Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-28@21:17:17 GMT

چی بخریم چی نخریم ؟ / راهنمای خرید چتر + قیمت

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۱۲۳۸۲

چی بخریم چی نخریم ؟ / راهنمای خرید چتر + قیمت

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی ایسکانیوز، با آغاز فصل پاییز و زمستان، شروع بارش باران در کنار این که لباس های تابستانی جای خود را به لباس های گرم می دهند، وجود یک چتر نیز برای محافظت در برابر باران و برف ضروری به نظر می رسد.

اگر چه در نگاه اول خرید یک چتر کار ساده ای به نظر می رسد اما رعایت چند نکته موجب می شود که از این وسیله چند سال استفاده نمایید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر اساس این گزارش چترهای عصایی و چترهای تاشو دو نمونه موجود برای انتخاب چتر‌ها در بازار هستند. هر کدام از این چترها را می‌توان از دست فروش کنار خیابان تا فروشگاه‌های سطح شهر و فروشگاه های اینترنتی خریداری کرد. برای خرید چترهای تاشو باید از ۱۵ هزار تومان به بالا هزینه کنید. این هزینه رابطه مستقیمی ‌با فنرهای فلزی و پارچه به کار رفته برای چتر دارد. هر چه کیفیت آن‌ها بهتر باشد، به قیمت بالاتری به فروش می‌رسد.

چترهای عصایی اما کمی ‌گران‌تر هستند. این چترها را می‌توانید از ۵۰ هزار تومان به بالا خریداری کنید. قبل از پرداخت هزینه چند بار چتر را باز و بسته کنید تا از نرم بودن فنرها خیالتان راحت باشد. همچنین به جنس پارچه و دوخت‌هایی که فنر‌ها را به آن متصل کرده توجه بیشتری نشان دهید و هر چه فنرها محکم‌تر باشد احتمال خراب شدن آن‌ها کمتر است.

اگر قصد خرید یک چتر مناسب برای کودک خود را دارید، پیشنهاد ما چتر های کودک با طرح های فانتزی است. برای خرید یک چتر کودک با کیفیت مناسب حداقل باید ۳۵ هزار تومان هزینه کنید.

همچنین اگر قصد خرید یک چتر با قیمت مناسب را دارید که به نسبت کیفیت خوبی هم داشته باشد، چتر "شوان" با قیمت ۲۰ هزار تومان گزینه مناسبی است.

البته با توجه به کیفیت چتر "فری ریجن" با قیمت ۳۹ هزار تومان می‌تواند گزینه بعدی برای انتخاب چتر برای روزهای بارانی باشد.

اگر قیمت برای شما مهم نباشد، چتر طرح رنگارنگ و چتر واته که قیمت هر دو حدود ۴۹ هزار تومان است، می توانند در لیست انتخاب های شما قرار بگیرند.

همچنین اگر شما از آن دسته افرادی هستید که در کنار کیفیت، برند نیز برای شما دارای اهمیت است، می‌توانید برخی از چترهای برند را با قیمت ۷۵ هزار تومان به بالا تهیه کنید.

گفتنی است چتر "جی هوی" با قیمت ۸۵ هزار تومان و چتر لکسون نیز با قیمت ۱۹۹ هزار تومان در بازار به فروش میرسد که باید برای تهیه این مدل از چترها چند برابر قیمت یک چتر معمولی هزینه کرد.

نکات مهم در انتخاب چتر

1) سعی کنید جنس چتری که می‌خرید از پلی‌استر باشد، چون پلی‌استر هم سبک‌تر است و هم زودتر خشک می‌شود.

2) چتری بگیرید که کاور داشته باشد. کاور هم باعث مرتب بودن چتر می‌شود و هم در مواقعی که مجبورید چترتان را خیس ببندید و توی کیفتان بگذارید، از خیس شدن وسایلتان جلوگیری می‌کند.

3) موقع خرید چتر حواستان به فلزی بودن دسته و اتصالات آن باشد. اتصالات پلاستیکی زودتر می‌شکنند.

4) بعد از هر بار استفاده از چتر، آن را به صورت باز روی زمین بگذارید تا کاملا خشک شود. خیس جمع کردن و نگه داشتن چتر، عمرش را کوتاه می‌کند.

403

چتر فصل سرما فانتزی کودکان برند روزهای بارانی خیس کاور اتصالات فنری پلی استر

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۱۲۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت بازار ملک در تهران / دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!

به گزارش صدای ایران از ایسنا، فروردین امسال توقع مدنظر دلالان از بازار مسکن شهر تهران برآورده نشد. آن‌طور که واسطه‌های ملکی می‌گویند گروهی از متقاضیان سرمایه‌گذاری در بازار ملک که به شکل سنتی از نیمه دوم فروردین فعالیت خود را به منظور ارزیابی وضعیت این بازار آغاز می‌کنند با این برآورد که بازار مسکن در سال جاری ظرفیت رشد چندانی در مقایسه با بازار‌های رقیب ندارد از خرید ملک منصرف شدند.

در حال حاضر تقاضای سرمایه‌گذاری در بازار مسکن کاهش محسوسی در مقایسه با سال‌های گذشته دارد. با این حال به گفته مشاوران املاک، عده‌ای از بخر و بفروش‌ها فایل‌های زیر قیمت را در مناطق شمالی تهران خریداری و با سود بیش از نرخ تورم، آپارتمان مدنظر را فایل می‌کنند.

تقاضای مصرفی خرید مسکن نیز پس از رشد‌هایی که از اواخر سال ۱۳۹۶ آغاز شد و ادامه یافت به نوعی از بازار حذف شده است. با این اوصاف به نظر می‌رسد بازار ملک در اردیبهشت کم‌رونق‌تر از مدت مشابه سال گذشته باشد.

دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!

فروردین سال گذشته تعداد معاملات آپارتمان‌های مسکونی در پایتخت ۱۷۵۷ فقره بود. اردیبهشت نیز ۴۳۵۹ فقره خرید و فروش آپارتمان در تهران انجام شد. اسفند ۱۴۰۲ این تعداد ۶۱۷۹ فقره بود.

درخصوص قیمت نیز طبق اعلام بانک مرکزی، میانگین قیمت هر متر مربع مسکن شهر تهران در فروردین و اردیبهشت پارسال به ترتیب ۶۶.۴ میلیون و ۷۵.۳ میلیون تومان بود. این رقم تا پایان سال به ۸۱.۴ میلیون تومان رسید که در مقایسه با اسفند سال قبل از آن ۲۴.۸ درصد رشد یافت.



با توجه به تورم عمومی حدود ۴۰ درصد و رشد حدود ۲۴ درصدی قیمت مسکن در پایتخت ارزیابی کارشناسان و فعالان بازار مسکن این است که این بازار از ظرفیت لازم برای رشد برخوردار نیست.

یکی از مشاوران املاک فعال در منطقه ۱ تهران درخصوص وضعیت بازار ملک در اردیبهشت گفت: بازار مسکن بی‌مشتری است. با وجود آن‌که در مناطق شمالی تهران بعضا میزان افزایش قیمت آپارتمان با نرخ دلار سنجیده می‌شود امسال میزان رشد آن به اندازه بازار ارز نبوده است. قیمت‌های پیشنهادی تقریبا ۱۰ تا ۱۵ درصد نسبت به اسفند بالا رفته، اما خریدار وجود ندارد.

وی افزود: در منطقه ۱ میزان خرید و فروش، قیمت را تعیین نمی‌کند بلکه دلالان به منطقه قیمت می‌دهند. یک سری سرمایه‌گذار، واحد‌ها را خریداری می‌کنند و اجاره هم نمی‌دهند. برای آن‌که مالیات خانه خالی مشمولشان نشود مثل ماشین، آپارتمان را با سند وکالتی واگذار می‌کنند. بخر و بفروش‌ها بین خودشان معامله می‌کنند ولی سند نمی‌زنند.

یکی از واسطه‌های ملکی در جنوب شرق تهران نیز گفت: با آمدن سال جدید، قیمت ملک مقداری تغییر کرد ولی تعداد مشتری تغییر چندانی نکرد. البته رکود به شدت پارسال نیست. در دفتر ما تقریبا هفته‌ای یک مبایعه‌نامه (خرید و فروش) امضا می‌شود، اما این‌طور نیست که بگوییم بازار رونق گرفته است. نرخ‌های اعلامی مالکان هم ۱۰ تا ۱۵ درصد تغییر کرده ولی هنوز تثبیت نشده است.

دیگر خبرها

  • راهنمای خرید کتاب 504 + معرفی و دانلود 504
  • وضعیت بازار ملک در تهران / دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!
  • با کمتر از ۱۰۰ میلیون تومان صاحب خودرو شوید!
  • آپارتمان‌های تهران بدون مشتری ماند؛ قیمت مسکن متری چند؟
  • خرید بیش از ۵۶۰ هزار تن گندم در خوزستان
  • دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!
  • جعبه آماده ۵۰ عددی از کجا بخریم
  • راهنمای تشخیص کالای اصل از تقلبی | کدام کالاها بیشتر در معرض تقلب هستند؟
  • چاپ جعبه مقوایی اختصاصی در تیراژ بالا از کجا بخریم
  • راهنمای خرید انواع بوته گرافیتی و شمش روی