Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@22:18:06 GMT

۵۰ درصد دختران فراری در قم بومی نیستند

تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۲۰۹۱۲

۵۰ درصد دختران فراری در قم بومی نیستند

قم - مدیرکل بهزیستی استان قم گفت: نیمی از دختران فراری و زنان آسیب دیده که تحت پوشش بهزیستی در قم قرار می‌گیرند٬ بومی نیستند.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا سلیقه در جلسه شامگاه دوشنبه شورای اسلامی شهر قم اظهار داشت: سازمان بهزیستی یک سازمان فرهنگی، اجتماعی و حمایتی است.

وی افزود: در گذشته سازمان بهزیستی بیشتر حمایتی دیده می‌شد اما الان بعد فرهنگی و اجتماعی پر رنگ تر شده ست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل بهزیستی استان قم ابراز کرد: در حال حاضر ۱۵۰ فعالیت برای سازمان در بحث‌های توانبخشی، اجتماعی و پیشگیری برای ما تعریف شده است.

وی با اشاره به وجود ۲۲ هزار معلول تحت حمایت در استان قم گفت: چهار هزار نفر هم بانوان تحت حمایت از سازمان در قم خدمات می‌گیرند.

بهزیستی، متولی سلامت اجتماعی

سلیقه با اشاره به اینکه هیچ نظام و سازمانی با فقر اقتصادی از هم پاشیده نمی‌شود، افزود: چیزی که لرزه به پایه‌های نظام می‌اندازد معضلات اجتماعی و به خطر افتادن سلامت اجتماعی است.

وی سازمان بهزیستی را سازمان متولی سلامت اجتماعی دانست و گفت: در برنامه ششم توسعه قانون بهزیستی را ۲۰ درصد موظف کرده که کاهش آسیب در طلاق و اعتیاد داشته باشیم.

مدیرکل بهزیستی استان قم با اشاره به فعالیت اورژانس اجتماعی در قم اظهار کرد: مردم قم هنوز اورژانس اجتماعی را به خوبی نمی‌شناسند و شاید به این دلیل که بیماری‌های جسمی با اهمیت‌تر دیده می‌شود، اورژانس پزشکی شناخته‌شده تر است.

وی با اشاره به فعالیت سه پایگاه اورژانس اجتماعی در استان قم گفت: سالیانه سه هزار مورد به این پایگاه‌ها مراجعه می‌کنند.

قم پناهگاه آسیب دیده‌ها است

سلیقه با اشاره به فعالیت مرکز مداخله افزود: سالانه هزار نفر خانم های آسیب دیده در این مرکز پذیرش می‌شوند که برخی از آنها دختران فراری هستند.

وی گفت: با توجه به بافت مذهبی قم، ورود این آسیب‌ها از استان‌های دیگر بیشتر صورت می‌گیرد.

مدیرکل بهزیستی استان قم با اشاره به اینکه بیش از ۵۰ درصد آسیب دیدگان که در قم پذیرش می شوند بومی نیستند، اظهار کرد: این آمار را نباید به حساب قم گذاشت.

دستگیری متدکدی با ۹ میلیون تومان پول نقد

وی افزود: از ابتدای سال ۳۰۰ نفر از بانوان متکدی در سطح شهر را جمع آوری کردیم که کاهش این آمار به فرهنگ سازی نیاز دارد.

سلیقه گفت: شهر قم یک شهر خیریه‌ای است و مردم به متکدیان کمک می‌کنند که این موضوع به آگاهی دادن به مردم نیاز دارد تا کمک‌ها به نیازمندان واقعی برسد. متکدی داشتیم که هنگام دستگیری ۹ میلیون تومان پول نقد به همراه داشته است.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۲۰۹۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری به دنبال کاهش آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران پس از بازدید از دو پایگاه خدمات اجتماعی در بهشت زهرا از شهروندان خواست در صورت مشاهده هر گونه آسیب اجتماعی در محوطه بهشت زهرا، برای ساماندهی این آسیب دیدگان با سامانه ۱۳۷ تماس بگیرند تا گشت فوریت‌های خدمات اجتماعی حامی شهر، این افراد را به مددسرا‌ها منتقل کنند.

احمد احمدی صدر افزود: برای ساماندهی آسیب‌های اجتماعی، پایگاه‌هایی را در بهشت زهرا ایجاد کردیم و قصد داریم تعداد مددسرا‌های نزدیک به این محدوده را هم افزایش بدهیم تا بتوانیم به همه آسیب دیدگان اجتماعی و مددجویانی که در بهشت زهرا به خدمات نیاز دارند، خدمت رسانی کنیم.

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران در پایان گفت: در دوره مدیریت شهری فعلی ایجاد زیرساخت‌ها و بستر‌های مناسب برای کاهش آسیب‌های اجتماعی در پایتخت رشد ۸۰۰ درصدی داشته است.

دیگر خبرها

  • تفاهم نامه ارائه خدمات رونشناختی در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی کارگران امضا شد
  • بیش از ۴۰ درصد متکدیان، معتاد هستند
  • بیش از ۴۰ درصد متکدیان، معتاد هستند/ برخی برای تکدی‌گری خود را به شکل «زنان» درمی‌آورند
  • شهرداری به دنبال کاهش آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا
  • ۴۰ درصد متکدیان مشهد معتاد هستند
  • بیش از ۴۰ درصد متکدیان مشهدی معتاد هستند
  • بهره‌مندی ۳۶۰۰ دانش‌آموز مازندرانی از طرح سراد
  • ۴۰ درصد متکدیان معتادند
  • روایت عجیب از تلاش‌ها برای تعطیلی خانه امن زنان | درها را قفل کردیم، دخترها در آشپزخانه جمع شده و گریه می‌کردند!
  • لزوم اتحاد کشورهای اسلامی در برابر ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی