Web Analytics Made Easy - Statcounter

مردم دارالعباده از ساعات ابتدایی اعلام وقوع زلزله همگام با دیگر استان‌ها به زلزله‌زدگان غرب کشور کمک رسانی کردند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، از زمان اعلام زلزله هفت و 3 دهم ریشتری منطقه غرب کشور و کشته شدن تعداد بسیاری از هم‌وطنانمان سبب موج گسترده‌ای از غم و اندوه در سراسر کشور شد.

این غم و اندوه به‌گونه‌ای بود که در همان ابتدای اعلام زمان زلزله و آمار کشته ‌شدگان، تصاویر مختلفی از این حادثه در شبکه‌های اجتماعی دست به دست چرخید و عده‌ای نیز طبق معمول، به سودجویی از این تصاویر کردند و برخی نیز این حادثه را دستمایه تسویه حساب‌های خود قرار دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با اعلام درخواست کمک، اقشار مختلف مردم اعم از هنرمندان، روحانیون، ورزشکاران و چهره‌های سیاسی و دیگر اقشار به اندازه بضاعتی که داشتند به کمک هموطنان زلزله زده شتافتند و حتی بسیاری از چهره‌های مطرح کشور آستین همت را بالا زده و خود برای کمک به مناطق زلزله زده رفتند و به‌صورت مستقیم به مردم کمک رسانی کردند.

مردم و مسئولان استان یزد نیز به همراه دیگر استان‌ها آمادگی خود را برای مردم زلزله زده مناطق غرب کشور اعلام کردند و از هر گونه کمکی که از دستشان برآمد کوتاهی نکردند و در همان ساعات ابتدایی اعلام کمک رسانی، پایگاه‌های جمع آوری کمک‌های نقدی و غیر نقدی در سراسر استان یزد دایر شد.

اعلام آمادگی 30 درصد نیروهای اورژانس یزد برای اعزام به کرمانشاه

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی یزد از اعزام 19 تکنسین، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس و چهار دستگاه آمبولانس استان از همان ساعات ابتدایی وقوع زلزله به مناطق غرب کشور خبر داد و اظهار داشت: با اعلام این حادثه به مرکز EOC تکنسین‌های اورژانس استان یزد که در حال بازگشت از مأموریت اربعین حسینی بودند را به غرب کشور اعزام کردیم که همچنان نیز در حال کمک رسانی به هم‌وطنانمان هستند.

احمد دهقان با اشاره به اینکه 30 درصد از نیروهای اورژانس استان یزد جهت اعزام داوطلبانه به مناطق زلزله زده کرمانشاه اعلام آمادگی کردند، گفت: هماهنگی جهت اعزام این نیروها در دستور کار اورژانس یزد قرار گرفته است.

وی خاطر نشان کرد: با توجه به مشکلاتی که برای زلزله‌زدگان پس از حادثه بوجود می‌آید برنامه‌ریزی‌هایی در جهت اعزام سه پزشک متخصص جراح، ارتوپد و طب اورژانس به مناطق زلزله زده صورت گرفته است.

ارسال کامیون‌های حاوی کمک‌های مردمی یزد به مناطق زلزله‌زده

هادی هادی نسب، مدیرکل مدیریت بحران استان یزد نیز با بیان اینکه در روزهای ابتدایی وقوع زلزله 10 تن آب بسته بندی و 10 تن نان که از نانوایی‌های استان تهیه شده به کرمانشاه ارسال شد، گفت: همچنین درصدد هستیم تا کمک‌های نقدی و غیرنقدی مردم نوع‌دوست استان یزد را نیز به مناطق غرب کشور اعزام کنیم.

عباس احد پور مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان یزد با اشاره به این که در روزهای گذشته کمک‌هایی به وزن 70 تن به مناطق زلزله اعزام شده است، تصریح کرد: این کمک‌ها شامل چادر، پتو، مواد خوراکی، نان خشک، آب‌معدنی و موکت بوده است که از پایگاه‌های امداد و نجات هلال احمر استان به این مناطق اعزام شد.

وی ادامه داد: کمک‌های مردم خیر استان یزد همچنان ادامه داد و قصد داریم در همین روزها، کمک‌های دیگر را نیز به این مناطق اعزام کنیم.

4 آذر پایان جمع‌آوری کمک‌های مردمی

احد پور چهارم آذرماه را زمان اتمام جمع‌آوری کمک‌های مردمی عنوان کرد و افزود: تعداد زیادی تخته پتو، 6 میلیون آب‌معدنی و چهار هزار و 800 قوطی کنسرو توسط سه خیر استان به زلزله‌زدگان اهدا شد.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان یزد خاطر نشان کرد: مساجد جوادالائمه در چهار راه معلم، جامع رحمت‌آباد و ابوالفضل آب شور پایگاه داوطلبی جمعیت هلال احمر آماده دریافت کمک‌های مردمی هستند.

