Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفیر روسیه در سازمان ملل با تاکید بر اینکه کشورش تنها طرفی است که همیشه حامی نامیده شدن طالبان به عنوان یک گروه تروریستی بوده، اتهامات مطرح شده علیه روسیه در حمایت از این گروه شبه‌نظامی را رد کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری تاس، "واسیلی نبنزیا"، سفیر روسیه در سازمان ملل در نشستی درباره افغانستان در مجمع عمومی سازمان ملل گفت: روسیه تلاش‌ها برای متهم کردن خود را در حمایت از جنبش طالبان به شدت رد می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: مسکو این مساله را غیرقابل قبول می‌داند. ما از طالبان حمایت نمی‌کنیم چه مالی و چه تامین تسلیحات. ما این مساله را تلاشی برای منحرف کردن مقصر اصلی حمایت از طالبان می‌دانیم.

مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه‌ای را در حمایت از سازش با دوام و موثر برای پایان دادن به بحران و جنگ در افغانستان تصویب کرد.

سفیر روسیه در سازمان ملل همچنین در جریان بررسی پیش‌نویس این قطعنامه گفت: مسکو تنها کشوری است که به صورت سیستماتیک و دائم حامی تروریستی نامیدن طالبان است. چنین اقداماتی در متهم کردن روسیه تنها باعث می‌شود تا احتمالات برای تحت پیگرد قرار دادن اعضای این گروه تروریستی از میان برود.

این دیپلمات روس همچنین گفت: از آنجا که جایگزینی برای این رویکرد نمی‌بینیم و نقاط ضعف را نیز قبول نمی‌کنیم، تلاش داریم تا این رویکرد را ادامه دهیم چون این نقاط ضعف باعث می‌شود تا تروریست‌ها از مسئولیت کارهایی که انجام دادند، شانه خالی کنند.

وی ادامه داد: مسکو نگران اوضاع در افغانستان به ویژه وضعیت نیروهای امنیتی این کشور است. تصمیم آنها در جایگزین کردن جنگنده‌های روس، تسلیحات کوچک و همچنین ایجاد اصلاحات در مورد سن برای افسران نظامی در افغانستان تاسف برانگیز است. این مساله باعث حذف هزاران تن از افراد با تجربه شود.

به گفته سفیر روسیه در سازمان ملل، طالبان به کنترل نیمی از افغانستان ادامه می‌دهد در حالی که شاخه داعش در افغانستان به دنبال تقویت جایگاه خود است. داعش هم اکنون ۱۰ هزار در افغانستان دارد.

سفیر روسیه همچنین نگرانی خود را بابت افزایش تولید مواد مخدر در افغانستان ابراز داشته و با اشاره به داده‌های گزارش اخیر اداره مبارزه با جنایت و مقابله با مواد مخدر سازمان ملل در منطقه گفت: در سال جاری میلادی رشد مواد مخدر ۶۰ درصد در افغانستان گزارش شده و تولید تریاک در این کشور نیز دو برابر شده است.

به گفته این دیپلمات روس در چنین وضعیتی مسکو خواستار افزایش اقداماتی از جانب جامعه بین الملل برای مقابله با قاچاق مواد مخدر و همکاری میان افغانستان و سازمان معاهده امنیتی جامع برای این منظور است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۲۳۳۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفیر ایران در سازمان ملل: شروع کننده جنگ علیه اسرائیل نبوده ایم/ حق پاسخ به هرگونه تجاوز محفوظ است

به گزارش جماران؛ امیرسعید ایروانی سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد در نامه ای به رئیس دوره ای شورای امنیت و آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل گفت: ادعای غیرمستند و ارجاعات ناصواب علیه جمهوری اسلامی ایران در نامه مورخ ۸ آوریل ۲۰۲۴ نماینده رژیم اسرائیل در سازمان ملل متحد خطاب به دبیرکل و رئیس شورای امنیت (S/۲۰۲۴) را رد می‌ کند.

