Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای شهر قزوین گفت: در راستای افزایش سرانه مطالعه شهرداری قزوین نیم درصد از درآمد خود به کتابخانه‌ها تخصیص دهد.

مهدیه سادات قافله‌باشی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قزوین درباره ضرورت و اهمیت افزایش سرانه مطالعه در قزوین اظهار داشت: افزایش سرانه مطالعه در هر جامعه‌ای یکی از شاخص‌های مهم توسعه یافتگی‌ است چرا که این موضوع سبب افزایش سطح اطلاعات و آگاهی جامعه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بسیاری از آسیب‌های اجتماعی ناشی از نا آگاهی مردم و فقر فرهنگی است که همه اینها از کاستی مطالعه و پرداختن بیش از اندازه به فضای مجازی با قصد تفریح و سرگرمی است.

این عضو شورای شهر با اشاره به اینکه فضای مجازی مزایا و معایبی دارد عنوان کرد: فضای مجازی هم به عنوان یک رسانه است، ولی استفاده نادرست از آن می‌تواند بسیار مخرب، وقت‌گیر و ناکارآمد باشد.

قافله‌باشی افزایش سرانه مطالعه را یکی از موضوعات بسیار مهم برای شورای شهر دانست و تصریح کرد: افزایش سرانه مطالعه برای شورای شهر بسیار مهم است و شورای شهر وظیفه دارد در این زمینه گام بردارد، بنابراین شهرداری قزوین باید نیم درصد از درآمد خود به کتابخانه‌ها تخصیص دهد.

وی با بیان اینکه می‌توان در این زمینه از طرح‌هایی خلاقانه استفاده کرد گفت: برای تحقق این مهم می‌توانیم طرح‌هایی خلاقانه در مراکز عمومی و بوستان‌ها اجرا کنیم و کیوسک‌هایی (دکه) را به عنوان ایستگاه مطالعه در سطح شهر مستقر کنیم.

این عضو شورای شهر خاطرنشان کرد: همچنین یکی از موضوعاتی که می‌توانیم در قزوین اجرا کنیم، طرح نذر کتاب است که باید بررسی شود.

قافله‌باشی اظهار داشت: از آنجایی که قزوین نامزد پایتخت فرهنگی کتاب کشور نیز هست، از مخاطبان و رسانه‌ها می‌خواهیم اگر طرح خلاقانه‌ای در این بخش دارند، به مجموعه مدیریت شهری ارائه دهند، همچنین از شهرداری می‌خواهم به این بخش مهم ورود پیدا کند.

انتهای پیام/

R41364/P1357/S6,63/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۷۶۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصالحه ۳۴ هزار پرونده در شورای حل اختلاف قزوین

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین؛ حجت الاسلام حیدری در این خصوص اظهار کرد: در حال حاضر ۱۷۳ شعبه شورای حل اختلاف در ۱۹ حوزه قضایی دایر می‌باشد که از این تعداد ۸۹ شعبه در شهر‌ها و ۸۴ شعبه نیز در روستا‌ها فعالیت دارند.
وی اضافه کرد: از ۹۷ هزار و ۲۵۳ فقره پرونده وارده در سال گذشته به شورا‌های حل اختلاف استان، تعداد ۹۶ هزار و ۸۶۱ فقره پرونده مختومه و مورد رسیدگی قرار گرفته شده است.
حجت الاسلام حیدری نسبت مصالحه در پرونده‌های قابل صلح و سازش شورا‌های حل اختلاف استان را ۵۱ درصد اعلام کرد و افزود: طی سال گذشته ۳۴ هزار و ۶۵۵ فقره پرونده با میانجیگری شورا‌های حل اختلاف منجر به صلح و سازش شده و از مراجعات افراد به محاکم و دادسرا‌ها جلوگیری بعمل آمده است.
این مقام قضایی بیان کرد: درسال ۱۴۰۲ بالغ بر ۹۴ درصد از اوراق قضایی شورا‌های حل اختلاف به صورت الکترونیکی به مخاطبین ابلاغ گردیده، که علاوه بر کاهش زمان رسیدگی باعث تسریع در انجام امور قضایی، صرفه جویی در وقت و هزینه و رضایتمندی مراجعین شده است.
رئیس مرکز توسعه حل اختلاف دادگستری استان قزوین گفت: تحقق صلح سازش در پرونده‌ها و کاهش اطاله دادرسی از مهم‌ترین اولویت‌های ما در سال جاری است.

دیگر خبرها

  • افزایش ۳.۶ برابری سرانه بودجه شهرداری استان
  • میانه ظرفیت ایجاد و احداث کتابخانه مرکزی را دارد
  • کمک ۳ میلیاردی شورای شهر قزوین برای بازسازی مهد قرآن کریم
  • شهرداری قزوین پاسخگوی مکاتبات شورا درباره جذب نیروی غیرقانونی باشد
  • ماموستا رستمی: فضای کتابخوانی در استان کردستان تقویت شود
  • سرانه ۱۰ میلیون تومانی بودجه عمرانی شهرداری قم
  • مصالحه ۳۴ هزار پرونده در شورای حل اختلاف قزوین
  • تحقق ۷۹ درصدی درآمد شهرداری قم در فروردین
  • چالشی به نام سرانه مطالعه در ایلام/ کتاب همچنان مغفول است
  • رتقای سرانه مطالعه از مهم‌ترین راهکار‌های کاهش آسیب‌های اجتماعی