Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-مشاور عالی استاندار کرمانشاه گفت: باید تا فرداشب هرخانواده مناطق زلزله زده یک چادر دریافت کرده باشد.

جعفر همتی در نشست مدیرت بحران که عصر امروز(24 آبان) در سرپل ذهاب برگزار شد، با بیان این‌که تمام استان از زلزله 7.3 ریشتری اخیر ملتهب است، گفت: متاسفانه نه تنها در کرمانشاه بلکه در هیچ شهر کشور آمادگی زلزله نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ستاد بحران داریم، اما امکانات بحران نداریم

وی افزود: ما ستاد بحران داریم اما وسایل و امکانات مقابله با بحران را نداریم، با شروع زلزله بلافاصله آب و برق مناطق زلزله زده قطع شد.

وی افزود: علی رغم این شرایط اما همه دستگاه ها و نیروها انصافا به سرعت پای کار آمدند.

همتی تصریح کرد: با گذشت سه روز از وقوع زلزله به همت همه دستگاه ها آب نیمی از روستاها و تقریبا برق همه مناطق وصل شده است.

12000 تخته "چادر" توزیع شده است

وی افزود: تاکنون بیش از 12 هزار و 700 چادر در مناطق زلزله زده توزیع شده است.

همتی تصریح کرد: روز گذشته تعداد معدودی مشکلاتی ایجاد کردند که نیروی انتظامی با قوت در سطح مناطق حاضر شدند.

همتی با تاکید براینکه سپاه و ارتش با جدیت پای کار هستند گفت: همه تلاش می‌کنند، اما هنوز رضایت کامل مردم جلب نشده و مشکلات باقی مانده است.

باید تا فرداشب هرخانواده یک چادر دریافت کند

مشاور عالی استاندار کرمانشاه با بیان اینکه بحث آب و غذا و اسکان در چادر اولویت کار است، گفت: بعد از این مرحله باید به فکر زمستان و وسایل گرمایشی باشیم.

وی با بیان این‌که بخشی از زلزله زدگان هنوز در سرما هستند، تاکید کرد: باید امشب و فرداشب به هر خانوار زلزله زده یک چادر داده شود.

همتی افزود: باید به هر خانواده یک چادر داده شود، چون معلوم نیست پس لرزه‌ها تا کی ادامه دارد.

وزیر کشور: درحوزه اسکان با مشکلات جدی مواجه هستیم

رحمانی فضلی وزیر کشور باحضور در جلسه علنی مجلس گفت: با توجه به سردی هوا ما در درحوزه اسکان با مشکلات جدی مواجه هستیم. مقرر شده است که با اولویت اسکان تصمیم گرفته شود کار انجام شود. مسئولیت اسکان مردم به بنیاد مسکن سپرده شده است. قرارگاه خاتم و کمیته امداد هم اعلام آمادگی کرده اند. بنیان مستضعان گفته است که سیمان را رایگان در اختیار قرار دهد.

ما رقم‌هایی را حتی برای کسانی که مسکنشان خراب شده است و بخواهند خانه‌ای اجاره کنند، در نظر گرفته ایم.

۵۰ هلی کوپتر در منطقه آماده کرده ایم. از نظر بحث مصدومین به وضعیت ثابت رسیده‌ایم. بخشی به تهران، کرج و استان‌های همجوار منتقل شده اند. در بحث خدمات رسانی آنچنان که مورد نیاز مردم بود، در بحث چادر به درستی شاید نتوانسته ایم عمل کنیم، چون درخواست‌ها خیلی زیاد بود.
مردم با توجه به اینکه واقعا آسیب جدی دیده بودند، با متانت برخورد می‌کردند و پیگیر مسائلشان بودند و حتی در برخی مواقع عصبانی بودند که حق داشتند.

