Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-28@11:15:26 GMT

همه شهروندان تهرانی در آلوده کردن آب سهیم هستند

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۸۱۷۰۲

همه شهروندان تهرانی در آلوده کردن آب سهیم هستند

به گزارش ایسکانیوز به نقل از ایسنا ناهید خداکرمی، درباره بازدیدش از نحوه آبیاری مزارع منطقه ۲۰ تهران، گفت: در گذشته آبیاری با آب فاضلاب در این منطقه رایج بود، اما در حال حاضر با اقداماتی که انجام شده بسیاری از این آب‌ها به کانال‌هایی هدایت شدند که دسترسی زارعین را به آب فاضلاب کاهش داده است.

وی با بیان اینکه در بالادست اتوبان آوینی معمولا آب بهتری نسبت به پایین دست آن وجود دارد، گفت: بر همین اساس در پایین دست اتوبان آوینی ممکن است دسترسی به آب کمتر باشد و بر همین اساس به نظر می‌رسد در برخی نقاط این منطقه از آب‌های بی‌کیفیت استفاده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته نه به طور مستقیم از آب فاضلاب، بلکه آبی مورد استفاده قرار می‌گیرد که ممکن است مسئله‌دار باشد. به همین دلیل ما با تیمی متشکل از متخصصین پایش آب، متخصصین آزمایشگاه و متخصصین آب و خاک به همراه شهردار منطقه ۲۰ بازدیدی از کانال‌های برداشت آب انجام دادیم. در عین حال در این بازدید نمونه‌گیری‌هایی از آب، خاک و محصولات به عمل آمده، انجام شد، کدگذاری کردیم و همزمان نمونه‌ها به دو آزمایشگاه ارسال شدند. در حال حاضر منتظریم تا هر دو آزمایشگاه نتایج را به ما ارائه دهند. اگر ببینیم که میزان مواد و فلزات سنگین مانند سرب و نیترات در آنها بالاست و مواد آلاینده‌ای مانند انگل یا مواد شیمیایی مضر دارند، حتما به مردم اطلاع رسانی می‌کنیم و به طور شفاف به مردم می‌گوییم که چه چیزی مصرف می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه همه شهروندان تهرانی در آلوده کردن آب سهیم هستند و البته همه مردم تهران می‌توانند از این آب آلوده آسیب ببینند، ادامه داد: بنابراین می‌طلبد که تک تک شهروندان نسبت به آبی که مصرف می‌کنند و زباله‌ای که ایجاد می‌کنند، حساس باشند و از سلامت‌شان دیده‌بانی کنند. از طرفی به مردم توصیه می‌کنم که زباله‌های ترشان را حتما ابتدا آبگیری کنند و سپس آنها را وارد کیسه‌های زباله کنند تا از تولید پساب و شیرابه‌ها جلوگیری شود. در عین حال هر کجا هم که دیدند زباله در معابر یا معابر آبی رها شده آن را جمع‌آوری کنند؛ چرا که همه ما باید شهر را خانه خود بدانیم.

خداکرمی با بیان اینکه اگر همه نسبت به آینده شهر حساس باشند، قطعا آب‌های فاضلاب به مزارع نخودهد رفت، گفت: نکته دیگری که باید مورد توجه قرار گیرد، بحث صنایعی است که بر سر راه‌آب‌ها قرار گرفته‌اند. بنابراین هر صنعتی که می‌بیند در آلوده کردن آب سهیم است، بداند که این آب به مزارع وارد می‌شود و خود و خانواده‌اش هم از این محصولات استفاده می‌کنند. بنابراین دلشان برای نسل آینده بتپد تا نسل آینده آسیب نبیند.

وی همچنین گفت: در عین حال اگر لایحه و طرحی در شهرداری مطرح شود تا بر اساس آن صنایع بتوانند مواد آلاینده تولیدی خود را طوری جمع‌آوری کنند که کسی آسیب نبیند، ما در شورای شهر نیز به آنها کمک می‌کنیم و از دولت و شهرداری درخواست می‌کنیم تا کمک کنند که صنایع آلاینده بتوانند مواد مضرشان را طوری جمع‌آوری و هدایت کنند تا حداقل وارد مسیر آب‌راه‌ها نشود.

