Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسکو - ایرنا- کتاب «ایران در عرصه سیاسی جهانی در قرن بیست و یکم» به زبان روسی در مراسمی در مسکو رونمایی و انتشار یافت.

به گزارش خبرنگار ایرنا، کتاب «ایران در عرصه سیاسی جهانی در قرن بیست و یکم» در 248 صفحه و در دو فصل «ایران و غرب» و «ایران در منطقه» توسط انستیتو شرق شناسی آکادمی علوم روسیه منتشر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


خانم نینا مامدووا رئیس کرسی مطالعات ایران انستیتو شرق شناسی دبیر مسئول نگاشتن این کتاب است که در همایش علمی بین المللی «پنج قرن روابط ایران و روسیه» با حضور مهدی سنایی سفیر ایران در روسیه، محمدکاظم سجادپور رئیس مرکز آموزش و پژوهش‌های بین‌المللی وزارت امور خارجه و ویتالی نائومکین رئیس انستیتو شرق شناسی روسیه و جمعی از اندیشمندان و مقامهای ایرانی و روس آن را معرفی کرد.
کتاب «ایران در عرصه سیاسی جهانی در قرن بیست و یکم» در واقع مجموعه ای از مقاله های مقامها و کارشناسان ایرانی در باره سیاست های ایران در عرصه داخلی و منطقه ای و بین المللی است.
این کتاب با تشریح وضعیت ایران، به جایگاه این کشور در منطقه خاورمیانه و تحولات این منطقه و مسائل مربوط به سیاست های ضدایرانی آمریکا از سوی ترامپ و روابط ایران و روسیه اشاره کرده است.
رضا ملکی رایزن فرهنگی ایران در روسیه، آلکساندر ماریاسوف سفیر سابق روسیه در ایران، نینا مامدووا رئیس کرسی مطالعات ایران انستیتو شرق شناسی و ایرینا فدورووا، یلنا دونایوا کارشناسان این انستیتو و خانم یلنا گلادکووا استاد زبان فارسی دانشگاه روابط بین الملل و ولادیمیر یورتایف استاد دانشگاه دوستی ملل ازجمله مولفان این مقاله ها هستند.
در این کتاب به 9 مورد اخبار رسانه های ایران استناد شده که هشت مورد آن به خبرگزاری جمهوری اسلامی و یک مورد خبرگزاری مهر است.
کتاب «ایران در عرصه سیاسی جهانی در قرن بیست و یکم» را موسسه انتشاراتی ووروبیوف روسیه در پنج هزار نسخه منتشر کرده است.
همایش علمی بین المللی «پنج قرن روابط ایران و روسیه» روز گذشته درآرشیودولتی سیاسی-اجتماعی روسیه برگزارشد.
محمد جواد ظریف وزیرامورخارجه ایران در پیامی که از سوی سفیر ایران در روسیه درمراسم افتتاحیه این کنفرانس توسط سفیر ایران در مسکو خوانده شد، اعلام کرد: ایران و روسیه دو کشور ریشه ‌دار با پیشینه و تاریخی کهن هستند.
برگزاری این همایش رااقدامی مهم و ارزشمند در روابط دو کشور برشمرد و یادآورشد: جمهوری اسلامی ایران و جمهوری فدراسیون روسیه دو کشور ریشه ‌دار با پیشینه و تاریخی کهن هستند که جلوه‌های تمدنی و فرهنگی آن ها،همچنین آوازه جهانی شخصیت‌های بزرگی مانند حافظ، سعدی، فردوسی، تولستوی، چخوف، پوشکین و ده‌ها شخصیت دیگر مایه مباهات و فخر ادبیات جهان شده‌اند. کمتر کشورهایی را در جهان می‌ توان سراغ گرفت که مانند ایران و روسیه مناسبات آن ها به پنج قرن بازگردد.
سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه نیز در پیام خود به این کنفرانس علمی که به مناسبت پنج قرن همکاری ایران و روسیه برگزار شد، با اشاره به تحکیم روابط ایران و روسیه و توسعه آن در تمامی عرصه ها، عنوان کرد: گفت‌ و گوی مشترک، برای تعاملات چند وجهی نقش خود را ایفا می کند.
وی بامروری برهمکاری های دو کشور در سطوح مختلف از جمله همکاری‌های نظامی،علمی، انسان دوستانه و جهانگردی تاکید کرد: تلاش می کنیم در پاسخ به چالش هایی نظیر تروریسم و حل و فصل مشکلات سوریه همکاری ها را گسترش دهیم و آن را وارد مشارکت راهبردی کنیم و نتیجه این کنفرانس نیز به صورت همه جانبه به تقویت روابط دو کشور کمک خواهد کرد.
اروپام*391**1663**انتشار دهنده: خسرو حسینی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۵۳۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس: تصمیم ما برای حمایت از استقلال جدی است

مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس از وضعیت باشگاه استقلال می گوید.

طرفداری | اولین جلسه هیات‌ مدیره استقلال ایران بعد از خرید ۸۵ درصد سهام آن توسط گروه صنایع پتروشیمی خلیج‌ فارس، برگزار شد.

در این جلسه که در محل دفتر این گروه برگزار شد، عبدالعلی علی عسکری، با اشاره به اهمیت رقابت تیم‌های بزرگ در عرصه داخلی، این مهم را موجب تقویت فوتبال ایران در عرصه‌های بین‌المللی دانست و اظهار داشت:

صنعت خودروسازی در آلمان به این دلیل از آمریکا پیش افتاد که دو شرکت بنز و بی‌ام‌و با هم رقابت می‌کردند و این رقابت موجب رشد این صنعت در عرصه جهانی شد. در حوزه فوتبال هم معتقدیم رقابت داخلی برای موفقیت جهانی بسیار مؤثر است، همچنین معتقدیم تیم‌های محبوب ملت باید مورد توجه باشند.

وی با بیان اینکه استقلال ایران باید در ابعاد ملی، منطقه‌ای، آسیایی و جهانی جزو برترین‌ها باشد، تصریح کرد:

گروه صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس در حمایت از تیم استقلال ایران جدی است و ما نیز با توکل به خدا و توسل به معصومین و با حمایت هواداران پرشور استقلال ان‌شاالله به سمت توفیقات ورزشی در عرصه‌های جهانی خواهیم رفت.

مدیرعامل گروه صنایع پتروشیمی خلیج‌ فارس، موفقیت تیم‌های ورزشی و به خصوص فوتبال در عرصه‌های جهانی را موجب نشان‌ دادن عظمت و اقتدار ایران در عرصه‌های بین‌المللی دانست و افزود:

این موفقیت‌ها به همراه وحدت، همدلی و یکپارچگی در داخل باعث تولید قدرت ملی می‌شود و می‌بایست هر کدام از ما به نحوی برای رسیدن به این مهم تلاش کنیم.توجه ویژه باشگاه استقلال به حوزه فرهنگی از مواردی بود که در این جلسه موردبحث و بررسی قرار گرفت.

این جلسه با حضور عبدالعلی علی عسکری، فرشید سمیعی، مهدی حیدرزاده، مهدی افضلی، علی خطیر، احمد شهریاری، حسین پناهیان، مهدی قربانی و مهدی سالم برگزار شد.

از دست ندهید ????????????????????????

عبدالکریم حسن هم نامش را تغییر داد اعتراض سرمربی چلسی: VAR به فوتبال ضرر زده است آقای الگری سال بعد هم در تیم ما بمان! درگیری صلاح با کلوپ: ساکت شو!

دیگر خبرها

  • وحشت بلومبرگ از قدرت ائتلاف‌سازی ایران
  • علی عسکری: استقلال باید در ابعادملی، منطقه‌ای و جهانی برترین باشد
  • مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس: تصمیم ما برای حمایت از استقلال جدی است
  • علی عسکری: استقلال باید در ابعاد ملی، منطقه‌ای و جهانی جزو برترین‌ها باشد
  • خبر خوب برای دانشجویان افغان در ایران
  • امیرعبداللهیان بر استمرار همکاری های دو کشور در عرصه های بین المللی تاکید کرد
  • تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست راهبرد برد- برد است
  • تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست، راهبرد برد- برد است
  • ضرورت توسعه تعاملات علمی دانشگاهی در راستای منافع دو کشور در عرصه بین‌المللی
  • وزیر صمت: حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری