Web Analytics Made Easy - Statcounter

پایگاه خبری تحلیلی «پارس»- زلزله‌کرمانشاه، فاز دوم بیمارستان سرپل‌ذهاب را که تنها ۶ ماه از افتتاح آن می‌گذشت، تخریب کرد. این بیمارستان ۱۲۰ تخت‌خوابی طبق استاندارهای عمران‌سلامت، احتمالاً حدود ۳۶ میلیارد تومان هزینه داشته که با احتساب هزینه متوسط ۲۰۰ میلیونی برای تجهیز هر تخت ‌بیمارستانی، خسارتی نزدیک به ۶۰ میلیارد تومان برآورد می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جدای از آن پیش‌بینی می‌شود حدود ۵۰ میلیاردتومان هم خرج بنای بیمارستان شده باشد. یعنی با یک حساب سرانگشتی، افتتاح نمایشی یک بیمارستان ۱۱۰میلیارد تومان خرج روی دست بیت‌المال گذاشته است.

وزیر بهداشت مردادماه امسال، مدعی شد که در طرح تحول سلامت عددی نزدیک به ۲۴هزار تخت‌بیمارستانی و ۶ هزار واحد بهداشتی جدید ساخته شده‌است. اگر به ازای هر واحد درمانی جدید ۱۰۰ تخت تجهیز شده در نظر بگیریم و باقی ۱۸هزار تخت را به صورت نوسازی قلمداد کنیم، هزینه تمام‌شده ۹۶۰۰میلیارد تومان می‌شود.

 دادستانی دستور دستگیری پیمانکار این بیمارستان را داده اما چه کسی پاسخگوی افتتاح نمایشی این بیمارستان؛ آن هم چند روز قبل از انتخابات ریاست‌جمهوری و بازی کردن مسئولان وزارت بهداشت با جان مردم خواهد بود؟

هزینه ساخت هر تخت بیمارستانی: هزینه ساخت هر تخت بیمارستانی ۵۰۰ میلیون تا یک میلیارد تومان

در تاریخ دوشنبه ۲۱ دی ۱۳۹۴ دکتر محمدرضا نوروزی مشاور وزیر بهداشت در امور بیمارستان های خصوصی، در آستانه برگزاری اولین نمایشگاه بیمارستان سازی در کشور، گفت:

بیمارستان سازی در کشور هزینه های بسیاری داشته و تخمین ها نشان می دهد که برای هر تخت بیمارستانی در حدود ۵۰۰ میلیون تومان و در بعضی شهرهای بزرگ چون هزینه زمین بالاست، تا یک میلیارد تومان هزینه دارد. یعنی برای ساخت یک بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی می بایست ۲۰۰ میلیارد تومان هزینه شود.

هزینه تجهیز هر تحت بیمارستانی: ۵۰۰ میلیون تومان هزینه ساخت و تجهیز یک تخت بیمارستانی

در تاریخ یکشنبه ۱۸ تیر ۱۳۹۶، امیر ساکی مدیر کل منابع فیزیکی و امور عمرانی وزارت بهداشت در نشست خبری جشنواره عمران سلامت گفت:

برای ساخت هر تخت بیمارستانی چیزی حدود ۳۰۰ میلیون تومان نیاز است که با تجهیز آن هزینه هر تخت به حدود ۵۰۰ میلیون تومان می‌رسد.

ساخت ۲۱ هزار تخت بیمارستانی بالغ بر ۱۰هزار میلیاردتومان اعتبار هزینه شده است.

۲۱ هزار تخت بیمارستانی در قالب ۴۴۱ پروژه تاکنون به بهره‌برداری رسیده است.

منبع: پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۷۵۲۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی برای ساخت ۱۴۳ کلاس درس در استان بوشهر

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: تفاهم‌نامه ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی بین ما و استاندار تعیین شده است تا ۱۴۳ کلاس درس به نتیجه برسد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از بوشهر، حمیدرضا خان‌محمدی، ظهر امروز _دوشنبه، دهم اردیبهشت_ در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان بوشهر، اظهار کرد: در مجموعه سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور تلاش شده است تا در راستای دستورات مقام معظم رهبری، رویکرد تازه‌ای در پیش گرفته شود و در حوزه تخصصی معاونت ما تقریباً ۶ هزار و ۹۰۰ فضا در کشور تحویل دانش‌آموزان داده شده است.

وی با بیان اینکه خیران به عنوان مهم‌ترین و موثرترین افراد در مدرسه‌سازی هستند، افزود: درخصوص مدارس تخریبی به عنوان یک مسئله اصلی در برنامه سند توسعه به آن توجه ویژه شد.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور بیان کرد: در استان بوشهر اگرچه بسیاری از سرانه‌های مدرسه‌سازی حل شده است، اما در بسیاری مناطق نیاز به بازسازی دارد.

خان محمدی اضافه کرد: یکی از مواردی که از اثرات مالیات ملموس است، بازسازی و مقاوم‌سازی مدارس است و تفاهم‌نامه ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی بین ما و استاندار تعیین شده است تا ۱۴۳ کلاس درس تا به نتیجه برسد.

وی با بیان اینکه در تلاشیم تا کاربری مدرسه را از اینکه تنها مدرسه باشد به محل تربیت و رشد تغییر دهیم، افزود: در سند هفتم توسعه بخش‌های اقتصادی ویژه برای مدارس برنامه‌ریزی شده تا خودگردان شوند، همه تلاش این دولت برای ارتقای کیفیت به خصوص در حوزه آموزش و پرورش است.

منبع: فارس

کد خبر 749134

دیگر خبرها

  • ساخت پد فرود بالگرد اورژانس پیش بیمارستانی نیشابور آغاز شد
  • تجهیز بیمارستان امام حسین (ع) شهرستان هشترود به دستگا‌های جدید
  • آغاز عملیات اجرایی ساخت سیزدهمین محل فرود بالگرد اورژانس پیش بیمارستانی نیشابور
  • هزینه ۱۰۰۰ میلیارد ریال برای تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری
  • شتاب یک پروژه بیمارستانی در دولت سیزدهم
  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی برای ساخت ۱۴۳ کلاس درس در استان بوشهر
  • بنی گانتز مجروح شد/عمل جراحی در بیمارستانی در تل آویو
  • ساخت بیمارستان بهارستان از محل مصوبات سفر رهبر معظم انقلاب
  • رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار
  • افتتاح دو پروژه راه آهن ملایر کرمانشاه و پایان بازسازی مناطق زلزله‌زده