Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس هیئت قایقرانی بوشهر در ادامه افزود: متاسفانه وزیر کشور کلنگ بزرگترین مجموعه ورزش های آبی خاورمیانه یا ایران را زد و رفت و از آن لحظه تا کنون هیچ کاری انجام نشده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی زارعی رئیس هیئت قایقرانی بوشهر در گفت و گو با سپاس؛  با اعلام روند رو به رشد این هیئت گفت: در بندر گناوه کمیته روئینگ در حال فعالیت است و انشاء الله در آینده‌ای نزدیک کمپ قایق‌های روئینگ خود را در بندر گناوه مستقر خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بندر امام حسن در شهرستان دیلم نیز پایگاه استعدادیابی کمیته بادبانی ما هست که در آنجا نیز فعالیت خوبی در حال انجام است. در آینده‌ای نزدیک در شهرستان دشتستان رشته کاناپلو را راه‌اندازی خواهیم کرد و در بندر دیر و عسلویه نیز به‌زودی کمیته آب‌های آرام ما فعال خواهد شد.

زارعی در خصوص پیشینه فعالیت‌های هیئت قایقرانی استان تصریح کرد: قبل از 2 سال اخیر به مدت 9 سال به عبارتی از سال‌های 85 تا 94 هیئت قایقرانی هیچ‌گونه فعالیتی نداشته و هیچ‌گونه باشگاهی تأسیس و تیمی به مسابقات اعزام نشده است. زمانی که ما هیئت را به دست گرفتیم تنها یک دفتر اندیکاتور به ما دادند و هیچ‌چیزی در اختیار نداشت. اما اکنون در شهر و استان بوشهر چیزی حدود 10 باشگاه فعال است. تفاهم‌نامه‌ای بین فدراسیون قایقرانی، این هیئت و منطقه ویژه انرژی پارس امضا و با توافقی که با وزارت نفت خواهد شد، هیئت قایقرانی پیشرفت خوبی خواهد داشت.

وی در خصوص فعالیت‌های سال‌های اخیر این هیئت اظهار داشت: در این 2 سالی که زمام امور را به دست گرفتیم، از پایه شروع کرده و در استعدادیابی‌های خود حدود 250 ورزشکار دختر و پسر را شناسایی کردیم اما به دلیل کمبود امکانات ما نمی‌توانیم این افراد را جذب کنیم. ماقبل از این 10 تا 12 سال مدال‌های متعدد داشتیم، اما بعدازاین مدت‌زمان مدال آقای زنده پی اولین مدال به‌دست‌آمده از مسابقات آسیایی به شمار می‌رود.

رئیس هیئت قایقرانی استان بوشهر در خصوص آتش‌سوزی اخیر در این هیئت گفت: در هیئت قایقرانی تعدادی از افراد حضور داشتند که سنگ‌اندازی می‌کردند و نمی‌گذاشتند هیئت راه رو به رشد خود را پیش بگیرد. با آمدن آقای حسینی آن افراد را اخراج و شهرستان‌ها و کمیته‌های خود را فعال کردیم. در آن زمان یک نوع حس حسادت نسبت به دست آوردهای ما بود.

آتش‌سوزی کاملاً عمدی بود زیرا ما مقداری بنزین و بشکه پیدا کردیم که دال بر عمدی بودن این قضیه دارد. ما پیگیری‌هایی از طریق اطلاعات سپاه امام صادق و پلیس آگاهی داشتیم و هم‌اکنون نیز پیگیر این موضوع هستیم. متأسفانه تاکنون مدرکی به دست نیاورده‌ایم که بدانیم کار چه کسی بوده است. این آتش‌سوزی حدود 300 تا 350 میلیون خسارت داشته است و در آن قایق‌ها، امکانات و دفترهای هیئت در آتش سوخت.

زارعی برای دستگیری مسببان این حادثه مسئولان امر را مورد خطاب قرارداد و گفت: ما از مسئولان امنیتی خواهشمندیم این موضوع را بیش‌ازپیش پیگیری کنند زیرا رسانه‌های بیگانه خبر این حادثه را منتشر کرده و بر روی آن مانور دادند. من لازم می‌دانم بگویم که ماموران آگاهی از ما خیلی حمایت و کمک کردند، اما ما دوست داریم ماموران امنیتی و اطلاعاتی نیز پیش‌قدم شوند و به ما کنند. درصورتی‌که مسببان این حادثه مشخص و دستگیر شوند و جبران خسارت شود، پیشرفت هیئت قایقرانی بوشهر جهش 10 ساله خواهد داشت.

وی در خصوص مشکلاتی که هیئت قایقرانی استان با آن روبرو شده است به خبرنگار سپاس گفت: هیئت قایقرانی هیچ‌گونه بودجه‌ای در اختیار ندارد که بتواند به کمکی به ورزشکاران بوشهری بکند. ما تنها می‌توانیم برای بلیط ها، ایاب و ذهاب، خوردوخوراک و اسکان بچه‌ها بودجه‌ای را تأمین کنیم. حتی اگر بخواهیم هدیه‌ای برای ورزشکاران در نظر بگیریم باید از جیب شخصی خود مبلغی را جمع کنیم. حقیقتا بچه‌های بوشهر بسیار مظلوم هستند زیرا با کمترین امکانات بهترین نتایج را کسب می‌کنند.

وقتی کمپ قایقرانی آتش گرفت ما به همه ارگان‌های دولتی ازجمله استانداری، فرمانداری، اداره بندر، شهرداری، پارس جنوبی و دیگر ارگان‌ها نامه زدیم. اما تاکنون هیچ کمکی به هیئت قایقرانی شده است. وقتی‌که به آن‌ها مراجعه می‌کنیم نیز به ما می‌گویند، هیچ بودجه‌ای در اختیار نداریم.

اداره ورزش و جوانان برای رشته‌های دیگر هزینه‌های میلیاردی می‌کند، اما برای رشته قایقرانی حتی یک زمین 200 متری در کنار ساحل برای قایق‌ها اختصاص نمی‌دهد. آن‌ها از ما می‌خواهند این زمین را ما در اختیار آنان قرار دهیم درحالی‌که این وظیفه هیئت قایقرانی نیست زیرا این هیئت نمی‌تواند زمین شخصی در کنار ساحل داشته باشد و حتم زمین باید دولتی باشد.

رئیس هیئت قایقرانی بوشهر در ادامه افزود: متأسفانه وزیر کشور وقتی به بوشهر آمد، کلنگ بزرگ‌ترین مجموعه ورزش‌های آبی خاورمیانه یا ایران را زد و رفت و از آن لحظه تاکنون هیچ کاری انجام‌نشده و خود کلنگ وزیر نیز پیش ما مانده است. استاندار قبلی به همراه وزیر در مراسم کلنگ زنی حضور داشته و قول داد که از حمایت خواهد کرد، اما متأسفانه از آن روز تا کنونی هیچ کاری صورت نگرفته است.

زارعی در پایان خواهان حمایت جدی مسئولان از این هیئت شد و بیان کرد: از مسئولان می‌خواهم از این رشته مدال‌آور حمایت کنند. این رشته در المپیک بعد از دوومیدانی با 52 مدال بیشترین مدال را به خود اختصاص داده است. دور از انتظار نیست که بچه‌های بوشهر بخواهند در المپیک شرکت کرده و مدال‌های رنگارنگ کسب کنند. اما تنها حمایت مسئولان را می‌خواهیم. ورزشکاران بوشهری همچون محمدجواد ترکی و حامد خدری همه زندگی خود را پای این رشته گذاشتند و مدال‌های رنگارنگ کسب کردند اما درنهایت می‌بینیم که بیکار هستند. ما تنها حمایت مسئولان را می‌خواهیم تا بچه‌ها دلسرد نشوند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۷۶۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین سهمیه تاریخ ورزش بانوان آذربایجان‌غربی چگونه مطرح و به المپیک رسید / استقبال از بدو ورود به ارومیه

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از آذربایجان‌غربی، «فاطمه مجلل» قایقران روئینگ ارومیه‌ای صبح روز یکشنبه در کره جنوبی ضمن کسب اولین سهمیه المپیک ۲۰۲۴ پاریس برای قایقرانی به اولین بانوی ورزشکار استان آذربایجان‌غربی در تاریخ شد که راهی المپیک می‌شود.

مجلل چگونه المپیکی شد

مجلل در انتخابی تیم ملی روز ۱۷ دی‌ماه سال ۱۴۰۲ در دریاچه ارومیه با زمان ۸ دقیقه و ۱۴ ثانیه و ۱۱۰ صدم ثانیه و کسب رتبه اول به عضویت تیم ملی درآمد.

او در اردوی پایانی تیم ملی که فروردین‌ماه در ارومیه و در دریاچه سد شهرچای برگزار شد تمرینات فشرده انجام داد و بعد از پایان اردو راهی کرده جنوبی شد.

بانوی قایقرانی تیم ملی روز جمعه و در مرحله مقدماتی در گروه سوم مقدماتی در رقابت با حریفانی از سنگاپور، فیلیپین، تایلند و قزاقستان با زمان ۸:۰۲:۰۶۹ دقیقه به عنوان قایق اول از خط پایان عبور کرد و به دور نیمه نهایی مسابقات راه یافت. در این رقابت نمایندگان فیلیپین و سنگاپور دوم و سوم شدند.

مجلل روز شنبه و در مرحله نیمه نهایی در گروه اول در رقابت با حریفانی از قزاقستان، کره جنوبی، ازبکستان، سنگاپور و چین‌تایپه با زمان ۸:۰۳:۰۴۷ دقیقه به عنوان قایق دوم از خط عبور کرد و به فینال مسابقات راه یافت.

