Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی برنا ، هومن جوکار مدیر پروژه بین المللی حفاظت از یوزپلنگ آسیایی،گفت: مطالبی که این گونه درباره خروج سازمان ملل از پروژه حفاظت از یوزپلنگ مطرح می شود، صحیح نیست. 

وی افزود: معاون سازمان ملل در آخرین جلسه کمیته راهبری پروژه حفاظت از یوزپلنگ آسیایی حضور داشت و ضمن تاکید بر تمایل سازمان ملل برای ادامه همکاری در این پروژه اعلام کرد ناچار هستیم بعد از این از ساختار جدید سازمان ملل در باره تمام پروژه های بین المللی تبعیت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

جوکار درباره ساختار جدید همکاری سازمان ملل با پروژه های بین المللی توضیح داد: تاکنون همکاری سازمان ملل با پروژه ها به این صورت بود که این سازمان بودجه ای را تصویب و برای هزینه وسط می گذاشت و معادل آن را باید دستگاه دولتی همکار هزینه می کرد اما تاکنون دستگاه دولتی ملزم به این نبود که مبلغ تعیین شده را به اشتراک بگذارد اما در ساختار جدید مبلغ تعیین شده از سوی سازمان دولتی باید ابتدا در حساب مشترک سازمان ملل و پروژه مورد نظر واریز شود تا همکاری ادامه یابد. 

وی ادامه داد: در روند قبلی وقتی اعلام می شد که مبلغی مثلا برای پروژه حفاظت از یوزپلنگ آسیایی به استانی داده شد، سازمان ملل قبول می کرد اما اکنون این طور نیست و سازمان های دولتی چه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان جنگل ها مراتع و آبخیزداری و سازمان حفاظت محیط زیست باید ابتدا مبلغ تعیین شده را در صندوق مشترک واریز تا از آن محل هزینه شود. 

مدیر پروژه بین المللی حفاظت از یوزپلنگ آسیایی ادامه داد: به عنوان مثال وزارت کشاورزی برای ادامه همکاری سازمان ملل برای پروژه هیرکانی مبلغ تعیین شده را به صندوق مشترک واریز کرده است و اگر مبلغ تعیین شده برای پروژه یوزپلنگ هم واریز شود، این پروژه همچنان بین المللی باقی خواهد ماند. 

جوکار تاکید کرد: در واقع باید مبلغی که سهم دولت است ابتدا در صندوق مشترک سازمان ملل و سازمان محیط زیست واریز شود تا از آن مبلغ هزینه شود، این روش جدید سازمان ملل است و ربطی به پروژه یوز یا هر پروژه دیگری ندارد و بعد از این با تمام پروژه ها این گونه کار می کنند. 

وی اظهار کرد: اکنون در حال کار روی طرح تنوع زیستی در سازمان حفاظت محیط زیست هستیم که طرحی پنج ساله است، مبلغی برای اجرای آن تعیین شده که باید از بودجه ملی محقق شود. 

جوکار گفت: قرار شد پروژه حفاظت از یوزپلنگ در قالب یکی از پروژه های این طرح تعریف شود که در این صورت مبلغ مورد نیاز برای واریز به صندوق مشترک از محل این طرح تامین می شود که در صورت تحقق آن پروژه حفاظت از یوزپلنگ همچنان بین المللی باقی می ماند. 

وی افزود: در آخرین جلسه ای که سازمان حفاظت محیط زیست با سازمان برنامه بودجه داشت تمام موافقت های لازم درباره ادامه این طرح مورد گفت و گو قرار گرفت و سازمان برنامه بودجه موافق بود این طرح به طور کامل ادامه یابد یعنی پروژه یوزپلنگ در طرح تنوع زیستی دیده شود و برای آن بودجه گذاشته شود. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

دنیای اقتصاد

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۶۴۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجهز شدن ۳۰ درصد چاه‌های لرستان به دستگاه کنترل هوشمند

داریوش حسن نژاد در جلسه با کارشناسان حوزه حفاظت و بهره‌برداری از منابع آب استان با اشاره به اجرای پروژه‌های طرح احیا و تعادل بخشی جهت حفاظت از منابع آب استان به ویژه منابع آب زیرزمینی، اظهار کرد: این پروژه‌ها در جهت حفاظت و حراست از منابع آب استان به خصوص منابع آب زیرزمینی که با افت مداوم مواجه هستند، در حال اجرا است.
وی به پروژه تقویت استقرار ۱۸ گروه حفاظت و نظارت بر منابع آبی در سطح استان اشاره کرد و گفت: ۱۸ گروه با ۴۵ نفر گشت زنی مداوم در سطح دشت‌های استان جهت جلوگیری از بروز تخلفات از جمله جلوگیری از حفر چاه‌های غیر مجاز، جلوگیری از انتقال غیرقانونی آب به اراضی خارج از اراضی تحت شرب چاه‌ها، جلوگیری از تغییر نوع مصرف چاه‌های صنعتی جهت مصارف کشاورزی و جلوگیری از تجاوز به حریم و بستر رودخانه‌ها را انجام می‌دهند.
مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان بیان کرد: ۲ پروژه انسداد چاه‌های غیر مجازدر سطح استان از طریق واگذاری به پیمانکار واجد شرایط و در سقف اعتبارات و تخصیص پروژه به صورت سالانه در حال انجام است.
به گفته حسن نژاد در همین راستا ۲۵۷ حلقه چاه غیرمجاز در سال ۱۴۰۲ با حجم صرفه جویی ۱۱.۷ میلیون متر مکعب پر و مسلوب المنفعه شده است.
وی بیان کرد: سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۹۳ دستگاه کنترل هوشمند بر روی چاه‌های دارای پروانه بهره‌برداری نصب شده است و از تعداد ۷۶۷۳ حلقه چاه‌های کل استان، ۳۰ درصد مجهز به دستگاه کنترل هوشمند شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • ثبت کمترین میزان سوانح ریلی در یک دهه گذشته
  • مجهز شدن ۳۰ درصد چاه‌های لرستان به دستگاه کنترل هوشمند
  • دقیقی: شمس آذر می‌توانست آسیایی شود
  • دقیقی: دورنمای شمس‌آذر در این فصل گرفتن سهمیه آسیایی بود
  • سهمیه ارز سفر حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • مرغان آتشین مهاجر رقص کنان به تالاب بین المللی هامون بازگشتند
  • تأکید شهردار مشهد بر تملک پلاک‌های در مسیر و بازگشایی بولوار کرامت
  • اوجاقی:به سمت برگزاری مسابقات ورزشی پایتخت‌های آسیایی می رویم
  • پیشرفت ۷۵ درصدی پروژه احداث فرودگاه بین المللی کربلا
  • آخرین وضعیت «ارس» تنها پلنگ ایرانی باغ‌وحش مشهد