Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-29@18:10:42 GMT

۸۴۰۰ نفر زیر پوشش آموزش های طرح ملی خادم قرار گرفتند

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۱۳۲۱۹

۸۴۰۰ نفر زیر پوشش آموزش های طرح ملی خادم قرار گرفتند

معاون آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر خراسان شمالی با اشاره به اینکه از سال گذشته اجرای طرح ملی خادم به منظور آشنایی هموطنان برای آشنایی به منظور مقابله با مخاطرات طبیعی و انسان ساخت در دستور کار جمعیت هلال احمر کشور قرار گرفته است، اعلام کرد: طی سال جاری در سطح استان هشت هزار و 400 نفر تحت پوشش آموزش های این طرح قرار گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصر اترک، سعید مهری، معاون آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر خراسان شمالی در این باره اظهار کرد: با توجه به اینکه بسیاری از هموطنان برای کسب آموزش های لازم به منظور مواجه صحیح با مخاطرات بلایای طبیعی ( سیل، زلزله، طوفان و رعد و برق ) و مخاطرات انسان ساخت ( آتش سوزی، حوادث رانندگی، آلودگی هوا و انفجارات ) به نهاد جمعیت هلال احمر مراجعه نمی کنند، بنابراین از سال گذشته اجرای طرح ملی خادم برای ارائه آموزش ها به هموطنان در دستور کار جمعیت هلال احمر در دستور کار قرار گرفته است.

مهری با بیان اینکه در راستای اجرای این طرح، نیروهای جمعیت هلال احمر به درب منازل مراجعه می کنند و به مدت پنج تا هفت دقیقه خانواده ها را با مخاطراتی که ممکن است آنها را تهدید کنند، توضیح می دهند و بروشورهایی را به منظور آشنایی بیشتر با مخاطرات و روش های صحیح مقابله با آنها در اختیار آنان قرار می دهند، افزود: پس از اینکه گام نخست از این آشنا سازی انجام شد، سپس آنان برای آموزش دوره های کمک های اولیه به نهاد جمعیت هلال احمر دعوت می شوند.

وی همچنین افزود: دوره نخست از آموزش های طرح ملی خادم حتی در مساجد و مدارس نیز ارائه می شوند.

وی در ادامه با اعلام اینکه در سال گذشته در سطح دو شهر بجنورد و اسفراین دو هزار و 126 نفر و در مهر ماه سال جاری نیز هشت هزار و 400 نفر از جمعیت استان تحت پوشش آموزش های طرح ملی خادم قرار گرفتند، تصریح کرد: پس از وقوع زلزله 5.7 ریشتری خراسان شمالی و 7.3 ریشتری کرمانشاه، استقبال مردم از این دوره های آموزشی بسیار زیاد شده است.

وی همچنین خاطر نشان کرد: در این دوره آموزشی چگونگی حفظ و پناه معلولان در مخاطرات نیز آموزش داده می شود.

معاون آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر خراسان شمالی در بخشی دیگر از سخن خود ارائه به آموزش های دوره کمک های اولیه جمعیت هلال احمر استان به گروه های هدف نیز اشاره کرد و گفت: این دوره های آموزشی به صورت حضوری، نیمه حضوری، غیر حضوری و پایه داوطلبی برگزار می شوند.

وی گفت: این دوره های آموزشی شامل آشنایی با روش های مواجه با مصدوم ( ارزیابی وضعیت سلامت جسمانی مصدوم، سطح هوشیاری مصدوم، ریکاوری مصدوم، احیای قلبی و ریوی مصدوم ، خفگی ها، انجام پانسمان ها، بانداژها، آتل بندی ها، مسمومیت ها، سوختگی ها، فوریت های پزشکی همچنین آشنایی برای مواجه با مخاطرات بلایای طبیعی و انسان ساخت می شوند.

وی اعلام کرد: در سال گذشته 427 دوره کمک های اولیه برای آموزش 19 هزار و 161 نفر و در نیمه نخست سال جاری نیز 156 دوره کمک های اولیه برای آموزش چهار هزار و 317 نفر برگزار شد که کارکنان دولت، داوطلبان و دانشجویان استان در این دوره های آموزشی حضور داشتند.

معاون آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر خراسان شمالی خاطر نشان کرد: مدت دوره های آموزشی کمک های اولیه برای دوره حضوری 22 ساعت، برای دوره نیمه حضوری 15 ساعت و برای دوره غیر حضوری هشت ساعت است.

مهری افزود: دوره های غیر حضوری از طریق سایت اینترنتی خادم و گذراندن دوره هشت ساعت در پایگاه جمعیت هلال احمر انجام می شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۱۳۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶ روستای شهرستان درمیان آبرسانی می شود

به گزارش خبرنگار مهر، صبح دوشنبه طی مراسمی مراسم کلنگ‌زنی و آغاز عملیات پروژه آبرسانی به ۶ روستای شهرستان درمیان به همت خیرین جمعیت هلال احمر استان تهران ظهر امروز در این شهرستان برگزار شد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان‌های تهران و خراسان‌جنوبی، معاون سیاسی و امنیتی استاندار خراسان جنوبی، فرماندار درمیان و مسؤولان شهرستان و تعدادی از خیرین و حامیان جمعیت هلال احمر استان تهران میهمانان این مراسم بودند.

حامیان و خیرین جمعیت هلال احمر استان تهران در بدو ورود به شهرستان درمیان، از پایگاه امداد و نجات شهرستان بازدید کردند.

میهمانان مراسم سپس برای کلنگ زنی و آغاز عملیات پروژه آبرسانی به روستاهای محروم شهرستان درمیان به روستای قیک سفر کردند.

گفتنی است؛ خیرین در طرح نذر ملی خدمت، با همکاری جمعیت هلال احمر استان تهران ۲۹۷ انشعاب لوله آب را برای ۶ روستای محروم شهرستان درمیان تهیه و تحویل داده‌اند.

کد خبر 6092073

دیگر خبرها

  • برگزاری دوره تربیت مربی کد ۳ هلال‌احمر اصفهان به میزبانی شهرستان نایین
  • ۶ روستای شهرستان درمیان آبرسانی می شود
  • مفقود شدن ۲ نفر در سمیرم
  • امدادرسانی هلال‌احمر به ۱۳ استان در سیل و آب‌گرفتگی
  • فعالیت‌های جمعیت هلال احمر اردبیل در مسیر رشد قرار دارد
  • فعالیت‌های جمعیت هلال احمر استان اردبیل در مسیر رشد قرار دارد
  • ۲۰ هزار جوان قمی عضو جمعیت هلال‌احمر هستند
  • امدادرسانی به ۵۱۱ نفر در سیل خراسان جنوبی
  • امدادرسانی به بیش از ۳۰۰۰ نفر در سیل و آب‌گرفتگی ۱۲ استان
  • امدادرسانی به بیش از ۳۰۰۰ نفر در سیل و آبگرفتگی ۱۲ استان