ارشدترین دیپلمات جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل تصریح کرد: ادعای مطروحه نامه مزبور بی اساس و صرفاً تلاش مذبوحانه رژیم اسرائیل برای منحرف کردن توجه بین المللی از جنایات شنیع و اقدامات نسل کشی است که توسط این رژیم آپارتاید علیه مردم فلسطین در نوار غزه انجام می شود.

ایروانی گفت: چنین ادعاهای بی‌اساسی همچنین تلاشی گمراه کننده با هدف سرپوش گذاشتن و مشروعیت بخشیدن به تجاوزات مداوم رژیم اسرائیل علیه لبنان و نقض مستمر قوانین بین المللی، منشور سازمان ملل متحد و قطعنامه های ۱۵۵۹ (۲۰۰۴) و ۱۷۰۱ (۲۰۰۶) شورای امنیت سازمان ملل است.

او تصریح کرد: به همین ترتیب، اتهامات موجود در نامه مورخ ۱۳ آوریل ۲۰۲۴ نماینده رژیم اسرائیل در سازمان ملل متحد خطاب به رئیس شورای امنیت (S/۲۰۲۴/۳۰۴) کاملاً بی اساس بوده و قاطعانه مردود است. همانطور که در نامه مورخ ۱۳ آوریل ۲۰۲۴ (S/۲۰۲۴/۳۰۵) ما تأکید شده است، اقدام جمهوری اسلامی ایران در ۱۳ آوریل ۲۰۲۴ در راستای اعمال حق ذاتی خود در چارچوب دفاع از مشروع و ذیل ماده ۵۱ منشور سازمان ملل متحد بوده است.

سفیر جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل گفت: اقدام جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به تجاوزات نظامی مکرر رژیم اسرائیل، به ویژه حمله نظامی این رژیم در ۱ آوریل ۲۰۲۴ علیه اماکن دیپلماتیک ایران برخلاف بند ۴ ماده ۲ منشور سازمان ملل متحد اتخاذ شد.

ایروانی ادامه داد: «مجددا تاکید می‌نماید که جمهوری اسلامی ایران هرگز شروع کننده جنگ علیه رژیم اسرائیل نبوده و در آینده نیز قصد انجام آن را ندارد. با این حال، جمهوری اسلامی ایران حق ذاتی خود ذیل قوانین بین المللی برای پاسخ به هرگونه استفاده از زور یا اعمال تجاوزکارانه علیه حاکمیت، تمامیت ارضی، امنیت و منافع ملی خود محفوظ می‌دارد.»

سفیر ایران در سازمان ملل در پایان خواسته است که این نامه به عنوان سند شورای امنیت ثبت و توزیع شود.

دیگر خبرها

  • از سرمایه گذاری پکن در افغانستان حمایت می کنیم
  • سخنگوی طالبان گزارش یوناما را تکراری و تبلیغاتی خواند
  • مذاکرات طالبان برای صادرات نفت روسیه
  • افغانستان نفت روسیه را به جنوب آسیا منتقل می‌کند
  • اعلام تحریم های ایران علیه افراد و نهادهای آمریکایی و انگلیسی/  نامه ایران به شورای امنیت در رد اتهامات اسرائیل/ حمله آمریکا و انگلیس به شمال یمن/ اعلام برگزاری رزمایش نظامی آمریکا و پاکستان
  • اتهامات آمریکا علیه روسیه نفرت‌انگیز و بی‌اساس است
  • آنتونوف: اتهام‌زنی آمریکا درباره تسلیحات شیمیایی نفرت‌انگیز است
  • سفیر ایران در سازمان ملل: شروع کننده جنگ علیه اسرائیل نبوده ایم/ حق پاسخ به هرگونه تجاوز محفوظ است
  • طالبان خواستار افزایش همکاری‌های تجاری با ازبکستان شد
  • ارسال کمک های بشری روسیه به افغانستان