خداکرمی با بیان اینکه ما بعد از بازدید منطقه ۲۰ برای پایش به "کن" خواهیم رفت، گفت: چرا که یک سری از فاضلاب‌ها به این مسیر هدایت می‌شوند. بنابراین در هر منطقه‌ای که ببینیم ارتفاع یا سطح منطقه به گونه‌ای است که می‌تواند فاضلاب‌های بالادست را به سمت خود هدایت کند، برای پایش به آنجا خواهیم رفت. به عنوان مثال در شهر ری یک اختلاف سطح ۴۰۰ متری داریم و مشخص است که یک سری از فاضلاب‌های زیرزمینی به آن سمت سوق داده می‌شوند و یا اصلا خود زباله‌های آن منطقه می‌توانند آسیب‌رسان باشند. بنابراین هرکجا ببینیم که ممکن است آب‌های زیرزمینی یا فاضلاب‌ها به آن مسیر نشت کند، حتما پایش خواهیم داشت.

وی ادامه داد: ما در ذیل کمیته سلامت شورای شهر کارگروهی را با عنوان پایش آب و غذا قرار دادیم که یکی از ماموریت‌های این کارگروه این است که هر کجا که آب و غذا تولید می‌شود و یا دسترسی به آنها وجود دارد را نظارت و پایش کنیم و با کمک سازمان‌هایی مانند آب و فاضلاب، وزارت بهداشت، محیط زیست و ... دست به دست هم دهیم تا مردم به آب و غذای سالم دسترسی داشته باشند.

رییس کمیته سلامت شورای شهر تهران، ری و تجریش در پاسخ به اینکه پایش مزارع کل شهر تهران چقدر زمان می‌برد، گفت: پایش شهر تهران به دلیل وسعتی که دارد کار سختی است، اما تقسیم‌بندی‌هایی در کارگروه‌های مختلف انجام دادیم و امیدواریم سرعت‌مان برای پایش تهران بیشتر شود. در دو ماه گذشته کارهای قبلی و چالش‌هایی که در کمیسیون توسط اعضای شورای شهر پنجم گزارش شده بود، بررسی کردیم و خودمان هم به ترتیب مناطق مختلف را رصد می‌کنیم و امیدواریم در مسیری حرکت کنیم تا قانون اجرا شود.

وی تاکید کرد که ما به طرح یا لایحه جدیدی نیاز نداریم، آنقدر قانون داریم و آنقدر اسناد بالادستی‌ ما را شفاف هدایت می‌کنند که اجرای همان‌ها در راستای مدیریت یکپارچه شهری، جلوگیری از دوباره کاری، موازی کاری و هدایت منابع و بودجه‌ها به سمت درست اهداف ما است.

وی در پاسخ به اینکه با چه ابزاری دستگاه‌های مرتبط را پای کار می‌آورید، گفت: ما از دستگاه‌های مختلف مانند سازمان محیط زیست دعوت کرده‌ایم و در شورا گزارش داده‌اند. در آینده وزارت بهداشت را هم دعوت می‌کنیم و سپس یک کارگروه مشترک ایجاد می‌کنیم تا وظایف هر یک از این سازمان‌ها را مشخص کرده، از موازی کاری جلوگیری کنیم و کاری کنیم که هر یک از سازمان‌ها نقش خود را به طور شفاف و مشخص انجام دهند.

خداکرمی با بیان اینکه تا کنون در بازدیدهایی که داشتیم خودمان هزینه کرده‌ایم، گفت: اما اگر ببینیم نیاز است که به صورت دوره‌ای این بازدیدها ادامه یابد، قطعا به صورت یک پروژه آن را به دانشگاه‌ها یا مراکز تحقیقاتی سفارش می‌دهیم.

وی تاکید کرد: به محض اینکه نتایج این بازدیدها آماده شوند، به طور شفاف به مردم اطلاع رسانی خواهیم کرد.
706

رییس کمیته سلامت شورای شهر تهران ناهید خداکرمی فاضلاب‌ زارعین اتوبان آوینی آلوده کردن آب

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۸۱۷۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری منطقه ۲ شیراز ظرفیت اقتصادی ویژه‌ای دارد

مدیریت شهری در دوازدهمین ایستگاه بازدید‌های نظارتی خود به شهرداری منطقه ۲ شیراز رسید. در بازدید نظارتی مدیریت شهری در شهرداری منطقه ۲ شیراز مطابق سلسله بازدید‌های پیشین که با هدف تکریم ارباب رجوع، خدمت‌رسانی بهتر و ایجاد امیدآفرینی انجام شد، میز خدمت مردمی، گفت‌وشنود با مدیران و کارکنان منطقه و جلسه بررسی مسائل به منظور رفع موانع و پیشبرد امور انجام گرفت.