از سرپل ذهاب به ازگله، ثلاث و روستا‌های در مسیر کرمانشاه رفتم. ما باید حتما طرح جامعی بر این موارد داشته باشیم. از جمله موارد بحث سازماندهی کار است که باید کشور را بلوک بندی جدید کنیم تا هر کس در موقع حادثه در جای خود قرار بگیرد. در بحث توزیع هم با توجه به میزان درخواست ها، بی نظمی بود و بحث دیگر اطلاع رسانی بود. در فضای مجازی اطلاعاتی پخش شد که اینگونه نبود. از جمله فیلمی که از هجوم افراد برای گرفتن امکانات نشان داده شد که اگر افراد در فضا نباشند این را نمی‌توانند درک کنند.

وزیر کشور در پاسخ به سوالی مبنی بر بی نظمی در امداد رسانی گفت: در ساعت‌های اولیه حجم عظیم مطالبات و نرسیدن امکانات موجب این اتفاق شد، اما وقتی کمک‌ها از تهران ارسال و مسئولیت‌ها مشخص شد ما به نظم منطقی رسیدیم. در مورد روستا‌ها هم که متولی سپاه بوده است یک مقدار طول کشید، البته فرمانده کل سپاه خودشان در منطقه حاضر شدند. ما همان روز امکاناتی که می‌توانست حیاتی باشد را به روستا رساندیم.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۴۴۱۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبلغ مسئولان کرمانشاه برای تکمیل مناطق زلزله‌زده دقیق نیست

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: مبلغ درخواستی از سوی مسئولان استان کرمانشاه برای تکمیل مناطق زلزله‌زده دقیق نیست و باید برآورد دقیق و کارشناسی شده وجود داشته باشد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، محمدحسن نامی امروز در جمع خبرنگاران در استانداری کرمانشاه، با اشاره به اینکه استان کرمانشاه از نظر پیشگیری، آمادگی و مقابله با بحران نسبت به سایر استان‌ها وضعیت بهتری دارد، اظهار داشت: این وضعیت باز هم کافی نیست و باید پیشگیری در حوزه‌های مختلف که می‌تواند احتمال خطر در آن وجود داشته باشد، با استفاده از ظرفیت استان مورد توجه قرار گیرد و ما نیز وظیفه داریم بودجه مورد نیاز را به ویژه برای شهر کرمانشاه تهیه کنیم.

وی درباره تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده کرمانشاه گفت: در شهرستان سرپل‌ذهاب برخی از اماکن عمومی از جمله ساختمان‌های اداری، مساجد، کتابخانه‌ها و مراکز بهداشت هنوز ساخته نشده و نیاز به بودجه دارد و باید به نتیجه برسد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: برآورد دقیقی از میزان اعتبار مورد نیاز برای بازسازی این اماکن وجود ندارد و تعیین اعتبار و زمان تأمین آن نیاز به برآورد دارد و البته از این به بعد همچون سال گذشته بودجه براساس براورد تخصیص نمی‌یابد بلکه به صورت مرحله به مرحله با پیشرفت کار و دقت در محاسبه و استفاده از ظرفیت دستگاه‌های موجود پرداخت می‌شود. این ساختمان‌ها باید ساخته می‌شد، اما با کم‌دقتی رها شده و اکنون ما بنا داریم تا انتها همراهی کنیم و نیازی به اعلام اعتبار نیست. ساختمان‌های دولتی باید بیمه باشند و در صورت تخریب به هر دلیل، ما نباید یک ریال برای بازسازی آن کمک کنیم و کاری که اکنون قرار است انجام شود کاری اضافه بر وظیفه است.

نامی با اشاره به اینکه برای ساخت و بازسازی مساجد می‌توان از ظرفیت خیران استفاده کرد، گفت: ما تمام تلاش خود را به کار می‌گیریم که این وضعیت ساماندهی شود اما باید همراه با دقت باشد و با برآورد کارشناسی برآورد صحیحی انجام شود.

وی با اشاره به اینکه با توجه به شعار سال باید بیشتر از ظرفیت مردم استفاده شود، افزود: در رابطه با ساماندهی آبشوران نیاز به اقدامات اولیه دارد و در ابتدا باید نقشه دیجیتال شهر تهیه شود که بتوانیم تصمیم درستی بگیریم و اعتبار آن از منابع استانی و بخشی نیز از بودجه مدیریت بحران تأمین می‎‌شود.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: برای ساماندهی آبشوران نیز اطلاعات دقیقی از نحوه انجام عملیات، شیب رودخانه و نوع مصالح مورد استفاده وجود ندارد و نمی‌توان بدون داشتن این اطلاعات اعتباری برای آن برآورد کرد.

نامی با اشاره به استفاده از پساب شهر کرمانشاه برای صنایع افزود: در قانون بودجه 1402 قید شده که تمایم شرکت‌های صنعتی باید از پساب استفاده کنند و تمام دستگاه‌ها باید در حد توان برای تصفیه پساب و انتقال آن به شهرک‌های صنعتی کمک کنند.

وی با اشاره به اینکه توسعه فضای سبز در کرمانشاه به خوبی انجام شده است، گفت: براساس برنامه‌ریزی انجام شده باید در کشور 250 میلیون اصله درخت کاشته شود و بنابر تأکید مقام معظم رهبری باید این درختان مثمر باشند و تولید چوب نیز می‌تواند در این دسته قرار بگیرد، زیرا در کشور سالانه به حداقل پنج میلیون مترمربع چوب نیاز است که بخشی از آن وارد می‌شود و به هر میزان این تولید چوب افزایش یابد واردات کاهش می‌یابد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور بیان کرد: با این وجود تلاش می‌شود درختان کاشته شده مثمر باشد و نحوه عملکرد در این زمینه براساس تقسیمات وزارت جهاد کشاورزی و سازمان منابع طبیعی به دقت پیگیری می‌شود، زیرا توسعه فضای سبز یکی از اصول مهم دنیا برای ادامه حیات بشر است.

نامی با اشاره به اینکه در تمام ابعاد مدیریت بحران مردم حضور فعال دارند، گفت: این حضور نیاز به سازماندهی و آموزش دارد و به همین دلیل قرارگاه مردم یاری بحران در کشور به منظور آموزش مردم و استفاده از ظرفیت مردم در بحران‌ها راه‌اندازی شده است.

برآورد دقیق از خسارت در مناطق زلزله‌زده انجام شده است

محمدطیب صحرایی نیز در این نشست با تأکید بر همراهی مدیریت بحران کشور تا پایان ساماندهی مناطق زلزله‌زده کرمانشاه اظهار داشت: ممکن است اعتبار مورد نیاز بیشتر یا کمتر از برآورد و اعتبار درخواست شده باشد و مهم این است که از این وضعیت عبور کنیم. در صورت همراهی مدیریت بحران می‌توانیم در مدت زمان قابل قبولی تمام مناطق زلزله‌زده استان را از نابسامانی فعلی خارج کنیم.

صحرایی با بیان اینکه براساس برآورد انجام شده تا پایان سال گذشته 2700 میلیارد تومان برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده نیاز است گفت: برآورد دقیق از خسارت‌ها وجود دارد و تقدیم خواهد شد و در صورت نیاز برآورد تکمیلی و کارشناسی‌های جدید انجام می‌شود.

استاندار کرمانشاه افزود: متأسفانه ردیف بودجه بازسازی مناطق زلزله‌زده از قانون بودجه حذف شده و برای بازگشت این ردیف حمایت مدیریت بحران نیاز است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حضور ۷۷۰ امدادگر برای امدادرسانی به سیل‌زدگان ۱۳ استان/ اسکان اضطراری ۳۴۴ نفر
  • رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار
  • چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه
  • وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور
  • حل مشکلات جامعه با نسخه دانشگاهیان ممکن است
  • ایمن‌سازی کرمانشاه ۴۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد
  • مبلغ مسئولان کرمانشاه برای تکمیل مناطق زلزله‌زده دقیق نیست
  • مانع‌تراشی برای فعالیت تولیدکنندگان پذیرفتنی نیست
  • بازدید میدانی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از بنا‌های آسیب دیده زلزله ۹۶
  • زلزله ۳.۱ ریشتری حوالی ازگله در استان کرمانشاه را لرزاند