Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد دارای سه رکن اصلی یعنی بانک، بیمه و بازار سرمایه است و ما مشاهده می‌کنیم که صنعت بانک‌‌داری به صورت طبیعی فعالیت خود را ادامه می‌دهد اما صنعت بیمه حداقل ۲۰ سال عقب مانده است.
علیرضا حجتی، عضو هیئت مدیره و دبیر حاکمیت شرکتی بیمه کارافرین در گفتگو با جهان اقتصاد گفت: یکی از ارکان مهم که اقتصاد کشور را می‌تواند ساماندهی کند صنعت بیمه است اما متاسفانه امروز مردم و مسئولین به صنعت بیمه بها نمی‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حجتی گفت: با ورود آقای همتی کارهای زیربنایی خوبی در صنعت بیمه انجام گرفته و آیین‌نامه‌های جدید در حال تنظیم است، اما هنوز کارها و اقدامات زیادی برای این صنعت باید انجام شود به طوری که این صنعت نیاز مبرم به پوست اندازی دارد تا به اوج برسد، چراکه صنعت بیمه آینده روشنی دارد به خصوص آن که در برنامه ششم توسعه به بیمه زندگی توجه زیادی شده‌ و افزایش ضریب نفوذ بیمه به هفت درصد پیش‌بینی شده‌است.
دبیر حاکمیت شرکتی بیمه کارآفرین بیان داشت: بسیاری از کشورها و بیمه‌های خارجی علاقه زیادی به سرمایه‌گذاری در صنعت بیمه ایران دارند و زمانی که یک شرکت بزرگ بیمه اتکایی دنیا به بازار ایران ورود می‌کند، در حقیقت یک بازار بکر را در ایران یافته است، اما متاسفانه دولت و مدیران ارشد شرکت‌های بیمه از این فرصت بزرگ غافل هستند.
**نیاز به برنامه‌ریزی برای توسعه بیمه زندگی داریم
این کارشناس ارشد بیمه گفت: برای افزایش ضریب نفوذ بیمه زندگی نیاز به برنامه‌ریزی و آیین‌نامه‌های دقیق نیاز دار و دولت باید در این زمینه کمک کند.
**پایین بودن ضریب بازده سرمایه‌گذاری عامل توسعه نیافتگی صنعت بیمه
عضو هیئت مدیره بیمه کارآفرین با اشاره به علل عقب ماندگی صنعت بیمه گفت: سرمایه‌گذاران به دلیل اینکه ضریب بازده سرمایه‌گذاری در صنعت بیمه نسبت به سایر بخش‌های اقتصادی کمتر است رغبت نمی‌کند در این زمینه سرمایه‌گذاری کنند. بنابراین برای جذب سرمایه‌گذاری باید صنعت بیمه را تقویت کنیم. یعنی باید عوارض‌ها و ارزش‌افزوده از صنعت بیمه را حذف کنیم، تا این صنعت به کمال برسد.
** استاندارد شدن گزارشگری مالی شرکت‌ها زمان براست
حجتی در مورد استانداردهای بین‌المللی گزارشگری مالی(IFRS) بر صنعت بیمه گفت: IFRS در حقیقت یک شفاف‌سازی صورت‌های مالی است که طبق دستور سازمان بورس تا پایان آبان ماه صورت‌های مالی باید طبق استاندارد IFRS تنظیم شود. این استاندارد گپ‌های مالی شرکت‌های بیمه را رفع خواهد کرد یعنی اگر شرکت‌های بیمه ذخیره خسارت معوق داشته باشند IFRS این موضوع را شفاف‌سازی می‌‌کند و دیگر شرک‌ها نمی‌توانند ذخیره معوق را کم یا زیاد جلوه دهند.
