات را پذیرفت
  • انهدام ۲ پایگاه تروریست‌ها در «حمص» سوریه توسط روسیه
  • حمله تروریستی به مسجد شیعیان در هرات و دو نکته مهم
  • دستگیری اعضای یک باند وابسته به داعش در ترکیه
  • بازداشت چند داعشی در استانبول
  • ناتوانی ترکیه در مهار درگیری گروه‌های تروریستی در شمال سوریه
  • ناتوانی ترکیه در مهار درگیری گروه های تروریستی در شمال سوریه
  • مسئول «پلیس اسلامی داعش» در عراق به دام افتاد
  • بازداشت ۳۸ نفر به ظن همکاری با داعش در ترکیه
  • آمریکا برای تداوم حضور نظامی در عراق، داعش را بهانه کرده است