Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حکمی صادق عباسی شاهکوه را به عنوان مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت کشور منصوب کرد.

به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات و ارتباطات باشگاه خبرنگاران پویا؛ در متن حکم انتصاب صادق عباسی شاهکوه آمده است :

«جناب آقای دکتر صادق عباسی شاهکوه

بنا به پیشنهاد هیئت مدیره، به استناد ماده (22)‌ اساسنامه شرکت ارتباطات زیرساخت و نظر به شایستگی و تجارب ارزشمندتان در امور مدیریتی، به موجب این حکم جنابعالی را به‌مدت 2 سال به‌ سمت مدیرعامل شرکت‌ ارتباطات‌ زیرساخت منصوب‌ می‌کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مقتضی است ضمن پیشبرد امور جاری و اجرای وظایف مصرح در اساسنامه آن شرکت، سیاستها و اهداف کلان وزارتخانه، مستخرج از برنامه‌های دولت دوازدهم، قانون برنامه ششم توسعه کشور، اسناد بالادستی به ویژه سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی و مصوبات شورای عالی فضای مجازی، به شرح زیر در اولویت عمل قرار دهید:

- توسعه اقتصادی لایه هسته و تواناساز شبکه ملی اطلاعات جهت تأمین پهنای باند مناسب و باکیفیت درسطح سه کشور برتر منطقه بارعایت سند الزامات شبکه ملی اطلاعات.

- پایش، بازنگری، بهینه‌سازی، ارتقاء کیفیت، امنیت و توسعه شبکه و ارائه سرویسهای نوین متناسب با تقاضا با رعایت صیانت اجتماعی و فرهنگی و کاهش مدت زمان برقراری سرویسها و رعایت سطح خدمات درخواستی مشتریان جهت تحقق اهداف شبکه ملی اطلاعات و دولت الکترونیک.

- تدوین و اجرای برنامه‌ریزی مدیریت بحران(DRP) و اهتمام جدی به اصول پدافند غیرعامل در طراحی شبکه و ایجاد خط ارتباطی رزرو.

- مدیریت هزینه‌ها و داراییهای شرکت جهت افزایش بهره‌وری و تحقق هدف برنامه ششم توسعه کشور با رشد متوسط سالانه 5/6 درصدی بهره‌وری کل عوامل تولید (TFP).

- منطقی کردن تعرفه خدمات جهت افزایش حجم بازار مخابراتی کشور و تحقق هدف برنامه‌ششم توسعه‌کشور بارشد متوسط سالانه 4/19درصدی ارزش‌افزوده زیربخش مخابرات.

- رعایت اصول امنیت و حفظ حریم خصوصی و ملاک قراردادن منشور حقوق شهروندیدر شرکت به ویژه در مواجهه با مشتریان و مردم.

- آزادسازی فعالیتهای شرکت با حفظ حقوق حاکمیت و استفاده حداکثری از ظرفیت بخش خصوصی با اولویت واگذاری فعالیتها به مردم و فراهم آوردن زمینه مشارکت هرچه بیشتر بخش خصوصی.

- ملحوظ نمودن بررسیهای اقتصادی، فنی، اجتماعی، فرهنگی و زیست محیطی در اجرای پروژه‌ها.

- ارتقای سلامت نظام اداری، شفافیت مالی، بهبود دسترسی همگانی به اطلاعات، فراهم آوردن فرصت برابر، حفاظت از اموال دولتی و معیار قراردادن قانون در همه امور.

- ایجاد شرکتی استراتژیک محور و نوسازی ساختاری و مدیریتی و ارتقای فرهنگ سازمانی آن و تحقق و هوشمندسازی و اعمال اصل شایسته سالاری و بکارگیری هرچه بیشتر جوانان، زنان و شهروندان از اقوام و مذاهب در سطوح مدیریتی و کارشناسی.

امیداست با اتکال به قادر متعال در چارچوب اساسنامه شرکت و سیاست‌های کلی نظام در راستای سیاستهای این وزارت و تحقق اهداف دولت تدبیر و امید موفق و مؤید باشید.»

صادق عباسی شاهکوه دارای مدرک تحصیلی دکترای مخابرات- شبکه‌های نوری است و پیش از این معاون بررسیهای فنی و صدور پروانه سازمان تنظیم مقررات و مقررات رادیویی بوده است.

وی کارشناسی ارشد مهندسی برق-مخابرات را از دانشگاه شریف أخذ کرده و در سوابق شغلی وی آمده است :

- رییس پژوهشکده فناوری ارتباطات در مرکز تحقیقات مخابرات ایران از مرداد 1391 تا دی 1392

- پژوهشگر و مجری پروژه در مرکز تحقیقات مخابرات ایران از اردیبهشت 1390 تا تیر 1391

- معاون فنی و امور بین الملل / رییس مرکز امور بین‌الملل و مهندسی ارتباطات در سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از فروردین 1387 تا فروردین 1390

- مدیرگروه پژوهشی مخابرات نوری در مرکز تحقیقات مخابرات ایران از تیر 1386 تا خرداد 1387

- معاون اداره کل طرح و مهندسی انتقال در شرکت ارتباطات زیرساخت از فرودین 1384 تا خرداد 1386

- کارشناس حوزه معاونت توسعه و مهندسی در شرکت مخابرات ایران از آذر 1382 تا خرداد 1383

- کارشناس مسوول طراحی سیستم های فیبر نوری در شرکت ارتباطات زیرساخت از تیر 1383 تا اسفند 1383

- کارشناس ارزیابی و تجزیه و تحلیل شبکه مایکروویو کشور در شرکت مخابرات ایران از آبان 1372 تا اسفند 1377

