Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@05:08:17 GMT

نشست مشترک اتاق های بازرگانی وین و تهران

تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۵۵۸۰۵

نشست مشترک اتاق های بازرگانی وین و تهران

وین - ایرنا - در نشست مشترک امروز (پنجشنبه) اتاق بازرگانی، صنایع و معادن تهران و اتاق بازرگانی وین، دو طرف زمینه های همکاری بیشتر و توسعه روابط تجاری را مورد بررسی قرار دادند.

به گزارش ایرنا ، بر اساس هماهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در اتریش ، هیات تجاری اتاق بازرگانی ، صنایع و معادن تهران به سرپرستی بهمن عشقی دبیر کل اتاق تهران و همراهی 36 تن از نمایندگان شرکتهای ایرانی ، روز پنجشنبه در نشست مشترک اتاقهای بازرگانی وین و تهران در شهر وین شرکت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


هدف از سفر این هیات به اتریش ، آشنایی و برقراری ارتباطات کاری بیشتر بین شرکتهای استان تهران با استانهای وین و اتریش سفلی است.
نشست مشترک اتاقهای وین و تهران ، با سخنرانی آنتون اوفنر قائم مقام اتاق بازرگانی وین ، عبادلله مولایی سفیر جمهوری اسلامی ایران و بهمن عشقی دبیر کل اتاق تهران آغاز شد .
اوفنر قائم مقام اتاق وین طی سخنانی در این نشست ضمن اشاره به افزایش حدود 19 درصدی صادرات اتریش به ایران در نیمه نخست سال 2017 گفت: واردات اتریش نیز در همین مدت افزایش یافته و هدف ما این است که ایران دوباره به یکی از شریکان اصلی تجاری اتریش تبدیل شود.
وی با اشاره به ظرفیت های بالای همکاری در زمینه های فناوری هوشمند، شهرهای هوشمند، فناوری اطلاعات، دارو و انرژی، گفت: اتریش می تواند امکان ورود ایران به بازارهای شرق اروپا را فراهم سازد و امیدواریم با نشست امروز به پایه و اساس خوبی برای همکاری های آینده برسیم.
عبادلله مولایی سفیر جمهوری اسلامی ایران نیز طی سخنانی در این نشست خاطرنشان کرد: روابط بین استانی و بین منطقه ای نقش مهمی در توسعه روابط دو کشور دارد و در همین ارتباط وین تاکنون ارتباطات خوبی با استانهای تهران و اصفهان برقرار کرده و سفارت جمهوری اسلامی ایران در اتریش آماده است تا به تحقق این هدف کمک کند.
بهمن عشقی دبیر کل اتاق بازرگانی تهران نیز در سخنانی بر آمادگی اتاق تهران برای انتقال سرمایه، دانش فنی و ظرفیت های مدیریتی در جهت توسعه بیش از پیش و پایداری روابط دو کشور تاکید کرد.
همچنین محمدرضا بختیاری معاون امور بین الملل اتاق بازرگانی تهران در سخنانی ضمن معرفی زمینه های همکاری و سرمایه گذاری، تاکید کرد: ایران می تواند قطب همکاری با منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا و همچنین کشورهای مستقل مشترک المنافع CIS باشد.
در ادامه این نشست، پی یر پرونیس از مدیران منطقه ای اتاق بازرگانی فدرال اتریش نیز خاطرنشان کرد که در سال 2016 صادرات اتریش به ایران حدود 11 درصد و واردات از ایران حدود 524 درصد رشد داشته و همچنین در نیمه نخست سال جاری میلادی صادرات اتریش بیش از 18 درصد و واردات اتریش از ایران نیز حدود 1072 درصد افزایش یافته است.
وی تاکید کرد: رقابت خاصی برای ورود به بازار ایران در بین شرکت های اروپایی وجود دارد و شرکت هایی از کشورهایی مانند آلمان و اسپانیا رقیبان جدی برای شرکت های اتریشی هستند.
در این نشست که حدود 100 نفر از نمایندگان شرکت های وین شرکت داشتند، دو طرف مطالبی در خصوص راهکارهای ارتقای روابط تجاری دو جانبه بیان کردند و در پایان نیز نشست های دو جانبه نمایندگان شرکتها برای آشنایی و برقراری ارتباطات کاری برگزار می شود.
هیات تجاری اتاق بازرگانی تهران روزهای دوشنبه و سه شنبه این هفته نیز دیدارهایی در کشور اسلواکی و همچنین استان 'اتریش سفلی' داشتند.
اروپام**1078** 1275
خبرنگار: بابک جعفری* انتشار دهنده: مجید جعفری

