Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام احد آزادیخواه نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با اشاره به جلسه غیرعلنی امروز مجلس، گفت: در این جلسه مشکلات سازمان تامین اجتماعی با حضور رئیس این سازمان،‌وزیر کار و مرکز پژوهش‌های مجلس مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وی افزود: در این باره مرکز پژوهش‌ها گزارش مفصلی از شرایط صندوق تامین اجتماعی ارائه کرد و رئیس کمیسیون اجتماعی و رئیس سامان تامین اجتماعی و وزیر کار در ادامه گزارش‌های خود را ارائه کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: مرکز پژوهش‌های مجلس در گزارش خود عنوان کرد که مدیریت سازمان تامین اجتماعی با چالش‌های جدی مواجه است و به عنوان نمونه در 4 سال گذشته 6 نفر به عنوان مدیر شستا جابجا شدند و مدیریت‌های کوتاه مدت و عجولانه و عزل و نصب‌های اشتباه باعث شده  این سازمان با چالش جدی مواجه شود و همچنین در این گزارش بدون اشاره به نام دولت عنوان شد که در یکی از دولت‌ها 8 مدیر در شستا تغییر کردند.

آزادیخواه خاطرنشان کرد: همچنین عبدالرضا مصری نماینده مردم کرمانشاه عنوان کرد که به ازای هر 22 نفر پرداخت کننده حق بیمه یک نفر باید دریافت کننده حق بازنشستگی باشد که در کشور ما به ازای هر 5.4 نفر پرداخت کننده، یک نفر دریافت کننده است و این به معنای خسارت بین و آشکار است که این مشکل باید حل شود.

وی افزود: رئیس سازمان تامین اجتماعی در این جلسه عنوان کرد که دولت بدهی زیادی به صندوق تامین اجتماعی دارد و تاکنون آن را نیز پرداخت نکرده است.

نماینده مردم ملایر در مجلس اظهار داشت: علی ربیعی وزیر کار نیز در این جلسه مطالبی را ارائه کرد که البته حرف خاصی نزد و پیشنهاداتی ارائه کرد که این پیشنهادات سازنده نبود.

آزادیخواه خاطرنشان کرد: در این جلسه همچنین رئیس مجلس عنوان کرد که شرکت‌های کوچک شستا که زیان‌آور است فروخته شود و سازمان تامین اجتماعی خود را تا این حد گسترده نکند.

وی افزود: در نهایت وزیر کار موظف شد که این موضوع را در دولت مورد رسیدگی و پیگیری قرار دهد.

نماینده مردم ملایر در پایان گفت: جمع‌بندی جلسه امروز این بود که سازمان تامین اجتماعی با مشکلات و چالش‌های جدی مواجه است و هم در بحث منابع مشکل دارد و هم در بخش نوع مصارف با مشکلاتی مواجه است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۰۷۴۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد کم سابقه خبرگزاری دولت از مرکز پژوهش‌های مجلس

به گزارش تابناک اقتصادی؛ ایرنا خبرگزاری دولت در مطلبی با عنوان «خروج مرکز پژوهش‌های مجلس از ریل پژوهش» نوشت: مرکز پژوهش‌های مجلس به عنوان بازوی تحقیقی خانه ملت، وظیفه تهیه گزارش‌های کارشناسی و ارائه مشورت‌ جهت اطلاع نمایندگان مجلس را بر عهده دارد تا آنها بر مبنای اطلاعات دقیق‌ و کارشناسی، اقدام به تصمیم‌گیری در مورد جزئیات لوایح و طرح‌ها بکنند.

به همین دلیل در دو دهه اخیر مرکز پژوهش‌های مجلس به محل فعالیت نخبگان و کارشناسان ارشد کشور تبدیل شده بود و گزارش‌های آن نیز از اتقان علمی مناسبی برخوردار بود. انتقال مدیران و کارشناسان مرکز پژوهش‌های مجلس به جایگاه‌های حساس مدیریتی خصوصا در دولت سیزدهم، به علت سطح مناسب کارشناسی این افراد بود که پیش از این در مرکز پژوهش‌ها مشغول به کار شده بودند.

با این حال، در دو سال گذشته شاهد تغییر رویکرد مرکز پژوهش‌های مجلس از یک نهاد مطالعاتی به مرکزی برای فعالیت‌های رسانه‌ای هستیم. گزارش‌های جهت‌دار این مرکز که در ادامه به نمونه‌هایی از آن اشاره می‌شود، بازوی پژوهشی مجلس را به یک رسانه سیاسی البته با کارکردی مطابق میل رسانه‌های ضدانقلاب تبدیل کرده است. نکته مهم آن است که گردانندگان مرکز پژوهش‌های مجلس شاید به دنبال انتقاد از دولت باشند، اما خروجی کار آنها تهیه خوراک برای رسانه‌های ضدانقلاب بوده است.

ترامپ‌هراسی

بابک نگاهداری رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس اواخر سال گذشته در یک سخنرانی به نوعی سخن گفت که گویا با آمدن ترامپ در دولت آمریکا، اوضاع ایران آشفته خواهد شد. البته این اظهارنظر ناپخته آنقدر واکنش منفی داشت که وی مجبور به ارائه توضیحاتی در این زمینه شد.

 

دیگر خبرها

  • اعضای کابینه سیزدهم در حاشیه جلسه دولت چه گفتند؟
  • اختلاف‌ نظر مجلس و دولت؛ دلار چند؟
  • افزایش حقوق بازنشستگان قطعی شد؟ /پاسخ سخنگوی دولت
  • شاکری: تامین اجتماعی آمار بیمه کارگران ساختمانی را شفاف ارائه دهد + فیلم
  • دانشگاهیان برای رفع نیازهای پژوهشی شهرداری اصفهان مشارکت کنند
  • «شهرگاه» تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست
  • لحظه به لحظه از صحن علنی مجلس / لایحه برنامه هفتم پیشرفت اصلاح شد
  • بازدید مدیران عالی وزارت تعاون و سازمان تامین اجتماعی از غرفه بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو
  • پاسخ خبرگزاری مجلس به گزارش‌ها درباره مرکز پژوهش‌ها
  • انتقاد کم سابقه خبرگزاری دولت از مرکز پژوهش‌های مجلس