Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه وبویراحمد با مقایسه دانشگاه فرهنگیان با سایر دانشگاه ها،پرداخت و گفت:سایر دانشگاهها آینده ای مبهم برای دانشجویان خود رقم می زنند و بعضا علومی که به دانشجویان آموزش می دهند برای زندگی آنان نافع نمی باشد اما دانشجویان دانشگاه فرهنگیان در آینده نقش مهمی در تربیت انسانها ایفا می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح زاگرس  آیت الله سید شرف الدین ملک حسینی ظهر امروز در دیدار با معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه فرهنگیان کشور ضمن خیر مقدم به حجت الاسلام عابدی به اهداف دانشگاه فرهنگیان اشاره کرد و اظهار کرد: دانشگاه فرهنگیان نسبت به بقیه دانشگاهها جایگاه ویژه ای دارد که تاسیس  این دانشگاه اتفاق میمون و مبارکی می باشد که برای تحقق اهداف آن باید سایر دانشگاه ها نیز به کمک آن بیایند.

آیت الله ملک حسینی با مقایسه دانشگاه فرهنگیان با سایر دانشگاه ها، وجود آینده ای روشن برای دانشجو معلمان را از ویژگی های ممتاز این دانشگاه برشمرد و و خاطرنشان کرد: سایر دانشگاهها آینده ای مبهم برای دانشجویان خود رقم می زنند و بعضا علومی که به دانشجویان آموزش می دهند برای زندگی آنان نافع نمی باشد اما دانشجویان دانشگاه فرهنگیان در آینده نقش مهمی در تربیت انسانها ایفا می کنند.

وی گفت: مراکز تربیت معلم دارای امتیازاتی بودند که به حول قوه الهی با تبدیل شدن این مراکز به دانشگاه آن امتیازات به حداکثر برسد.

نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه وبویراحمد اهمیت دانشجو معلمان را در پرورش و به کرامت رساندن انسان معرفی کردند و با اشاره به دوره مهارت های معلمی افزود: این دوره ها باید به گونه ای باشد که افرادی که دارای انگیزه معلمی نیستند از ورودشان جلوگیری به عمل آید.

رسالت دانشگاه فرهنگیان تربیت سرمایه انسانی است

معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه فرهنگیان کشور نیز در این دیدار دانشگاه فرهنگیان را متعلق به کل نظام دانست و گفت: رسالت دانشگاه فرهنگیان تربیت سرمایه انسانی است و از این جهت که در تربیت و پرورش دانش آموزان به عنوان آینده سازان ایران اسلامی نقش کلیدی دارند بسیار حائز اهمیت است.

حجت الاسلام و المسلمین عین الله عابدی دانشگاه فرهنگیان را در سال پنجم تاسیس خود دارای 100 پردیس و مرکز دانستند که با تجمیع هایی که صورت گرفته ساختار دانشگاهی پیدا کرده است.

وی یکی از چالش های بزرگ پیش روی دانشگاه را بازنشستگی قریب به 400 هزار نفر در آموزش و پرورش دانستند در حالی که دانشگاه فرهنگیان با احتساب مهارت آموزان ماده 28 تنها قادر به تزریق 110 هزار نیرو است.

معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه فرهنگیان کشور افزود: 5 هزار استاد در این دانشگاه  فعالیت می کنند که از این تعداد یکهزار نفر اعضای هیئت علمی و ۴ هزار نفر اساتید مدعو هستند.

حجت الاسلام و المسلمین عابدی در پایان کمبود فضای فیزیکی دانشگاه فرهنگیان در استان را یاداور شد و  اظهار امیدواری کرد با رهنمودها و حمایتهای نماینده ولی فقیه در استان  خیرین برای ایجاد دانشگاه فرهنگیانی با محیط فیزیکی جدید کمک کنند.

سرپرست دانشگاه فرهنگیان استان کهگیلویه وبویراحمد نیز در این دیدار گفت: رهنمودهای عالمانه نماینده ولی فقیه در استان  همواره چراغ  روشنی برای ارتقاء کیفی فعالیتهای دانشگاه فرهنگیان است.

نوروز هاشمی از حمایت های حضرت آیت الله ملک حسینی از دانشگاه فرهنگیان استان تشکر وقدردانی کرد و ابراز امیدواری کرد این دانشگاه بتواند دانشجو معلمانی با انگیزه‌های اسلامی، دینی، ملی و انقلابی در تراز جمهوری اسلامی تربیت  کند.

مسائل فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فرهنگیان کهگیلویه و بویراحمد با حضور معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه فرهنگیان کشور بررسی شد.

معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه فرهنگیان کشوردر این سفر ضمن دیدار با حضرت آیت الله ملک حسینی نماینده ولی فقیه در استان و مدیرکل آموزش وپرورش استان از خوابگاه های پردیس کوثر و شهید ایزدپناه بازدید و ضمن گفت و گو با دانشجویان از نزدیک در جریان مسائل و خواسته های دانشجویان قرار گرفتند.

همچنین در این سفر یک روزه معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه فرهنگیان کشور ضمن دیدار با اساتید و کارکنان دانشگاه فرهنگیان با خانواده دانشجو معلم صابر ابراهیمی وفا که در مسیر بازگشت از کربلا دچار سانحه تصادف شده بود دیدار کرد.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۸۳۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تربیت نیروی ماهر در گرو ارتباط دانشگاه و صنعت

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال‌وبختیاری با اشاره به ارتباط صنعت و دانشگاه گفت: دانشگاه زمانی می‌تواند نیروی مهارتی را تربیت کند که در کنار دانشگاه، صنعت هم حضور داشته باشد ‌و این دو هم‌افزای یکدیگر باشند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحال‌وبختیاری، محمد مومنی امروز _دوشنبه، دهم اردیبهشت_ در نشست خبری، اظهار کرد: دانشگاه فنی‌حرفه‌ای قدمت پنجاه ساله دارد و از سال ۱۳۶۵ با یک مرکز با نام آموزشگاه فنی در چهارمحال‌وبختیاری آغاز به کار کرده است و در حال حاضر شش مرکز فنی و حرفه‌ای با سه هزار دانشجو در حال فعالیت است.

