Web Analytics Made Easy - Statcounter

صادق فرجی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری ایلنا، ضمن اشاره به این موضوع که با توجه به المپیکی شدن کاراته باید ساختار و تشکیلات کاراته کشورمان نیز المپیکی شود عنوان کرد: در راستای برنامه‌ریزی هرچه بهتر و با عنایت به المپیکی شدن کاراته برنامه‌ها و ساختار تشکیلاتی مورد نظر تدوین شده و به‌زودی ابلاغ خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تشکیلات تیم‌های ملی از مدیر تیم‌های ملی به سازمان مبدل می شود و این سازمان در دو بهش مردان و بانوان کار خود را پیگیری می‌کند. برای هر‌کدام از این بخش‌ها نیز مدیری مجزا مشخص می‌شود و کادر های فنی تیم های ملی در رده های مختلف نیز بصورت زیر مجموعه مدیر به فعالیت می‌پردازند.

وی ادامه داد: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته به این ترتیب می‌توانیم از ظرفیت بیشتری بهره ببریم و در راستای اهدافی که کاراته ایران آن‌ را دنبال می‌کند حرکت کنیم. به هر صورت تمام دنیا با المپیکی شدن این رشته نگاه ویژه‌تری به کاراته دارند و سرمایه‌‌گذاری بهتری نسبت به گذشته دارند به همین دلیل ما نیز باید بهترین استفاده را از پتانسیلی که در اختیار داریم ببریم.

رئیس فدراسیون کاراته تصریح کرد: البته در کشور ما نیز بعد از المپیکی شدن این رشته نگاه مسئولین واقعا ویژه تر شده و در همین رابطه با پیگیری های صورت گرفته و حمایت مسئولان وزارت ورزش و جوانان تا یک ماه آینده فضایی خوب در مجموعه ورزشی آزادی به کاراته تحویل داده می‌شود تا به امید خدا بتوانیم فعالیت های فنی مان را در آن فضا پیگیری کنیم. 70 درصد از این موضوع انجام شده و به امید خدا تا یک ماه آینده کمپ خوبی در اختیار این رشته قرار خواهد گرفت.

فرجی گفت: در کل به لطف خدا و فعالیت همه خانواده کاراته در سال 2017 به توفیقات بسیار خوبی دست پیدا کردیم. در تمام رده ها همزمان موفق شدیم قهرمان آسیا شویم و در جام جهانی 5 نماینده اعزام کردیم و در مجموع به یک طلا و 4 نقره دست پیدا کردیم. در مسابقات ترکیه عنوان قهرمانی را بدست آوردیم و در مقطع رده های نوجوانان و جوانان و امیدها نیز با دو پله صعود در رقابت های جهانی پنجم شدیم. البته در نوجوانان در هر دو بخش پسران و دختران توقع بیشتری داشتیم اما به هر صورت سطح مسابقات از لحاظ کمی و کیفی بسیار بالا بود.

وی ادامه داد: 109 کشور با 1710 کاراته کا در این رویداد مهم شرکت کردند که این میزان شرکت کننده واقعا کم نظر بود. تیم ها در رده نوجوانان به دنبال کسب سهمیه حضور در المپیک نوجوانان 2018 بودند و در بخش امیدها هم با نفرات اصلی شان روی تاتامی رفتند تا به نوعی برای المپیک 2020 پوست اندازی کرده و نفرات‌شان را نیز محک بزنند. خب  در چنین شرایطی گرفتن نتیجه ایده‌آل برای هیچ تیمی راحت نیست. برخی کشور ها مانند عربستان که شاید در هیچ رشته ای نتوانند طلای المپیک بگیردند در کاراته سرمایه گذاری مناسبی داشتند و مطمئن هستم بی نتیجه هم نخواهند بود.

فرجی گفت: تبریک ویژه ای به خاطر انتخاب کاراته کشورمان به عنوان دوم رنکینگ جهانی به جامعه کاراته و ورزش کشور دارم. کاراته ایران موفق شد بعد از ژاپن بالاتر از کشورهایی مانند اسپانیا، فرانسه و ایتالیا قرار بگیرد و این موضوع واقعا تحسین برانگیز است. در همین راستا است که در جلساتی که با رئیس فدراسیون جهانی داشتم خواستار کرسی های مهم بین المللی برای ایران شدم. در گفت وگو با اسپینوز به این موضوع اشاره کردم ایران کشوری است که در چهار رده قهرمان قاره شده و عناوین جهانی نیز دارد. از سوی دیگر شاید سرانه کل برخی از کشورها با سرانه کاراته کاهای ایران برابری نمی کند و به مین دلایل است که باید به ایران نگاه ویژه تری در این مورد شود. خب با توجه به همین فعالیت ها دیدیم که جواد سلیمی برای اولین مرتبه به عنوان شورای داوران انتخاب شد.

