Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-29@22:48:46 GMT

جلسه ویژه بانک‌ها برای کمک به زلزله‌زدگان

تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۹۳۹۳۱

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز؛ فردا (دوشنبه) مجموعه بانک‌های دولتی و خصوصی با حضور قائم مقام بانک مرکزی و برخی معاونان این بانک جلسه‌ای را تشکیل خواهند داد که در آن موضوع کمک به زلزله زدگان مناطق غربی کشور مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد.

در حالی در روزهای گذشته سیاست‌هایی در بانک مرکزی و هیات وزیران برای تسهیلات‌دهی با سود پایین و شرایط ویژه به زلزله زدگان مصوب شد که به زودی با تعیین سازوکارهای لازم در دستور کار شبکه بانکی قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که بنابر گفته جمشیدی، دبیر کانون بانک‌های خصوصی قرار است در جلسه فردا موضوعاتی در زمینه نحوه کمک‌رسانی به آسیب دیدگان مورد بررسی قرار گیرد که در کنار شرایط پرداخت تسهیلات موضوع اصلی این خواهد بود که بانک‌ها بتوانند برای ساخت‌وساز نیز وارد شود.

آن طور که دبیر کانون بانک‌های خصوصی اعلام کرد برخی بانک‌ها تصمیماتی برای ایجاد طرح‌های عمرانی تخریب شده و یا مکان‌های عمومی مورد استفاده این هموطنان دارد به گونه‌ای که احتمالا ساخت‌وساز مدرسه یا خانه بهداشت یا امثال آن از سوی بانک‌ها در این مناطق انجام خواهد شد.

او با اشاره به این که در کنار پرداخت تسهیلات باید اقدامات بلندمدت نیز انجام شود و بانک‌ها به این موضوع وارد خواهند شد، گفت‌ که نباید در این شرایط به گونه‌ای برخورد کرد که تنها در ابتدای امر اعلام شود که قرار است کارهایی انجام شده، اما در ادامه در انجام آن سستی وجود داشته باشد، چرا که به هر حال هموطنان در مناطق زلزله زده نیازمند کمک‌های بیشتر و ایجاد شرایطی مناسب برای محل زندگی خود هستند که در این باره نیز قرار است تصمیمی بگیریم که بتوانیم بخشی الزامات آنها را فراهم کنیم.

اما در جریان زلزله هفته گذشته در مناطق غربی به ویژه در کرمانشاه در کنار کمک‌هایی که هر یک از بانک‌ها به طور نقدی و غیرنقدی با توجه به امکانات خود در اختیار این مناطق قرار دارند، هیات وزیران در مصوبه‌ای از محل منابع بانکی و بودجه‌ای تسهیلاتی را برای این بخش‌ها اختصاص داد.

طبق آخرین اقدامات بانک مرکزی حدود ۷۶۷ میلیارد تومان تسهیلات بانکی ارزان قیمت را برای پرداخت از سوی هفت بانک عامل مصوب کرد. بانک‌های ملی، سپه، ملت، تجارت، صادرات، مسکن و کشاورزی که عمدتا دولتی هستند موظف به ارائه‌ی این تسهیلات شدند. این وام‌ها با سود و کارمزد چهار درصد در مناطق روستایی و پنج درصد در مناطق شهری توسط بانک‌هایی تعیین شده به آسیب دیدگان استان کرمانشاه پرداخت خواهد شد. البته اعطای تسهیلات صرفا با معرفی متقاضی از سوی بنیاد مسکن انجام می‌شود.

بانک مرکزی اعلام کرده که در پرداخت تسهیلات ارزان قیمت به مناطق زلزله زده بدهی‌ احتمالی آسیب دیدگان به بانک‌ها و یا چک‌های برگشتی آنها مانع پرداخت تسهیلات نیست. این درحالی است که با مصوبه کمیسیون اعتباری بانک مرکزی بانک‌ها مکلف شدند نسبت به امحال دو ساله تسهیلات دریافتی افراد آسیب دیده تا دو سال قبل از زلزله اقدام کنند.

در کنار تسهیلاتی که شبکه بانکی پرداخت خواهد کرد هیات وزیران مصوب کرد که از محل منابع بودجه نیز حدود ۲۸۱ میلیارد تومان در قالب کمک‌های بلاعوض از سوی سازمان برنامه و بودجه پرداخت شود.

منبع: ایسنا

401

قائم مقام بانک مرکزی بانک مرکزی زلزله کرمانشاه تسهیلات بانک چک

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۹۳۹۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده مجلس: پرداخت وام در کشور به کلی تعطیل شده

آفتاب‌‌نیوز :

جلال محمودزاده، نماینده مهاباد در مجلس با اشاره به تعیین تکلیف وضعیت تسهیلات در سال جدید و اینکه آیا با وجود عدم تصویب بودجه و نهایی شدن برنامه هفتم افزایش‌ها در آن اعمال می‌شود، به ایلنا گفت: در این مساله سردرگمی در بحث وام ازدواج و فرزندآوری وجود دارد، البته افزایش آن تصویب شد، اما معمولا در ابتدای سال بانک‌ها اعتبارات لازم برای پرداخت آن را دریافت نکرده‌اند و در نتیجه از پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج استنکاف می‌ورزند.

وی ادامه داد: البته این موضوع شامل انواع دیگر تسهیلات بانکی هم می‌شود و به کلی پرداخت وام در کشور تعطیل شده است، برای بخش تولید مشاهده می‌کنید که نرخ سود تسهیلات از ۱۸ درصد به ۲۳% رسید و ۵% افزایش پیدا کرد. از سوی دیگر مردم برای تامین هزینه‌های اولیه زندگی مانند رهن منزل استیجاری نیاز به حمایت و دریافت وام دارند که در حال حاضر بانک‌ها حاضر به همکاری نیستند و باید هرچه زودتر برای این وضعیت چاره‌اندیشی شود.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • موفقیت بانک ملی ایران در جذب سرمایه اجتماعی با پرداخت تسهیلات خرد
  • اعطای بیش از 21 هزار فقره تسهیلات قرض الحسنه بانک ملی ایران به متقاضیان
  • بانک مرکزی:۹۱ درصد از متقاضیان مسکن قرارداد امضا کردند
  • نماینده مجلس: پرداخت وام در کشور به کلی تعطیل شده
  • اعطای ۲۱ هزار فقره وام قرض الحسنه بانک ملی ایران در ۱ ماه
  • تقدیر از بانک مسکن برای پرداخت تسهیلات ساخت
  • تشکیل هیئت ویژه نظارت در پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • تشکیل هیات ویژه نظارت در پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • سطح اعتبار سنجی تسهیلات خرد دقیق‌تر می‌شود+ فیلم
  • پرداخت ۱۱۷ همت تسهیلات بدون ضامن