Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید و نظارت بر اجرای سیاست های کلی اصل 44، در مجلس شورای اسلامی از بررسی شرایط اعطای تسهیلات به طرح های دارای توجیه اقتصادی از سوی بانک های عامل خبر داد.

به گزارش ایرنا، حمیدرضا فولادگر با اشاره به جزییات نشست امروز- دوشنبه- کمیسیون ویژه تولید ملی گفت: الحاق دو ماده به قانون رفع موانع تولید موضوع مورد بررسی امروز این کمیسیون بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به بررسی طرح نمایندگان در خصوص ارایه تسهیلات بانکی با شرایط بهتر به تولیدکنندگان افزود: در این جلسه مقرر شد تسهیلاتی که در کارگروه های تسهیل و رفع موانع استانی با حضور نمایندگان بانک ها تصویب می شود، راحت تر به دست تولیدکنندگان برسد.
فولادگر ادامه داد: دراین نشست مقرر شد پس از ارایه تسهیلات به تولیدکننده واقعی محل هزینه کرد منابع وام نیز رصد شود تا در جای دیگر هزینه نشود و تنها در طرح هایی که توجیه اقتصادی آنها تایید شده مصرف شوند.
این نماینده مردم در مجلس دهم، با اشاره به دستورکار دیگر کمیسیون اظهار داشت: بررسی وضعیت صندوق های حمایتی توسعه کشاورزی نیز دیگر دستورکار این کمیسیون بود تا این صندوق ها نیز بتوانند مانند بانک های عامل به پرداخت تسهیلات و کمک های فنی و مالی اقدام کنند.
مهرداد بائوج لاهوتی نیز در این نشست بیان کرد: در این جلسه ادامه بررسی طرح یک فوریتی الحاق دو ماده به قانون رفع موانع تولید در دستور کار قرار داشت.
نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: با تصویب نهایی الحاقیه مذکور کارگروهی در استان ها به ریاست استاندارد تشکیل می شود که در جلسات این کارگروه طرح هایی که دارای توجیه اقتصادی باشند و به تصویب برسند بانک های عامل مکلف به پرداخت تسهیلات به آن ها می شوند.
لاهوتی افزود: اگر بانک های عامل از پرداخت تسهیلات به طرح های دارای توجیه اقتصادی که به تصویب رسیده اند سرباز زنند به طورحتم دچار تخلف شده و به دستگاه های مربوطه از جمله بانک مرکزی معرفی خواهند شد.
این نماینده مردم در مجلس دهم، با بیان اینکه از دیگر موارد مورد بررسی در این جلسه درخصوص تسهیلات گیرندگان بوده است، گفت: در صورتی که تسهیلات اعطایی از سوی افراد در جایی غیر از محل ذکر شده خرج شود این نیز تخلف بوده و با محرومیت 5 ساله تسهیلات گیرنده از همه بانک ها همراه خواهد شد.
به گزارش خانه ملت، عضو هیات رئیسه کمیسیون ویژه حمایت از تولید و نظارت بر اجرای سیاست های کلی اصل 44، ادامه داد: در پایان این جلسه مقرر شد اعضای کارگروه تسهیل رفع موانع تولید هفته آتی در این کمیسیون مشخص شوند.
سیام*3061*شبس*1613*تنظیم: میترا بلندقامتی*انتشار: عبدالله غفاری

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۱۸۹۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده مجلس: پرداخت وام در کشور به کلی تعطیل شده است

نماینده مردم مهاباد گفت: مردم برای تامین هزینه‌های اولیه زندگی مانند رهن منزل استیجاری نیاز به حمایت و دریافت وام دارند که در حال حاضر بانک‌ها حاضر به همکاری نیستند و باید هرچه زودتر برای این وضعیت چاره‌اندیشی شود.

به گزارش ایلنا، جلال محمودزاده نماینده مردم مهاباد در مجلس با اشاره به تعیین تکلیف وضعیت تسهیلات در سال جدید و اینکه آیا با وجودعدم تصویب بودجه و نهایی شدن برنامه هفتم افزایش‌ها در آن اعمال می‌شود، به ایلنا گفت: در این مساله سردرگمی در بحث وام ازدواج و فرزندآوری وجود دارد، البته افزایش آن تصویب شد، اما معمولا در ابتدای سال بانک‌ها اعتبارات لازم برای پرداخت آن را دریافت نکرده‌اند و در نتیجه از پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج استنکاف می‌ورزند.

وی ادامه داد: البته این موضوع شامل انواع دیگر تسهیلات بانکی هم می‌شود و به کلی پرداخت وام در کشور تعطیل شده است، برای بخش تولید مشاهده می‌کنید که نرخ سود تسهیلات از ۱۸ درصد به ۲۳٪ رسید و ۵٪ افزایش پیدا کرد. از سوی دیگر مردم برای تامین هزینه‌های اولیه زندگی مانند رهن منزل استیجاری نیاز به حمایت و دریافت وام دارند که در حال حاضر بانک‌ها حاضر به همکاری نیستند و باید هرچه زودتر برای این وضعیت چاره‌اندیشی شود.

دیگر خبرها

  • چرا عمده مردم از دریافت وام بانکی محروم اند؟/سو استفاده بانک ها
  • نماینده مجلس: پرداخت وام در کشور به کلی تعطیل شده است
  • اعطای بیش از 21 هزار فقره تسهیلات قرض الحسنه بانک ملی ایران به متقاضیان
  • نماینده مجلس: پرداخت وام در کشور به کلی تعطیل شده
  • اعطای ۲۱ هزار فقره وام قرض الحسنه بانک ملی ایران در ۱ ماه
  • فرزین برای ارائه گزارش عملکرد منابع و مصارف نظام بانکی در سال ۱۴۰۲ به کمیسیون اقتصادی می رود
  • بدهی ابر بدهکاران بانکی؛ بیش از ۷۰ درصد پایه پولی کشور
  • برای اولین بار قرار است «جداول بودجه» در صحن مجلس بررسی شود
  • مسدود شدن مسیر‌های انحراف در تسهیلات تولید با برات الکترونیکی
  • تذکر کمیسیون اصل نود به ۴ دستگاه برای پیوستن به سامانه اعتبارسنجی