Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، در حاشیه جلسه با استاندار و مدیرکل حفاظت محیط زیست استان خوزستان، جزئیات تازه ای را از طرح توسعه این منطقه بیان کرد‌.

به گزارش خبرنگار ایلنا از خوزستان، سیدامید شهیدی نیا در خصوص جانمایی محل توسعه ی منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، گفت؛ با توجه به مطالعاتی که گروه مشاوران ما انجام داده اند و با در نظر گرفتن گزینه هایی که مطرح بود، در‌نهایت به گزینه ای رسیدیم که در جوار حد شرقی منطقه فعلی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: این ناحیه ۵۰۰ هکتاری برای طرحهای توسعه ای میانی، بالادست و واحدهای خدماتی پتروشیمی در نظر گرفته شده است.

شهیدی نیا، افزود: بخش دیگری برای طرحهای تکمیلی دیده ایم که باید دید با توجه به طرحی که استان برای شهرک های صنعتی پایین دست در نظر دارد، کدامیک از این مسیرها انتخاب شوند.

مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، در خصوص طرحهای پیش بینی شده برای ناحیه متصل به منطقه موجود گفت: در حال حاضر چند طرح توسط شرکت ملی صنایع پتروشیمی از قبل بررسی شده اند که در صورت جانمایی نهایی و تصویب و صدور مجوزهای آن، آماده واگذاری به متقاضیان سرمایه گذاری خواهد بود. این طرحها می تواند ظرفیت جدیدی در حدود ۷ تا ۸ میلیون تن را به ظرفیت موجود منطقه بیافزاید.

وی به ابعاد زیست محیطی طرح توسعه نیز اشاراتی کرد و تصریح نمود: بررسی ها و مطالعات انجام شده کاملا منطبق بر الزامات زیست محیطی است و براساس این ضرورت ما مساحت طرح خود را از ۳۵۰۰ هکتار قبلی به ۵۰۰ هکتار کاهش داده ایم تا به زیست بوم خود آسیبی نزنیم.

سیدامید شهیدی نیا تاکید کرد: دغدغه های سازمان محیط زیست، دغدغه ی ما نیز هست و معتقدیم که اگر قرار باشد توسعه ای در منطقه انجام گیرد، حتما بایستی با در نظر گرفتن چارچوبهای محیط زیست باشد.

وی در پایان سخنان خود با اشاره به تاکید استاندار خوزستان، گفت: توصیه ی ما این است که با تعامل و بررسی بیشتر به سمتی برویم که هم توسعه را داشته باشیم و هم مقررات محیط زیست را رعایت کرده باشیم. یقینا شرکت های آتی را استانداردهای روز دنیا و سازگار با محیط زیست اجرا خواهند شد.

 

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۶۰۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انهدام باند قاچاق کبک‌های وحشی در شهرستان سنندج

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان گفت: قاچاق ۳۷ قطعه کبک وحشی به کشور عراق با هوشیاری ماموران یگان حفاظت محیط زیست شهرستان سنندج ناکام ماند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی حفاظت محیط زیست کردستان، اقبال حمیدی اظهار کرد: مأموران یگان حفاظت محیط زیست شهرستان سنندج با رصد و شناسایی محل نگهداری کبک‌ها، با اخذ حکم قضائی و همکاری نیروی انتظامی و بازرسی از منزل یک شکارچی غیرمجاز، ۳۷ قطعه کبک که قصد قاچاق را کشف و ضبط کردند.

وی با اشاره به اینکه واحد حقوقی این اداره اقدام به تشکیل پرونده در این رابطه و معرفی فرد خاطی به مراجع قضائی کرده است، افزود: محیط‌بانان افزون بر این کبک‌ها، ۳۵ قفس چوبی و یک شبکه نگهداری پرندگان هم کشف کردند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان ادامه داد: پرندگان کشف شده به اداره حفاظت محیط زیست انتقال داده شده‌اند و پس از بررسی‌های جسمانی، تغذیه و مراقبت‌های لازم در زیستگاه‌های طبیعی این شهرستان رهاسازی می‌شوند.

حمیدی اضافه کرد: کبک‌ها که در مناطق کوهستانی زندگی می‌کنند ارزش اکولوژیکی بالایی در چرخه حیات دارند، در فصل پاییز و زمستان که حشره سن به زیر بوته گیاهانی مانند گون و درمنه روی می‌آورند کبک‌ها از این حشره تغذیه کرده و با کنترل بیولوژیکی آنکه آفت محصولات گندم و جو است کمک شایانی به حفظ کیفیت محصولات کشاورزی می‌کنند.

به گزارش ایمنا، کردستان دارای پنج منطقه حفاظت شده شامل منطقه چلچمه و سارال با ۹۷ هزار هکتار، منطقه حفاظت شده بیجار با وسعت ۳۲ هزار هکتار، منطقه بدر و پریشان قروه با وسعت ۴۳ هزار هکتار، منطقه حفاظت شده شاهو و کوسالان با وسعت ۵۷ هزار هکتار و منطقه عبدالرزاق سقز با وسعت ۳۹ هزار هکتار است.

کد خبر 748646

دیگر خبرها

  • آبرسانی به وحوش منطقه حفاظت شده پروند سبزوار آغاز شد
  • بازدید جمعی از مسئولان قضایی استان قم از منطقه حفاظت شده پلنگ دره
  • ​​​​​​​توسعه همکاری محیط زیستی ایران و آفریقای مرکزی
  • پاکسازی منطقه نمونه گردشگری بوذرجمهر قاین
  • حمله خرس به دامدار ایلامی در پی ورود به زیستگاه
  • منطقه «چهلمیر» در پارک ملی تندوره درگز پاکسازی شد
  • ۲ شکارچی غیرمجاز در منطقه «قرچغه» قوچان دستگیر شدند
  • سلامت زیست بوم خلیج فارس شرط پایداری در منطقه خواهد بود
  • انهدام باند قاچاق کبک‌های وحشی در شهرستان سنندج
  • سالانه یک میلیون تن پسماند صنعتی در استان مرکزی تولید می شود