Web Analytics Made Easy - Statcounter

فریدن - معاون بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی استان گفت: مجموعه بهداشت و درمان فریدن از طرح تحول سلامت حمایت مطلوبی داشته است.

به گزارش خبرنگار ایمنا از شهرستان فریدن، بهروز کلیدری در مراسم تودیع و معارفه رئیس بیمارستان شهید رجایی داران که در سالن ۱۷ شهریور این شهر برگزار شد، طرح تحول سلامت را در راستای اهداف انقلاب توصیف کرد و اظهار داشت: این طرح بسیاری از اهداف انقلاب اسلامی را که هدف آن وجود تنها رنج مریض داری برای همراهان بیمار باشد، محقق کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که در طول اجرا، این طرح با چالش هایی مواجه و مسائلی در آن مشخص شد که باید در مرور زمان برطرف شود از تلاش های کارکنان بیمارستان شهید رجایی  داران و مجموعه بهداشت و درمان شهرستان در راستای تحقق این طرح گفت: تیم بهداشت و درمان فریدن با نشان دادن حداکثر ازخودگذشتگی و وجود تأخیر در پرداخت های مالی از طرح تحول سلامت حمایت کردند.

معاون بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی استان افزود: مجموعه مسئولان تأثیرگذار در شهرستان باید با اتحاد و پافشاری در مطالبه گری های خود، مسئولان استانی را درخصوص مشکلات شهرستان راهنمایی کنند و در این زمینه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نگاه حمایتی و گسترشی دارد.

کلیدری با اشاره به مدیریت خوب رئیس قبلی بیمارستان شهید رجایی عنوان کرد: با توجه به ضریب اشغال تخت های بیمارستان شهید رجایی که در حدود ۷۵ درصد است بیمارستان از این نظر در وضعیت اُپتیمال بوده و فعلا مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

وی درمورد مشکل مطرح شده دیگر بیمارستان در خصوص کمبود نیروی انسانی گفت: این مشکل بیمارستان شهید رجایی و با توجه به اینکه این بیمارستان به عنوان قطب محسوب می شود، ناشی از عدم به روز رسانی چارت نیروی انسانی است و امیدواریم که بتوانیم با حفظ منابع در داخل بیمارستان این مشکل را حل کنیم.

معاون بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان با بیان اینکه نباید تجمع بیماران را در مراکز استان داشته باشیم عنوان کرد: این تراکم بیماران موجب نارضایتی بیماران شده و کیفیت خدمت رسانی به بیماران را دچار مشکل می کند.

وی افزود: برای حل این مشکل حلقه های خدمت رسانی تعریف شده ای وجود دارد تا با کاهش تمرکز، خدمات درمانی در شأن مردم را نه در مرکز بلکه در مناطق محلی به آن ها ارائه کنیم.

کلیدری در توضیح این حلقه های خدمت رسانی گفت: حلقه خدمت رسانی بعد از مرکز باید خدمات تخصصی و حتی فوق تخصصی در برخی از رشته های مورد نیاز به بیماران ارائه دهد.

وی خاطرنشان کرد: در حلقه بعدی در این تعریف که شامل بیمارستان شهید رجایی داران نیز می شود باید تمام خدمات تخصصی لازم ارائه شود و در صورت نیاز به ارائه خدمات فوق تخصصی که امکان انجام آن ممکن نبود باید ارجاع انجام شود.

کلیدری ادامه داد: مهم ترین مشکل در حال حاضر کمبود منابع است و ما امیدوار هستیم که وضعیت به همین صورت باقی نمانده و به تدریج مشکلات مالی مرتفع شود.

وی در پایان با اشاره به لزوم وجود دید کلی به اصفهان به عنوان یک استان و نه تنها یک شهر در بخش بهداشت و درمان، گفت: باید برنامه ریزی های خود را بر طبق نقشه سلامت ۱۴۰۴ و برای مناطق مختلف استان تنظیم کنیم.

به گزارش ایمنا؛ در این مراسم که مسئولان استانی و جمعی از مسئولان شهرستان از جمله امام جمعه شهر داران، نماینده مردم فریدن، فریدونشهر، چادگان و بوئین میاندشت در مجلس و رئیس شبکه بهداشت و درمان فریدن  نیز حضور داشتند از تلاش های امیر صادقی رئیس سابق بیمارستان قدردانی و مهدی صادقی به عنوان رئیس جدید بیمارستان شهید رجایی داران معرفی شد.

منبع: ایمنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۶۹۸۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه بهداشت ودرمان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کردستان به گفته رئیس بیمارستان شهید بهشتی قروه برای خرید این دستگاه ۵۰ میلیارد تومان هزینه شده است.

دکتر زند اظهار داشت: خرید این دستگاه پیشرفته توسط سازمان بهداشت جهانی صورت گرفته است.

وی افزود: نوبت دهی در شیفت صبح انجام می‌شود و حدود ۲۰ نفر بیمار پذیرش می‌شوند و اگر مشکل نیروی انسانی مرتفع شود نوبت دهی شیفت بعدظهر هم راه انداری خواهد شد.

رئیس بیمارستان شهید بهشتی قروه یکی دیگر از نیاز‌های اساسی این مرکز درمانی را نبود دستگاه سی تی اسکن ذکر کرد.

 

دیگر خبرها

  • جلوگیری از توزیع مواد غذایی فاسد در مهریز
  • سرپرست مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت منصوب شد
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند
  • هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است
  • برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان
  • «پویش سلامت دهان و دندان» ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت برگزار می‌شود
  • ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد اختصاص یافت
  • برنامه‌ای به مناسبت هفته سلامت در شهرستان فومن
  • اختصاص پنل‌های خورشیدی برای تأمین درآمد پایدار دهیاری‌ها ضرورت دارد
  • توسعه بهداشت ودرمان