Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید ابراهیم امینی در گفتگو با مهر، اظهارداشت: قبلا شهرداری از بودجه کشور ارتزاق می کرد سال ۶۲ قانونی تصویب شد که شهرداری ها مستقل باشند و از دولت بودجه نگیرند و از درآمد خودشان اداره شوند در آن قانون پیش بینی شده بود که یک سری در آمدهای پایداری هم پیش بینی شود که متاسفانه اقدامی در این خصوص انجام نشدبا این اوصاف بودجه شهرداری ها از بودجه عمومی کشور خارج شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بعد که شورای شهر انتخاباتش برگزار شد تصویب بودجه شهر بر عهده شورای شهر گذاشته شد و مقرر شد بودجه را شورا تصویب کند اما به دلیل نوپا بودن شوراابزاز های نظارتی و محاسباتی را که که مجلس و قوای دیگر دارند دارند شورا ندارد.

نایب رئیس شورای شهر تهران با اشاره به اینکه مجلس دیوان محاسبات را به عنوان بازوی نظارتی خودش دارد، تاکید کرد: کار دیوان محاسباتی این است که بررسی می کنند که این دستگاه هایی که از بودجه کشوری استفاده می کنند آیا دقیقا آن بودجه را در همان مسیر صرف می کنند و انحرافی در بودجه پیدا نمی شود با می شود آن وقت گزارش می کنند.

امینی افزود: باید یک دیوان محاسباتی شهری هم به عنوان بازوی محاسباتی شورای شهر وجود داشته باشد که این دیوان محاسبات هم برود و همان کار محاسباتی را انجام بدهد و از هدر رفت سرمایه های شهر جلوگیری کند.

وی با اعلام اینکه انحراف از بودجه در شهرداری بیش از ۵۰ درصد است، ادامه داد: این انحراف از بودجه به این معناست که شورا یک چیزی را تصویب می کند ولی در شهرداری کار دیگری انجام می شود. اعضای شورا به تنهایی قادر نیستند از این انحراف جلوگیری کنند به صرف گزارش کتبی هم که شورا از شهرداری می خواهد آنها که نمی آیند تخلفات خودشان را گزارش بدهند، در نتیجه مشکلی هم حل نمی شود.

عضو شورای شهر تهران با اعلام اینکه شورا نیاز به ساز و کار دارد، گفت: باید ساز و کارهای مناسب ارائه شود مثلا درباره آیین نامه معاملات نقش شورای شهر در این معاملات تفیض اختیارات زیادی در مصوبه های مختلف شورای شهر به شهرداری داده است که باعث می شود شورا نتواند نظارت کافی داشته باشد.

وی افزود: اولین مصوبه ای که ما در شورای پنجم داشتیم و اتفاقا از همین کمیسیون حقوقی و نظارت که من رئیس آن هستم، آمد و تصویب شد همین مورد بود که قانون سال ۱۳۴۴ شهرداری پیش بینی کرده که املاکی که با حفظ حق مالکیت شهرداری به اشخاص حقوقی داده می شود برای امور خیریه و کارهای فرهنگی و اجتماعی و بهزیستی باید به تصویب انجمن شهر برسد منتهی یک اساسنامه برای سازمان املاک خودشان تدوین کرده بودند و تصویب شورای شهر را حذف کرده بودند و خیلی از املاک شهرداری به افراد خاص حق انتفاعش واگذار شده بود که ما هم خواستیم از ابتدای شروع کار شورای شهر گزارش این واگذاری ها و موارد آن به شورا ی شهر اعلام شود و تصویب کردیم که این وگذاری ها حتما باید با تصویب شورای شهر باشد.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۷۳۸۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یکی از رویکردهای مهم شورا توجه به مناطق کمتر توسعه یافته است

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر کرج گفت: یکی از رویکردهای مهم شورای ششم توجه به مناطق کمتر توسعه یافته است که برنامه‌ریزی‌ها در سال جاری نیز بر همین مبنا انجام شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از البرز، حسین سعیدی سیرائی صبح امروز _پنج‌شنبه ششم اردیبهشت_ با همراهی مدیران شهرداری کرج و معتمدان، مشکلات مربوط به منطقه ۳ شهرداری را مورد بررسی قرار داد.

وی در حاشیه پایش مشکلات منطقه سه با اشاره به اینکه برای رسیدن به شهری توسعه یافته در کنار برنامه ریزی و تخصص مدیران به نظرات شهروندان نیاز است، اظهار کرد: نظرات شهروندان در اداره شهر گره‌گشا است، چراکه به صورت عینی با مشکلاتی روبه‌رو و آن را در زندگی روزمره لمس می‌کنند.

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر کرج خاطرنشان کرد: در جلسه بررسی مشکلات شهروندان نقطه نظرات خوبی مطرح شد که تلاش می‌کنیم این نقطه نظرها در اداره بهتر این منطقه، عملیاتی شود.

سعیدی سیرائی اضافه کرد: نیازهایی که در جلسه پایش مشکلات مطرح شد مشکلاتی است که قابلیت رفع شدن دارد و به طور قطع با تدبیر مدیران این مهم محقق خواهد شد.

وی گفت: یکی از رویکردهای مهم شورای ششم توجه به مناطق کمتر توسعه یافته است که برنامه‌ریزی‌ها در سال جاری نیز بر همین مبنا انجام شده است.

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر کرج افزود: این رویکرد به طور قطع در خصوص سایر مناطق شهرداری کرج نیز وجود خواهد داشت، تلاش می‌کنیم نیاز شهروندان به صورت اولویت مورد توجه قرار گیرد.

کد خبر 747737

دیگر خبرها

  • افزایش ۳.۶ برابری سرانه بودجه شهرداری استان
  • تصویب بودجه ۲۱ میلیارد تومانی برای شهرداری پیربازار
  • یکی از رویکردهای مهم شورا توجه به مناطق کمترتوسعه‌یافته است
  • پورفرجی:حضور امینی در شهرداری اهواز باعث ایجاد اختلاف بین نیروهای انقلابی شده است
  • یکی از رویکردهای مهم شورا توجه به مناطق کمتر توسعه یافته است
  • اجلاسیه سراسری روسای شورا‌های اسلامی کشور به میزبانی قم برگزار می‌شود
  • مونوریل قم از خواب زمستانی بر می‌خیزد
  • مونوریل قم پس از ۱۰ سال وقفه از سر گرفته می‌شود
  • اساسنامه شورای عالی نوجوانان و جوانان تصویب شد
  • برقراری توازن و عدالت منطقه‌ای سیاست اصلی شورای شهر قم است