دبیر حاکمیت شرکتی بیمه کارآفرین افزود: اگر این استاندارد حسابداری به صورت یک دفعه صورت گیرد شرکت‌های بیمه دچار شوک خواهند شد زیرا ده‌ها سال است که به یک نوع حسابداری عادت کرده‌‌بودند.
وی ادامه داد: طبق اعلام رسمی بانک مرکزی بیش از سه هزار میلیارد تومان کسری ذخایر خسارت معوق در بیمه شخص ثالث داریم. بنابراین صنعت بیمه به زمان نیاز دارد تا مشکل نسبت های خسارت را حل شود.
عضو هیئت مدیره بیمه کارآفرین با اشاره به اینکه در دنیا به کشورهای که می‌خواهند استاندارد IFRS را انجام دهند چهار سال وقت می‌دهند تا شرکت‌ها خود را براین استاندارد منطبق کنند، گفت: اگر به شرکت های بیمه ای فشار بیاوریم تا یک دفعه گزارشگری مالی خود را منتطبق بر IFRS شفاف سازی کنید، بسیاری از شرکت ها با مشکل مواجه خواهند شد بنابراین با ید کاری کنیم تا آسیبی به عملکرد شرکت ها وارد نشود تا این شرکت ها با قدرت به کار خود ادامه دهند و با کمک این شفافیت ها هر روز بهتر از دیروز شوند.
** IFRS عامل توسعه صنعت بیمه می‌شود
دبیر حاکمیت شرکتی بیمه کارافرین افزود: استانداردهای بین‌المللی گزارشگری مالی(IFRS) کمک بسیار خوبی است به سهامداران و بیمه‌گذاران زیرا می‌توانند شرکت برتر در صنعت بیمه را انتخاب و سهام یا بیمه‌نامه خود را با خیال آسوده خریداری کنند، بنابراین شفافیت موجب توسعه صنعت بیمه می‌شود.
وی بیان داشت: طبق قانون تا ۴۰ درصد از سهام شرکت‌های بورسی را شرکت‌های خارجی می‌توانند خریداری کنند و زمانی شرکت‌های خارجی بین‌المللی به صنعت بیمه ایران وارد می‌شوند که حسابداری شرکت‌های ایرانی طبق استاندارد IFRS تنظیم شده باشد.
**تعرفه حق بیمه در حداقل خود قرار دارد
حجتی در مورد تاثیر افزایش نرخ ارز بر صنعت بیمه گفت: نرخ تعرفه بیمه مرکزی هم اکنون در پایین ترین کف خود قراردارد و نرخ دلار تاثیری بر نرخ حق بیمه نامه ندارد.
عضو هیئت مدیره بیمه کارآفرین افزود: نرخ دلار موجب می‌شود سرمایه بیمه‌شدگان افزایش یابد، در این صورت چون نرخ حق بیمه در کف است متعاقبا نرخ حق بیمه افزایش خواهد یافت، این افزایش حق بیمه ناشی از نرخ بیمه نیست بلکه ناشی از افزایش نرخ ارز است، بنابراین افزایش نرخ ارز موجب می‌شود نرخ حق بیمه افزایش یابد و افزایش نرخ حق بیمه احتمالا ضریب نفوذ بیمه را افزایش خواهد داد.
وی در پایان در مورد فرهنگ سازی بیمه گفت: باید فرهنگ سازی به گونه‌ای باشد که هم مردم به بیمه علاقه مند شوند و هم مدیران ارشد بیمه بر شفاف سازی تاکید کنند.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۲۵۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهبردهای صنعت پتروشیمی در تحقق شعار سال ۱۴۰۳ تشریح شد

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی راهبردهای صنعت پتروشیمی در تحقق شعار سال را تشریح کرد و گفت: شرکت ملی صنایع پتروشیمی مصمم به تحقق جهش تولید در صنعت است.

به گزارش خبرنگار شانا، مرتضی شاهمیرزایی شب گذشته (یکشنبه، نهم اردیبهشت‌) در برنامه «صف اول» شبکه خبر در زمینه تحقق شعار سال در صنعت پتروشیمی بیان کرد: جهش تولید متفاوت با افزایش تولید است. تلاش می‌شود ظرفیت ۹۳ میلیون تنی کنونی صنعت پتروشیمی تا پایان امسال از ۱۰۰ میلیون تن عبور کند.

وی افزود: جلب مشارکت مردم برای سرمایه‌گذاری در صنعت پتروشیمی با بهبود فضای کسب‌وکار و بازار سرمایه و به‌کارگیری صندوق‌های اعتباری که مراحل اولیه آن از سوی بعضی هلدینگ‌ها در حال انجام است، از راهکارهای تحقق شعار سال در صنعت پتروشیمی است.

معاون وزیر نفت با اشاره به عرضه اعتباری محصولات پتروشیمی به‌منظور رفع چالش سرمایه در گردش واحدهای تکمیلی گفت: این راهکار سبب رونق کسب‌وکار در جامعه می‌شود. پارسال ۸۰ هزار میلیارد تومان از سوی مجتمع‌های پتروشیمی به صنایع تکمیلی، همسو با سیاست دولت سیزدهم، عرضه اعتباری شد. امسال نیز این راهکار استمرار دارد تا جهش تولید و رشد اقتصادی برای کشور محقق شود.

شاهمیرزایی با تأکید بر اینکه شرکت ملی صنایع پتروشیمی مصمم به تحقق جهش تولید در صنعت است، ادامه داد: تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام صنعت پتروشیمی از راهبردهای تحقق شعار سال است و چند طرح پتروشیمی نیز امسال به بهره‌برداری می‌رسند که گام بلندی در جهش تولید است.

وی تأمین خوراک پایدار خوراک مجتمع‌های پتروشیمی را از عوامل مهم در تحقق جهش تولید دانست و تصریح کرد: حمایت از ساخت داخل و دانش‌بنیان‌ها از سیاست‌های شرکت ملی صنایع پتروشیمی است که این مهم نیز سبب رشد تولید و اشتغال‌زایی در کشور می‌شود.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی به سرمایه‌گذاری‌های صنعت پتروشیمی برای جمع‌آوری گازهای همراه اشاره کرد و افزود: همه مشعل‌های شرق کارون، امسال و سال آینده از سوی پالایشگاه بیدبلند خلیج فارس و بخشی از مشعل‌های غرب کارون از سوی پالایشگاه هویزه خلیج‌فارس جمع‌آوری، و بخش اعظم آن به خوراک پتروشیمی‌ها تبدیل می‌شود.

شاهمیرزایی با بیان اینکه هم‌اکنون نیمی از مشعل‌های صنعت پتروشیمی خاموش است و حداکثر تا سه سال آینده همه مشعل‌های این صنعت خاموش می‌شود، تصریح کرد: البته روشن‌بودن مشعل‌ها در مجتمع‌های تولیدی، برای اطمینان و شرایط اضطراری، در حد شعله بسیار کم لازم است.

وی درباره قطب‌های جدید پتروشیمی در کشور گفت: سومین قطب صنعت پتروشیمی در مکران با شتاب در حال پیشرفت است. در حال برنامه‌ریزی برای قطب جاسک هستیم و حدود ۲۲ طرح پتروشیمی همسو با تکمیل زنجیره ارزش در منطقه پارسیان تعریف شده است.

معاون وزیر نفت ادامه داد: احداث ۲ پتروشیمی در قطب لامرد در حال سرمایه‌گذاری است، ضمن اینکه طرح‌هایی نیز در قطب‌های عسلویه و ماهشهر نیز در حال اجراست.

شاهمیرزایی، به نقش مهم کاتالیست در صنعت پتروشیمی اشاره و بیان کرد: ۹۷درصد کاتالیست‌های صنعت پتروشیمی از لحاظ وزنی بومی‌سازی شده‌اند و دانش‌ فنی بقیه نیز تا پایان دولت کسب می‌شود.

دیگر خبرها

  • تجلیل از اساتید و مدرسان بیمه سرمد به مناسبت روز معلم
  • تبعات بند مشکل ساز بودجه بر صنعت بیمه و پیشنهاد عدم لحاظ بر درآمدها
  • توسعه ۱۶ میدان گازی با ۶.۴ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری توسط پتروشیمی‌ها
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری
  • ورود پتروشیمی ها به بالادست نفت بازی برد_برد است
  • اجرای ۱۶ پروژه شاخص در مجتمع گردشگری صفه/ برای توسعه صنعت نشاط و تفریح تلاش می‌کنیم
  • راهبردهای صنعت پتروشیمی در تحقق شعار سال ۱۴۰۳ تشریح شد