وی با بیان اینکه با توجه به مهارت محور بودن دانشگاه فنی ۴۰ درصد دروس عملی و ۶۰ درصد علمی است، افزود: ۳۸ رشته محل از جمله ۱۹ رشته کاردانی و ۱۹ رشته کارشناس در این دانشگاه وجود دارد و دانش‌آموزان فارغ‌التحصیل مدارس فنی و حرفه‌ای و کار دانش اکثریت دانشجویان این دانشگاه را تشکیل می‌دهند.

مهارت محوری ماموریت ویژه دانشگاه فنی حرفه‌ای

رئیس دانشگاه فنی حرفه‌ای چهارمحال‌وبختیاری با بیان این‌که مهارت محوری یک از ماموریت‌های ویژه‌ای این دانشگاه محسوب می‌شود، تصریح کرد: مسئولیت این دانشگاه از سال ۱۳۹۰ از آموزش‌وپرورش به وزارت علوم منتقل شد و در حال حاضر وظیفه اصلی تربیت نیروی کار و تکنسین کارآمد و دارای مهارت برای کشور و صعنت است.

مومنی ادامه داد: امروز به دو دلیل کشور نیازمند تربیت نیروی ماهر است، اول آن‌که باتوجه به زیرساخت‌های کشور جهش لازم در تولید شکل گیرد و دوم با توجه به فشارهای اقتصادی بر کشور، کالاهای مور نیاز کشور تولید شود.

وی با اشاره به ارتباط صنعت و دانشگاه تاکید کرد: زمانی دانشگاه می‌تواند نیروی مهارتی را تربیت کند که در کنار دانشگاه صنعت هم حضور داشته باشد و این دو هم‌افزا یکدیگر باشند.

رئیس دانشگاه فنی حرفه‌ای چهارمحال‌وبختیاری ادامه داد: ایجاد نمایشگاه‌های دائمی و موقت و تفاهم با صنایع مختلف و معرفی محصولات دانشجویان دانشگاه فنی از جمله برنامه‌هایی است که این دانشگاه در راستای افزایش مهارت‌آفرینی در دستور کار دارد.

برگزاری نمایشگاه دستاوردهای دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه‌ای

مومنی گفت: در همین راستا امسال به واسطه پنجاهمین سال تاسیس دانشگاه هفتمین نمایشگاه دستاوردهای دانشجویان و دومین نمایشگاه کار از تاریخ ۱۶ تا ۱۹ اردیبهشت با شعار «فردای بهتر از امروز» برگزار خواهد شد.

وی اضافه کرد: در این نمایشگاه از صنایع مختلف دعوت شده و دستاوردهای دانشجویان به آن‌ها معرفی می‌شود، سعی شده در همین رابطه هم تفاهم‌نامه‌هایی به وجود آید؛ همچنین محصولات و دستاوردهای دانشجویان که قابلیت تولید انبوه داشته باشند به پارک علم و فناوری معرفی خواهند شد.

رئیس دانشگاه فنی حرفه‌ای چهارمحال‌وبختیاری ادامه داد: بازید دانش‌آموزان از این نمایشگاه و اجرای رویدادها و کلاس‌های آموزشی از دیگر اهداف این نمایشگاه است.

وی عنوان کرد: تعامل صنعت و دانشگاه می‌تواند زمینه‌ساز انعقاد قرارداد میان بخش‌های صنعتی و دانشگاه‌ها به‌صورت دوطرفه جهت رفع نیازهای صنعت و دانشگاه شود و می‌تواند شامل موارد زیادی مانند تامین و آموزش نیروی انسانی ماهر در صنعت، کمک در امور تحقیقاتی صنایع با ایجاد فرصت‌های مطالعاتی شود و همچنین برپایی رویدادهای مشترک کار با بخش صنعت می‌تواند موجب ایجاد کنسرسیوم‌ها و مشارکت‌هایی شوند که نیازهای آموزشی را احصا و مرتفع کنند.

کد خبر 749003

دیگر خبرها

  • پردیس های فرهنگیان خراسان جنوبی تبدیل به دانشگاه می شود
  • احداث ۵ دهکده جامع ورزشی/ جذب نخبگان در دانشگاه فرهنگیان
  • تاسیس ۳۱ دانشگاه فرهنگیان مجزا با چه تدبیری انجام می‌شود!
  • تربیت نیروی ماهر در گرو ارتباط دانشگاه و صنعت
  • خراسان رضوی، رتبه دوم کشور در جذب نخبگان به دانشگاه فرهنگیان
  • فرافکنی دانشگاه‌ها درباره نقش خود در تعلیم و تربیت اجتماعی/ اثرگذاری اساتید و تشکل‌ها محدود است
  • حمایت دانشجویان دانشگاه شهید مقصودی همدان از دانشجویان آمریکایی
  • تجمع دانشجویان دانشگاه فرهنگیان در حمایت از دانشجویان آمریکایی
  • تجمع دانشجویان دانشگاه فرهنگیان در حمایت از دانشجویان آزادیخواه
  • تجمع دانشگاه فرهنگیان در حمایت از دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین