Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر محمودرضا مرادی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه اکنون 455 مصدوم در مراکز درمانی استان بستری هستند، افزود: بیشترین تعداد مصدومان با 132 نفر در بیمارستان امام رضا (ع) کرمانشاه بستری هستند.
او تعداد کل مصدومان ترخیص شده تا ظهر امروز جمعه را نیز هزار و 623 نفر اعلام کرد و گفت: همچنین 391 نفر نیز برای مداوا به خارج از استان کرمانشاه یعنی به تهران و همدان اعزام شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه هزار و 325 نفر نیز تاکنون در بیمارستان ها و مراکز درمانی استان تحت عمل جراحی قرار گرفتند، گفت: بیشترین میزان عمل جراحی به ترتیب با 420 مورد در بیمارستان طالقانی، 210 نفر در بیمارستان امام رضا (ع)،181 نفر در بیمارستان اسلام آباد غرب و 180 نفر در بیمارتسان امام حسین (ع) انجام شده است.
وی با بیان اینکه به محض ارسال خبر زلزله، کمیته بحران در دانشگاه با حضور تمامی معاونین دانشگاه تشکیل شد، گفت: با برنامه ریزی و تقسیم کار این کمیته و نیز کمک وزارت بهداشت و استانهای هم جوار خدا را شکر توانستیم اقدامات درمانی بسیار خوبی انجام دهیم هرچند شایستگی مردم ما بیش از اینهاست.
دکتر مرادی درمان را اولویت دوم حوزه کاری خود برای چند روز آینده اعلام کرد و گفت: ممکن است بیمارانی باشند که نیاز به عمل جراحی دوم و سومی هم داشته باشند که با تمهیدات صورت گرفته در وزارت بهداشت هزینه این عمل ها برای همه حتی افرادی که به تهران اعزام می شوند، رایگان می باشد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه ما هم اکنون مشکلی بابت نیروی انسانی نداریم، گفت: با توجه به اینکه بیمارستان های ما در 2 شهرستان اسلام آباد و سرپل ذهاب آسیب دیده اند برای ارائه خدمات بهداشتی، درمانی و واکسیناسیون تصمیم بر این است که از کانکس های مخصوص استفاده کنیم.
دکتر مرادی با بیان اینکه 'هیچ خیری شاید از این مهم تر نباشد که به سلامت مردم اهمیت بدهیم' از اعلام آمادگی افراد خیری که قرار است وارد ساخت بیمارستان ،مراکز بهداشتی و خرید تجهیزات پزشکی بشوند خبر داد و ابراز امیدواری کرد بتوانیم به صورت عملی باری از دوش دولت برداریم.
او گفت: مردم اطمینان کنند که مسئولینی که پای کار هستند این اجازه را نمی دهند که مشکلی متوجه مردم عزیز ما شود و این موضوع که این مردم مرزنشین سالهای متمادی مشکلات جنگ را تحمل کردند از چشم هیچ مسئولی به دور نیست و به این مسئله توجه ویژه دارند.
زمین لرزه شدیدی ساعت 21:48 شامگاه یکشنبه 21 آبان 96 با قدرت 7.3 درجه در مقیاس درونی زمین (ریشتر) در ژرفای 9.33 کیلومتری زمین استان های کرمانشاه، ایلام و کردستان و بخش های گسترده ای از غرب و شمال غرب کشور را لرزاند.
کانون این زمین لرزه مرز ایران و عراق نزدیکی شهر ازگله در استان کرمانشاه گزارش شده که زیان ها و خسارت های مالی و جانی زیادی به بار آورده است.
زلزله 7.3 ریشتری یکشنبه شب در استان کرمانشاه به هفت شهرستان و یک هزار و 950 روستای استان کرمانشاه خسارت وارده کرده است.
در این حادثه 436 نفر جان خود را از دست داده است.
3033/8066 خبرنگار:فرزاد نویدی **انتشار دهنده:علی مولوی

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۶۸۱۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی

ایسنا/لرستان مدیرکل دامپزشکی لرستان از تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی خبر داد.

مصطفی زبردست امروز (۱۶ اردیبهشت ماه) گفت: در راستای رفع مشکلات تأمین دارو و واکسن دامداران و مرغداران استان این اداره کل با همکاری نظام دامپزشکی مبادرت به صدور مجوز فعالیت مراکز درمانی و توزیعی دارو و واکسن کرده است. در همین راستا ۱۰۳ داروخانه دامپزشکی، ۸۰ درمانگاه دامپزشکی، چهار آزمایشگاه دامپزشکی و ۱۲ شرکت پخش و توزیع واکسن و دارو و دو کارخانه داروسازی دامپزشکی در لرستان فعال بودند و به مشتریان خدمات ارائه می‌دهند.

وی ادامه داد: با توجه به گستردگی جمعیت دامی روستایی و عشایری استان و افزایش واحدهای دامپروری صنعتی این اداره کل در راستای تامین دارو و واکسن‌های دامی مورد نیاز در استان اقدام به صدور مجوزهای فعالیت برای متقاضیان واجد شرایط فعالیت در حرفه دامپزشکی کرده است.

او اولویت صدور مجوز مراکز دارویی و درمانی را مناطق و بخش‌های استان ارزیابی کرد و هدف از این اقدام را در دسترس بودن خدمات دامپزشکی برای استفاده بهره‌برداران دانست.

وی افزود: با اقدامات انجام‌شده، کمبود دارو و واکسن دامی در استان لرستان وجود ندارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آمادگی پیام نور برای پذیرش دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های آمریکایی
  • تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • بهره‌مندی ۸۰۰ کرمانشاهی از خدمات فیزیوتراپی هلال احمر
  • انجام چهار عملیات مردم یاری توسط بالگرد‌های پایگاه هوانیروز
  • انجام ۴ عملیات مردم‌یاری پایگاه هوانیروز کرمانشاه طی هفته گذشته
  • آمادگی دانشگاه رازی برای پذیرش و جذب تمامی استادان و دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های آمریکا
  • اعلام آمادگی دانشگاه رازی کرمانشاه برای پذیرش دانشجویان و اساتید اخراجی آمریکا