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۵۵۸۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بخش خصوصی به افزایش همکاری کشورهای آسیا کمک می‌کند

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا بهرامن ظهر دوشنبه در آئین گشایش دومین اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD در اصفهان، ضمن خوشامدگویی به میهمانان داخلی و خارجی، اظهار داشت: خوشحال هستیم که شما عزیزان دعوت اتاق را پذیرفتید و از فاصله‌های دور برای شرکت در این اجلاس در ایران حضور یافتید.

وی ضمن تقدیر از دبیرکل مجمع گفتگوی همکاری آسیا(ACD)، رؤسا و نمایندگان اتاق‌های بازرگانی، پژوهشگران و اساتید دانشگاهی حاضر در اجلاس، افزود: احساس قوی داریم و بر این باور هستیم که همکاری و هماهنگی بخش‌های خصوصی در کنار دولت‌ها در چارچوب اجلاس(ACD)کمک بزرگی به تحقق آرمان‌های ما از جمله همبستگی و همکاری و در زمینه‌های اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و محیط زیستی خواهد کرد و بی‌تردید این مسیر در کاهش تنش بین دولت‌ها و افزایش همکاری آنان کمک‌کننده خواهد بود.

نایب‌رئیس اول اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: ازاین‌رو نیاز است از تجربیات شما در تمامی برنامه‌های جانبی این اجلاس به نحو مطلوب بهره‌مند شویم.

بهرامن خاطرنشان کرد: جا دارد از اتاق بازرگانی اصفهان برای میزبانی و فراهم‌کردن فضای برگزاری این اجلاس دوروزه، به طور ویژه تشکر کنیم.

وی اضافه کرد: در این اجلاس برای شما آرزوی موفقیت داریم و امیدواریم اسنادی که در پایان این اجلاس اسنادی تهیه می‌شود راهنمایی برای اجلاس آتی باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، اصفهان دهم تا دوازدهم اردیبهشت میزبان دومین اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD است.

از اعضای مجمع گفتگوی همکاری آسیا، نمایندگان کشورهای چین، عربستان، ترکیه، امارات، برونئی، پاکستان، قطر، تایلند، قرقیزستان، بنگلادش، فیلیپین، مالزی، تاجیکستان، افغانستان و فلسطین در این اجلاس دو روزه در اصفهان حضور یافتند.

مجمع گفتگوی همکاری آسیاAsia Cooperation Dialogueبا هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند. ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ به عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است.

کشورهای بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سیریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.


کد خبر 6092048

دیگر خبرها

  • برنامه های متنوعی برای تسهیل تبادلات مالی با چین داریم
  • رشد اقتصادی در گرو صلح جهانی است
  • اثرگذار بودن برگزاری نشست‌های اصفهان درتوسعه همکاری‌های تجاری
  • اجلاس اتاق های بازرگانی کشورهای عضو ACD-اصفهان
  • موضوعات مشترک کشور‌های عضو ACD پیگیری شود
  • اثرگذار بودن برگزاری نشست‌ها درتوسعه همکاری‌های تجاری
  • ۳۰ رئیس اتاق بازرگانی به اکسپو ایران می‌آیند
  • موضوعات مشترک کشورهای عضو ACD پیگیری شود
  • آغاز دومین اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا
  • بخش خصوصی به افزایش همکاری کشورهای آسیا کمک می‌کند