رئیس فدراسیون کاراته ادامه داد: البته با توجه به انتخابات سال 2018 شرایط خوبی برای رایزنی در عرصه های بین المللی وجود دارد. به هر صورت امیدوارم بتوانیم در این عرصه نیز به خوبی عمل کنیم. البته امیدوارم در داخل کشور نیز برنامه ها را به خوبی پیش ببریم و استان ها مثل گذشته تمام توان خود را اعمال کند تا بتوانیم با همکاری هم برنامه های تدوین شده را اجرایی کنیم.

رئیس فدراسیون کاراته در مورد وضعیت مالی فدراسیون کاراته نیز ابراز داشت: طبیعی است بودجه ای که وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک برای فدراسیون ها اختصاص می دهند نمی تواند پاسخگوی نیاز مالی فدراسیون ها باشد و فدراسیون ها باید در راستای جذب منابع مالی نیز حرکت کنند. خوشبختانه در راستا به خوبی حرکت کرده و در طول 10 ماه گذشته توانسته در کنار تامین هزینه ها برای برنامه های پیش رو بخشی از تعهدات باقی مانده از دوره قبل را نیز پرداخت کند. درآینده نیز به همین منوال حرکت می‌کنیم و امیدوارم مابقی تعهدات را نیز پرداخت کنیم. با توجه به بحث کسب سهمیه المپیک 2020 و ابلاغ فدراسیون جهانی برای حضور در مسابقات کاراته وان هزینه های زیادی پیش روی فدراسیون است.

فرجی در پایان ضمن اشاره به بازنگری آیین نامه کمیته های فدراسیون گفت: در بخش های اداری، آموزشی و زیرساخت ها نیز به لطف خدا در چند ماه اخیر به توفیقات قابل توجه ای دست پیدا کردیم و آیین نامه تمام 16 کمیته فدراسیون بازنگری شده است. حتی در بخش راه اندازی سامانه اطلاعات 35 درصد از پیش بینی که برای سال 96 داشتیم جلوتر هستیم. طبق برنامه تدوین شده عضویت 16000 نفر را تا پایان سال جاری پیش بینی می کردیم ولی تا همین حالا 16500 نفربه نوعی مشارکت داشتند. جدا از این در بخش آموزش نیز در راستای همگام سازی آموزشی فعالیت های مهمی انجام شده و آینده نیز قطعا با جددیت این برنامه ها را پیگیری می کنیم.

گفت وگو : سید ایمان میری

 

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۶۶۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم تسریع در استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت جهاد کشاورزی، ایوب فصاحت در نخستین نشست منطقه‌ای روسای سازمان جهاد کشاورزی استان‌ها، تقویت همگرایی و مشارکت در سرعت‌بخشی به استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی را ضروری دانست و افزود: موضوع نظام صنفی کشاورزی مورد تاکید وزیر جهاد کشاورزی است.

وی ساماندهی، توانمندسازی و حمایت از تشکل‌های صنفی تخصصی و محصولی را یکی از برنامه‌های راهبردی سازمان مرکزی طی سال جاری برشمرد و اظهارداشت: در این خصوص استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی باید با اهتمام جمعی و پیگیری بیشتر صورت گیرد تا این راهبرد به نتیجه منتهی شود.

سرپرست سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران، تقویت همگرایی، تعامل و مشارکت امور، وفق قوانین و مقررات میان تمامی ارکان مرتبط در خصوص استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی در سطح مجموعه وزارتخانه و پرهیز از پرداختن به مسایل واگرا کننده را خواستار شد.

فصاحت بیان کرد: دبیرخانه هیات عالی نظارت بر اصناف کشاورزی ایران مستقر در سازمان مرکزی تعاون روستایی، نهایت تلاش خود را معطوف به سرعت بخشیدن به موضوع استقرار ساختار جدید خواهد کرد و مجموعه سازمان مرکزی نیز پشتیبانی‌های لازم را در این راستا خواهد داشت و از خرداد ماه امسال نیز این موضوع یکی از موارد مورد پیگیری سازمان در سفر‌های استانی است.

