Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، محمد اصلانی، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار لرستان پنج‌شنبه، 25 آبان در جمع خبرنگاران از ارسال 30 میلیارد ریال کمک‌های مردم لرستان به مناطق زلزله‌زده کرمانشاه خبرداد و گفت: براساس برآوردهای صورت گرفته ارزش ریالی کلیه اقلام و لوازم مصرفی ارسال شده لرستان به مناطق زلزله‌زده  تا روز چهارشنبه، 24 آبا از استان لرستان به استان کرمانشاه بالغ‌بر 30  میلیارد ریال برآورد بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: این مقدار هدایای ارسالی از محل کمک نهادها و ارگان‌های دولتی و هدایای مردم  نوع‌دوست استان لرستان به زلزله زدگان کرمانشاه توسط شورای عالی مدیریت بحران جمع آوری و ارسال شده است.
را آریایی، مدیرکل ستاد بحران لرستان نیز گفت: اقلام تهیه شده به‌وسیله  97 دستگاه  کمپرسی، کامیون و تریلی طی روزهای گذشته به استان کرمانشاه ارسال شده است.
وی خاطرنشان کرد: علاوه‌بر این کمک‌ها که به‌صورت سازماندهی شده به مناطق زلزله‌زده  ارسال شده است، ده‌ها کامیون و  وانت‌بار نیز که همگی از کمک‌ها و هدایای مردمی تهیه شده بود به‌صورت خودجوش توسط مردم همیشه در صحنه و انسان دوستانه استان لرستان مستقیما" به مناطق آسیب دیده ارسال شد.
آریایی مشارکت فرمانداران شهرستان‌ها و مدیران و کارکنان ادارات کل راهداری و امور حمل و نقل جاده‌ای، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، شرکت‌های توزیع برق، آب و فاضلاب شهری و روستایی، شهرداری‌ها، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سازمان همیاری شهرداری‌ها و .... در تامین ماشین آلات سنگین و خودروهای مورد نیاز جهت حمل و نقل اقلام تهیه شده به مناطق زلزله زده ستودنی و فراموش نشدنی و ستودنی عنوان کرد.
مدیرکل ستاد بحران لرستان با قدردانی از همه هم استانی‌های لرستانی که ظرف چند روز اخیر نهایت محبت و از خودگذشتگی و  ایثار را در کمک به زلزله زدگان از خود نشان دادند افزود: تقاضای ما از هم استانی‌های لرستانی این است که  کمک‌های خود را ترجیحا" بصورت نقدی به حساب شماره  99999 جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی واریز کنند و کمک‌ها و هدایای جنسی خود را نیز به پایگاه‌های ثابت و سیار این جمعیت که در نقاط مختلف استان مستقر شده‌اند تحویل دهند.
وی گفت: بعد از جمع آوری کلیه هدایا، اجناس جمع آوری شده سازماندهی شده و منظم در قالب کاروان و بصورت گروهی در تمام  مناطق آسیب دیده از زلزله در استان کرمانشاه ارسال و توزیع می‌شود.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۶۴۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور

محمدحسن نامی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در نشست ستاد مدیریت بحران استان کرمانشاه، از حادثه‌خیز بودن کشور ایران و به تبع آن استان‌های کشور یاد کرد و گفت : از ۶۶ مخاطره طبیعی و ساخته دست انسان که در جهان شناسایی شده، ۴۴ مورد آن در کشور ما نیز رخ می‌دهد.

وی سیلاب، زلزله، فرونشست زمین، آتش‌سوزی، سرمازدگی، خشکسالی، رانش زمین و ریزگرد‌ها را چند مخاطره اصلی و مهم در کشور اعلام کرد که از بین آنها سیل و زلزله اهمیت دو چندانی دارد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور یاد کرد که حدود یک پنجم آنها بزرگی بیش از چهار ریشتر دارد و افزود: در برخی سال‌ها که شاهد وقوع زلزله‌های بزرگی مثل زلزله بم، زلزله کرمانشاه و... در کشور بودیم، تعداد زلزله‌های سالانه به ۲۰ هزار مورد نیز رسیده است.

نامی با تاکید بر لزوم مقاوم سازی ساختمان‌ها در برابرزلزله با توجه به فراوانی وقوع آن در کشور، اظهار کرد: باید سازه‌ها بگونه‌ای ساخته شود که در برابر زلزله‌های هشت ریشتری مقاوم باشد و اماکن حساس و حیاتی کشور نیز بتوانند در برابر زلزله‌های ۱۰ ریشتری مقاومت کنند.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از اهمیت افزایش ضریب بیمه در منازل مسکونی شهری و روستایی برای مقابله با بلایای طبیعی هم یاد کرد و با اشاره به هزینه بالای بیمه یک ساختمان مسکونی در مناطق شهری، افزود: باید به سمت راهکار‌های نوینی برویم که مردم بتوانند با هزینه کمتر منازل خود را بیمه کنند و از سوی دیگر هنگام بروز حادثه و خسارت، یک متولی مشخص برای پرداخت خسارت به آنها وجود داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: تمامی ساختمان‌های دولتی نیز باید بیمه داشته باشند و بالاترین رده یک دستگاه در برابر این موضوع مسئول است.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در ادامه با اشاره به تغییرات آب و هوایی و تاثیرات آن در شکل‌گیری بحران‌ها، اظهارکرد: در این راستا، پیشگیری از وقوع بحران را در همه زمان‌ها و مکان‌ها به عنوان مهمترین اولویت در دستورکار قرار داده‌ایم. 

وی افزود: طی چندسال اخیر بویژه در سالجاری، شاهد وقوع سیلاب در برخی از مناطق کشور بودیم که اصلا انتظار سیلاب را در آن مناطق نداشتیم که این نشان می‌دهد که وقوع بحران‌هایی مانند سیلاب مربوط به زمان و مکان خاصی نیست، چرا که نظم آب و هوایی در جهان به هم ریخته است .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • ارسال کمکهای مردمی از شاهین شهر و میمه به سیل زدگان جنوب شرق
  • رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار
  • افتتاح دو پروژه راه آهن ملایر کرمانشاه و پایان بازسازی مناطق زلزله‌زده
  • چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه
  • وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • کرمانشاه وارث‌دار پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده دولت قبل است
  • ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود
  • مبلغ مسئولان کرمانشاه برای تکمیل مناطق زلزله‌زده دقیق نیست
  • درخواست استاندار جدید لرستان برای خودداری از نصب بنر تبریک