رئیس شورای اسلامی شهر شیراز در این بازدید نظارتی اظهار کرد: شهرداری منطقه ۲ ویژگی خاص خود را دارد و علاوه بر نقاط قوت بسیار زیاد که قابل مقایسه با سایر مناطق نیست، این منطقه مسائل و مشکلات ویژه‌ای دارد که این موضوعات به بافت فرسوده و قدیمی بودن آن بر می‌گردد.

سید ابراهیم حسینی تصریح کرد: بخشی از این منطقه به عنوان شناسنامه شیراز است و ظرفیت اقتصادی ویژه‌ای دارد که در سایر مناطق نیست؛ از سوی دیگر با بخش‌های فرهنگی نیز این منطقه دارد و علاوه بر آن یک‌سوم دانشگاه فرهنگیان در این منطقه قرار دارد.

او با اشاره به اینکه شهرداری منطقه ۲ شیراز استعداد‌های خاص خود را دارد، ادامه داد: این درخواست را مطرح کردیم که معاونین شهردار شیراز بخش‌های مختلف آن را فعال کنند و آن را به شکوفایی برسانند.

رئیس شورای اسلامی شهر شیراز در خصوص عملکرد اجرایی شهرداری در این منطقه گفت: اقدامات مدنظر و قابل پیگیری که از سوی شهرداری و ناظر شورای اسلامی شهر در این منطقه صورت گرفته است، رضایت بخش بوده و پیشرفت منطقه صعودی است و رضایتمندی مردم از مجموعه اقدامات بسیار بالاست. 

حسینی ضمن قدردانی از شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر شیراز، شهردار منطقه و کارکنان و یاوران شورا این منطقه، خاطر نشان کرد: با اقداماتی که در دستور کار است، افق مناسبی را در این منطقه شاهد هستیم و امید است شاهد شکوفایی و پیشرفت در این منطقه باشیم؛ چراکه این منطقه مستعد بهترین ارائه خدمات است.

رفع مسائل شهروندان مناطق در دیدار‌های چهره به چهره 

 شهردار کلان‌شهر شیراز نیز اظهار کرد: دوازدهمین مرحله بازدید از مناطق و برگزاری میز خدمت در شهرداری منطقه ۲ شیراز بود که این میز خدمت به اتفاق رئیس، ناظر و تعدادی از اعضای شورای اسلامی شهر شیراز و همکاران شهرداری در حوزه ستادی و برخی از معاونین در این منطقه برگزار شد. 

محمدحسن اسدی افزود: یکی از اهداف اصلی بازدید و سرکشی از مناطق برگزاری میز خدمت با حضور شهروندان مناطق است که شهروندان منطقه ۲ به جهت رفع مسائل و مشکلات خود تقاضای برگزاری میز خدمت و گفتگو با مدیران شهری را داشتند.

او عنوان کرد: در این بازدید که با مراجعین و شهروندان ساکن در منطقه دیدار داشتیم، درخواست‌های آنها مورد بررسی قرار گرفت؛ ضمن اینکه مسائل و مشکلات یاوران شورای محلات نیز بررسی شد.

شهردار شیراز افزود: بر اساس مسائل مطرح شده، ارجاعات و دستورات لازم صادر شد.

اسدی بیان کرد: در ادامه دیدار مستقیم و بدون واسطه با همکارانم در منطقه ۲ داشتیم که خوشبختانه با روحیه خوب و با نشاطی مشغول به کار و خدمات‌رسانی به مردم بودند.

این مقام ارشد مدیریت شهری شیراز به ارائه گزارش عملکرد اقدامات انجام شده و برنامه‌های پیش رو توسط شهردار منطقه ۲ نیز اشاره کرد.

او گفت: عملکردها، مسائل، مشکلات و موضوعات گفته‌شده مورد بررسی قرار گرفت و راهکار‌های پیش رو تبیین شد. 