انتهای پیام/

R1012122/P1012122/S7,86/CT47

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۷۸۱۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کارگاه بین‌المللی تئوری مخابرات با حمایت همراه اول

رییس مرکز تحقیق‌وتوسعه همراه اول در کارگاه بین‌المللی تئوری اطلاعات و مخابرات که با حمایت این اپراتور برگزار می‌شود، به تحلیل روندهای فنی و افق دید سیاست‌گذاران جهانی حوزه مخابرات پرداخت. - اخبار بازار -

به گزارش اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، دوازدهمین کارگاه بین المللی تئوری اطلاعات و مخابرات با حضور نظریه پردازان برجسته داخلی و بین المللی و با حمایت همراه اول از امروز چهارشنبه 12 لغایت 13 اردیبهشت 1403 در دانشگاه صنعتی شریف برگزار می شود که کاربرد اصلی آن گسترش مرزهای دانش در این حوزه است.

 

این رویداد که به شکل هیبرید و با ترکیبی از سخنرانان به صورت حضوری و مجازی برگزار می شود، دارای سخنرانانی در سطح جهانی، گفتگوهای عمومی و جلسات فنی در زمینه طیف متنوعی از موضوعات اساسی و کاربردی در تئوری ارتباطات و اطلاعات است.

 

سخنرانان کلیدی این کارگاه دو روزه (IWCIT 2024) که بر مسائل بنیادین در حوزه مخابرات و تئوری اطلاعات تمرکز دارد و کاربرد اصلی آن در راستای گسترش مرزهای دانش در این حوزه است، «مازیار میررحیمی از موسسه ملی تحقیقات علوم و فناوری دیجیتال فرانسه»، «سینِم کُلری از دانشگاه کوچ ترکیه»، «محمدتقی حاجی آقایی از دانشگاه مریلند» و «مروان دِبا از دانشگاه خلیفه امارات» هستند.

 

در روز نخست و افتتاحیه این کارگاه بین المللی، وحید شاه منصوری رییس مرکز تحقیق و توسعه همراه اول به عنوان یکی از سخنرانان کلیدی بخش صنعت به مرور توسعه نسل های فناوری تلفن همراه پرداخت و تمرکز خود را بر نسل های پنجم و ششم ارتباطی قرار داد.

 

شاه منصوری با تأکید بر اینکه پیش بینی روندها بر موفقیت 70 تا 80 درصدی 5G تا چشم انداز 2027 است، اظهار کرد: این کندی پیشرفت در حالی است که اتحادیه بین المللی مخابرات در نوامبر 2023 تحت IMT-2030، چارچوبی را برای توسعه استانداردها و فناوری های رابط رادیویی 6G منتشر کرد و بنابراین برای سالجاری انتظار حرکت به سمت 5.5G را از سمت اپراتورهای تلفن همراه داریم.

 

رییس مرکز تحقیق و توسعه همراه اول با اشاره به برخی شاخص ها نظیر سرویس بهتر، شبکه سریع تر و انعطاف پذیری بیشتر برای 6G عنوان کرد: در شرایطی که اپراتورها به کندی در توسعه 5G پیش می روند و دلایل اصلی این رفتار ناشی از هزینه های بالای سرمایه گذاری و کشش بازار (مشکلات اقتصادی سمت بازار) در این نسل است، اما سازمان توسعه استانداردهای مخابراتی 3GPP در انتشار نسخه 18 به نقش تأثیرگذار ارتباطات مبتنی بر ماهواره در 5G و 6G پرداخته است.

 

به گفته وی در این نسخه بر دسترسی ماهواره ای مبتنی بر باندهای فرکانسی بالای 10 گیگاهرتز برای سرویس دهی به سکوهای ثابت و متحرک اشاره شده و هدف از آن، بهینه سازی بیشتر عملکرد دسترسی ماهواره ای، پرداختن به باندهای جدید با الزامات قانونی خاص آنها و پشتیبانی از قابلیت ها و خدمات جدید با ادامه تکامل نسل های جدید ارتباطی است.

 

شاه منصوری در ادامه ضمن اشاره به برخی پروژه های تحقیقاتی نسل بعدی ارتباطات در مراکزی همچون Horizon Europe، SNS و NEXTG ALLIANCE، به تحلیل وضعیت پیشرفت در این عرصه و بیان برخی دیدگاه ها نسبت به فناوری نسل آینده مخصوصا در حوزه «فرکانس» که نیازمند باند تراهرتز است، پرداخت.

 

گفتنی است این کارگاه (Iran Workshop on Communication and Information Theory) با هدف توسعه و بسط دانش در زمینه های بنیادین تئوری اطلاعات و مخابرات و ارتقاء جایگاه علمی کشور در زمینه نظریه مخابرات و ایجاد بستر مناسب برای همکاری دانشگاه ها و مراکز پژوهشی کشور با مراکز معتبر جهانی در حال برگزاری است.

دیگر خبرها

  • برپایی کارگاه تئوری اطلاعات و مخابرات با حمایت همراه اول
  • برگزاری کارگاه بین‌المللی تئوری مخابرات با حمایت همراه اول
  • آماده باش مخابرات خوزستان در پی هشدار بارش سنگین و وقوع سیلاب احتمالی
  • اینترنت فورجی به قمر زمین می‌رود
  • شناسایی تجهیزات در خطر سیلاب خوزستان
  • بررسی توسعه روابط ایران و تانزانیا در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می‌رود
  • اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود
  • تامین زیرساخت‌های صادراتی مهمترین حلقه زنجیره ارزش