نظام صنفی مهمترین رکن بخش غیردولتی حوزه کشاورزی است

جانعلی بهزادنسب مشاور عالی و دستیار وزیر جهاد کشاورزی در این نشست گفت: پروژه نظام صنفی کشاورزی از منظر وزارتخانه و شخص وزیر جهادکشاورزی به عنوان مهمترین رکن بخش غیردولتی حوزه کشاورزی تلقی می‌شود.

وی با اشاره به تاکید وزیر جهاد کشاورزی مبنی بر تسریع در استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی؛ اهتمام در استقرار این ساختار جدید و تسریع در نهایی شدن روند انتخابات اتحادیه‌های صنفی کشاورزی و اتاق‌های اصناف در شهرستان‌ها، انتخابات اتاق‌های شهرستان و انتخاب هیات مدیره اتاق اصناف کشاورزی ایران را ضروری دانست.

وفق قوانین و مقررات مسئولیت اصلی اجرای استقرار ساختار جدید نظام صنفی است

مسعود عدل‌طلب دبیر هیئت عالی نظارت بر اصناف کشاورزی ایران و مدیرکل دفتر ساماندهی صنوف و تشکل‌های مردم‌نهاد به تشریح و تبیین فرآیند اجرای آیین‌نامه و استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی پرداخت و گفت: وفق قوانین و مقررات، مسوولیت اصلی اجرای استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی در سطح استان با شخص رئیس سازمان جهادکشاورزی استان به عنوان رئیس کمیسیون نظارت بر اصناف کشاورزی شهرستان مرکز استان است و مدیران تعاون روستایی استان‌ها به عنوان دبیر کمیسیون نظارت بر اصناف کشاورزی شهرستان مرکز استان در روند استقرار وظیفه‌مندی دارند.

بنابر این گزارش، در این نشست پس از بررسی موردی عملکرد و تعهد استان‌ها، روسای سازمان جهادکشاورزی و نمایندگان اتاق‌های اصناف و نظام‌های صنفی کشاورزی استان‌های حاضر، به طرح چالش‌های اجرایی در روند تشکیل اتحادیه‌ها و اتاق‌های اصناف و مسایل حد نصاب‌ها در برگزاری انتخابات اتحادیه‌ها و صدور پروانه‌های کسب کشاورزی پرداختند و در ادامه پیشنهاد‌های بهبود امور مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

همچنین مقرر شد، براساس برنامه‌ریزی انجام شده جلسات هماهنگی منطقه‌ای به منظور تسریع و تسهیل در روند استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی با روسای سازمان جهادکشاورزی سایر استان‌های کشور طی ماه جاری برگزار شود.

نخستین جلسه وبیناری منطقه‌ای تسریع در فرآیند استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی بنا به دعوت و هماهنگی دفتر هماهنگی امور استان‌های وزارت جهاد کشاورزی با حضور سرپرست سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران، مشاور عالی و دستیار وزیر جهاد کشاورزی، نماینده حوزه وزارتی وزارت جهاد کشاورزی، رئیس اتاق اصناف کشاورزی ایران، دبیر هیات عالی نظارت بر اصناف کشاورزی ایران، روسای سازمان جهاد کشاورزی استان‌ها، مدیران سازمان تعاون روستایی و نمایندگان نظام‌های صنفی کشاورزی استان‌های تهران، مازندران، گلستان، سمنان، قم، البرز و گیلان و همچنین روسا و کارشناسان ادارات دفتر ساماندهی صنوف و تشکل‌های مردم‌نهاد برگزار شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گنج زاده به عنوان مدرس در کمپ تمرینی چین حضور خواهد داشت
  • مدیر تیم‌های ملی دوومیدانی انتخاب شد
  • لزوم تسریع در استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی
  • تمرین تیم ملی والیبال و یک تماشاگر ویژه: آقای رئیس!
  • دیدار روسای سازمان ورزش بسیج و فدراسیون ورزش‌های همگانی
  • واکنش فدراسیون کشتی به حذف داور المپیکی و جلسه دبیر و یزدانی
  • توضیحات معتمدی درباره جلسه با ورزشکاران شانس المپیکی
  • یک ایرانی از کشتی المپیک کنار گذاشته شد | تنبیه فوری فدراسیون جهانی
  • حذف رییس کمیته داوران فدراسیون کشتی از المپیک
  • حذف رییس کمیته داوران فدراسیون کشتی از المپیک پاریس