شهردار شیراز ضمن اظهار خرسندی از عملکرد شهرداری منطقه ۲ بیان کرد: جلسات بسیار خوبی از سال گذشته تاکنون به صورت مستمر توسط مدیریت ارشد شهری برگزار شده و از مزایای خوب این دیدارها، بی‌واسطه و چهره به چهره بودن آن است و که در وهله نخست باعث رضایتمندی مراجعین و شهروندان است و بعد از آن مشکلات همکاران خودمان به واسطه این دیدار‌ها به حداقل ممکن رسانده می‌شود.

استقبال شهروندان از میز‌های خدمت 

نایب رئیس شورای اسلامی شهر شیراز نیز در این بازدید تصریح کرد: در بازدید‌های انجام شده، استقبال بسیار خوبی از سوی مردم صورت گرفت و در این میز خدمت‌هایی که برگزار می‌شود، دیدار و گفتگوی بی واسطه مردم با اعضای شورا و مدیران شهری فراهم می‌شود.

محمدتقی تذروی خاطرنشان کرد: هدف از برگزاری چنین نشست‌هایی، ارتباط چهره به چهره با مردم است و در موضوعاتی که نیاز است شهردار شیراز دستورات را مستقیم اعلام کند، این اقدام صورت می‌گیرد تا مشکلات شهروندان حل و فصل شود. 

او اضافه کرد: در بسیاری از مواقع مردم با حضور خود در میز خدمت‌ها، بسیاری از مشکلات و موضوعات را اطلاع‌رسانی می‌کنند. 

عضو و ناظر شورای اسلامی شهر در شهرداری منطقه ۲ شیراز ضمن قدردانی از یاوران شورای این منطقه که مسائل و مشکلات را با شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر مطرح داشتند، گفت: مسائل و مشکلاتی که از سوی شهروندان در این منطقه مطرح می‌شود، یقینا در برنامه‌ریزی برای آینده و تخصیص بودجه، تاثیرگذار خواهد بود. 
 
تذروی همچنین با قدردانی از شهردار منطقه ۲ شیراز اضافه کرد: در اوایل این موضوع را شاهد بودیم که مراجعات مردمی بسیار زیاد بود، اما با دیدار چهره‌به. چهره و رفع مشکلات شهروندان در این منطقه، مراجعه شهروندان نسبت به گذشته بسیار کاهش یافته است و این موضوع نشان از اثرگذاری ارتباط مردمی بین مسئولین و مردم است.

مشارکت مردم در حوزه مدیریت شهری

نایب‌رئیس کمیسیون شهرسازی، معماری و هوشمند‌سازی شورای اسلامی شهر شیراز نیز در این بازدید اظهار کرد: نخستین میز خدمت در سال جاری در منطقه ۲ برگزار شد.

محمود صفایی ابراز امیدواری کرد: حضور شهردار شیراز و سایر مدیران شهرداری و رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر منجر به کاهش، رفع مشکلات و مسائل مطرح شده از سوی شهروندان این منطقه شود. 

او ادامه داد: شهروندان در این منطقه مسائل عمده‌ای مطرح کردند که اغلب موضوعات در خصوص زمین و تملکات بود. 

نایب‌رئیس کمیسیون شهرسازی، معماری و هوشمند‌سازی شورای اسلامی شهر شیراز اضافه کرد: برخی از یاوران شورای اسلامی شهر موضوع خدمات زیربنایی را در محلات خود مطرح کردند و دستورات لازم از سوی شهردار شیراز و رئیس شورای اسلامی شهر شیراز ابلاغ شد. 

صفایی خاطرنشان کرد: برخی از مشکلات شهروندان در این میز خدمت رفع شد و برخی از مسائل دیگر مقرر شد در جلساتی که در شهرداری و شورای اسلامی شهر شیراز برگزار می‌شود، پیگیری شود. 

او ابراز امیدواری کرد: همچون سال گذشته جلسات میز خدمت به صورت مستمر با حضور مدیران شهری و مردم برگزار شود تا علاوه بر رفع مشکلات شهروندان، مشارکت مردم در حوزه مدیریت شهری تداوم یابد.

ضرورت نگاه ویژه مدیریت شهری به شهرداری منطقه ۲ شیراز 

رئیس کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شهر شیراز نیز در دوازدهمین بازدید نظارتی با حضور در شهرداری منطقه ۲ شیراز اظهار کرد: این منطقه یکی از مناطقی است که بیشترین تعداد محلات محروم را دارد و در سطح محلات برای احصا و رفع مشکلات همواره از یاوران شورا و رابطین و ظرفیت آنها استفاده شد و کار محرومیت‌زدایی در این منطقه از محلات از مردم محله برای مردم محله اولویت‌بندی می‌شود. 

سیده مریم حسینی افزود: نیاز است از سوی مدیریت شهری به صورت ویژه به این منطقه نگاه شود و این موضوع با درنظر گرفتن بودجه و کارمندانی که دغدغه رفع مشکلات مردم را دارند مدنظر است.

او خاطرنشان کرد: کارمندان شهرداری منطقه ۲ در این منطقه همواره معتقد هستند نهایت رأفت قانونی در برخورد با شهروندان در این منطقه صورت می‌گیرد تا مشکلات آنها رفع شود و این اقدام به معنای نگاه یک شهروند به شهروند دیگر نه نگاه یک مسئول به یک شهروند است. 

رئیس کمیته محرومیت زدایی شورای اسلامی شهر شیراز ابراز امیدواری کرد: با تنوع فعالیت‌هایی که در این منطقه صورت می‌گیرد روزبه‌روز در رفع محرومیت برای مردم این منطقه گام‌های بیشتری برداریم.

ایجاد پرچم سومین حرم اهل‌بیت (ع) در شهرداری منطقه ۲ شیراز

شهردار منطقه ۲ شیراز نیز در این بازدید نظارتی از دیدار چهره به چهره شهردار کلان‌شهر و رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر شیراز با مردم شریف این منطقه خبر داد.

محمد مقدس‌زاده گفت: این بازدید منجر به تسهیل در تصمیم‌گیری‌های مثبت و تأثیرگذار در جهت احصای نیاز‌های مردم و ایجاد انگیزه و نشاط اجتماعی و امیدآفرینی در بین مردم شد.

او اظهار کرد: در شهرداری منطقه ۲ ظرفیت‌های مختلف فرهنگی، سرمایه‌گذاری، اقتصادی، عمرانی، خدمات شهری و زیست محیطی وجود دارد.

شهردار منطقه ۲ شیراز با اشاره به ظرفیت مذهبی این منطقه بیان کرد: اقدامات خوبی در این راستا انجام که برای نخستین بار پرچم سومین حرم اهل‌بیت علیهم السلام طراحی، قرارداد آن منعقد و در حال اجراست.

مقدس‌زاده با توجه به ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری عنوان کرد: قراردادی به اعتبار ۱۴۰۰ میلیارد تومان جهت اجرای پروژه بنکداران در نقطه‌ای کم‌برخوردار تعریف، طراحی و قرارداد منعقد شد. 

او با توجه به پهنا و وسعت منطقه ۲ گفت: از میدان امام حسین (ع) تا پل شهدای نیروی دریایی در کمربندی، پروژه‌های متفاوتی از قبیل ساماندهی بولوار خلیج فارس، پروژه آبش خاتون با زیرساخت‌های گردشگری در چهارراه دفاع مقدس و ساماندهی خیابان لطفعلی‌خان زند از معابر کهن شهر شیراز در دستور کار شهرداری منطقه ۲ قرار گرفته است.

شهردار منطقه ۲ شیراز گفت: در راستای اجرای پروژه‌های بزرگ توسط این منطقه با مصوبه شورای اسلامی شهر شیراز، بولوار ۴۵ متری محراب جهت تأمین دسترسی و اتصال بلوار مدرس به کمربندی با دارابودن زیرگذر زیرسطحی در دستور کار قرار گرفته است.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • ۱۳۵ چاه غیرمجاز در کرمانشاه مسدود شد
  • بهسازی معابر اراک برای افزایش رفاه شهروندان آغاز شد
  • کارواش های منطقه یک تهران زیر ذره بین بازرسان
  • تخلیه فضولات حیوانی رودخانه روستای همای علیا را آلوده کرد + فیلم و تصاویر
  • شهرداری منطقه ۲ شیراز ظرفیت اقتصادی ویژه‌ای دارد
  • هجوم ملخ ها به مزارع روستای لندی منطقه میانکوه
  • ۱۵ اخطاریه دفع غیربهداشتی فاضلاب خانگی در سراوان صادر شد
  • اطلاعیه قطع آب در هفتکل 
  • تهرانی‌ها در این دو منطقه بیشتر تصادف می‌کنند
  • غریب‌آبادی: آمریکا صلاحیت ورود به عرصه حقوق بشر ندارد