Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-30@08:36:16 GMT

تعطیلی واحدهای بیشتر تولید در راه است

تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۹۰۴۴۰

تعطیلی واحدهای بیشتر تولید در راه است

نماینده سابق کارفرمایان در شورای عالی کار با اشاره به اینکه عدم حمایت از واحدهای تولیدی و قاچاق کالا و واردات بی رویه باعث بیکاری کارگران است گفت: در صورتی که رویه واردات به همین روال ادامه یابد در آینده نزدیک بخشی از واحدهای تولیدی تعطیل خواهد شد.

محمودنجفی سهی، نماینده سابق کارفرمایان در شورای عالی کار در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، درباره وضعیت بیکاری در واحدهای تولیدی گفت: تا زمانی که مشکل رکود در بین واحدهای تولیدی حل نشود بیکاری همچنان باقی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با طرح های موردی اشتغال در کشور رونق نمی گیرد. یک درصد بسیار کمی ممکن است طرح های وزارت کار بتواند نقش موثری در رونق تولید داشته باشد.

این فعال کارفرمایی با بیان اینکه هیچگاه تولید داخلی مورد حمایت قرار نمی گیرد اظهار داشت: فعالان بازار لوازم یدکی کشور طی مذاکراتی با چین، قطعه هایی را برای خودروهایی که 70 درصد ساخت داخل دارد وارد می کنند. این مسئله ناشی از عدم حمایت دولت از تولید داخلی است. این موضوع به معنی بیکاری کارگران ایرانی است. در حال حاضر 70 درصد پژو405 و پراید تولید داخلی است ، اما تأکید دارند که این خودروها باید از چرخه خارج و ماشین های جدید جایگزین شود، این در حالی است که ماشین های جایگزین چیزی جز خودروهای چینی وارداتی نیست. در حال حاضر خودروسازی ها علی رغم تأکیدات دولت برای اولویت دهی با ظرفیت داخلی اما در قراردادهای خود با شرکت های مختلف با کمترین میزان ظرفیت برای کشور کار می کنند.

نجفی سهی با بیان اینکه سیاست گذاری ها برای حمایت از تولید داخلی مفید نیست گفت: با سیاست گذاری هایی که این روزها در واحدهای صنعتی و صنعت خودرو داریم در آینده نزدیک بیکاری واحدهای قطعه سازی را پیش رو خواهیم داشت.

نماینده سابق کارفرمایان در شورای عالی کار با تأکید بر اینکه برای مبارزه با بیکاری ارائه جدی برای مقابله با قاچاق و حمایت جدی از تولید داخلی نیاز است گفت:در حال حاضر با ترکیه تعرفه ترجیحی امضا کردیم. در حال حاضر بخشی از قطعاتی که در بازار استفاده می شود از ترکیه وارد می شود،در حال حاضر با 40 درصد از ترکیه قطعه وارد می شود که این میزان تعرفه قابل رقابت با کالای داخلی نیست. چرا که تعرفه ها پایین و هزینه های تولید در کشور بالا است.

وی افزود:در حال حاضر هزینه های تولید برای یک کارفرما مقرون به صرفه نیست. به همین دلیل زمانی که از کار او حمایت نشود کارفرما مجبور به کم کردن ظرفیت کار خود و بیکاری نیروی کار می شود. مواد اولیه تولید داخل طی چند وقت اخیر با نوسان قیمت دلار به شدت افزایش یافته است. ما مواد اولیه را به قیمت ارزان به واحدهای پتروشیمی می دهیم آن ها فروش خود را با دلار مقایسه می کنند و به همین دلیل قیمت ها بدون دلیل افزایش می یابد. شب گذشته اخبارهایی را شنیدم مبنی بر اینکه به خاطر گران شدن مواد اولیه و نرخ دلار بازار بورس رونق گرفته است. این خبر تنها برای عده ای از مردم خوشحال کننده است و برای بخش عظیمی ناراحت کننده است.

انتهای پیام/

R1012189/P1361/S7,78,82/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۹۰۴۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید هیئت هرمزگانی از نمایشگاه صنعت پلاستیک چین

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان از بازدید تولیدکنندگان هرمزگانی از نمایشگاه صنعت پلاستیک چین خبرداد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، عادل شهرزاد معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان در حاشیه بازدید از نمایشگاه بین‌المللی لاستیک و پلاستیک در کشور چین اظهار داشت: دستاورد بازدید از نمایشگاه‌های تخصصی خارجی، افزایش سطح تعاملات و روزآمدن شدن و بهره‌گیری از فناوری‌های نوین در تولیدات صنایع کوچک و بزرگ استان خواهد بود چراکه یکی از سیاست‌های استان توسعه واحدهای پایین دستی با استقرار در شهرک‌های صنعتی و حمایت از این واحدهای صنعتی است.

شهرزاد با اشاره به 7 ناحیه صنعتی راه‌اندازی شده در سال گذشته‌ افزود: آشنایی تولید کنندگان و صنعتگران با تجهیزات و ماشین‌آلات جدید در محیط‌های نمایشگاهی بین‌المللی می‌تواند در ارتقاء کیفیت تولیدات و افزایش سطح صادرات مؤثر باشد که تسهیلات تکمیلی تبصره 18 برای تجهیز واحد‌های تولیدی به ماشین آلات به روز و مورد نیاز واحدهای تولیدی درنظر گرفته شده است.

وی رونق بخشی به شهرک‌ها و نواحی صنعتی را جزء سیاست‌های اقتصادی استان برشمرد و افزود: در بازدیدی که از نمایشگاه لاستیک و پلاستیک انجام شد مذاکرات دوجانبه بیشتری بین تولیدکنندگان شکل گرفت که در توسعه تولیدات فعلی و ایجاد صنایع جدید در راستای تکمیل زنجیره ارزش و ایجاد اشتغال پایدار اثربخش خواهد بود.

گفتنی است هیئت تجاری و اقتصادی استان هرمزگان بااستقبال گرم سرکنسول در فرودگاه شانگهای، وارد کشور چین شده و در اولین و دومین روز از سفر هیات تجاری، مذاکرات دوجانبه تولیدکنندگان هرمزگانی با طرف چینی در حوزه‌های مختلف بویژه تولید قطعات بتنی و متدهای سبک ساختمانی، توسعه واحدهای پتروپلاستیک، تولید آب معدنی و تولید پلاستوفوم صورت پذیرفت همچنین نمایشگاه بین‌المللی صنعت لاستیک و پلاستیک (CHINA PLUST) کشور چین نیز در شهر شانگهای مورد بازدید هیئت تجاری قرار گرفت.

انتهای پیام/864/.

دیگر خبرها

  • ۲ هزار و ۱۵۱ واحد تولیدی در سال ۱۴۰۲ احیا شدند
  • حمایت قضایی از تولید/ جلوگیری از بیکاری ۱۹۱ هزار ‌کارگر
  • حمایت دستگاه قضائی از کار و کارگر/ ۲ هزار و ۱۵۱ واحد تولیدی در سال ۱۴۰۲ احیا شد
  • حمایت دستگاه قضایی از کار و کارگر/ ۲ هزار و ۱۵۱ واحد تولیدی در سال ۱۴۰۲ احیا شد
  • جلوگیری از تعطیلی ۲ هزار واحد تولیدی و بیکاری ۱۹۸ هزار نیروی کار
  • برترین واحدهای تولیدی استان در جشنواره امتنان معرفی شدند
  • برخوار شهرستانی با کمترین نرخ بیکاری در استان
  • نرخ بیکاری در قزوین به ۴.۷ درصد کاهش یافت
  • نرخ‌ بیکاری اصفهان تک رقمی شد
  • بازدید هیئت هرمزگانی از نمایشگاه صنعت پلاستیک چین