Web Analytics Made Easy - Statcounter

مردم زلزله زده روستاهای اسلام آباد غرب پس از گذشت چند روز از زلزله ۷.۳ ریشتری در بی‌توجهی مسئوان هنوز شب‌ها را بدون چادر و پتو در سرما سپری می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اسلام غرب، پس از گذشت چندین روز از زلزله مهیب کرمانشاه برخی از مردم روستاهای زلزله‌زده اطراف این منطقه همچنان شب را با سرما به صبح می‌رسانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آری اینجا فقط زمین نیست که همچنان لرزان است، تن آوارگان نیز هنوز از نبود حداقل‌ترین کمک‌های امدادی می‌لرزد و فریادهای سرد آن‌ها در این دشت ویران به گوش کسی نمی‌رسد.

به رقم خبرهایی که از امدادرسانی به‌تمامی نقاط آسیب‌دیده کرمانشاه به گوش می‌رسد، اما هنوز مردم برای گرفتن یک چادر و پتو در انتظارند، انتظاری که چندین روز در پشت درب جمعیت هلال‌احمر اسلام‌آباد غرب به طول انجامیده است.

بیست و چهارم آبان ماه است و ساعت 9 شب. خود را به درب ورودی هلال‌احمر شهرستان اسلام‌آباد غرب می‌رسانیم جایی که زن و مرد پیر و جوان چند روز است که برای گرفتن کمک‌های اولیه‌ای همچون چادر، پتو و وسایل گرمایشی به انتظار نشسته‌اند اما دریغ از دری که به روی آن‌ها گشوده شود.

به میان این جمعیت کثیر می‌رویم تا از خواسته و نیازهایشان برایمان بگویند که یکی از شهروندان اسلام‌آباد غرب در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم می‌گوید: چهار شب و روز است که مردم در این سرما برای گرفتن چادر و پتو مقابل هلال‌احمر این شهرستان جمع می‌شوند اما هنوز خبری از چادر و پتو نیست، به داد مردم برسید در کوچه و خیابان شب را تا صبح از سرما می‌لرزند.

وی صدای کمک خواهی‌اش را بلندتر می‌کند و می‌افزاید: وضعیت زن و بچه ما را ببینید تو را به خدا به داد مردم برسید و سپس فریاد می‌کشد بنی‌آدم اعضای یکدیگرند که در آفرینش زیک گوهرند و این‌گونه بیت را به پایان می‌برد تو که از محنت دیگران بی‌غمی با یک چادر و وسیله گرمایی به دادمان برسید که زن و بچه مردم در این سرما دارند تلف می‌شوند.

مرد نابینایی از میان جمع به‌زحمت جلو می‌آید تا از دردهایش بگوید، او نیز با اندوه تمام می‌گوید کسی جوابگوی مردم نیست، مرد باشید بیایید مردم مظلوم اسلام‌آباد را بنگرید سپس ادامه می‌دهد تکلیف من نابینا و امسال من که زن و بچه‌ام نمی‌تواند در آشپزخانه آشپزی کند چه می‌شود؟! به چه کسی داد بزنیم؟! امیدواریم یک گوش شنوا برای حرف‌ها مای ما باشد.

پس از گفت‌وگوی خبرنگار تسنیم با این مرد نابینا، مرد جوانی فریاد می‌کشد انگار مسئولان اسلام‌آباد غرب خود را پنهان کرده‌اند چراکه کسی نیست از این مردم بپرسد چه مشکلی دارید، چه درد و گرفتاری دارید. سپس دستش رو به‌سوی پیرمردی که روی زمین نشسته است دراز می‌کند و می‌گوید این پیرمرد چهار روز است برای یک چادر جلوی هلال‌احمر نشسته است چه کسی باید به این مردم جوابگو باشد.

یکی دیگر از شهروندان اسلام‌آباد غرب که خواسته او نیز چیزی جز یک چادر نیست در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم بیان می‌کند، ما اکنون چهار شب است که برای یک چادر اینجا هستیم اما به ما نمی‌دهند، مردم از سرما مردند، دولت فکری به حال ما نمی‌کند، زن و بچه ما همه گرسنه‌اند، خانه ماترک برداشته و ما نمی‌توانیم داخل خانه برویم.

وی به ترس مردم از زلزله اشاره می‌کند و می‌افزاید: بچه کوچک ما در خانه نمی‌خوابد، به خاطر ترس مردم داخل خانه نمی‌روند و اکنون سرما کاری کرده که مردم از زلزله بیشتر به سرشان آمده است.

جوان دیگر که خود را از روستا به هلال‌احمر شهرستان اسلام‌آباد غرب رسانده است در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم عنوان می‌کند: من از کرند غرب به اینجا آمده‌ام، چند روز است که برای گرفتن یک‌تخته چادر برای زن و بچه‌ام درب فرمانداری و هلال‌احمر می‌آیم اما هنوز یک چادر به من روستانشین نداده‌اند.

وی سپس بیان می‌کند: هیچ‌یک از این مردم چادر را برای خریدوفروش نمی‌خواهند بلکه به خاطر نیاز زن و بچه‌شان است پس از مسئولان بالادست خواهش می‌کنم به خاطر خدا به داد این مردم برسند اگر هم مسئولان خدا را نمی‌بیند که دیگر هیچ حرفی نداریم.

در سرما و تاریکی هوا دختر نوجوانی نیز جلو می‌آید تا او نیز از شب‌هایی بگوید که سرما و آوارگی آرامش آن را برهم زده است، از فریاد این دخترک پیداست که داشتن یک مکان گرم برایش آرزو شده است تا آنجا که می‌گوید اگر زلزله ما را نکشد سرما ما را می‌کشد.

دخترک عاجزانه صحبتش را این‌گونه ادامه می‌دهد حداقل اگر یک چادر بدهید 20 تا 30 نفر در آن می‌خوابیم. این سه روز چیزی جز آب نخورده‌ایم فقط آب خوراکمان شده است.

با حضور ما در مقابل درب بسته هلال‌احمر شهرستان اسلام‌آباد غرب، مردم منتظر فرصت را مغتنم شمرده تا از معطلی مای چندروزه‌شان برایمان بگوید؛ یکی دیگر از این زلزله‌زدگان می‌گوید: ما اکنون پنج روز است که برای گرفتن یک چراغ و پتو پشت این درب معطل شده‌ایم و متأسفانه اگر زلزله ما را نکشته سرمای درب هلال‌احمر ما را می‌کشد.

مرد دیگر در میان جمع پسر کوچکش را جلو می‌آورد و عنوان می‌کند: از سرما شب تا صبح بیداریم و می‌لرزیم، خودم و دو بچه‌ام سرما خوده‌ایم و پول‌ندارم آن‌ها را به بیمارستان ببرم، می‌گویند بیمارستان رایگان است اما متأسفانه از همه بیشتر پول می‌گیرد! کدام قانون است اگر قانون است به داد مردم برسند اگر هم قانون نیست بگویند نیست.

مرد میانسال دیگر که از عدم پاسخگویی مسئولان هلال‌احمر اسلام‌آباد گلایه دارد می‌افزاید: ما از روز پنجشنبه اینجا هستیم ولی هیچ مسئولی جوابگوی حرف ما نشده است، سرماخورده‌ایم چند روز است که بیرون هستیم درخواست چادر داریم چیزی می‌خواهیم که گرم شویم.

پیرمردی از میان جمع خود را به جلو می‌رساند و می‌گوید: با این پای‌شکسته‌ام 150 کیلومتر راه آمده‌ام تا یک چادر بگیرم، 10 هزار تومان پول دادم تا سه تا درخواست نوشتم. من چهار کارت شناسایی دارم اما اعتماد ندارند، زن و بچه‌ام در کوچه دارند می‌لرزند و هیچ وسیله‌ای نداریم. همه امکاناتی وجود دارد مگر رئیس‌جمهور نگفت به هر خانه‌ای یک چادر بدهید تا درب اداره جمع نشود پس چرا نمی‌دهند.

انتهای پیام/

R41450/P1377/S6,68/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۵۱۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی روند بازسازی زیرساختهای آب وفاضلاب مناطق زلزله زده خوی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، یاسر رهبردین در این بازدید، با حضور در روستاهای خنجر خان و مرتضی قلی کندی، اقدامات انجام شده برای بازسازی واحدهای آسیب دیده از زلزله و زیرساخت های خدماتی از جمله تامین آب شرب این روستاها را مورد بررسی قرار داد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهرستان خوی نیز در این بازدید با ارائه گزارش از نحوه تامین آب شرب این روستاها اظهار داشت: در پی وقوع زلزله و بروز خسارت به چاه تامین کننده آب شرب روستاهای خنجر خان و موسی قلی کندی با مساعدت استاندار آذربایجان غربی، در کوتاهترین زمان ممکن حفر و تجهیز چاه ها انجام و مورد بهره برداری قرار گرفت.

 یداله سلطانی گفت :شرکت آب و فاضلاب شهرستان خوی از اولین روز وقوع زلزله در روستاهای مذکور حضور داشت و به امداد رسانی و حل مشکلات آب شرب پرداخت.

دیگر خبرها

  • بررسی اقدامات انجام شده برای تامین آب شرب روستاهای مرزی اسلام آباد، دیناران و دولکان
  • وزیرخارجه پاکستان: سفر رئیسی حائز اهمیت است/تحریم‌های آمریکا اهمیتی ندارد
  • سفر رئیسی حائز اهمیت است/ تحریم‌های آمریکا اهمیتی ندارد
  • اسلام‌آباد: سفر رئیس جمهور ایران فرصتی برای تعمیق همکاری‌ها بود
  • بازدید رئیسی از بیمارستان شهدای یافت‌آباد/ رئیس جمهور به منزل شهید مدافع حرم رفت
  • بازدید رئیس جمهور از طرح توسعه بیمارستان شهدای یافت‌آباد
  • بازدید رئیسی از طرح توسعه بیمارستان شهدای یافت‌آباد
  • بررسی روند بازسازی زیرساختهای آب وفاضلاب مناطق زلزله زده خوی
  • سفر موفق رئیس جمهور ایران به اسلام آباد یک «تحول بزرگ» است
  • روایت رسانه‌های پاکستانی از دستاورد‌های اولین سفر رئیس جمهور به اسلام آباد