او در ادامه رقابت‌ها و در صبح روز یکشنبه در فینال این رقابت با حریفانی از ویتنام، فیلیپین، ژاپن، ازبکستان و سنگاپور رقابت کرد و با زمان۷:۳۷:۰۰۷ دقیقه به عنوان قایق سوم از خط عبور کرد و با کسب مقام سوممسابقات جواز حضور در المپیک را بدست آورد. در این رقابت نمایندگان ازبکستان و ژاپن اول و دوم شدند

اولین مصاحبه مجلل بعد از کسب سهمیه

بانوی قایقرانی ارومیه‌ای در بدو ورود سهمیه المپیک را بزرگترین آرزویش از کودکی و از ورود به قایقرانی عنوان و اظهار کرد: خوشحالم این موفقیت را کسب کردم و قرار است در المپیک حضور یابم.

مجلل گفت: از هشت سالگی تمرینات مداوم خود را در رشته قایقرانی انجام و طی چهار سال اخیر در اردوهای تیم‌های ملی بودم و تمرینات مداومی را علی‌رغم شرایط سخت انجام دادم.

او اظهار کرد: برای درخشش در المپیک در زمان باقی‌مانده تلاش خود را انجام خواهم داد.

مجلل درخصوص مسابقات انتخابی المپیک در کره‌جنوبی گفت: مسابقات از طرح بالایی برخوردار بود و رقیبان برای رسیدن به المپیک نهایت تلاش خود را انجام و من توانستم در هر سه مرحله با زمان بسیار خوب سهمیه المپیک را کسب کنم.

وی در خاتمه از خانواده خود، مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان‌غربی و رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان ارومیه و رئیس هیات قایقرانی استان و شهرستان و از همه حامیان خود قدردانی کرد.

استقبال مسئولین ورزشی، ارومیه‌ای‌ها و خانواده از اولین بانوی المپیکی آذربایجان‌غربی

صبح امروز با حضور مسئولین ورزشی استان جمعی از شهروندان و خانواده او با حضور در فرودگاه بین‌المللی ارومیه از «فاطمه مجلل» قایقران المپیکی و «یاسمن حمزه‌پور» مربی او استقبال کردند.

به این ترتیب نام «فاطمه مجلل» در تاریخ ورزش استان آذربایجان‌غربی به عنوان اولین بانوی المپیکی تاریخ ورزش استان ثبت شد.

بیوگرافی اولین بانوی المپیکی ورزش آذربایجان‌غربی

«فاطمه مجلل» در ‎۵ مرداد سال ۱۳۸۱ در شهر ارومیه به دنیا آمد و به گفته خودش از سال ۹۸ بطور حرفه‌ای در رشته قایقرانی و در تیم‌های ملی حضور یافته و تا کنون دو مدال طلای قهرمانی آسیا، نقره بازی‌های آسیایی و برنز جایزه بزرگ روسیه را کسب کرده است.
او حضورش در رشته قایقرانی را به پیشنهاد مربی شنایش عنوان کرده است.

«یاسمن حمزه‌پور» مربی فاطمه مجلل نیز همواره در مسابقات مختلف همراه او بوده و یکی از عوامل درخشش او بوده است.

گزارش: سینا افشاریان

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898942

دیگر خبرها

  • پیام تبریک وزیر ورزش به مناسب قهرمانی ووشو
  • پیام تبریک وزیر ورزش به مناسب قهرمانی ملی‌پوشان ووشو
  • شهرداری کلنگ به دست؛ این بار نوبت یکی از قدیمی‌ترین بناهای هنری تهران است
  • استقبال ازنخستین بانوی المپیکی تاریخ ورزش آذربایجان‌غربی
  • هاشمی: امروز آرزوی دیرینه ورزش محقق شد / نسبت به سال گذشته، ۹۴ درصد رشد در افتتاح پروژه‌ها داشته‌ایم +فیلم
  • هاشمی: مراسم تجلیل از قهرمانان در سال ۱۴۰۲ با حضور رئیس جمهور برگزار خواهد شد/ نسبت به سال گذشته، ۹۴ درصد رشد در افتتاح پروژه‌ها داشته‌ایم
  • وزیر ورزش: هر فدراسیون باید اساسنامه تخصصی خود را داشته باشد/ ۱۲۰۰ میلیارد برای بازسازی آزادی
  • وزیر ورزش: ۵ درصد باقی مانده سهام استقلال و پرسپولیس در اختیار ماست که متعلق به پیشکسوتان است / فیلم
  • اولین سهمیه تاریخ ورزش بانوان آذربایجان‌غربی چگونه مطرح و به المپیک رسید / استقبال از بدو ورود به ارومیه
  • بازگشت تیم ملی قایقرانی مردان و زنان ایران به میهن