وی ادامه داد: مردم کمک‌های غیرنقدی خود را به ویژه در زمینه پتوی سالم و تمیز، لوازم گرمایشی، چادر برای اسکان را به پایگاه‌های هلال احمر تحویل دهند تا بتوانیم برای اعزام این کمک‌ها بهتر برنامه‌ریزی کنیم.

انتهای پیام/

R41376/P1361/S6,76/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۷۲۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار

استاندار کرمانشاه، گفت: برای رفع مشکلات مدیریت بحران استان کرمانشاه از جمله تکمیل مناطق زلزله‌زده، ساماندهی رودخانه‌هایی همچون آبشوران و قره‌سو و غیره به ۴۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، محمدطیب صحرایی در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان که در استانداری برگزار شد، اظهار داشت: در روزهای اخیر توافقات مفیدی برای استان انجام شد و امید دارم با محقق شدن این توافقات مدیریت و کنترل شرایط مختلف استاد برای جلوگیری از بحران احتمالی به‌روزرسانی بهتری داشته باشد.

وی با بیان اینکه همیشه اقدامات پسینی هزبیه‌های حیاتی و مالی بیشتری خواهد داشت، گفت: استان کرمانشاه به دلیل شرایط اقلیمی که دارد از مجموعه حوادث ممکن با بعضی از آن‌ها مواجه است که باید همیشه برای آن آمادگی داشته باشیم.

صحرایی با اشاره به اینکه استان کرمانشاه زلزله‌خیز است و همواره در معرض سیلاب قرار دارد، افزود: همچنین این استان در معرض حوادث کوهستان قرار دارد و کوهستان برای استان در عین زیبایی نیاز به مراقبت جدی دارد و در شرایط اخیر رتبه دوم حوادث کوهستان را داشته و امید داریم با آگاهی بخشی این آمار به صورت محسوس کاهش یابد.

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه با توجه به بارندگی‌ها و شرایط پوشش گیاهی خطر آتش‌سوزی در استان بالا است، گفت: سال گذشته و امسال بارندگی‌های بسیار خوبی رخ داد و با خشک شدن بخشی از این پوشش باید مراقبت جدی داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه با مجموعه این عوامل و وجود ریزگردها باید به استان نگاه جدی‌تری در زمینه مدیریت بحران داشت، افزود: متاسفانه وارث بعضی از اقدامات قبلی هستیم که در یک محدوده زمانی انجام نشده و باید به اتمام برسد.

صحرایی بیان کرد: بعد از زلزله سال 96 باید اقداماتی انجام می‌شد، اما با اعلام زودهنگام جشن پایان بازسازی مناطق زلزله برخی از اماکن عمومی، ساختمان‌های دولتی، مساجد و اماکن مذهبی باقی مانده‌اند و این در حالی است که ردیف بودجه بازسازی از بودجه حذف شده است.

وی با اشاره به اینکه براساس توافقات قبلی امید داریم به‌زودی شاهد راه‌اندازی مرکز تخصصی امداد و نجات کوهستان در استان باشیم، خاطرنشان کرد: چنانچه کرمانشاه به عنوان قطب منطقه‌ای امداد و نجات معرفی شود و سه بالگرد در انبارها مستقر شود کمک خوبی برای منطقه خواهد بود.

صحرایی با بیان اینکه از محل تخصیص‌های استانی سیستم اعلام حریق برای انبارهای مرکز امداد و نجات راه‌اندازی می‌شود، گفت: برآورد این است که ما برای مجموعه نیازهای مدیریت بحران استان حدود چهار همت نیاز داریم.

استاندار کرمانشاه با اشاره به اینکه امهال وام‌های مناطق زلزله‌زده از مطالبات جدی مردم منطقه است، عنوان کرد: چنانچه اعتبار مناسبی برای تکمیل ساختمان‌ها تخصیص یابد ساختمان‌های با پیشرفت 85 درصد در اولویت قرار می‌گیرند.

وی با بیان اینکه ساماندهی آبشوران کرمانشاه نیز یکی از مطالبات جدی مردم استاان است گفت: داشتن یک نردبان برای امدادرسانی به ساختمان‌های بلندمرتبه برای قطب امداد و نجات غرب کشور بسیار کم است و در صورت افزایش آن می‌تواند کمکی برای استان‌های همجوار باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار
  • افتتاح دو پروژه راه آهن ملایر کرمانشاه و پایان بازسازی مناطق زلزله‌زده
  • چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه
  • احتمال اعزام نیرو‌های انگلیسی به غزه
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • کرمانشاه وارث‌دار پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده دولت قبل است
  • احتمال اعزام نیروهای انگلیسی به غزه
  • ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود
  • مبلغ مسئولان کرمانشاه برای تکمیل مناطق زلزله‌زده دقیق نیست
  • بازدید هیات مالزی از کمک ها به زلزله زدگان هرات